ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τι γίνεται με τους σταυρούς;;;

Μία περίεργη βουβαμάρα επικρατεί στα γραφεία της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ καθώς κανείς από τους υποψηφίους στην Αρτέμιδα δεν ξέρει τους σταυρούς του. ΓΙΑΤΙ;;;

123 σχόλια:

  1. Πίσω από τη βουβαμάρα και την αδιαφάνεια βρίσκονται τα έργα και οι ημέρες του κ. Αντώνη Νομικού, οι μεθοδεύσεις του με την ελεγχόμενη - κυλιόμενη τρισταυρία στα επιλεγμένα από τον ίδιο και τον αρχηγό έμπιστα - πειθήνια όργανά τους (αχυράνθρωπους του ψηφοδελτίου) για τον απόλυτο έλεγχο της παράταξης. Ο εν λόγω αγράμματος κύριος, έχει προϋπηρεσία σ’ αυτά, αφού έτσι έδρασε διαλυτικά και στο χώρο της Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο. Στις παρούσες δημοτικές εκλογές δεν έκανε προεκλογικό αγώνα, αλλά εσωτερικό αγώνα προσωπικής επιβολής, με την πλήρη ανοχή του αρχηγού, διαβάλλοντας συνυποψηφίους του σε ψηφοφόρους (εδώ υπάρχει μέγα θέμα), συμμαχώντας σταθερά με δυο πρώην Δημάρχους και έναν πρώην αντιδήμαρχο, για την εξυπηρέτηση του προσωπικού του σχεδίου και την εξόντωση των συνυποψηφίων αντιπάλων, αποβλέποντας στην πολιτική του επιβίωση. Τα ψηφοδέλτια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που έπεσαν στην κάλπη, κρύβουν μεγάλα μυστικά, γι’ αυτό τα σκεπάζει μουγκαμάρα…………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν πηρατε ειδηση οτι ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΑ?
    Αν οι δημοτες ειναι τοσο ανοητοι,,να ακολουθουν ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ,τοτε φεξε μου και γλιστρησα.Και μονον που λεγονται τετοια ειναι σαμποταζ στην παραταξη εν οψει β γυρου .Αντι να αναλωνεστε σε αυτα κοιταξτε να παρετε τον β γυρο.Ο νεος δημαρχος θα δωσει το στιγμα του με την επιλογη ανιδημαρχων και τοοοοοε τα λεμε.....Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ εχετε καιρο να τα βρειτε μετα.ΕΧΕΤΕ Β ΓΥΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ μην παιζετε το παιχνιδι κατσαλιρος..

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΩΜΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κολλητοί του υποψήφιου δημάρχου ξέρουν τους σταυρούς τους, γι' αυτό και ούτε ρωτούν, ούτε ανησυχούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κολλητούς εννοείς τους πριμοδοτηθέντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ............ΠΡΟΒΑΤΑ .....ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
    Και τοτε δεν φταιει ο τσοπανης που κανει την δουλεια του.,που την ξερατε και επρεπε να τον βαλετε σην ακρη .Φταινε και τα προβατα που ακολουθουν και εκει δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια.
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ........
    Ας κοιταξουμε τον β γυρο και μετα οι απολογισμοι και οι καταλογισμοι.
    τα κουκια του β γυρου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ εσεις τι κανετε μετρατε τα μετρημενα ηδη?
    ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ....εδω η βαρκα κινδυνευει και εσεις μου μιλατε ηδη για το ποιον θα ριξετε στην θαλασσα ?

    Ο κατσαλιρος παραμονευει μπλογκιτες δεν κριθηκε οριστικα Τιποτα Δες τε τα ποσοστα και καντε υπολογισμους.....ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΑ.Θα ερχισουν τα ταξιματα ,η ντελαλησα εχει λαλησει ηδη .
    πιαστε τους απλους δημοτες....τους αγιονικολιτες ,τους Λουτσαιους,εκει ειναι ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΨΗΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αριστογείτων... οι σταυροί δεν έχουν να κάνουν με προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά με το πως στήθηκε το παιχνίδι, από ποιους και κάτω από την μύτη ποιων... πολλά τα ερωτηματικά γιατί δείχνουν και τα πρώτα δείγματα γραφής τα οποία είναι απογοητευτικά... ο Καντερές, ο Γιαννάτος κ.α. κουβαλούσαν μαζί τους μία υπόσχεση προς τους πολίτες... εάν οι πολίτες επέλεξαν να μην τους εμπιστευτούν τότε οκ αν όμως το επέλεξε εκλογομάγειρας;;; Για να δούμε... τα αποτελέσματα θα μιλήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργα το καταλαβατε οτι η θεση σας ηταν σε καθαρο συνδισμο και οχι στον Δημητρακη,

      Διαγραφή
  7. Έχει δίκιο ο Θωμάς !η σταυροδοσια δείχνει το ήθος αλλα και τον Προσανατολισμο της παράταξης.Τα βρώμικα παιχνίδια ΠΡΕΠΕΙ να αποκαλυφθούν ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΠΑΛΙ?Δεν μπορει να περιμενει ?

      Διαγραφή
    2. ...αν βγει ο κατσαλιρος ρωτηστε Νομικο-Αντωνη το γιατι......

      Διαγραφή
  8. Αν οι πολιτες επελεξαν τα τυρια να υλοποιησουν την καθαρση ΤΟΤΕ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ.
    Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣΥΣΤΗΜΑ η οποιοδηποτε αλλο ΣΥΣΤΗΜΑ θα σας αλλαξω τον αδοξαστο .
    Στην τελικη Θωμα ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ και ειναι η σοβαροτερη υποσχεση οταν την δινεις δημοσια γιατι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕΙΣ.Για να μπορεις να βγαινεις εξω με το μεωπο σου καθαρο.Αυτο το τελευταιο Θωμα, δεν σου το δινει ουτε μπορει να σου ο παρει ΚΑΝΕΝΑΣ.
    SHOW MUST GO ON ΤO THE END.
    H υποκλιση μετα.......
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ εισαι εσυ ρε κουκουλοφορε προδοτη της κατοχης που θα μας αλλαξεις τον αδοξαστο αντε στο ΔΑΟΛΟ

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΒΙΡΜΑΝΙΑ, που δεν εχει προσβαση σε διαδικτυο ,ειναι ΄λιγο πιο κοντα απο τον διαβολο, μετα θα παω εκει υπολογιζω σε 5 χρονια να συναντηθω μαζι του σε καποιο μερος του κοσμου....ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ...ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ.....Να ευχεσαι λοιπον να με φτανουν τα χρηματα για τοσο μακρινο ταξιδι γιατιι αλλιως δεν θα απαλλαγειτε απο εμενα
      ΓΚΕΚΕ?
      Και μην χανεις την ψυχαιμια σου εχουμε αλλες 4 ημερες και μετα....ποιος ξερει
      τι και αν και κυριως ΠΟΥΟΥΟΥΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.....εγω θα ειμαι εδω.

      Διαγραφή
  9. Ο Δημήτρης για να βγει πρέπει να αποδείξει ότι έχει το θάρρος να παίρνει κεφάλια από τα λαμόγια, αλλιώς Κατσαλίρος που τον ξέρουμε και ξέρουμε και πως παίζουν τα λαμόγια του. Εδώ και τώρα. Δημήτρη... παραίτησε τους. Δείξε ότι δεν είσαι άλλη μία από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .......ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eίναι αλήθεια ,ότι ο Γιαννάτος απέχει για τον δεύτερο γύρο και ότι σκοπεύει να κάνει ανακοίνωση για νόθευση αποτελεσμάτων ΣΕ Ό,ΤΙ ΑΦΟΡΆ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΜΑΡΚΟΥ

      Διαγραφή
    2. Εντάξει και η προβοκάτσια έχει τα όριά της! Ό,τι βρωμιά και να πείτε και να κάνετε, δεν πρόκειται να ξαναλουστούμε Πουλάκη, Κίτσο, Κατσαλίρο και το συνεταιράκι του τον Γκινοσάτη! Εκτός αν αποφασίσουμε να ...αυτοκτονήσουμε.

      Διαγραφή
    3. TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΣΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

      Διαγραφή
    4. "ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ" το σωστό

      Διαγραφή
  12. ......Νομικος-Αντωνης..και η 'παρεα' ...στα σπιτια τους τωρα..η..αλλως ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρίχνουμε λευκό με μία μούντζα, σιγά τους αντικαταστάτες , Τάκα , Αντώνη Τούντα, Κατραμάδο (κάτοικος Αθηνών), Νομικό ...Ξεφτίλα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλη μια τετραετια χαμενη .

      Διαγραφή
    2. Δεν αξίζετε την ιδιότητα του πολίτη, αν μιλάτε έτσι. Παριστάνετε τους Έλληνες, αλλά ξεχνάτε το "ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ".
      Αφήστε τα περί λευκών και τα πρόωρα ...μοιρολόγια. Αφενός θα σεβαστούμε δημοκρατικά την ετυμηγορία και αφετέρου δεν επαναπαυόμαστε. Σε χλωρό κλαρί δε θα τους αφήσουμε.

      Διαγραφή
    3. .....χα χα χα οπως τον ανηψιο στην πολεοδομια???

      Διαγραφή
  14. Ποια δημοκρατία αγαπητε μου, όταν παιζεται το αποτέλεσμα απο συγκεκριμενα προσωπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΔΕ ΤΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. ΑΡΑ; ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  15. xaxaxa ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ''ΣΟΥΠΕΡ'' ΝΟΜΙΚΟΣ???
    ΘΑ ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ....
    ΔΙΩΞΤΟΝ ΑΠ'ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .....θα τους βγαζουν απο τα πορτμπακαζ σαν τον ....πετρακη
    .....τους πηραμε χαμπαρι και τα πηραμε στο κρανιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .....το κολπο ειναι εγω 200 ψηφαλακια εσυ 200 και ο αλλος 200 ....γραμμη πρωτοι με περιπου 550ψηφαλακια και οι αλλοι που ειναι καθαροι η 'βιτρινα' μας.....ετσι ακριβως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θωμά η αντίδραση για την αντίδραση δεν έχει κανένα νόημα. Η αντίδραση έναντι κάθε μη ηθικού παιχνιδιού είναι αυτό που μας διακρίνει και μας ενώνει, εμάς τους "διαφορετικούς", αντιδραστικούς, "αιρετικούς" ή όπως αλλιώς το λένε... Τον κόσμο δεν τον αλλάζεις, η "μάζα" δυστυχώς χειραγωγείται... έλλειψη παιδείας...το έχει κατορθώσει το σύστημα! τα έχουμε συζητήσει, τα έχουμε "γράψει"! Το να πολεμήσεις τον αντίπαλο σου είναι εύκολο πράγμα, το να πολεμάς τον συναγωνιστή σου είναι το ζόρικο και το ανήθικο, και όντως κάποιοι το έζησαν! Αυτό δεν αλλάζει τώρα! Αυτό που αλλάζει είναι να βρούμε τα "πατήματα" μας είτε ο καθένας στον συνδυασμό που τον εκφράζει, είτε στην γειτονιά του και στην τοπική κοινωνία με σκοπό να αναδείξεις και να κάνεις αποδεκτό το "διαφορετικό"! Όντως θλίβομαι που ο κύριος Τυράκης είναι η πρώτη επιλογή στην "σταυροφορία", αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό πρόβλημα του λαού μας... να δανειστώ και τμήμα γραπτού λόγου του κου Σεραφείμ Σπύρου από το διαδίκτυο
    ... " Είναι τόσα και τόσα που έχουν γίνει και τα έχουμε αφήσει σε μια άκρη του μυαλού μας να υποβόσκουν, θαρρείς και δεν έχουν λάβει ποτέ τους χώρα.Θα μου πεις, πάλι, το να μη θυμάσαι κάποια πράγματα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου, ίσως να είναι και λυτρωτικό. Κάποιες άλλες φορές, όμως, αποδεικνύεται και εφιαλτικό, ως προς την ίδια την υπόστασή σου, την ίδια τη ζωή σου. Για παράδειγμα, πόσες φορές δεν έχεις βρίσει κάποιους πολιτικούς και στις αμέσως επόμενες εκλογές τα ξέχασες όλα και πήγες και τους ψήφισες ξανά; Θυμήσου πόσα γεγονότα έχουν συμβεί τελευταία, έχεις οργιστεί, έχεις σφίξει τις γροθιές σου από θυμό, ήθελες να αντιδράσεις, αλλά τώρα, πια, έχουν περάσει στη λήθη. Αυτό ήθελες, άραγε, να συμβεί; Να τα θάψεις όλα μέσα στο μυαλό σου;Δε σε κατηγορεί κανείς, ούτε λέω πως όλοι οι άνθρωποι πράττουν έτσι. Αλλά εκείνοι, όμως, που έχουν κοντή μνήμη, και είναι μέρος της χώρας αυτής, στοιχειοθετούν την πλειοψηφία – αποδεδειγμένα, βάσει της Ιστορίας."
    ...
    Δυστυχώς τα αποτελέσματα της Κυριακής στον δήμο μας τα παραπάνω έδειξαν... Θα το αφήσουμε έτσι; Θα αποδεκτούμε ότι ηττήθηκαν ακόμα μια φορά οι αρχές μας, οι αξίες μας, οι ιδέες μας για κάτι καλύτερο στα Σπάτα, στην Αρτέμιδα, στην Ελλάδα μας; Προσωπικά δεν θα αφήσω τον Δημήτρη χαλαρό με τον Βάϊο, τον Αντώνη και Αντώνη, τον Μπέκα και τους λοιπούς... Δεν θα αρκεστώ να δω από την παράταξη του Χρήστου δυο νέους "μετεωρίτες" που η πολιτική σκοπιμότητα τους φέρνει πρώτους στην "σταυροφορία" ! Όπως και δεν συμπορεύτηκα και με την λογική της Άννας κατά τις ¨διερευνητικές" συζητήσεις μας προ ψηφοδελτίου, όταν ζήτησα να ακούσω τις απόψεις της βασικής της "ομάδας", και που ποτέ δεν τις άκουσα... Άρα κάποιοι συμμετείχατε στην εκλογική μάχη, κάποιοι από την άλλη δεν συμμετείχαμε σε αυτή ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ στην ετυμηγορία της ερχόμενης Κυριακής... Πρέπει ο Δημήτρης να καταλάβει ότι η ομελέτα γίνεται με σπασμένα τα αυγά και με πολλά υλικά (πολυσυλλεκτικότητα δυνάμεων) για να είναι και επιτυχημένη! Ας μαντρώσει τα πρωτοπαλίκαρα του που θέλουν να το παίξουν "νταήδες" της πολιτικής και μεγαλοπαράγοντες και ας αγκαλιάσει αυτούς που θα βοηθήσουν στην διοίκηση και αναμόρφωση των πόλεων μας και όχι στην αναμόρφωση της ματαιοδοξίας τους ως "εσταυρωμένοι"! Η Άννα ας κατανοήσει ότι η ανάδειξη της στην τοπική κοινωνία δεν έρχεται μόνο από καλοστημένα εκλογικά κέντρα, την χρήση facebook και τις συμβουλές του ¨φίλου" μας! Έρχεται με την συμμετοχή στο παραγωγικό έργο, με την συμμετοχή στην ΑΝΝΑΤΡΟΠΗ ! Με την συμβολή στο να "εκπαραθυρώσουμε" από την "κατάντια" μας την κατάντια! μίλα στον Δημήτρη όπως θα του μιλήσω και εγώ! μίλησε στην Άννα για να συμμεριστεί την ανησυχία σου... όπως θα της μιλήσω και εγώ! Όλοι ΠΡΕΠΕΙ και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να μιλήσουμε ΚΑΙ πριν ΑΛΛΑ και μετά την ερχόμενη Κυριακή!
    Φιλικά, γνωρίζοντας θεωρητικά ποιος είμαι, όπως και πολλοί άλλοι εδώ "μέσα"!
    Καλή μας δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....φυσικα και δεν πρεπει να αφησουμε αμαχητι τον Δημο στον Χ.Μαρκου..
      ....αλλα και οχι βεβαια και στον Νομικο-Αντωνη.και στην 'περεα' τους
      ....απο την Κυριακη.18/05/2014 ομως πρεπει να ξεκινησει 'σκουπα' σε ολους αυτους που εφεραν τον Δημο σε αυτη την κατασταση............

      Διαγραφή
    2. Σωστό και ψύχραιμο κείμενο που αδικεί τους διαμαρτυρομενους.Εγω το έλεγα ότι ο κόσμος,οι ψηφοφόροι ΔΕΝ γνωρίζουν πολλα απο τα Δήμ.συμβουλια και πολυ περισσότερο απο το blog (ειδικά οι μεγαλύτεροι)το πόρτα-πόρτα έπαιξε πολυ μεγάλο ρόλο και επιτρέψτε μου να γνωρίζω καλα ότι πριμοδοτηθηκαν συγκεκριμένα άτομα τουλάχιστον εδω στα Σπατα

      Διαγραφή
  19. Αυτός είσαι. Τριαδικό σύστημα, που έπαιξε με Νομικό-Δονάτο-Καντερέ, Νομικό-Μωραίτη-Ζήση, Νομικό-Γκλαβά-Βαλούρδο, Νομικό-Φύτρο-Μαργέτη, Λάμπρου-Μωραϊτη-Καντερές και από την άλλη με Τυράκη-Γκλαβά-Γκιουλέκα, οπότε 50 ψήφους να είχε σταθερά κάποιος (παράδειγμα ο Τυράκης), εκτοξεύτηκε απευθείας σε εκλόγιμη θέση. Με αυτή τη διαδικασία αγαπητοί ψηφοφόροι αποκλείστηκαν άνθρωποι που έπαιζαν καθαρά και τίμια στις εκλογές και δεν βγαίνουν αν και είχαν 200 και άνω προσωπικούς σταυρούς. Όμως αυτή η μεθόδευση στην παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ να το θυμάστε ενδεχομένως θα στοιχίσει στον Δημήτρη την ήττα στη β' Κυριακή, αλλά και αν βγει δεν θα μπορέσει να διοικήσει με τέτοιους ανθρώπους - θεσιθήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν έχω παρά να σε ευχαριστήσω για τον κόπο που έκανες να γράψεις ένα τέτοιο κείμενο. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάποιοι (το σκληρό κατεστημένο των Σπάτων) ήθελαν έξω τους σκεπτόμενους και δεσμευμένους με θέσεις. Δεν με προβληματίζει αυτό... θεμιτό μέχρι του σημείου ο κόσμος και οι ψηφοφόροι έχουν το δικαίωμα της επιλογής και το ασκούν.
    Το μαγείρεμα όμως του ψηφοδελτίου και της επιβολής υποψηφίων με την χρήση του μονόσταυρου από τα Σπάτα σε υποψήφιους που μετακινήθηκαν από τα Σπάτα στην Αρτέμιδα, προκειμένου να σπάσει η ποσόστωση 13 από την Αρτέμιδα έναντι 7 από τα Σπάτα... είναι νόμιμη νοθεία.
    Ελπίζω να μην υπάρχει και παράνομη... και εκεί να οφείλεται η καθυστέρηση δημοσιοποίησης της σταυροδοσίας.
    Σε κάθε περίπτωση τα πρώτα δείγματα ήθους της Νέας Εποχής είναι τραγικά ανησυχητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θωμα εχεις απολυτα δικιο....και πιστεψεμε δεν ξερω πια αν η καταστση ειναι αναστρεψιμη
      και την β κυριακη απλα θα επιλεξουμε.... lamogia

      Διαγραφή
    2. Θωμά εσύ πια τριπλέτα έπαιζες;

      Διαγραφή
    3. ....διακρινω μια ανυσηχια για την 'καρεκλα' σου

      Διαγραφή
    4. Α, κατάλαβα είσαι βρώμικη "τριπλέτα"

      Διαγραφή
    5. .....σιγα-σιγα μαθενεις αντε καλη αρχη και μετα ....χαπια

      Διαγραφή
    6. Εάν θέλεις να θολώσεις τα νερά κάντο... οι τριπλέτες παίζουν και έπαιζαν πάντα... η πρωτοτυπία αφορά στο στήσιμο του ψηφοδελτίου και στο πως παίχτηκαν οι βαλτοί από τα Σπάτα προκειμένου να αλλάξει το 13 - 7.

      Διαγραφή
    7. Καλά αυτό δεν τό χω ξαναδεί! Εντάξει, άμα κάποιος δε βγαίνει, κάποια πίκρα υπάρχει. Αλλά όχι κι έτσι! Απίθανες όψιμες κατηγόριες:
      Φταίει το μονόσταυρο (νόμιμο δικαίωμα του ψηφοφόρου δεν είναι;), μαγείρεμα ψηφοδελτίου (τί εστί;), τριπλέτες, ποσοστώσεις και φυσικά τα βάζουμε με τί άλλο; Με τα Σπάτα! Δώστου το ..σκληρό κατεστημένο των Σπάτων, οι βαλτοί από τα Σπάτα (τρέμε Κόζα Νόστρα, τρέμε Ελ Πάσο). Ά και τέλος ανακαλύψαμε όψιμα, ότι η παράταξή μας είναι περίπου ...ανήθικη!
      Μήπως έχουμε ψηφοφορία εν καιρώ χούντας; Για μαζευτείτε.

      Διαγραφή
  21. Ο Δημήτρης κάνει ότι μπορεί για να χάσει. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....ευκολο εχει 'διπλα' του πολλαπλα γνωστους 'αποτυχιμενους'

      Διαγραφή
    2. Που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνταχθούν με οποιονδήποτε Δήμαρχο αρκεί να εκλεγούν.Γιατί στην πραγματικότητα συντάσσονται με ίδιοτελή συμφέροντα.

      Διαγραφή
  22. Το μεγάλο (βρώμικο) πολιτικό παιχνίδι το έπαιξε και το παίζει ο Κασίμης. Διέσπειρε τα "φυντάνια" του (πολλά εκ των οποίων με χαμηλό ΙQ) στις δυο μεγάλες παρατάξεις και στη συνέχεια τα καθοδηγούσε οργανωμένα, αποκλείοντας έτσι μη αρεστούς υποψηφίους, με στόχο να παίξει στο μέλλον τα γνωστά παιχνίδια του. Απέτυχε και θέλει να σύρει όλους μαζί του στον πολιτικό τάφο. Κατανοητό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και μετα ξυπνησες

      Διαγραφή
    2. Τι εννοείς ΑΠΕΤΥΧΕ;;;;;έβγαλε πρώτο σε ψηφουσ στην Αρτεμιδα,τον πιο ανύπαρκτο δήμαρχο στην Αρτεμιδα!!!!εμεις είμαστε ζώα που ξεχάσαμε ποιος ήθελε λύματα στη θάλασσα....

      Διαγραφή
  23. Μετά τη δεύτερη Κυριακή πηγαίνεται οι καθαροί της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ να κάνεται έλεγχο των ψηφοδελτίων (στο Πρωτοδικείο) και θα δείτε μπροστά σας όλα όσα γράφει ο 12:42 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Ποθουλάκης και ο Κρόκος είναι σε εκλόγιμη θέση; Γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπροστα στην τελικη μαχη ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΣΤΕ?

    ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΧΥΔΑΙΑ?ΚΛΕΙΣΤΕ Ο ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ....θα χαιρεται το κατσαλιροκασιμεικο με τουτα τα σουσουμια.
    Θωμα εσυ πρεπει να δωσεις το καλο παρδειγμα.Το να σιωπας προσωρινα ειναι καλυτερο απο το να λες ακαταλληλα.Θα σου πω τι ελεγαν οι βικτωριανες αγγλιδες σις κορες τους γιατι γιος μου μπορει να ησουνΑν δεν μπορεις να πεις κατι πρεπον για την περισταση ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.Και προσεχε και την ορθογραφια σου συμπληρωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κρίμα που κάποιοι παίζετε το παιγνίδι του Κασίμη και κάποιοι του Κατσαλιρου- Πουλάκη και Σία. Μάλλον σωστά δεν σας εξέλεξαν.
    Όσο για τριπλέτες και από δώ τα Σπάτα και από κει η Αρτέμιδα, δε φτουράνε αυτές η βλακείες. Με ψήφο βγήκανε όσοι βγήκανε και δεν τους βάλανε το πιστόλι. Στο κάτω κάτω, άμα ένας κατάγεται από τα Σπάτα και μένει εδώ το μισό χρόνο και δραστηριοποιείται επαγγελματικα αποκλειστικά στην Αρτέμιδα, τί θέλετε να πείτε ότι αυτόν δεν τον ενδιαφέρει η πόλη μας και εσείς την αγαπάτε παραπάνω;
    Διάβασα παραπάνω για τον Μπέκα κάτι. Λοιπόν αυτός ο Σπαταναίος σύμβουλος, μας βοήθησε τόσο πολύ τότε με το ΚΕΛ όσο κανένας, μα κανένας από την Αρτέμιδα, ούτε τοπικός ούτε δημοτικός! Άσε το τοπικό Σπάτων τί έκανε για μας και τι χάλι ήταν το δικό μας τοπικό. Τα ξεχάσατε αυτά;
    Αφήστε λοιπόν τις κακιούλες, τους διαχωρισμούς κλπ. και ασχοληθείτε με την Κυριακή για να μη μας καθήσουν στο σβέρκο Πουλάκηδες, Κασίμηδες και λοιποί, γιατί τη βάψαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατι να ακουσω τον 12 42 και να μην ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΥΣ 12 26 ΚΑΙ 12 45?Ειναι πιο φερεγγυος?ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΤΕ ΟΙΚΤΡΑ .ΤΣΑΜΠΑ ΞΕΧΕΡΙΑΣΤΗΚΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.Αν ερθει ο κατσαλιρος ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ,Μετα Την επομενη Κυριακη μαγκες...Μπορειτε να τον χορεψετε στο ταψι τον Δημητρη και ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.Δηλαδη ο Ποθουλακης που δεν ηταν συμβουλος ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΟΡΕΨΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ?
    ΘΩΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΡΑΤΗΣΟΥ.Ο 12 26 ΚΑΙ 12 45 ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ. ΑΠΛΩΣ ΒΑΖΕΙ ΦΥΤΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΦΤΕΤΕ ...αν δεν ειστε ηδη στο κολπο κατσαλιρος πραγμα που αρχιζω να υποψιαζομαι σοβαρα πλεον....ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΩ ΑΓΡΙΩΣ αφου συμβουλευθω τους συγγενεις μου στην περιοχη ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΕΕΕΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ....ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΛΟΥΤΣΑ...εεεαντε να μου χαθειτε...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ σας τα λεω ΧΟΝΤΡΑ μπας και ενας τουλαχιστον καταλαβει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σωτήρης Γιαννάτος20 Μαΐου 2014 στις 2:19 μ.μ.

    O μοναδικός σκοπός μας σε αυτή την φάση, είναι να φύγει ο συνδυασμός του Χρήστου Α. Μαρκου .."ΝΕΑ ΠΟΛΗ".!
    Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να καθαρίσει ο τόπος μας από το κατεστημένο του Χρήστου Γ. Μάρκου. Πάμε όλοι μαζί δυνατά..για διώξουμε τους σφετεριστές της εξουσίας του δήμου.!!!
    Μας λεηλάτησαν τον τόπο μας...Να φύγουν ..Το φωνάζω όσο πιο δυνατά μπορώ, γιατί τους έζησα από μέσα και γνωρίζω ότι πρόκειται να επέλθει καταστροφή οριστική πλέον , αν αυτοί επανεκλεγούν..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατρέ καλά τα λες, αλλά τώρα πρέπει να συγκρίνουμε μεταξύ εκείνων που εκλέχθηκαν από τους δυο συνδυασμούς των παρατάξεων ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ και ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Η ΝΕΑ ΠΟΛΗ κρίνεται με τα νέα της πρόσωπα (και τον Δήμαρχο φυσικά), όχι με το υπάρχον Δ.Σ και η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν προχθές (και φυσικά τον επκεφαλής, που ναι μεν δεν ήταν Δήμαρχος, αλλά ήταν στο Δ.Σ. και αξιολογείται η δράση του). Τα πράγματα γιατρέ είναι συγκεκριμένα, έχουν πλέον ονοματεπώνυμο και ικανότητες ή μη. Με ποιους λοιπόν εκλεγμένους της παράταξής σου στο νέο Δ.Σ. θα κάνεις τις ανατροπές; Έλα, πες μου με ποιους; Σε προκαλώ μα το θεό ...... πες μου

      Διαγραφή
    2. Θέλεις να πεις ότι πνέει νέος άνεμος με τον Κιο ;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Από μεριάς μου οφείλω να πω ότι η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι η επιθυμητή, όμως έστω και έτσι... έστω και με λάθη που έγιναν, η παράταξη του Δ. Μάρκου εξακολουθεί να είναι περισσότερο αξιόπιστη από αυτή του Χ. Μάρκου, η οποία όλοι ξέρουμε ότι εκπροσωπεί τον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση. Στηρίζω τον Δ. Μάρκου και συντάσσομαι με την δήλωση του κ Σωτήρη Γιαννάτου.

      Διαγραφή
  29. Ο κος Τυράκης δήλωσε ότι δεν επιθυμεί καμμία θέση !!!!!!!
    ...αναμένουμε επιβεβαίωση του...
    λες να βάζουμε μυαλό μεγαλώνοντας και να επιθυμούμε την συμμετοχή μας για να προσφέρουμε και όχι για να εξουσιάζουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν επιθυμεί καμία θέση να το αποδείξει με παραίτηση ΤΩΡΑ, για να μπει στη θέση του νεότερος και καλύτερος

      Διαγραφή
  30. όποιος επιθυμεί να λάβει αποτελέσματα της "σταυροφορίας" ας κοινοποιήσει το email του!
    ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γιατι?μυστικα ειναι?ΘΩΜΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ?
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αμυνα ειναι η διαφανεια και δημοσιοποιηση.
    ο γιατρος ΕΓΡΑΨΕ.Αρχη ανδρα δεικνυσι.ΑΝΤΕ ΘΩΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΙΛΑΩ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ .κατι που μπορει να κανεις και εσυ στο απωτατο μελλον.Δεν αφηνεις να σε παρασυρει η οργη ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΣΣΟΝ.
    Αυτο ειναι ωριμοτητα απο αντιδρασεις της στιγμης ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ αουα αουα....και μας επισαν κωτσους.
    ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ?Εγω το ξερω .Να φυγει το κατσαλιροκασσιμειο συστημα.ΜΕΤΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΘΩΜΑ εγω πρ ολο που εκπεμπω απο IP αλλου, ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ......θα πεσεις σην λουμπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ Κ.ΛΠ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πανω απο πικριες την κυριακη 25 Μαη εχουμε να επιλεξουμε Δημαρχο Σπατων-Αρτεμιδας.ας σκεφτουμε απλα το ηθος και παρελθον ατο Δημο και των δυο,τι μελλον θελουμε για τα παιδια μας,τι ποιοτητα ζωης και ας δωσουμε τον αγωνα μας ψυχραιμα και με χαμηλους τονους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα σκεφτούμε όλα αυτά μάλλον λευκο θα ψηφίσουμε αφού και οι τρεις πρώτοι σε ψήφους από τον ιδιο σωλήνα βγαίνουν .

      Διαγραφή
  34. Για να βοηθήσω τον Γιατρό στο δύσκολο έργο της Αρτέμιδος του παραθέτω κατά σειρά ψήφων εκείνους που μάλλον εκλέγονται από τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ με βάση τα αποτελέσματα της Κυριακής 18.5.2014 και αξιολογείστε μόνοι σας, την δράση τους στα κοινά, τις γνώσεις και σπουδές τους, το ήθος τους, κλπ
    1. ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤ. 435
    2. ΤΟΥΝΤΑΣ ΙΩΑΝ 433 (Συγγενής του Δημ. Μάρκου, κάτοικος Σπάτων)
    3. ΤΥΡΑΚΗΣ ΒΑΪΟΣ 376 (Γνωστός και μη εξαιρετέος)
    4. ΦΥΤΡΟΣ 356
    5. ΜΠΑΣΙΝΑΣ 333
    6. ΜΩΡΑΪΤΗ ΙΩΑΝΝΑ 333
    7. ΚΡΟΚΟΣ Ν. 328
    8. ΔΟΝΑΤΟΣ 317
    9. ΛΑΜΠΡΟΥ 314
    10. ΙΣΑΡΗΣ 313 (μήπως κι αυτός είναι κάτοικος Σπάτων;)
    11. ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ 289 (Μη ξεχνάμε μέχρι πρόσφατα ήταν στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου)
    12. ΜΑΡΓΕΤΗ ΑΦΡΟΔ. 275 (Μη ξεχνάμε μέχρι πρόσφατα ήταν στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου)
    13. ΓΚΛΑΒΑΣ 234
    Άμα αφαιρέσεις από τους ανωτέρω με αύξοντα αριθμούς : 6, 7, 8 και 13, για όλους τους άλλους υπάρχει μεγάλο …….. θέμα …..
    Κύριε Γιαννάτε, τη δεύτερη Κυριακή αξιολογούνται πρωτίστως και οι εκλεγμένοι των αντίπαλων συνδυασμών, μη το ξεχνάτε. Εδώ οι εννέα από τους δέκα τρεις είναι για πέταμα. Άλλοι δεν ξέρουν να βάλουν την υπογραφή τους. Άξιοι όπως ο Θωμάς, δεν εκλέγονται. Δώσε μας εξηγήσεις, αφού τέτοιες δεν περιμένουμε από τον κ. Δημήτρη Μάρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μεριάς μου οφείλω να πω ότι η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι η επιθυμητή, όμως έστω και έτσι... έστω και με λάθη που έγιναν, η παράταξη του Δ. Μάρκου εξακολουθεί να είναι περισσότερο αξιόπιστη από αυτή του Χ. Μάρκου, η οποία όλοι ξέρουμε ότι εκπροσωπεί τον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση. Στηρίζω τον Δ. Μάρκου και συντάσσομαι με την δήλωση του κ Σωτήρη Γιαννάτου.

      Διαγραφή
    2. Είσαστε άσχετοι.
      Ο Ιω. Τούντας δεν είναι συγγενής του Δημάρχου.
      Το εντός παρενθέσεως "κάτοικος Σπάτων" , τί σημαίνει; Κάτι κακό; Χειρότερο από το "κάτοικος Λούτσας";
      Γιατι βάζετε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ σε ποιό συνδυασμό ήταν πριν Μαργέτη και Ζήση και το αποσιωπάτε για Κρόκο, Μωραϊτη, Λάμπρου, Δονάτο; Και αυτοί ήταν σε άλλους συνδυασμούς μέχρι πρόσφατα.
      Μιας και θέλεις αξιολόγηση, οι μόνοι που είναι ανωτάτης εκπαίδευσης, είναι δύο μηχανικοί (Τυράκης, Μαργέτη), ένας φυσικός (Τούντας) και δύο δάσκαλοι (Κρόκος, Δονάτος).
      Όσο για το ήθος και ποιός μας πείθει, μόλις εφευρεθεί ..πειθόμετρο και ηθόμετρο, θα επανέλθω με βλακόμετρο!

      Ο κόσμος ψήφισε. Ποιός είσαι εσύ που κρίνεις ποιός είναι για πέταμα; Όταν πάρουν πόστο θα φανούν. Σεβαστείτε τη λαϊκή βούληση! Τέλος!


      Διαγραφή
    3. Πλησιάζει και ο χρόνος να τους δεις και στο δημοτικό συμβούλιο. Μη βιάζεσαι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

      Διαγραφή
    4. Και ο Ίσαρης είναι Μηχανολόγος Ενεργειακού Τομέα , από τα ΤΕΙ Πάτρας , και με εμπειρία πάνω στο αντικείμενο . Επαγγελματικα ασχολείται περισσότερο στην Αρτέμιδα , παρά στα Σπάτα . ------- Θα μου εξηγήσει καποιος το εξης ; Οι Σπαταναίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ . Η Αρτέμιδα , ήταν απλά μια από τις περιοχές των Σπάτων , γι' αυτό από συνήθεια την λένε ακόμα Λούτσα . Για ποιό λόγο κάποιοι δημιουργούν αντιπάθειες για τους Σπαταναίους ; Τι ακριβώς συμβαίνει ; Ξέρει κάποιος να το εξηγήσει , ή αναπαραγονται κουβέντες διχαστικές ;

      Διαγραφή
    5. ΤΑ ΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗ.Καλον ειναι να ξερουμε τις διαφορες στα βιογραφικα.γιατι πολλακις αυτο προσδιοριζει και πολλα αλλα σε επιπεδο γνωσεων .Ο 5 41 ΜΙΛΗΣΕ ΠΕΡΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ..Οι διαχωρισμοι ειναι και τεχνητοι και πραγματικοι,ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.Οι Λουτσαιοι ειναι πολλοι περισσοτεροι το ειδες αλλως τε 700 ψηφους εδωσαν στον πουλακα .....αυτο διαφοροποιει και τις επιλογες τους και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ κοινωνικοπολιτισμικοοικονομικα .Αν πας στα Σπατα ολοι οι δρομοι εχουν τα ονοματα των δυο τριων οικογενειων ,αν δεν ξερεις μεχρι και τοιυς παπουδες τους χαθηκες..δεν θα βρεις ποτε την διευθυνση που ψαχνεις..ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ παλι δεν θα βρεις διευθυνση γιατι οι δρομοι ειναι ανωνυμοι.αυτο δεν τα λεει ολα? Η ΛΟΥΤΣΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΟΡΑΚΑΣ ΠΟΥΛΑΚΑΣ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟΤΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ και αυτο θα φανει την Κυριακη,Γιαυτο δινεται η μαχη των ΔΗΘΕΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΩΝ για αποχη λευκο .και των αλλων υποψηφιων που μας αφηνουν ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΥς ,,,,,,για φαντασου ..εγιναν ανεξαρτητοι ......την β κυριακη.....Εγω το ειχα πει .Αν βγει στον β γυρο ο Κατσαλιρος το παιχνιδι δυσκολευει και κακα τα ψεμματα το ρυθμιζουν οι οπαδοι της ανασσας.ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ.κατω απο τα ουαου ου ου ....Την αποψη μου επ αυτου επισης την εχω γραψει ,περιμενω την επιβεβαιωση.Για την ντελαλησα και τον τσλαπετεινο εεεε το ηΞεραν και οι πετρες ειτε των Σπατων ειτε της Λουτσας που οσο ψηφιζει πουλακες ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΕΡΜΑ.

      Διαγραφή
    6. Aριστογείτων, είναι λάθος αυτό που ισχυρίζεσαι ότι τα ονόματα των δρόμων στα Σπάτα είναι ίδια. Ελάχιστα είναι τα ονόματα προς τιμήν ντόπιων και αυτά αφορούν κυρίως είτε ευεργέτες (π.χ. του Χρήστου Μπέκα) είτε κάποιων εκπαιδευτικών ( 3-4) είτε των παλαιών Δημάρχων και φυσικά των πεσόντων υπέρ Πατρίδος. Όλα τα άλλα οδωνύμια είναι ιστορικά.
      Θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε σε ποιά περίπτωση δυσκολεύτηκες.

      Διαγραφή
    7. Τρεις δρομους Μπεκα βρηκα ...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ?

      Διαγραφή
    8. ΕΛΑ ΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ....(ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ -ΜΠΕΚΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ)

      ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΚΑΙΟΥΣ...

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    9. Όχι Αριστογείτων, υπάρχουν και δύο εκπαιδευτικοί με το ίδιο επώνυμο μεν αλλά διαφορετικό κύριο όνομα. Δεν ξέρω που τους ανακάλυψες πάντως, διότι εμείς οι ντόπιοι δεν τους ξέρουμε αυτούς τους δρόμους. Και πώς μπερδεύτηκες δηλαδή,τί έψαχνες και δε βρήκες; Μάλλον κάνεις θέμα εκ του μη όντος.

      Διαγραφή
    10. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ
      ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ....

      .....ΕΝ ΖΩΗ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  35. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ και ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ( ΒΛΕΠΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ) ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΥΜΦΩΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΠΛΟΚΙΤΕΣ ΜΟΥ .. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΘΗΝΑ ΛΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΚΛΑΒΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπαρχει λυση .Να παραιτηθουν καποιοι Ο γιατρος δεν ειναι πολυ πισω Δεν ξερω για τον Ποθοουλακη.
    Αν ο κ τεως δημαρχος το εννοει Να παραιτηθει για να αποδειξει οτι τα εννοει τα οσα γραφει.
    ο γιατρος εχει παρει πανω απο 300 ψηφους,να παραιτηθουν καποιο να δειξουν ΑΛΛΟ ΗΘΟΣ και οχι Την καρεκλα...Για τις δυο κατσαλιροκυριες δεν το συζητω,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ,ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ....Θα κανουν μωρε ελεγχο στον εαυτο τους?ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΠΙΑ?.ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ? ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΣΘΕ και σας πηγαινανε με σταυρωμενο ψηφοδελτιο ? ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΞΩ .....μπρος γκρεμος,αν βγει ο Δημητρης με αυτους και πισω ρεμα με τους πουλακες, το καταφερατε ΚΑΙ ΑΥΤΟ......
    Ζαλογγο μωρε, να πηδηξετε στον γκρεμο παρα παλι κατσαλιρο και εδω ειμαστε ....ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΕΜΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΑΣΕΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μεριάς μου οφείλω να πω ότι η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι η επιθυμητή, όμως έστω και έτσι... έστω και με λάθη που έγιναν, η παράταξη του Δ. Μάρκου εξακολουθεί να είναι περισσότερο αξιόπιστη από αυτή του Χ. Μάρκου, η οποία όλοι ξέρουμε ότι εκπροσωπεί τον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση. Στηρίζω τον Δ. Μάρκου και συντάσσομαι με την δήλωση του κ Σωτήρη Γιαννάτου.

      Διαγραφή
  38. Σωστη τοποθετηση. Καποιοι ομως γυριζαν στα Σπατα οντως Σπαταναιοι που εβαλαν στο ψηφοδελτιο της Αρτεμιδος και ζητουσαν την μονοσταυρια στην Αρτεμιδα και βγηκαν συμβουλοι χωρις να εχουν πατησει στην Αρτεμιδα 1 ωρα ουτε για καφε. Ετσι εμειναν λουτσιωτες απεξω. Σε αυτα και πολλα αλλα πρεπει να παρει θεση ο Δημητρης συντομα γιατι θα υπαρξει προβλημα απο αντιδρασεις. Σιγουρα δεν υπαρχει φωτια χωρις καπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΣΑΪΝΙΑ ΜΟΥ! ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ! ΟΛΕ!

      Διαγραφή
  39. ΘΩΜΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΕΟΜΑΚ ΤΟ 2010, 2011, 2012 κλπ .ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΗΦΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑΣ ΦΙΛΕ!!! ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ...
      ΚΑΙ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗΣ ΨΗΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...???
      ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ...

      Διαγραφή
  40. και ποιοσ τους μονοσταυρισε μπλογκκιτη?ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΕ?
    Αυτους ψηφισατε ους σεσημασμεμνους ΚΑΙΝΠΟΥΡΓΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ..αντε να ζαλωθειτε και τον κατσαλιρο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ.Τερμα οποιος εχει ΘΕΜΑ να κανει ενσταση ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.Μαθανε οτι γα...και πλακωσαν και οι γυφτοκατσαλιρεοι...με πρωτο και καλυτερο τον ανωθεν μου ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ...ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ .Αντε λοιπον χασου ανθρωπαριο που θα κρινεις εσυ και το ασκερι σουυ τι και ποιος ειναι καλυτερος..η Η Τζουλια ΑΝ ΕΝΒΑΖΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..ΝΟ ΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο ΘΩΜΑΣ ?Ο Αριστογειτων δεν τσιμπαει μαγκα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΘΕΛΩ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ...ΘΕΛΩ ΧΡ. ΑΝΤ . ΜΑΡΚΟΥ......ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σωτήρης Γιαννατος20 Μαΐου 2014 στις 7:29 μ.μ.

    Στις 20/5/14 - 3:36 μ.μ., ο/η Sotiris Giannatos έγραψε:

    Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ (Χρήστου Μάρκου) και της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (Δημήτρη Μάρκου) είναι καταλυτική για τις πόλεις μας...
    Είναι η αναμέτρηση της κατεστημένης εξουσίας, τύπου Χρήστου Γ. Μάρκου(αντιδημάρχου) με την νέα διοίκηση που ο Δημήτρης Μάρκου έχει στο μυαλό του...
    Ο Δημήτρης Μάρκου μιλάει για διοίκηση , όχι για εξουσία....αυτή είναι η διαφορά .!!!
    Ίσως κάποιοι υποψήφιοι δυσαρεστήθηκαν από την φιλοδοξία και την ανοησία κάποιων άλλων υποψηφίων..Οι μωροφιλοδοξίες δεν θα αφήσουμε να μας βλάψουν..
    Αυτό δεν πρέπει να επηρεάσει καθόλου μα καθόλου την προσπάθειά μας για την τελική Νίκη..!!! Νίκη για όλους θα είναι η διάλυση της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ..
    Νίκη για όλους θα είναι η καταβαράθρωση των σφετεριστών της εξουσίας του δήμου , που με δόλο και παραπλάνηση διοικούν επί 30 χρόνια.!
    Η τελευταία τους δόλια συμπεριφορά είναι η "κωλοτούμπα" περί ΚΕΛ .Προσπαθούν και πάλι να κλέψουν τις ψήφους των δημοτών , όταν όλες τους οι αποφάσεις είναι αντίθετες.
    Όπως σε όλη μου την ζωή , από μικρό παιδί πάλευα τους δράκους, έτσι δεν θα κάνω πίσω ούτε χιλιοστό στις απόψεις και τις αρχές μου. Τώρα προέχει να φύγει ο δήμαρχος Χ.Μάρκου με τους παρατρεχάμενους Πουλάκη, Χ.Γ.Μάρκου(Κίτσος), Μπάτρης(κιο), απομεινάρια Μαργέτηκ.λ.π...
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ..!
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....!

    Σωτήρης Γιαννάτος
    τ.Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητος Σπάτων
    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" - Δημήτρης Μάρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΄Εχουν γνώση οι φύλακες. Ο Δημήτρης Μάρκου ξέρει πως μαζεύτηκαν τα ψηφαλάκια και δεν θα επιρεάσουν καθόλου τις εξελίξεις και την διοίκηση του Δήμου. ΄Αμα εγώ έχω 100 ψηφαλάκια, εσύ άλλα 100 και ο φίλος μας άλλα 100, συνεργαζόμαστε και ξαφνικά εμφανιζόμαστε και οι τρείς να έχουμε από 300 ψηφαλάκια. ΄Ετσι παίζεται το παιχνίδι σε όλους τους συνδυασμούς. Αυτά είναι γνωστά και δεν πρέπει να περάσουν στο εξής. Μην τολμήσει Δήμαρχος να δώσει αντιδημαρχία βάσει του αριθμού των ψήφων που πήρε κάθε υποψήφιος γιατί αλίμονό του. Οι αντιδημαρχίες και οι διάφορες αρμοδιότητες και οι οργανισμοί να δοθούν βάσει της αξίας εκάστου υποψηφίου, που οι δημότες την γνωρίζουν, ανεξάρτητα του φαινομενικού αριθμού ψήφων. Αυτά για τον μελλοντικό Δήμαρχο.

    πηγή:anatakti.gr anatakti.gr: Βάιος Τυράκης - «Δεν διεκδικώ...» http://anatakti.blogspot.com/2014/05/blog-post_1199.html#ixzz32H5bNNwX
    Under Creative Commons License: Attribution No Derivatives
    Follow us: @anatakti on Twitter | anatakti on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τα ιδια ελεγε και ο Κοτσαλιρος το 2010 οταν βγηκαν τα βαριδια οτι μπορει να ψηφιστηκαν αλλα δεν θα διοικησουν. Το ελεγε προσωπικα σε οποιο τον ρωταγε. Μηπως ειμαστε θεατες στο ιδιο εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποιος τα ψηφισε τα βαριδια?ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΙΔΙΟΙ και ψηφιζετε μονον με κριτηρια ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΝΙΚΑ?Παντως τον ποιον ψηφισατε και στα δυο ψηφοδελτια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
    ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ.....ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ......ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ....
    ΕΕΕΕΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ...
    ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ.ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ....θελεις και αλλο παραδειγμα?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΘΕΛΩ ΚΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ!!!!.........ΑΝΩ ΠΑΡΤΑΛΙ -ΚΑΤΩ ΠΑΡΤΑΛΙ.....ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
    Συνδημότες και Συνδημότισσες,
    Οι εκλογές της α’ Κυριακής (18.5.2014) στο Δήμο μας, έφεραν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στην πρώτη θέση δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ανατροπής της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
    Ο Όμιλος Προβληματισμού Αρτέμιδος - Σπάτων, μέσα από τη συνεχή και αταλάντευτη πολυετή δράση των φίλων και συνεργατών του, έχει από την αρχή τοποθετηθεί εμπράκτως, για όλα τα δημοτικά μας θέματα, αντιπαλεύοντας ασυμβίβαστα, όλες τις «γκρίζες» υποθέσεις που βαρύνουν τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές, καταδικάζοντας ανοικτά και αιτιολογημένα την ασκούμενη διοικητική και διαχειριστική πολιτική και της νυν Δημοτικής Αρχής του κ. Χρήστου Α. Μάρκου.
    Στις χθεσινές δημοτικές εκλογές ο ΟΠΑΣ συμμετείχε με δυο εκπροσώπους του στο συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του υποψ. Δημάρχου, κ. Δημ. Μάρκου, με τον οποίο συνεργάζεται σε καίρια δημοτικά ζητήματα από το 2010 (Αποχετευτικό, διοικητικά, κλπ), δείχνοντας έτσι το υψηλό αίσθημα ευθύνης και συλλογικότητας που διακατέχει τη λειτουργία του στις δημοτικές υποθέσεις.
    Μετά τη χθεσινή Νίκη (της πρώτης Κυριακής, 18.5.2014), αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε όλες και όλους όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, καλώντας τους να εντείνουν την προσπάθειά τους για την τελική Νίκη της ερχόμενης Κυριακής 25.5.2014 και την απαλλαγή μας από τη ζημιογόνο πολιτική που ασκήθηκε τα 3,5 τελευταία χρόνια στο Δήμο μας, σε ζωτικά ζητήματα νομιμότητας, διαφάνειας και κρίσιμων αναπτυξιακών επιλογών.
    Επισημαίνουμε ότι η χθεσινή νίκη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν ανέδειξε νικητές και ηττημένους δημότες, αλλά ώριμους και αποφασισμένους πολίτες για το αύριο, στο οποίο και εμείς ως ΟΠΑΣ οφείλουμε να καλέσουμε και αυτούς που δεν ψήφισαν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, να έλθουν δημιουργικά μαζί της και μαζί μας ΝΙΚΗΤΕΣ, στην δεύτερη Κυριακή, στις 25.5.2014, για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα που όλοι αγαπάμε.
    Ο ΟΠΑΣ θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στον άδολο και δύσκολο αγώνα μας στα δημοτικά θέματα, σε όσους βοήθησαν και στήριξαν τους εκπροσώπους μας στα πλαίσια της συμμετοχής τους και στις τελευταίες εκλογές με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να αναλάβει με απόλυτη ευθύνη και διαφάνεια τη διακυβέρνηση των δημοτικών μας υποθέσεων δρομολογώντας αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, ΗΡΕΜΗΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ αλλαγής για το σήμερα και το μέλλον.
    Έχοντας καταθέσει στον υποψήφιο Δήμαρχο και αυριανό Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Μάρκου, τις προτάσεις μας και από την Κυριακή βράδυ (18.5.2014) το ειδικό πλαίσιο αγώνα της β’ Κυριακής (25.5.2014), με δεδομένο βέβαια ότι ως ΟΠΑΣ δεν δίνει «λευκές επιταγές» σε όσους εμπιστεύεται στα κοινά θέματα – υποθέσεις, καλούμε σε συστράτευση για νικηφόρα έκβαση του αγώνα, στις 25 Μαΐου 2014 για να επικυρωθεί και τυπικά η εκλογή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ στο τιμόνι του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, με τους δημότες πρωταγωνιστές και ελεγκτές των λειτουργιών του Δήμου
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΣΤΙΣ 25.5.2014
    Αρτέμιδα, 19.5.2014 Ο Επικεφαλής του ΟΠΑΣ
    Χ. Ποθουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ψηφίστε παλι Ν.Δ. Τί άλλο θελετε να σας κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιός είναι ΣΥΡΙΖΑ, ο Γκινοσάτης; Σοβαρά; Ο Κατσαλίρος μετά του Πουλάκη, τί είναι; Λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις; Σίγουρα.

      Διαγραφή
  49. ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΞΙΑΣ ΤΣΕΠΉΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ,Ψ ΗΦΙΣΤΕ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΤΣΑΛΙΡΟΚΑΣΙΜΕΙΚΟΥ.ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ......ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ

    ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ

    ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΡΜΟΔΙΟ
    ΣΤΗΡΙΖΩ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ

    to be continued.....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΤΩΣΑΝ ΕΓΩ ..ΕΚΕΙ. ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ ........
    ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ..... ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΛΗΚΤΟΣ...ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΝΤΩΝΗ ΝΟΜΙΚΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 2010.. ΒΛΕΠΩ " ΕΙΔΙΚΑ ΠΛΕΣΙΑ" ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΚΟΥΡΗΔΕΣ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ (ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ). ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ,ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τώρα μάλιστα, τα πιάσαμε τα λεφτά μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΣΕ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΚΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ. ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τι υποννοει ο ανορθογαφος 12 23 με το εντελως ασυντακτο σχολιο του που βρωμαει ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΡΑ 10 ΜΙΛΙΑ?Εχει κατσαλιρο συμβουλους ο νεος δημαρχος?
    Απο την Μπεζανσον ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ας κανουμε μια υποθεση εργασιας.ΤΟ Παιχνιδι θα παιχθει στην αποχη και τους ψηφοφορους τησ ανασσας.Η ανασσα ειναι παγιδευμενη.Αν στηριξει κατσαλιρο τελειωσε οριστικα οπως ο Κασσιμης που μην το ξεχνατε , ΕΧΑΣΕ γιατι στηριζε σαν αντιπολιτευση κατσαλιροΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΑΝΑΣΣΑ γιαυτο δεν θα μιλησει υπερ κατσαλιρου.Δεν θα μιλησει και υπερ Δημητρη γιαιτι τα σπασανε μεν, αλλα ηταν μαζι του μια τετραετια οποτε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΜΑΝΤΑΜ?Αρα θα ποιησει την νυσσα ατομικα και υπογειως θα ελισσεται προς κατσαλιρομερια.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΟΥΓΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ?Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΝ.τΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΝΤΕΛΑΛΗΣΑ .ειστε ελευθεροι ειπε,αρα και η ανασσα πρεπει να πει το ιδιο.
    ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΑΛΟΙΜΟΝΑ ΚΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Εκει παλι θα πουν κανεναν.
    ΕΤΣΙ ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ?ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΦΗΜΕΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ .ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.Ετσι σιγουρευονται γιατι το ενδιαμεσο τοπιο ειναι θολο.ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΤΕΩΣ ΤΕΩΣ ΡΑΦΗΝΑΣ .Πηγαν λιγοτεροι δικοι του στον β γυρο Σε αυτο το πλαισιο ΘΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ,ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ,οτι καποιοι φευγουν ηδη ,μετα θα πεσει ΑΡΘΡΟ απο τους γνωστους ανεξαρτητους για νοθειες καυγαδες κλπ κλπ και ολα αυτα για να φυγουν οι ψηφοφοροι του Δημητρη.Αυτο ειναι το μονο τους οπλο.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ?ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ?Υποσκαπτουν τον αντιπαλο ειτε με αποχη ειτε με λευκο,ειτε με αγανακτηση.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΓΜΕΝΟ,Το θεμα ειναι αν τσιμπησετε θα την πατησετε και θα ξανα φατε ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ .ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ 40 ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΜΗ, ΕΧΕΙ ΤΟ KNOW HOW.Δες τε το καπαπιδιον κατα που φυσσαει παλι και θα καταλαβετε ,γιατι απο μικρο παιδι και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια ποσο μαλλον αν ειναι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΚΑΠΑΠΙΔΙ ΕΣΥ ΜΑς ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΕΙΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.........
    ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ,,,ΟΧΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ οσο αγανακτισμενοι και αν νοιωθουμε,οτι και να μας πουνε.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ειναι μερος του παιχνιδιου.Δεν νοειται τριτη ημερα και η σταυροδοσια της Λουτσας να ειναι μυστικη ενω ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ καιαναγκαζονται να διαψευδουν Γιαννατος και Ποθουλακης και θωμας και Τυρακης
    Σερνεται ο κατσαλιρος παιδες, καταλαβετε το.ξερει απο σουρσιμο ετσι βγηκε ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟς Ο 12 23 ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ.....ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.....ας ξαναγραψει .να τον ταυτοποιησω πληρως που παιζει.....
    ελα προστατη του αντωωωωωωνηηηηηη γραψε μας κατι παραπανω...βαλε και κανενα σημειο στιξης να σε τσιμπησουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλημέρα μας,
    οι σταυροί έχουν βγει (πείτε μου τρόπο να τους κοινοποιήσω), οι χοροί καλά κρατούν, μόνο η Άννα δεν τραγουδά και δεν χορεύει! Ο ΔΥΡΙΖΑ αποφάσισε, ανακοίνωσε, αλλά ο Γκινοσάτης κατόπιν κρασοκατάνυξης έβγαλε δικό του πολεμικό ανακοινωθέν στήριξης στις δυνάμεις του άξονα...εεε συγνώμη του γραφείου του! Ξανά μαζί, επιτέλους μαζί αναφώνησε ο Χρήστος ! Ο Χρήστος που θα παραδώσει την σκυτάλη της δημαρχίας στον Τάκη με τα πολλά κομμάτια! Σημειώστε ... Σε 3-3,5 χρόνια η αλλαγή φρουράς! Το δαχτυλίδι το έχει πάρει ο Σερέτης! Τσίου + Σερέτης = ότι ψήφους πήρε και η Αννάσα! άρα το ρουσφέτι ισοδυναμεί με τα € του προεκλογικού αγώνα της Άννας! και σε περίπτωση που το ρουσφέτι λάμπας, κάδου, λακούβας συνεχιστεί την επόμενη 5ετία, κλάψτα Άννα και Μήτσο, κατά το κλάψτα Χαράλαμπεεεε! Τυράκης αποχώρησε από οποιαδήποτε θέση, Δημήτρης διαβεβαιώνει ότι θα είναι σκληρός στα πρωτοπαλίκαρα του! Τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΣ.ΒΑΛΤΩ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ.

      Διαγραφή
  59. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ
    ΣΕΡΕΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1156 ΑΡΤΕΜΙΔΑ ( ο νέος Δήμαρχος)
    ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 767 ΑΡΤΕΜΙΔΑ ( ο Τσίου με το scooter)
    ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 661 ΣΠΑΤΑ ( ΤΟ ΑΓΟΡΙ)
    ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ 613 ΑΡΤΕΜΙΔΑ ( speechless όπως και εκείνη)
    ΜΠΑΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 462 ΣΠΑΤΑ
    ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 456 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 391 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ 370 ΣΠΑΤΑ
    ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ 358 ΣΠΑΤΑ
    ΚΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 326 ΣΠΑΤΑ
    ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 318 ΣΠΑΤΑ
    ΤΟΥΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 314 ΑΡΤΕΜΙΔΑ ( άλλος επιτυχημένος)
    ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ 287 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 273 ΣΠΑΤΑ
    ΜΠΑΛΟΠΗΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 254 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 246 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    ΑΡΜΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 220 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    ΡΗΓΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 198 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 191 ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 194 ΑΡΤΕΜΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λάθος. Ο Μακρής που είναι δεν βγήκε πάλι? Πάλι του έπαιξαν παιχνίδι φοβερά γέλια.

      Διαγραφή
  60. https://docs.google.com/file/d/0BxoQDfEpK_AFXzZfWlp5QVVLQzA/edit?pli=1


    και του Δημήτρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΞΑΝΑ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

      Διαγραφή
    2. αυτά βρήκαμε... εσύ που τα έχεις κοινοποίησε τα!

      Διαγραφή
  61. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΞΑΤΑΞΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ? ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ....ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ θα τις ανακοινωνει ο μεγας πουλαξ απο την Δημαρχιακη εξεδρα .σε νυχτερινο κεντρο?
    Βρε γελιο που με περιμενει ...μπραβο βρε λουτσιωτες ΓΕΛΟΙΠΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ....και ελεγα καιρος να αποχωρησω αλλα να χασω τετοιες παρασασεις που θα δοθουν
    εεεεελαααααα οοοοοοπααααα
    ΒΡΕ ΣΕΙΣ ...ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ? ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΟ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ.....Δηλαδη πως θα διαιωνισθει το ειδος?Μονον εσας θα πηδανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. παιδες ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.760 δημοτες θελουν πουλακα.ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ.θελετε πουλακα με ηυξημενο κυρος πρωτο στην ιεραρχια του δημου?ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.αν δεν βγει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Δεν πιστευω οτι οι λουτσαιοι οικογενειαρχες θελουν ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.Απλα δεν εχουν συνειδητοποιησει τι ερχεται.παλι και ενισχυμενο .Αυτοι οι σαγιονικολιτες με τον προεδρο τους που μας ειχαν ζαλισει ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ?ΛΟΥΦΑΞΑΝ ?Τωρα που χρειαζεται αγωνας για ξωπεταγμα μια και εξω αυτοι επιασαν τα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ?ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ ΝΑΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΟΥΙΣΚΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ.....και να του σκουπιζετε τα ποδια καλα.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΦΤΟΥ ΣΑΣνα μην σας ματιαξω που θα Ξανα ασχοληθει κανενας μαζι σας πια.
    600 ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ...ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ..που του εδωσαν ελαχιστα..ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παντως κυριε Αριστογείτων δεν νομιζω να υπαρχει ποιο κακος ανθρωπος στην Ελλαδα από εσενα
    Ξερολας,αγενης,σοφος,Τσε Γκεβαρα του πληκτρολογιου και με μια αισθηση ότι ολοι είναι κατώτεροι από εσενα.Κριμα γιατι μεσα στις τοσες προσβολες που λες υπαρχουν και μερκα σωστα αλλα χανονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μια χαρά τα λέει ο Αριστογείτων! Και πολύ ευγενικά περιγράφει τα χάλια μας. Αντί να κοιτάς που πάμε φούντο αν μας διοικήσει ο Πουλάκης, εσύ βρήκες ότι σου φταίει ο ...χαρακτήρας ενός αναγνώστη. Αν δε σε πειράζουν αυτά που περιγράφει, τότε το πιθανότερο είναι να ανήκεις στα κοράκια της εξουσίας. Οπότε καλώς τα βάζεις με τον Αριστογείτονα γιατί σου κόβει το δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ Ο ΤΥΡΑΚΗΣ ,Ο ΝΟΜΙΚΟΣ Ο ΤΟΥΝΤΑΣΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Εμένα με ......πηράζει η ορθογραφία σου!

      Διαγραφή
  65. Οχι μονον στην ελλαδα ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.Κοιταξτε λοιπον να σωσετε την παραλια σας απο τα λαμογια και μην σας απασχολει ο παραδεισος ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ,γιατι βρωμισατε την γη και αυτο δεν το θελει ουτε ο Θεος ουτε ο διαβολος ουτε ο ΒΟΥΔΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΩΑΜΕΘ.Μονον εσεις το θελετε και το ψηφιζετε.
    απο ευγενεια τον ψηφιστε τον πουλακα για να μην στεναχωρηθουν οι καταπατητες της παραλιας?ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ Και για να σας επιβεβαιωσω,ως προς την αγενεια , δεν με νοιαζει ΜΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ ΤΙ ΓΜΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ .Την δικη σας δεν ξερω αν την καταστρεφει.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εάν δεν εισαι ο Αριστογείτων με άλλο ψευδώνυμο, βλεπω ότι εχουμε και αλλους σοφους που εάν ειχαν λιγο χρονο να ξεφυγουν από το πληκτρολογιο τους,θα ειχαν σωσει τον κοσμο.Ασε που εισαστε και ειδικοι στο να βαζεται τον κοσμο αμεσως σε στρατόπεδα.Λες αυτό...εισαι με τον Πουλακη.Λες το άλλο...εισαι με τον Μαρκου.Κριμα επειδη μερικοι ανθρωποι θελουν να γράψουν την γνωμη τους αλλα τους την πεφτετε αμεσως .ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΔΩ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ?γιατι δεν ψηφιζουμε μεθαυριο αν θα παει στον παραδεισο ο Αιστογειτων αλλα αν με τις αμπελοφιλοσοφιες σου θα φερεις την ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ....Ασε τα σαπια σε επιασε η διαθεση κρισης της ευγενειας μου .......και δεν σε επιασε καθολου η μαφια.....ΑΝΤΙ ΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ....ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ....Ειναι που ξερεις να γραφεις αλλιως θα σου εγραφα και εγω την γνωμη μου ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ αλλα αυτο δεν ενδιαφερει ΚΑΝΕΝΑΝ και παρτο ειδησηΗ ΨΗΦΟΣ ΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .ΤΩΡΑ. .οχι εσυ και ο χαρακτηρας σου ΞΥΠΝΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΘΩΜΑ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΜΩΡΑΙΤΗ-ΓΚΕΛΙΑΣ-ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΛΑ ΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ....(ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ -ΜΠΕΚΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ)

    ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΚΑΙΟΥΣ...

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας