ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΥ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Σελίδα 1

Σελίδα 2

Σελίδα 3

Σελίδα 4

Σελίδα 5

Σελίδα 6

Σελίδα 7

Σελίδα 8

Σελίδα 9

Σελίδα 10

Σελίδα 11

Σελίδα 12

27 σχόλια:

  1. Mεγαααλη κουβεντα ''παραμενουμε σταθεροι και ασυμβιβαστοι''!με τοσο συνοθυλευμα υποψηφιων ΔΥΣΚΟΛΑ το λεει κανεις.....εκτος αν ειναι πολιτικος και ξερει απο παχεια λογια!Ομολογω οτι το προγραμμα ειναι καλο αλλα μηπως και της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ μια χαρα δεν ταλεγε;στο ΜΕΤΑ ομως ολοι μας ξεπουλανε και κανουν υπακοη στην κεντρικη εξουσια και την τοπικη μαφια,μονο οταν κατεβει ο Ποθουλακης με καμμια 30ρια αδιαφθορους και καθαρους θα σωθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααααλλο λαμογιο ο Ποθουλακης...αντε καλα....

      Διαγραφή
  2. Mετεκλογικά πρέπει να επιδιωχθεί η μέγιστη συσπείρωση γύρω από κοινούς στόχους ανεξάρτητα από παρατάξεις.Η επιτυχία θα εξαρτηθεί από την ευόδωση αυτής της προσπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ για να εχει δυναμη θελει πολλους ψηφους και πολλους που θα τριγυριζουν θα ακουνε και θα δρουν αναλογως.ΕΔΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑΑΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ....και πολλα απο αυτα σας αποκαλυψα .....ΘΕΛΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΕΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ.Θελετε να την πω φραξια πες τε την οπως θελετε, αλλα θελει ομαδα.ΘΕΛΕΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ οπως ειχε ο Δαρειος θελει κρυπτεια οπως ειχαν οι Λακεδαιμονες, θελει αγγελιαφορους οπως ειχε το μαντειο των Δελφων Αν πιστευετε οτι η Πυθια εδινε τους χρησμους ειστε ΑΦΕΛΕΙΣ και κινδυνειετε να την ξανα πατησετε.Η εξουσια βγαζει το χειροτερο εαυτο του καθενος,,στηστε ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το κομματικό μνημόνιο δύσκολα θα υπάρχει ανάπτυξη στη περιοχή ....αλλά τουλάχιστον ελπίζω να έχουν αλλάξει τα πρόσωπα που τόσα χρόνια μας φέρνουν πίσω σαν δήμος ...μαζί σου Δημήτρη ....ο κόσμος θα σε βγάλει...ξύπνησε πλέον !!! Κάνε ότι μπορείς ...να πηγαίνω στην Αθήνα ,να λέω ότι είμαι από τα Σπάτα και να μην μου λένε , ότι ήρθα από τη βουλγαρία ...αν και εκεί θα είναι καλύτερα από τι εδώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρη Μάρκου θα σε ψηφίσω κι εγώ και όλη μου η οικογένεια γιατί πιστεύω ότι το αξίζεις και μπορείς να κάνεις την πόλη της Αρτέμιδας, πόλη υπόδειγμα των Μεσογείων. Επιπλέον, να φύγει η σαπίλα τόσων ετών που με την ανομία τους και την κάλυψη των πελατειακών τους σχέσεων, άφησαν αυτή την όμορφη πόλη σ' αυτή την κατάντια.
    Από τις 19 Μαίου ξεκινάει νέα σελίδα για την Αρτέμιδα και το όνειρό μου να δω αυτή την πόλη όπως της αξίζει θα γίνει πραγματικότητα.
    Δημήτρη Μάρκου με τον Ποθουλάκη στην Αρτέμιδα και τον Γιαννάτο στα Σπάτα, είμαι σίγουρη ότι θα απογειώσετε τον δήμο και θα μείνετε στην ιστορία αυτού του τόπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ. Ο ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Καλά έκανε αν σου διέγραψε το σχόλιό σου, διότι ο νόμος τιμωρεί και αυτόν που έγραψε χυδαίο σχόλιο και το μπλογκ που το δημοσιεύει. Και αυτό που ξανάγραψες,στην ίδια κατηγορία ανήκει.

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλά έκανε και στο έβγαλε το σχόλιό σου, γιατί όση λάσπη και να πετάξετε ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει. Όχι μόνο ο Δημήτρης Μάρκου θα βγει δήμαρχος, αλλά θα ξεσκεπάσει και τη σαπίλα τόσων ετών, να δούμε επιτέλους πού πήγε τόσο δημόσιο χρήμα που πέρασε από τα ταμεία του δήμου.
      Κι όπου υπάρχουν ευθύνες, θα πρέπει να είναι αμείληκτος!!!!

      Διαγραφή
  6. Ρε παιδια ο κυριος Δημητρης Μαρκου τι επαγγελεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βιογραφικό του δεν το διάβασες? Διάβασέ το και μετά τα λέμε...

      Διαγραφή
  7. Δεν μας νοιαζει το επάγγελμα, γιατι τα άτομα κανουν την Κοινωνία, και όχι το επάγγελμα που κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω ξερω οτι μεχρι τωρα ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και οντως εχει ενα ΒΑΡΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.
    Το βιογραφικο ειναι η εικονα του υποψηφιου,δεν ειναι ουτε η φωτο ουτε τα λογια ουτε τα προεκλογικα show.To να μην διαβαζει κανεις το βιογραφικο καποιου και να ρωταει ΤΑΧΑ ΑΦΕΛΩΣ ,.....τι δουλεια κανει ....ειναι ερωτηση ΥΠΟΠΤΗ εν τη αφελεια της.
    Να κατεβασουν το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ.
    Ο ρολος του Δημαρχου δεν ειναι ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.... .Απαιτει και γνωση και ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ετσι ωστε να μπορει να ανταποκριθει στις απαιτησεις των καιρων Αναμενω και αλλα βιογραφικα υποψηφιων ΔΗΜΑΡΧΩΝ.και οχι ανοητες ερωτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και του Χ. Μαρκου το βιογραφικο μια χαρα ήταν!και μάλιστα ήταν και προοδευτικός πολιτικά.Ο Δ. Μαρκου στην νομ.παραταξη που ήθελε το ΚΕΛ;σου λέει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για δειξε μας ενα πρακτικο που εχει ψηφισει. Θες να σου δειξουμε του Κασιμη μηπως??

      Διαγραφή
  10. Γι' αυτό στηρίξτε Γιαννάτο και Ποθουλάκη για να έχετε διασφαλισμένη δύναμη υπέρ της λύσης Ψυττάλειας. Αυτοί μόνο ξεκίνησαν σταθερά και έμπρακτα την υπόθεση. Οι άλλες και οι άλλοι, μια ΠΑΡΟΝ, μια ΟΧΙ, μια ΝΑΙ ψήφιζαν. Άστα .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρίμα.. ..την ωραιότερη περιοχή.. ..την έκαναν νεκροταφείο. Αυτο μας αξίζει, αφού δεν αλλάζουν τα μυαλα τους. Είμαστε ενα 5% που φωναζουμε,και δεν μας ακουνε. Περιμένουμε τώρα, τελευταία ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημήτρη προχώρα. Πρέπει όμως να μας ξεκαθαρίσεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι θα κάνεις για την Αρτέμιδα και την παραλία της... Πρέπει ξεκάθαρα να μας πεις αν θα ξηλώσεις ή όχι τους παρανόμους με τα κωλόμπαρα που μας κάνουν τον βίο αβίωτο τόσα χρόνια στην παραλιακή ζώνη από τον Άγιο Νικόλαο ως τη Βραυρώνα. Και μην απαντήσεις σαν την Πυθία με την γνωστή καραμέλα "... όσοι είναι παράνομοι και ηχορυπαίνουν θα κλείσουν...", μας τα είπαν κι άλλοι αυτά και τα κωλόμπαρα είναι πάνω από δέκα χρόνια στη θέση τους!! Μας διώχνουν κυριολεκτικά απ' τα σπίτια μας ειδικά κάθε καλοκαίρι με την αφόρητη ηχορύπανση τις παράνομες "συναυλίες", τα τεράστια ηχεία και τις κονσόλες στον πραύλιο χώρο... Να πάρεις συγκεκριμένη θέση για τους αλήτες αυτούς που επί τόσα χρόνια ηχορυπαίνουν ασύστολα, χωρίς ωράρια από το μεσημέρι ως τα ξημερώματα, χωρίς κανένα σεβασμό στη γειτονιά και τους νόμους, αυτούς που έχουν φάει σωρεία μηνύσεων από την αστυνομία και εκατοντάδες καταγγελίες από τους περίοικους κι όμως όλα αυτά τα αδιάσειστα στοιχεία αποσιωπούνται σκοπίμως και οι εν λόγω "επιχειρηματίες" εξασφαλίζουν άδειες μουσικής και λειτουργίας "νυχτερινών κέντρων" δίπλα στα σπίτια μας, ανέγγιχτοι, ανενόχλητοι μας ξεκουφαίνουν κάθε καλοκαίρι, τα μεσημέρια, τις νύχτες, τα ξημερώματα... Με αυτούς λοιπόν τους αλήτες τι θα κάνεις Δημήτρη; Θα τους ανανεώσεις πάλι τις άδειες για άλλα τρία χρόνια, με κάποια άλλη πρόφαση όπως έκαναν τόσα χρόνια οι προκάτοχοί σου, ή θα τους βάλεις άμεσα και ΜΟΝΙΜΑ λουκέτο για τις παρανομίες που έχουν διαπράξει επί τόσα χρόνια ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ και με προστασία ξέρεις από που... Περιμένουμε απάντηση και δέσμευσή σου ΤΩΡΑ, όχι μισόλογα, όχι ΘΑ χωρίς χρονικές δεσμεύσεις! Οι αλήτες αυτοί μας έχουν διαλύσει τις ζωές μας εδώ και χρόνια και δεν ανεχόμαστε άλλες "παρατάσεις", "προθεσμίες", "δεύτερες ευκαιρίες"... ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι αλητες αυτοι ειχαν την καλυψη Δ.Σ. που ισως εσυ ισως εγω ψηφιζαμε....οι αλητες αυτοι ειναι και αυτοι ισως θυματα μερικων αποφασεων του Δημου με εκει τα πολυ δημοτικα τελη που πληρωνουν και που εσυ δεν εχεις πληρωσει ποτε...επισης θα πρεπει να ξερεις κι αν δεν ξερεις να μαθεις οτι ολα τα μερη που εχουν αυξημενο βιοτικο επιπεδο και υποδομες το οφειλουν σε τετοιους αλητες....

      Διαγραφή
    2. Σα δε ντρέπεσαι χαμένε που διαφημίζεις την αλητεία και την παρανομία για να ζείτε σε βάρος μας! Σα δε ντρέπεσαι, που ξέρεις εσύ τί σημαίνει βιοτικό επίπεδο! Έχετε βρωμίσει όλη την παραλία με καταπάτηση, άθλια ηχορύπανση και τολμάτε να παριστάνετε τα θύματα!

      Διαγραφή
    3. ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ.....ΟΠΟΥ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ......?
      Εχεις παει Παλερμο Ναπολι ΚΛΠ ΚΛΠ ?
      Εχεις μπει ποτε σε ελβετικη πολη?Αντε χασου λοιπον ΠΟΥ ανακαλυψες ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ......Λιγα σου ειπε ...ο 8 52 αντε να χαθεις απο εδω ΠΡΟΣΤΑΤΗ ....ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ...Εγω αλλιως τους ξερω τους προστατες.... νταβα......τους λενε και η παρουσια τουε ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ. ..σαν αυτη που φερατε στην παραλια.....

      Διαγραφή
    4. Η κατάπτυστη απάντηση-κλαψούρισμα του 8:08, πήρε από τους προλαλήσαντες τις απαντήσεις που της αρμόζουν... Ο ύπουλος υποκόσμος της παραλίας τολμά να παίρνει το λόγο και με εμετικό τρόπο κλαψουρίζει και παριστάνει ότι τάχα είναι θιγμένος, μετά το ανελέητο κράξιμο και ξεμπρόστιασμα που έχει φάει τους τελευταίους μήνες! Σύντομα ο λογαριασμός για την αφόρητη ηχορύπανση και την αναιδέστατη καταπάτηση των ακτών θα εξοφληθεί από την καλή και να είστε σίγουροι ότι θα τινάξει τα βαλάντια σας στον αέρα, αναιδέστατοι, παράσιτα της κοινωνίας!

      Διαγραφή
  13. Σωστοί οι προβληματισμοί σου. Αλλά ο Δημήτρης έχει λάβει τα μέτρα του. Πιστεύω να έχεις διαβάσει τα εδώ και καιρό άρθρα του "κοντού" συνεργάτη του για τις παρανομίες στην παραλία, κλπ. Καθόλου τυχαίο το ότι τον έβαλε και υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο, παρά το ότι τα λαμόγια και διάφοροι ανεγκέφαλοι πίεζαν τον Δημήτρη να μην τον έχει μαζί του. Πιστεύω να κατάλαβες τι τους περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα Μπαρ στην παραλία, εχουν πισω τους πολιτικά πρόσωπα, και κάνουν οτι θέλουν.. ..το θεμα είναι να μην ανοιγαν καθόλου.. ..αλλά ο τότε δήμαρχος είπε το οκ....για να μην χαλασει το χατηρι τους. Μακαρι ο Δημήτρης να εχει τσαμπουκα , και να πει τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανενας πολιτικος δεν μπορει να σταθει απεναντι ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ. Ασε λοιπον τα ευχολογια και βαλτε τον μπροστα αλλα οχι μονο του.Και εσεις μαζι του.ΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΘΑΝΕ ......Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΚΕ και θελει πολλα φτυαρια....να φυγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O νυχτωμένος είμαι , και δεν μένω στο Αγιο Νικολαο , αλλά σκέφτομαι τους ανθρώπους αυτούς που υποφέρουν....Το νομοσχέδιο που ετοίμασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας για την «Οριοθέτηση, διαχείριση και προστασία αιγιαλών και παραλίας» είναι ακριβώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Οι ελάχιστοι περιορισμοί που υπήρχαν για να διασφαλίζεται η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις παραλίες καταργούνται και ανοίγει ο δρόμος για την χωρίς όρους οικονομική εκμετάλλευση. Να πας να τα πεις στον Στουρνάρα αυτά με οργανωμένους πολίτες και αποφασισμένους....ο Δημήτρης τα ξέρει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ........ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ.
    ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ?
    10 χρονια που καθοσαστε χωρις καν μια διαμαρτυρια τι ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ? Αλλος ενας που ασχολειται με τα μεγαλα και χαφτει τοπικες μονον μυιγες.....
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ εισαι πολυυυυυβαθεια νυχτωμενος.....γυρνα πλευρο εκει που εισαι δεν βλεπεις περα απο την μυτη σου.
    Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.............αυτο μας λες?ΕΕΕΕνα τον ψηφισεις τοτε τον προστατη της παραλιας.....που λεει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ .....ΜΕ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας