ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σχόλιο αναγνώστη...


Οι εκλογές πέρασαν βγήκαν οι νικητές και οι νικημένοι πέρασε και η ολιγοήμερη περίοδο των πανηγυρισμών για του νικητές και της λύπης για τους ηττημένους και έφτασε η ώρα της ακτινογραφίας των αποτελεσμάτων και των προβλέψεων για την δυναμική και δυνατότητες του νέου Δημάρχου και συνολικά του νέου Δημοτικού συμβουλίου.
Ο νυν Δήμαρχος έχασε όπως και αναμενόταν τις εκλογές με ένα μεγάλο και καθαρό προβάδισμα από τον Δημήτρη Μάρκου. Χαρακτηριστική είναι η εκλογική αντοχή που επέδειξε την Α Κυριακή ο Χρήστος Μάρκου ιδιαίτερα στην Αρτέμιδα όπου λόγου του ανύπαρχτου έργου και τον δεκάδων άλλων θεμάτων που είχαν δημιουργηθεί έπρεπε να είχε υποστεί πανωλεθρία χωρίς να απαιτείται η βοήθεια από τους άλλους συνδυασμούς την Β Κυριακή για να νικηθεί. Αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να το εξετάσουν και μεταφράσουν με προσοχή οι κάτοικοι της Αρτέμιδος πως η έντονη διαμαρτυρία τους η ανυπαρξία κράτους και Δήμου στην περιοχή τους δεν μεταφράζεται και στα εκλογικά αποτελέσματα ούτε καν στην σταυροδοσία των υποψηφίων που θα αναφερθούμε παρακάτω αναλυτικά. Στα Σπάτα το εκλογικό μήνυμα προς τον Δήμαρχο από τους συμπατριώτες του ήταν ξεκάθαρο το σύνολο σχεδόν της πόλης του έστρεψε από την Α Κυριακή την πλάτη παρά της ηρωικές προσπάθειες του Κιτσομάρκου να ελέγξει μέσω των σογιών την κατάσταση.
Κοιτώντας το Δημοτικό συμβούλιο συνολικά ένας μέσος λογικός δημότης που ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις νιώθει μια έντονη απογοήτευση για το μεγαλύτερο ποσοστό των επιλογών συμβούλων με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ίσχυσε για άλλη μια φορά η επιλογή καταστάσεων και ανθρώπων μέσω κυλιόμενης κατευθυνόμενης τρισταυρίας και πολλές φορές και κατευθυνόμενης σταυροδοσίας στο σύνολο του ψηφοδελτίου, Δημοτικό και Τοπικό. Δυστυχώς η παράταξη που έπαιξε περισσότερο αυτό το φαινόμενο σύμφωνα με τις φήμες και τα παράπονα ήταν αυτή του νικητή του Δημήτρη Μάρκου όπου υπήρξε συγκεκριμένη κατευθυνόμενη σταυροδοσία κυρίως με κομματικά κριτήρια. Διάφορες ομάδες κυρίως κομματικές σταυρόνονταν μεταξύ τους επιθυμώντας τον έλεγχο του συνδυασμού. Υπήρξαν όμως και άλλες ομάδες που στραυρόνονταν είτε λόγω φιλιών σογιών ή για να επιβιώσουν καθώς η κατάσταση εξελίχθηκε σε πραγματικό πόλεμο. Υπήρξε και μια πολιτική στήριξης στο ψηφοδέλτιο της Αρτέμιδος προσώπων όχι από την πόλη της Αρτέμιδος αλλά από τα Σπάτα με αποτέλεσμα να εκλεγούν στην Αρτέμιδα Σπαταναίοι που από την Αρτέμιδα δεν είχαν σταυρωθεί αλλά είχαν σταυρωθεί στα Σπάτα. Λάθη που ο νέος Δήμαρχος θα τα βρει μπροστά του και έχουν δημιουργήσει όπως λέγετε παντού εκρηκτικό κλίμα και ομάδες που δεν καλοβλέπει η μία την άλλη μέσα στον συνδυασμό του.
Η παράταξη του ηττημένου Χρήστου Μάρκου εκτός από μία δύο εξαιρέσεις έχει και αυτή έντονο πρόβλημα συμβούλων η σταυροδοσία της όμως έκρυβε εκπλήξεις θέτοντας εκτός δημοτικών πραγμάτων πολλά παλιά ισχυρά της χαρτιά αλλά και διατηρώντας άτομα που υπήρχαν έντονες αντιδράσεις για αυτά.
Η Ανασσα παρά την μεγάλη και πολυέξοδη προεκλογική εκστρατεία της δεν κατάφερε τίποτα το αξιόλογο κυρίως λόγο αδυναμίας της υποψηφίας Δημάρχου να πείσει για την δυναμική της και τις δυνατότητες της. Τα Σπάτα την απέρριψαν πλήρως και στην Αρτέμιδα μου προκάλεσε έκπληξη η Τρίτη της θέση γιατί περίμενα να είναι καθαρά δεύτερη Οι περισσότεροι ψηφοφόροι της στήριξαν την Β Κυριακή τον Δημήτρη Μάρκου στην λογική της πλήρους απόρριψης της νυν διοίκησης. Μια πιο δυναμική στάση της σε αυτή την δημοτική περίοδο και ανεξάρτητη πορεία της από διάφορες καταστάσεις θα σπάσει την αρνητική στάση των Σπαταναίων και θα της δώσει ώθηση στην Αρτέμιδα.
Ελπίζω η νέα δημοτική αρχή με τα λίγα στελέχη με τεχνοκρατικές δυνατότητες και γνώσεις που διαθέτει να τα καταφέρει για το καλό όλων μας. Δεν περιμένω το νέο Δημοτικό συμβούλιο σαν όργανο να δώσει πολλά. Ελπίζω στο νέο Δημοτικό συμβούλιο τουλάχιστον να ξέρουν όλοι γραφή και ανάγνωση.

23 σχόλια:

  1. Υπήρξε μια στημένη σταυροδοσία και στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα με κομματικό μπλέ χρώμα. Αυτό γινόταν πάντοτε μόνο που τώρα κάπου κάποιοι ξέφυγαν. Μικρές κοινωνίες μαθεύονται όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται ξεχνάς το τεράστιο ποσοστό αριστερών ψηφοφόρων, ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ, που γύρισε την πλάτη σε Γκινοσάτη εξαιτίας του σικέ συνδυασμού που είχε σκοπό τη στήριξη Χρήστου Μάρκου. Όλοι αυτοί οι Συριζαίοι προτίμησαν να στηρίξουν Δημήτρη Μάρκου!

      Διαγραφή
    2. Η διαφορα μεταξυ τοπικων εκλογων και ευρωβουλης ειναι εμφανης και φαινεται οτι υπηρξε κοσμος που δεν στηριξε το πσιχνιδι του Γκινοσατη. Ο κοσμος αυτος ομως διασπαστηκε σε Δημητρη και Ανασσα και δεν υπηρξε ''γραμμη'' για κανενα υποψηφιο ουτε καν τους δικους τους που ειχε ο Δημητρης. Το παιχνιδι της ΝΔ ηταν συγκεκριμενο και ενισχυθηκαν συγκεκριμενοι συμβουλοι.

      Διαγραφή
  2. Αλλαξε ο δήμαρχος και οι δημοτικοι σύμβουλοι οι ίδιοι....και τι να περιμένουμε τώρα ??? Αλλαγή τοπίου ? δεν κινήθηκαν καθόλου οι σύμβουλοι από τους συνδυασμούς....και δεν ήξεραν οι καινούργιοι κάτοικοι τι να ψηφίσουν ,,, δεν ενδιαφέρεται κανείς ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοπίο στην ομίχλη το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων - Αρτέμιδος. Να το θυμάστε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν εγραφα οχι ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ,αυτα που ψηφισαστε εννοουσα.Δεν εχετε ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΤΕ.Τους ξανα φερατε και τωρα σας φταιει Η ΣΥΝΘΕΣΗ... βρε ποιος τους ψηφισε?.δεν βαζετε μυαλο τερμα.....ιδιαιτερα οι λουτσαιοι και λουτσαιοι θα παραμεινετε και σε αυτη την θητεια.ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ.Ελπιζω να διορθωσει μονος του ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ και παλι θα τον ψεγετε για αυτο.Το σχολιο του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ εχει υπογραφη ,και αν δεν την βλεπετε ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.Σας αγαπησε και εκανε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.....?ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ μονο αντικειμενικο δεν ειναι.Ριχνει μπηχτες,σπερνει ζηζανια ,παιζει με τους δυσαρεστημενους,ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟ ΑΡΘΡΟ.ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ.Αντε μια απο τα ιδια οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΗΣ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗΣ.....με τα κοροιδα να τσιμπανε απο κατω.....και να οι opinion makerς.....ΡΟΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ....Σισσυφειο μαρτυριο κατηντησε για εμενα Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.....ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι η αληθινή κατάσταση για αυτό και τη ανέφερα. Συζητείται παντού πρέπει να τη γνωρίζουμε όσο ενοχλητική και να είναι. Πραγματικά σπέρνει διχόνοια και ένταση αυτή όμως είναι η αλήθεια και το μήνυμα προς κάποιους ότι πρέπει να διαχειριστούν την κατάσταση και όχι να την αφήσουν να υποθάλπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να αποδείξει ο Δημήτρης Μάρκου ότι δεν συμμετείχε και ο ίδιος στην κατευθυνόμενη εσωτερική σταυροδοσία σε κλειστό αριθμό υποψηφίων του, θα πρέπει να καλέσει όσους εκλέχθηκαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δηλώσουν ότι διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες στα καθήκοντα όχι μόνο του δημοτικού συμβούλου, αλλά και του αντιδημάρχου, του μέλους της Οικονομικής Επιτροπής, της ΕΠΟΙΖΩ, κλπ, διαφορετικά σε περίπτωση που ορισθούν σε τέτοιες θέσεις και δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, θα τους αποπέμπει άνευ άλλης προειδοποίησης, οπότε καλύτερα από τώρα να αδειάζουν τη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αρβανιτοχώρι της σπατόλουτσας έκανε κι εκλογές τρομάρα του... Από ποια δεξαμενή υποψηφίων; Από τα ίδια και τα ίδια αρβανιτοβλαχαδερά που ανακυκλώνονται εδώ και δεκαετίες κι η μόνη τους έγνοια είναι ποιο θα ρεμουλιάσει πρώτο, ποιο θ' αρπάξει την πιο παχουλή μίζα, ποιο την πιο γερή κονόμα από το μαύρο χρήμα της παραλιακής ασυδοσίας; Ποια προκοπή ρε αφελείς; Ποιος καλέ την έχασε την προκοπή για τη βρει η σπατόλουτσα και το συρφετό της; Παμπόνηρα αρβανιτοκουτσαβάκια, μερικά απ' αυτά μάλιστα καμαρώνουν σα γύφτικα σκεπάρνια για τα "διδακτορικά" και "πτυχία" τους, ότι τάχα μου λέει έχουν και κουλτούρα -εδώ γελάμε βροντερά- τα γλοιώδη κομπλεξικά μυαλά τους... Το αίμα νερό δε γίνεται, τέλος. Άντε, υπομονή καμιά 20αριά, 30αριά χρόνια, μπας και με την μεταβολή του δημογραφικού ξημερώσει και καμιά πραγματική άσπρη μέρα για την ταλαίπωρη σπατόλουτσα, μπας και ξεβρωμίσει απ' τους σιχαμένους αρουραίους που της τρώνε τη σάρκα δεκαετίες ολόκληρες πριν ακόμα κι απ' τη μεταπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω!!!

      Διαγραφή
    2. 3.40 μ.μ. και 6.50 μ.μ. είσαστε άθλιοι ρατσιστές! Από πού πρέπει να κατάγεται κανείς για να είναι σωστός; Μήπως να κάνουμε στους ανθρώπους και εξέταση αίματος και αναλόγως να τους ψηφίζουμε; Από τί γελοία κόμπλεξ διακατέχεστε!! Ακόμα και η μόρφωση σάς φταίει!!
      Εσείς δεν ανήκετε σ' αυτό τον συρφετό; Επειδή χάσατε τις εκλογές ξερνάτε αμέτρητο φθόνο και μίσος με εμετικές ρατσιστικές βρισιές... Το αυγό του φιδιού στη Λούτσα...

      Διαγραφή
    3. Σωστοτατος,και λιγα λες..την τεχνη αυτη την γνωριζουν καλα τα ερπετα,αισιοδοξω ισως μετα απο καποια χρονια οπως λες..ενας απο τους 1600 και κατι,α και β κυριακης..ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΕΜΠΕΚΕΣ

      Διαγραφή
    4. 3:40 και11:05 συμφωνω απολυτα με το πανηγυρακι που ζουμε και μας περιβαλει καθε μερα,ειδικα στης εκλογες που περασαν,πολυ γελιο εριξα..λουτσα η το λουτσακι η αλλιως της φαπας τα παιδια

      Διαγραφή
    5. Πολύ πίκρα από τους χαμένους.... Δείχνουνε το αληθινό τους πρόσωπο και αφρίζουν βοθρολύματα.. Άλλο κριτική και παράπονα και άλλο τέτοια λύσσα. Ενδιαφέρον για την πόλη; Κανένα!

      Διαγραφή
  8. Θα δείτε ότι δε θα αλλάξουν πολλά... Οι δημοτικοί σύμβουλοι του παρελθόντος είναι εδώ και τα δείγματα γραφής τους δεδομένα. Ακόμα και να θέλει ο δήμαρχος να δούμε τι μπορεί να κάνει... Θα γελάμε όλοι στα τοπικά της Αρτέμιδος όταν θα ανανεώνουν πάλι "χαλαρά" τις άδειες μουσικής των κολόμπαρων της παραλίας για τρία ακόμα χρόνια... Καλές αγρυπνίες στον Άγιο Νικόλαο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.....

    ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΟΚΛΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....
    ΤΟΠΑΡΧΗΣ ΣΠΑΤΩΝ : ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
    ΤΟΠΑΡΧΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ : ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
    ΑΝΤΙΔ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠ.-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ : ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΑΝΤΙΔ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ
    ΑΝΤΙΔ. ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ : ΤΥΡΑΚΗΣ ΒΑΙΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ. ΔΟΝΑΤΟΣ ΓΚΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι εύκολο να βλέπεις... δύσκολο να προβλέπεις.

    Βενιαμίν Φραγκλίνος,
    καλημερα και καλο μηνα....και λιγο μυαλο εστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και αλλοι χασανε παιδες αλλα δεν λυσσαξαν ουτε εγιναν μαντεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ ..ελεος κατατσαλιρο ποδα....καπαπιδιασαμε αρκετα προεκλογικα....ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΥ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ειναι αναγκη να καπαπιδιασετε ολοι μαζι τωρα...Αντε εχετε μεχρι τον Σεπτεμβρη το μαχαιρι ασχοληθειτε με το τι θα περισωσετε και αφηστε τις μαντειες γιατι ξεφτιλιζεστε ακομα πιο πολυ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ..,..ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ...ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΑΣ τι βιαζεσθε ?εχουμε 5 χρονια να βωμολοχειτε .ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Η Π.......και η Χα .....σουρα δεν την αφηνει...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

    Robert Louis Stevenson, 1850-1894, Σκωτσέζος συγγραφέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΠΑΠΙΔΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΤΕΛΑΛΗΛΙΑΣΑΜΕ...

    ΔΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΑΝΟΥΣΙΑ, (ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ)

    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ ΜΑΡΚΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ (ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΛ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ) , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ.....

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΟΧΘΗΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ (?) ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ , ΝΑ ΜΟΧΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ.

    1.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    2. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
    1 Ιουνιου 4 14
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ γιατι τουλαχιστον κλπ κλπ
    2 Ιουνιου 10 18

    αντε βγαλτε ακρη μεσα σε μια ημερα,,,,,ευτυχως δεν τον βγαλατε και αυτον παιδες ,σε ΖΑΛΙΖΕΙ απο την πολλη κωλοτουμπα..... βγαλατε βεβαια αλλα λελουδα αλλα ειναι να τοχει η κουτρα σου να κατεβαζει ψειρες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευτυχώωωωωώς ......... που προεκλογικά ακούσαμε τις συμβουλές του ΚαΠαπίδι!!!!!! Πες μας κι΄άλλα, εσύ μας οδηγείς ...!!!!! ΜΕΓΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΟΠΑΝΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας