ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ιστορικό....



Επειδή κάποιοι μας πυροβολούν… μάλλον γιατί μας φοβούνται. Το συγκεκριμένο βίντεο το αλιεύσαμε από το facebook και θεωρήσαμε ότι είναι απόδειξη πως ιστορικά οι πολίτες της Αρτέμιδας ήταν ενάντια στο ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι και στον αγωγό στην θάλασσά μας. Τότε ο Δήμαρχος δεν περίμενε πέντε μέρες πριν τις εκλογές για να σταθεί στο πλευρό μας. Τότε ο Δήμαρχος αφουγκράστηκε την κοινωνία αν και ήταν πολύ πιο δύσκολο, γιατί τότε δεν υπήρχε η λύση Ψυτάλλεια. Ο σημερινός Δήμαρχος και ευχόμαστε σύντομα πρώην Δήμαρχος, μέχρι πριν 4 μήνες απαξίωνε τις φωνές μας και μας χαρακτήριζε μειοψηφία. Σήμερα για να πάρει τις εκλογές ψελλίζει κάτι μισόλογα… ξαφνικά γίναμε πλειοψηφία;;;;; Όλοι ξέρουμε ότι εάν εκλεγεί σε λίγες μόλις μέρες θα πει:
Το εξετάσαμε… και τελικά δεν είναι εφικτό
και θα πάμε πάλι σε αυτό που έχει καημό ο άνθρωπος να κάνει… όποιος τον πιστέψει είναι άξιος της τύχης του.

51 σχόλια:

  1. για να μαθαίνουν οι "νέοι" και να θυμούνται οι "παλαιοί"...
    για να αναγνωρίζουμε αυτούς που έχουν σταθερές απόψεις, σταθερές αρχές, σταθερές αξίες...
    μιλάω για τους πολίτες και συνδημότες!
    δεν θέλω να μιλήσω για πολιτικάντηδες...
    εκεί...μάμησε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν όλοι μαζί και κάτοικοι και Αντιπολίτευση, όπως είδαμε. Τί άλλο μπορούσε να κάνει τότε ο Κασίμης, παρά να συμπορευθεί, μπροστά στη κινητοποίηση όλων; Θα ήταν πολύ χαζός για να πάει κόντρα. Και μόνο χαζός δεν είναι.

    Αλλά γιατί τον θυμηθήκατε τώρα; Αφού δεν είναι υποψήφιος. Τί παίζει; Επαναλαμβάνω: ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν είναι υποψήφιος;
    δεν πειράζει! είναι το πρωτοπαλίκαρο του ο Μπερτόλης και η οπισθοφυλακή του Μποτζιολής, Ντουρντουρέκα, Ιωαννίδου!
    circo Medrano !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μας λέει επιλεκτικά ο καντερές; Ας βγάλει στον αέρα και τα άρθρα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ (με έγγραφα βόμβες, όπως τα χαρακτήριζε ο "Κακαουνάκης"), στα φύλλα : 26.8.2006 και 23.9.2006, για το ρόλο και τις "ενέργειες" Κασίμη. Μιλάμε για έγγραφα, αποφάσεις Δ.Σ/2006, λεχθέντα σε συσκέψεις Δημάρχων (29.3.2005), κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το άλλο βίντεο γιατί δεν το βγάζετε; Αυτό, που ως Δήμαρχος είχε μαζέψει τους συλλόγους και φορείς της Αρτέμιδας στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και είχε καλέσει ο ίδιος τον καθηγητή Ανδρεαδάκη, με σκοπό να πειστούμε οι κάτοικοι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την εκβολή του αγωγού του ΚΕΛ στη θάλασσα!
    Μετά από θύελλα αντιδράσεων στην πόλη, τον περιβόητο Κασίμη δεν τον έπαιρνε πλέον, άλλαξε ρότα αναγκαστικά και επακολούθησαν όσα βλέπετε στο παραπάνω βίντεο.
    Για βγάλτε λοιπόν αν τολμάτε και αυτό το βίντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ! ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ! ΤΟΝΕ ΚΡΑΞΑΜΕ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ ΞΑΝΑ!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ; ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Εκτός των άλλων, έχουν λέει συμφωνήσει να του δώσουν έμμισθη θέση. Λέγεται Γενικού Γραμματέα του Δήμου. ....... Είναι πολλά τα λεφτά "ΑΡΗ" !!!

      Διαγραφή
    3. περισσότερα λεφτά είναι τα "καταλογισμένα" !

      Διαγραφή
  6. Βρε τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας του 2006 αν βγουν στον αέρα, όπου μέσα τον καταχεριάζει ο τότε δήμαρχος Κεχαγιόγλου, για τα όσα κωλοτούμπικα έλεγε ο Κασιμάκος σε σύσκεψη των Δημάρχων της περιοχής, για το ΚΕΛ, που είχε γίνει τότε στην Παλλήνη, τα οποία όμως απέκρυπτε από τους δημότες Αρτέμιδος. Πολύ παραμύθι ο άνθρωπος. Τώρα γιατί μας τον προβάλουνε τελευταία είναι ένα θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται.....
    Τερμα οι κωλοτουμπες...ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΣΗ ΜΑ ΣΜΕ ΝΟΥΣ.....ολοι ξερουν ολοι θυμουνται ολοι θα αποδωσουν τα του ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.
    Τσαμπα κουραζεστε και ενσπειρετε και ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.....για την κατα συνειδηση ΕΠΙΛΟΓΗ........αλλος απο εδω και αλλος απο εκει.....αρα εχουμε ποδι παντου......ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΕΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ"
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΤΣΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ 2 48
    ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ που πιθανον ειχαμε ξεχασει.ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΛΩΤΟΦΑΓΟΥΣ.....Αστους λοιπον να ανεβαζουν οτι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ....καλο μας κανει η υπενθυμιση του ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟς ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ....που το αποφασιζουμε εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο καλυτερος πρωην δημαρχος εχει ονομα:
    ΚΑΣΙΜΗΣ ετσι λενε ολοι μεταξυ τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σωωωωωωπααααααα ΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ?
    Και γιατι το λενε στα κρυφα?Ντρεπονται να το πουν φανερα?
    Δεν ειμαστε με τα καλα μας αλλο καπαπιδι εν οψει..
    ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΝΑΙΑΙΑΙ ..αν και με την τελευταια Λουδοβικεια κωλοτουμπα κινδυνευει ο τιτλος του καλυτερου ΤΕΩΣ.Να τα βρεις με το καπαπιδι να μαθουμε επι τελους ποιος ειναι ο καλυτερος ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πες μου εσυ εναν καλυτερο που περασε, για να δεις οτι υποκρινεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με κάτι σαν κι εσένα Σκίουρε έμεινε η Αρτέμιδα σ' αυτό το χάλι. Ένας άνθρωπος σαν τον Κασίμη που τη μια ψηφίζει ΝΑΙ στο Πλατύ Χωράφι, την άλλη ψηφίζει ΠΑΡΟΝ και την τελευταία ΟΧΙ είναι συλλεκτικό "κομμάτι". Αν εσύ θεωρείς τον καλύτερο δήμαρχο που έχει περάσει αυτό τον τύπο που αλλάζει γνώμη στο δευτερόλεπτο, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα.
    Όλοι οι δήμαρχοι που διοίκησαν το δήμο από την εποχή του Κασίμη μέχρι τώρα, είχαν τα ίδια άτομα δίπλα τους, τα οποία μας έκαψαν.
    Αυτή τη φορά όμως, επειδή όλοι είναι υποψιασμένοι πλέον, θα γίνει η ανατροπή. Ο Δημήτρης Μάρκου, ένας άνθρωπος με ξεκάθαρες θέσεις από την αρχή είναι το "φαβορί" των εκλογών. Εγώ προσωπικά θα τον ψηφίσω, γιατί πιστεύω ότι ο ρόλος του στα δημοτικά δρώμενα θα γυρίσει 180 μοίρες τα σημερινά δεδομένα.
    Και μετά να δούμε που θα κρυφτούν όλοι αυτοί που πέρασαν από τη διοίκηση του δήμου, όταν θα βγουν στην επιφάνεια οι ανομίες τους και τα κουκουλώματά τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχομαι να μην ζησετε-ουμε,αλλη μια επωδεινη μετεκλογικη απογοητευση.Με πολλους απο τους υποψηφιους συμβουλους του Δ.Μαρκου, εχουμε ηδη στο παρελθον απογοητευτει.Ο αγωνιστης Γιαννατος καποια στιγμη πολεμηθηκε απ'ολους!Διστακτικα κι αμηχανα κινηθηκε αρχικα ΚΑΙ ο Δ.Μαρκου ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ απεκτησε ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.Κανεις δεν ειναι αρκετα ικανος να μας πεισει να τον εμπιστευτουμε.Μετεκλογικα θα δουμε την αληθεια ,ας ελπισουμε να μην ειναι πικρη!

      Διαγραφή
    2. Λέτε αλήθειες. Θα δούμε.Πάντως αξίζει να δοκιμαστεί ως δήμαρχος ο Δημήτρης Μάρκου. Και βλέπουμε. Στο κάτω - κάτω ας μην επαναπαυόμαστε μετά τις εκλογές. Σε κανένα δε δίνουμε λευκή επιταγή.

      Διαγραφή
  14. Η ερωτηση αν ο Αλ Καπονε ηταν καλυτερος απο τον Ντιλιγκερ δεν ειναι ερωτηση ειναι αφασια και εχει μια απαντηση .ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ.
    Αν δεν κανει κανεις σωστες ερωτησεις ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .
    Αρα λαθος ρωτας λαθος απαντηση θα παρεις.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. .
    Πες μας το ΕΡΓΟ του καλυτερου δημαρχου.
    Πες μας πχ τι εκανε για τα ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,αυτα που εχουν κανει την παραλια χαβουζα.
    1 καταπατησεις
    2 νυχτομαγαζα
    3 υδροβιοτοπος
    4 καθαριοτητα ακτης και θαλασσας (βοθροι στην θαλασσα)
    5 πολεοδομικες αυθαιρεσιες.
    Εγω ξερω μονον, απ οτι θυμαμαι ,οτι διαμορφωσε ενα κομματι της παραλιας πολυ ωραια αλλα μετα .....και μεχρι σημερα το .....ξεκαναν απο την εγκαταλειψη και την βρωμα. ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ Η ΟΜΠΡΕΛΛΟΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ που μαλιστα απαγορευεται η κολυμβηση συμφωνα με τους χαρτες αλλα ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΔΙΚΕ ΜΟΥ?Σιγα μην βαλουμε ταμπελα....
    κοροιδα ψαχνουμεεεεεεΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΝΕΡΑ....και να ονειρευομαστε ...γαλαζιες σημαιες ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?Ιδια ακτη δεν ειναι?Για δες τους χαρτες ...καταλληλοτητας των υδατων ...στην Λουτσα....Ποσα μετρα απο που εως που ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα οσα ,σωστα,ρωτας απαντωνται ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.Απο ολους!!!! με πλανα, σχεδιαγραμματα και μακεττες.Μετεκλογικα ,ΤΟ ΧΑΟΣ!βρωμα,διαπλοκη,εγκαταλειψη

      Διαγραφή
    2. Γισυτο,η επομενη των εκλογων ειναι η αρχη της συμμετοχης των πολιτων Δεν ψεκασαμε ψηφισαμε και καθαρισαμε....Αλλα βρε φιλε αν ψηφιζουμε και ιδιοκτητη παραλιακου κεντρου εεεεεεε τι περιμενουμε δηλαδη ?να το κλεισει για χαρη μας?
      βρισκουν και κανουν ασκησεις επι χαρτου ,γιατι δεν κατεβηκε ολη η Λουτσα στο τοπικο να τους βγαλει εξω οταν εδιναν τις αδειες..οργανων ..Πηγαν μονον να σωσουν την ομοσπονδια ....να μην παει ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ .για να ειναι νομιμη .Τι να πεις τετοια κανουν οι δημοτες τετοια ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.....

      Διαγραφή
  15. για να δουμε ο Δημητρης και η ομαδα του θα δωσουν λυση σε αυτα που υποσχονται οι εκλεκτοι του και ο Αριστογειτονας???εδω θα ειμαστε και μετα τις εκλογες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ για προσωπα που περιεληφθησαν στον συνδιασμο.Πιστευω οτι πολλοι απο αυτους ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ .Αν ομως τους σταυρωσετε και τους βγαλετε ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ .Δεν θεωρω σωστο να ονοματισω προσωπα,και βεβαιως ενα ψηφοδελτιο οφειλει να περιεχει απο ολα..Δεν πιστευω ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ πιστευω στις ομαδες.Μια καλη ομαδα κανει καλη δουλεια.
    Αν ψαχνετε για τον Ηρακλη που θα καθαρισει την κοπρο του Αυγεια μονος του, ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ αγαπητε 7 55 .
    Βαρεθηκα να το γραφω...εσεις τον χαβα σας...
    Προπονητη Παικτες Ομαδα .
    ΣΧΕΔΙΟ -ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ
    ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ
    Αρα δεν εχει να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ειμι μονον για την συνεπεια των δικων του λογων.
    Αυτα για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους και να αποδιδουμε τα του Καισαρος τω Καισαρι και τα του θεου τω θεω.....εκει κοντευετε να με τοποθετησετε κ 7 55 ΔΕΝΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙΣΑΡ ενας απλος μπλογκιτης σαν εσας ειμαι αν ψαχνετε θεους ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ.....ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 'Εχεις δίκιο Αριστογείτονα. Η σωστή ομάδα κάνει δουλειά. Επειδή όμως το ψηφοδέλτιο για να σχηματιστεί απαιτεί κάποιο συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και ονόματα ακατάλληλα. Αυτά θα μείνουν στην "μπάντα". Θα αξιοποιηθούν οι σοβαροί άνθρωποι που έχουν όρεξη για δουλειά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την άθλια κατάσταση που υπάρχει.
    7.55 όταν θα βγει ο Δημήτρης Μάρκου και επιλέξει τη σωστή ομάδα δίπλα του, τότε είμαστε όλοι εδώ να κρίνουμε το έργο τους. Είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους υποψηφίους, γι' αυτό και πήγαν μαζί του άνθρωποι που έχουν δείξει έμπρακτα τί μπορούν να κάνουν.
    Με έναν Ποθουλάκη και έναν Γιαννάτο στις σωστές θέσεις η Αρτέμιδα θα απογειωθεί. Να είστε σίγουροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω το μονο που ξερω απο τον Δημητρη Μαρκου ,ειναι οτι εγραψε στο βιογραφικο του που ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ για τα τοπικα,και οτι δεν εχει πει κανεις τιποτα για την τιμιοτητα του.Αυτα τα δυο εμενα μου φτανουν.Αν εχει και διοικητικες ικανοτητες ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΑΑΑΑ ξερω οτι ειναι και ψηλος...ημουν διπλα του και με περνουσε και δεν ειμαι καθολου κοντος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βαρυ βιογραφικο με 1500 ενσημα

    ασε μας ρε φιλε.....

    ξερεις εχει πολύ μεγαλη διαφορα

    το..... ο δημαρχος προσπαθησε να βαλει ταξη στα οικονομικα, προσπαθησε να δωσει λυση στο θεμα του αεροδρομιου και των παραλιακων καταστηματων, αλλα απετυχε στο αποχετευτικο , ΑΠΟ ΤΟ .....Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ......

    οπως επισης εχει πολυ μεγαλη διαφορα το ......ο δημητρακης θα δωσει μαχη για το αποχετευτικο, απο το...... Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

    ο δημητρακης και ολοι αυτοι τριγυρω του θα παρουν αυτες τις εκλογες εξαιτιας της ξεκαθαρης θεσης τους στο αποχετευτικο , ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΛΑ.

    ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΖΩΑ.

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΣΥ της ντελαλησα της εβαζαν ενσημα οι κατσαλιροπετεινοι οταν την ειχαν υπαλληλο?
      ποσα εχει ?την μετρησες?
      ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΖΩΑ ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ?

      Διαγραφή
  20. Το βιογραφικο δεν ΕΙΝΑΙ ενσημα ΠΑΛΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?Ακομα γλειφεις?Παει τελειωσε παπαλα ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ.εκει που μας εγραφες οτι ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΤΕ και τον ευχαριστουσες κιολας........τελευταια στιγμη ....σε παρανομο ΔΣ..Εσυ δεν θελεις νεους τι μας ελεγες?ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ?Δεν μου λες της ντελαλησα της εβαζε ενσημα ο κατσαλιρος οταν την ειχε υπαλληλο ?ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ? ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΕΣ ?
    Βεβαιως και μιλαω σε ζωα αφου ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ,,,,κατσαρλιροτσαλαπετεινε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ.Π. έχεις δείξει από καιρό τα δείγματα γραφής σου και σε έχει "κράξει" όλο το μπλογκ. Δεν βαρέθηκες να γράφεις ανακρίβειες?
    Για ποιό οικονομικό νοικοκύρεμα μιλάς του δημάρχου, όταν προσέλαβε την Ντελάκη (την υποψήφια δήμαρχο) ως νομικό του σύμβουλο και τις έδωσε 70.000 ευρώ για 8 μήνες? Δεν άκουσες τίποτα γι' αυτό? Έγινε ρεζίλι στα κανάλια. Οι δημοσιογράφοι του ζητούσαν να βρει και σ' αυτούς μια τέτοια θέση να τα οικονομίσουν. Ρεζίλι των σκυλιών... Μ' αυτό τον τρόπο θα νοικοκύρευε το δήμο?
    Και για ποιά τάξη στα παραλιακά μαγαζιά μιλάς? Μήπως απευθύνεσαι σε ηλίθιους? Ρώτησε τους κατοίκους του Αγ. Νικολάου να σου πουν για την τάξη που έβαλε στα μαγαζιά. Με εκατοντάδες μηνύσεις, και από τους κατοίκους και από την αστυνομία, ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του, καθώς και μερικοί από το τοπικό συμβούλιο Αρτέμιδας εξέδιδαν τριετείς άδειες μετά μουσικής χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Ο Κασίμης που ήταν αντιπολίτευση δεν έπαιρνε καμία θέση γι' αυτό το θέμα. Σιωπή. Τελικά αποδείχτηκε ότι δεν έκανε καμία αντιπολίτευση και με τον δήμαρχο έκαναν και κάνουν "μαγειρέματα". Να 'χουν υπόψη τους όμως ότι αυτά τελείωσαν. Μέχρι εδώ.
    Κ.Π. κατάλαβες τώρα? Και σταμάτα να ρίχνεις λάσπη και να λες ανακρίβειες, γιατί ό,τι γράφεις μένει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε σεις γιατι αγχωνεστε.....

      ειναι καποια πραγματα που δεν χωρουν αμφισβητησης.

      ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΝΑ ΛΕΤΕ

      εχουμε βρεθει απειρες φορες σε καταστηματα του αγιου νικολαου
      και η μουσικη ηταν χαμηλα.
      Εν αντιθεσει με κατι προηγουμενους δημαρχους , που τα σκυλομαγαζα κανανε παρτυ.

      Το ποιος λεει αληθειες και ανακριβειες φαινεται απο τη αντικειμενικοτητα του θωμα, στη προβολη των θεσεων ολων των υποψηφιων....

      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΡΥΠΑΝΣΗ ΕΝΑΕΡΙΑ
      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜ. ΕΣΟΔ.

      ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΨΥΤΑΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  22. Δεν μπορει να σταματησει γιατι ειναι ΜΑΖΟΧΑ.Τι αλλο μπορει να εισαι, να σε βριζουν συνεχως και εσυ εκει κατσαλιροτσαλαπετεινο .......και στραβωμαρα και ντιρλα....
    ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΙΡΟΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΖΑΒΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟ..Δεν ειναι χαρακτηριστικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα για σενα πολιτικε ημιθεε στο βιογραφικο γραφετε και η εργασιακη
      εμπειρια.Φαινεται εχεις χρονια να δουλεψεις.

      Αλλα οταν καποιος υποψηφιος δεν εχει δουλεψει , η ορθη πολιτικη απαντηση ειναι γιατι
      εχει δουλεψει η ντελαλησα.

      ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

      ΠΑΕΙ ΝΤΕΛΑΛΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ....

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    2. γραφεται ...ημιθεε της ανορθογραφιας....
      Εσεις οι κινηματιες του καττσαλιροτσαλαπετεινου μας ΓΡΑΦΕΤΕ
      Τι σε κανει να πιστευεις οτι αφου δεν καταφερες να μαθεις κατι που το ξερουν απο το δημοτικο οπως ειναι τα ε και τα αι του ενικου και πληθυντικου αριθμου ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ .Αντε παγαινε να ξεστραβωθεις πια ...μου θελεις και σχολια...

      Διαγραφή
    3. χαχαχα τι γελιο εχεις ρε φιλε
      καλυτερα να μας φευγει το αι παρα να λεμε τις αηδιες
      που λες εσυ ολη την ωρα......


      ανεξ,κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  23. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ????ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΓΕΝΗ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εσύ απ' όλα όσα γράφονται αυτό κατάλαβες? Δεν έχεις άποψη για τα πράγματα εδώ που ζεις? Ή δεν ζεις εδώ και πετάγεσαι έτσι για να πεις κάτι. Εσύ δεν έχεις γνώμη για τίποτα? Μάθε, ενημερώσου και μετά βγες στο μπλογκ να πετάξεις την εξυπνάδα σου.
    Με κάτι σαν κι εσένα έμεινε η Αρτέμιδα σ' αυτό το χάλι. Λυπάμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα οσο αφορα αυτα που γραφεις εσυ
      φιλε συμπολιτη, να σου θυμισουμε οτι ειμαστε οι μονοι
      που δε μιλαμε με γενικολογες υποσχεσεις αλλα με συγκεκριμενα στοιχεια
      και παραδειγματα.

      Τα προβληματα του τοπου μας ειναι τεσσερα

      1. Αεροπλανικος θορυβος. Υπαρχει πλεον και στην ελληνικη νομοθεσια οριο αεροπορικου θορυβου. Τωρα ειναι καιρος να τους τρεξετε στα δικαστηρια ζητωντας τηρηση κανονων και αποζημιωσεις.

      2.Αποχετευτικο. Ο αρχικος σχεδιασμος της ΕΥΔΑΠ απο το 1989 και μετα προεβλεπαι δυο τελικους συλλεκτες λυματων. Ενα στο σταθμο της μεταμορφωσης και εναν στη Ψυταλεια. Με τη παροδο του χρονου και λογω των πολιτικων αντιδρασεων απο τη μολυνση του σαρωνικου , ο σχεδιασμος αλλαξε. Ετσι απο μια κεντρικη λογικη διαχειρισης των λυματων , πηγαμε στο καθε δημος και τα δικα του λυματα. Ορθα κανει η αντιπολιτευση και παλευει τη λυση ψυταλεια, ομως υπαρχει ο φοβος τελικα η προταση να μη περασει. Η συνδεση μας με το γειτονικο δημο μαρκοπουλου ισως να φαινεται η πιο σωστη.

      3. Παραλιακα καταστηματα. Οι γενικολολογες υποσχεσεις για περιορισμο της ηχορυπανσης εμας δεν μας αρκει. Η ρητη εφαρμογη του σχετικου νομου για την ηχορυπανση των καταστηματων και τη χρηση του αιγιαλου ειναι απαραιτητη προυποθεση για την εκλογη δημαρχου. Σας εχουμε παρουσιαση και το σχετικο νομο, και την αποφαση του αρειου παγου και τα σχετικα παραδειγματα.

      4. Δημοτικα εσοδα. Η μετατροπη της πολης μας σε μια πολη ΗΠΙΑΣ τουραστικης αναπτυξης με χωρους πρασινου, αθλοπαιδιες, παραλιακα καταστηματα συμμορφωμενα απολυτα με την ελληνικη νομοθεσια, και η προβολη αρχαιολογικων χωρων, ειναι απαιρητη προυποθεση μονιμων δημ εσοδων. Τα παραπανω εσοδα σε καιρους δυσκολους μπορουν να διατεθουν για ηλεκτροφωτισμο, ασφαλτοστρωση, καθαριοτητα, δημοτικα ιατρεια κτλπ.

      αν εσυ πιστευεις οτι μας εχουν ταξει καμια καρεκλα για τα γραφουμε κανεις λαθος.

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  26. ντελαλησε του το εστειλαν ετοιμο ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ .Δεν μπλεκεις μονον τα αι και τα ε Μπλεκεις και τα μπουτια σου με τα η και τα ει...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ COPY PASTE......
    Μαθε την γλωσσα σου πρωτα ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΤΥΦΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΡΑΙΝΑ......
    Τον μισθο τον εβλεπε η ντελαλησα ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ...ΠΟΣΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ....ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ....Οποιος εχει το νουμερο ας το ριξει ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. να δεις αμα αρχισουν και πεφτουν
    τα νουμερα για σενα τι εχει να γινει...

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ...ΤΙ ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ....
      Δεν μπορειτε να με πληρωσετε ειμαι παρα πολυ ΑΚΡΙΒΟΣ για τα μετρα της Λουτσας.
      ΕΧΩ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ και στην τελικη ,μπορω να ζησω σε πολλες χωρες που ξερω καλα την γλωσσα .ΕΣΥ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙς οταν δεν ξερεις καν την μητρικη σου γλωσσα ?ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΕΙΣΑΙ ποτε εδω καιποτε εκει και τωρα μυρισες ξυρισμα ...και επιασες θεση?Ακου που ησουν φοιτητης ποτε εσυ ..και μεταπτυχιακος...ουτε για καθαρισμα πεζοδρομιου δεν θα σε προσλαμβανα ριξε τωρα κανενα εεεεεεεεΜΕ ΕΨΙΛΟΝ
      Εχω την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ.αλλα ποτε κατ εντολην.και σου λεω οτι ΠΑΤΩΣΑΤΕ και χαιρομαι που εβαλα το δαχτυλακι μου ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.Στο εχω πει ειμαι γρουσουζης, οποιον βαλω στο ματι και στην πενα μου τον θαβω.Ευτυχως πατωσε μονος του ο Πριονης ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ οπω ς στις προηγουμενες εκλογες..Αντε τωρα να του κανετε παρεα ...και μαλλον ο Γαβρηλ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Β ΓΥΡΟ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ γιατι ηταν λαθος εξ αρχης..ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΑΛΗΣΑ.....προς θεου....τα Δ αναπληρωματικα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ στην κανονικη ομαδα ποτε.
      Αλλη φορα θα εξηγησω στους μπλογκιτες ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
      Ετσι για δειγμα ,οταν παρατηρουμε ενα ειδος που εχει μεταλλαγμενα τα χαρακτηριστικα του ειδους στο οποιο ανηκει απο την φυση του,ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ γιατι απο αυτες τις μεταλλαξεις βρισκεις το κλειδι για το μελλον του ειδους ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.....το πηρε η ιστορια και η κριση και το παει για φουντο στα βρωμικα νερα, εκει που ζουσε τοσα χρονια σαν σαπροφυτο ...παρασιτο ..ΤΥΦΛΟ ΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΜΕΝΟ..πισω απο καθε ειδους αλλα σαπροφυτα....ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΜΟΥ ΧΡΥΣΙΖΩΝ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ.ΤΟ ...ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ σε ελληνικη αυγη εεεεαντε και .....κορυδαλλο ...ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΕ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ...

      Διαγραφή
    2. ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ....

      Διαγραφή
  28. http://oikologiko.blogspot.gr/2011/07/blog-post.html

    Πριν κάποια χρόνια και ΟΧΙ προεκλογικά...
    Σταθεροί στις Θέσεις μας,στον Αγώνα για Πατρίδα-Λαό-Ελευθερία.
    Ψηφίζουμε Ελληνική Αυγή για τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. το να σαι σταθερος στις θεσεις σου ειναι η μια αρχη.

    το να χεις σωστες και οχι μαλακισμενες θεσεις η δευτερη.

    τωρα να μου πεις τι φταις και εσυ αν τα ασχετα λαμογια σε πηγαν εκει ....

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για ονοματισε μερικα ασχετα λαμογια,,,,,,,,δεν ξερεις ονοματα?
    ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ και ασε τα σαπια ...δεν ειμαι εγω ειμαι απο τον Βυρωνα και αγαπησα την ΛΟΥΤΣΑ ...και αλλα τρελλα που εχεις γραψει ,ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΣ ΚΑΡΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.
    Για πες μας λοιπον ποιο ειναι λαμογια αφου τους ξερεις πρωτο χερι?Εσυ δεν ειδες δεν ακουσες ησουν στην Κοκκινια ,ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ και ολο εδω μεσα γυροφερνεις και γλειφεις οπου νομιζεις οτι φυσσαει το ρευμα.ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑ ΦΥΣΣΑΕΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ...και κοιτα να αρπαχτεις απο καπου και οχι να ντελαληζεις...μεγα αγωνιστη ......γιατι εχει και ουρα ο τσαλαπετεινος και αν πιαστεις απο εκει θα σας ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ....
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτο σου λεμε τελειωσαν τα κολπα , τρελογερε

    ΘΕΡΜΕΣΙΛΑΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. το συγκεκριμενο blog συντοπιτες μας φτιαχτηκε με αιμα.

    ο λογος που φτιαχτηκε ηταν η ανταλλαγη πολιτικων αποψεων
    που θα βοηθουσαν το τοπο μας να γινει λιγο καλυτερος.

    Διαφορετικες αποψεις , και πολιτικες αντιπαραθεσεις πρεπει να υπαρχουν.
    Η διαφορετικοτητα των αποψεων ειναι η αρχη της δημοκρατιας, και η ορθοτητα
    αυτων επιβραβευεται η δεν επιβραβευεται την ημερα των εκλογων.

    Ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφρασει κοσμια την αποψη του και οι πολιτες να αποφασισουν.
    Η αποψη του οφειλει να ειναι κοσμια και οι μπλογκιτες απο κει και περα αποφασιζουν , αν αυτα που λεει ο καθε μπλογκιτης ειναι σωστα. Το ιδιο και με τις εκλογες , οι υποψηφιοι λενε τις αποψεις τους και ο κοσμος αποφασιζει ορθα η μη.

    Ολα τα παραπανω ομως εχουν μεγαλη διαφορα, απο το να μπαινει καποιος τρελος εδω μεσα
    και

    να βριζει οποιον συντοπιτη εχει διαφορετικη γνωμη με αυτον.
    να βριζει οποιον δεν εχει την ιδια μορφωση με αυτον
    να βριζει και να πετα τονους λασπης ασυστολα δεξια και αριστερα.

    Ο συγκεκριμενος ανθρωπος(?) μονο κακο κανει στο συγκεκριμενο μπλογκ. Ατυχεστατα αποπροσονατολιζει τις συζητησεις , και δημιουργει εντυπωσεις.

    Επειδη απο καποιο σημειο και μετα , ο απροσονατολισμος αυτος αφορα και εμας , λυπουμαστε αλλα θα αρχιζουμε να βγαζουμε προσωπικα δεδομενα του κυριου αυτου και ο κοσμος ας κρινει περι τινος προκεται.

    Δεν ειχαμε καμια τετοια προθεση(ειμαστε καθετα αντιθετοι σε τετοιους μεθοδους), αλλα επειδη δεν βλεπουμε αλλη λυση για το σταματημο της λασπης ειμαστε υποχρεωμενοι να το κανουμε.

    ευχαριστουμε,

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τί λες βρε! Απειλείς και από πάνω! Μου μιλάς για το μπλογκ, λες και εσύ το έφτιαξες! Αν εννοείς τον Αριστογείτονα, να ξέρεις ότι για τον αγώνα που έχει κάνει, άγαλμα μάλλον πρέπει να του στήσουμε στις Λούτσες και στα Σπάτα. Σα δε ντρεπόσαστε! Αντί να καταφέρεστε κατά των Πουλάκηδων,των Γκινοσάτηδων και των Κατσαλίρων, σας φταίνε οι αναγνώστες που γράφουν για τα αίσχη της εξουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. δεν απειλουμε κανεναν.

    τωρα αυτο που λες για τους αγωνες του κυριου αυτου .....καλυτερα να μην το σχολιασουμε

    Το να καταφερεσε εναντιον του πουλακη, του γκινοσατη και του κατσαλιρου ειναι δικαιωμα σου. Αν εχεις στοιχεια ακομα καλυτερα. Εμεις δεν ειμαστε υπερασπιστες κανενος.

    Η παραπανω αποψη μας εχει μεγαλη διαφορα ξερεις απο το οτι ειμαστε μελη του ΔΣ.

    σε ευχαριστουμε

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πάλι μπουρδολογείς ΚαΠαπίδιον το αλλοπρόσαλον . Βγάλτα λοιπόν στη φόρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. να τα βγαλεις ..ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΩ.Μαλιστα μιας και πληρωνω τοοοοοσους δικηγορους τα εχω βαλει και με τον Πριονη δικαστικα ,ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΩ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΟΥ.
    Και τοτε θα γελασει ολη η Αν,Αττικηοταν δουν ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ.
    ΙΔΟΥ ΜΑΓΚΑ.....ΠΡΟΧΩΡΑ.....
    δεν κολωνω εσυ θα ρεζιλευτεις ακομα περισσοτερο....αν δεν το εχεις καταλαβει ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ...Μην ρωτας εργολαβους ρωτα δικηγορο η Ραφηνα εχει καλους μπορω να σου συστησω......
    εσυ εφτιαξες το μπλογκ με το αιμα η με το σαλιο?ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ η των ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ χρωστουν στο δημο και το κρυβετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας