ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Σχόλιο Αναγνώστη - Εγκαταλειμμένη πόλη η λουτσα

Εδώ και πολλά χρόνια πού πάω στη λούτσα απο μικρό παιδί και θυμάμαι μέχρι τώρα (1980) έχω σπίτι εκεί. Δεν θυμάμαι ένας Δήμαρχος να έχει κάνει κάτι για την Λούτσα.
Εαν έχει κάνει πείτε μου να. Το μάθω και εγώ από πού να αρχίσω από δρόμους από φωτισμό από καθαριότητα. Από την αδιαφορία του Δήμου έχουμε ένα γήπεδο το θεωρείτε γήπεδο εγώ όχι .ολόκληρη η παραλία έχει γεμίσει ξαπλώστρες για. Να εισπράττει ο δημος. Τα τέλη με αποτέλεσμα να βαράνε. Τής τιμές και αυτά ανεβασμένα από ότι μου είπε και πρόσφατα ένας επιχειρηματίας.Παιδικές χαρές πουθενά μία στην παραλία και αυτή στα μαύρα τής χάλια. Ντροπή. Είχαμε παλιά Δημοτική συγκοινωνία πάει και αυτή είμαστε ένας δήμος χάλια Δείτε τούς γύρω δήμους να δείτε τι έχουν κάνει.Επιτέλους. να βγει ένας. Δήμαρχος να έχει ενα όραμα για αυτόν τον Δήμο που. Λέγεται ΛΟΎΤΣΑ μπορεί να γίνει καλύτερη. Και δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα υπάρχουν πολλά άλλα δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να. Τα δουν. Σάς ευχαριστώ είμαι πάντα Στην διάθεση σας.

4 σχόλια:

  1. ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.....

    ΚΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΤΩΡΑ, Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ, Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.....

    ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ,
    ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.......

    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι.. θα έρθεις εσύ ο κώλος και ο απερχόμενος να τα φτιάξετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι μαγκα δεν θα γινουν θαυματα.Αν ομως σταματησει η διαπλοκη και η διαφθορα ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΑΙΩΝ ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ειναι μια νεα αρχη.Η κατηγορεις τον Γιαννατο και τον Ποθουλακη για διαφθορα?ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....
    Κουνια που σε κουναγε ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και δεν θα ειναι ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ με καταλογισμους θα ειναι ορκωτοι λογιστες και εισαγγελεις και εμενα αυτο μου φτανει.
    ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ειναι το κυριο αιτουμενο ,αυτα κανουν τις συμφωνιες αυτα δινουν τις αδειες αυτα εχουν το τριπτυχο .
    Αναθεση -ενοικιαση -αδεια καταστηματος μετα μουσικης.
    Ολα τα αλλα ειναι ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ Ασθενειας ΔΙΑΠΛΟΚΗ .ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΣΥΜΤΩΜΑ και το τελευταιο γιατρουδακι το ξερει αυτο ,οχι γιατροι εμπειροι με διευθυντικες θεσεις που εχουν βγαλει την διαγνωση.προ καιρου.....Ο ΑΡΡΩΣΤΟς δεν μπορει να βγαλει διαγνωση του εαυτου του,τοοοοοοοσοοιοιοιοι στο φωναζουν ,καλα τυφλος αλλα και κουφος μαζι?Τωρα σου φταιει το μπλογκ?Βρες μου εναν ετσι για δειγμα ,ενα μπολογκ ,μια ηλεκτρονικη εφημεριδα που να υποστηριζει το κατσαλιροτσαλαπετεινο κινημα .του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ..
    κουνια σε κουναει συνεχως και την σπρωχνει ο κατσαλιρος τοσο που εχεις ζαλιστει ειναι και το αλκοολ καπακι ειναι και 2 το πρωι ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ σε λιγο θα αρχισεις και τα θου θου ..του μεθυσιου.ΟΛΟΙ ΠΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ?ΟΛΟΙ ΝΤΙΡΛΑ ?
    Θα παθετε κιρρωση ηπατος και θα ξεμπλεουμε..... ανωθεν μια και καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας