ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ευχαριστίες από τον Θωμά Καντερέ

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής 18/05/2014 θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους. Δεν θέλω όμως να παραλείψω να ευχαριστήσω και όσους δεν με ψήφισαν αλλά ψήφισαν την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟΥ.
Με την παρούσα θέλω να δηλώσω ότι θα στηρίξω τον Δημήτρη Μάρκου και τους συμβούλους που εκλέγονται στο δύσκολο έργο που θα αναλάβουν και με την δική σας στήριξη, από Δευτέρα.
Τέλος σας καλώ όλους να συμμετέχετε στις επαναληπτικές εκλογές, την ερχόμενη Κυριακή 25/05/2014 και να δώσετε μήνυμα εμπιστοσύνης στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

74 σχόλια:

  1. ΝΕΑ ΠΟΛΗ, .... ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ....

    ΜΟΝΟ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ...........


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

    -Τα έβαλε με τον ΟΛΠ και τον κέρδισε, που για 80 χρόνια υπό ένα “θολό” καθεστώς ιδιοκτησίας είχε αποκλείσει τους δημότες από ολόκληρη περιοχή του Υδατόπυργου Δραπετσώνας και με μια σύγχρονη “Ναυμαχία της Δραπετσώνας”ελευθέρωσε την παραλία και την παρέδωσε στους δημότες.

    -Τα έβαλε με την ΕΥΔΑΠ και την κέρδισε πανηγυρικά στο “καναβάτσο” των δικαστηρίων επιστρέφοντας στο ταμείο του Δήμου περισσότερα από 5.600.000 ευρώ

    -Ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα για τη θαλάσσια ρύπανση στο Μώλο Δραπετσώνας

    -Ζήτησε την ενίσχυση των αστυνομικών περιπολιών στον Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας, με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

    -Πρωτοστάστησε στη διανομή Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες δίνοντας την ευκαιρία στο λαό του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να προμηθευτεί προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές

    -Τα βάζει με τη ΔΕΗ και θα την κερδίσει, για τις εκτάσεις του ΑΗΣ/Αγ.Γεωργίου που δεν έχει αποδώσει στο Δήμο, βάζοντας στο ταμείο του Δήμο περισσότερα από 62.600.000 ευρώ

    -Και φυσικά…ήταν ο μόνος που πίστεψε σε ένα όνειρο τρελό…τη δημιουργία πίστας Formula1 στη Δραπετσώνα.Πρόσφατα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαιρέτησε με ικανοποίηση το σπουδαίο έργο που θα δώσει δουλειά σε χιλιάδες κόσμο και έδωσε την έγκριση του στο μεγαλόπνοο σχέδιο!

    -Ο δήμος θεωρείται ένας από τους πλέον υγιείς οικονομικά πανελλαδικά.Στο δήμο μας τα τρία τελευταία χρόνια έχει συντελεστεί ένα οικονομικό θαύμα, αφού η μείωση του χρέους του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, συμπεριλαμβανομένων των ληξιπροθέσμων από την 1η Ιανουαρίου του 2011, μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2013, σύμφωνα με τα ολοκληρωμένα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου, πλησιάζει τα 18 εκατ. ευρώ!
    .
    -Σιτίζουμε 1.000 άπορους συνανθρώπους μας καθημερινά και στηρίζουμε την αξιοπρεπή διαβίωση χιλιάδων άλλων επιπλέον συμπολιτών μας.

    -Παράλληλα, αναπτύσσουμε τη δραστηριότητα του δήμου σε όλους τους τομείς, π.χ. επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, επέκταση δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας κ.λπ.

    ΑΛΛΑ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.....

    ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ......

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΥΣ.......


    Κ.Π.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολαούζο τα 'δωσες όλα απόψε. Άπλωσες τις άσχετες παρλαπίπες μπας και πείσεις να ξαναλουστούμε τους αχρείους...

      Διαγραφή
    2. ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ,

      ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. Δε σου 'κατσε η εξουσία μάλλον και το παλευεις. Άει μαζέψου,έχεις και οικογένεια...

      Διαγραφή
    4. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΕ
      ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

      ΚΟΥΝΑ ΚΑΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ, ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

      ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΙΕΣΤΕ.

      ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΜΕ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  3. Μιλησε παλι ο νεανιας της κατοσταρσς.....και της 700 αρας του νεαρου πουλακα...και των νεαρων κατσαλιρο....Γκινο Κιο ....οπως ΠΙΝΟΚΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΥΣ

    ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.......

    ΚΟΥΝΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή αν ψηφίσουμε τον Κίτσο θα είμαστε έξυπνοι? Πας καλά ανθρωπέ μου? Τον ζήσαμε 4 χρόνια και πήγαμε από το κακό στο χειρότερο. Κι αν ξαναβγεί τότε θα πάμε σε κατάντια!!!!
    Τον Μήτσο δεν τον δοκιμάσαμε. Θα δούμε το έργο του, κι αν δεν μας κάνει, ΑΛΛΟΣ. Τα δείγματα γραφής του όμως μέχρι τώρα είναι καλά. Εγώ προσωπικά περιμένω πολλά από τον Δημήτρη Μάρκου.
    Το σημαντικό είναι να φύγει το "σάπιο" τόσων χρόνων με τους ίδιους και τους ίδιους γιατί μας έκαψαν, κι αν ξαναβγούν θα μας τσουρουφλίσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας κοροΪδεύεις έτσι? "το σάπιο τόσων χρόνων " να φύγει? Αφού μαζεύτηκαν όλοι στην Νεα Εποχή με τον Δημήτρη τον Μάρκου. Θα φύγουν οι παλιοι αμα μαυρίσετε τον Δημήτρη Μάρκου. Δύο πρώην Δημάρχους έχει στον συνδυασμό του,αυτούς που έφεραν και τις δυο πόλεις σε αυτο το χάλι. Μια φυλοκυβερνητική μνημονιακή παλαιολιθική παράταξη σε όλο της το μεγαλείο! Ήμαρτον πια!!!

      Διαγραφή
    2. Αριστερός ψηφοφόρος24 Μαΐου 2014 στις 8:33 π.μ.

      Και ο δικός σας τί έκανε αφού τα βρήκε χάλια; Τα έκανε χειρότερα!
      Και σεις συντρόφια, πώς γίνεται να παριστάνετε τους αντιμνημονιακούς και να θέλετε τη μία το ΚΕΛ του Φαραώ και την άλλη να κουβαλάτε αμερικάνικες εταιρίες να ....γνωμοδοτήσουν με παχυλές αμοιβές;
      Πως γίνεται, να αφήσετε να καταπατηθεί όλη η παραλία από τους αλήτες της ηχορύπανσης και να χύνονται οι αγωγοί τους στη θάλασσα;
      Σα δε ντρέπεστε, λερώσατε και την αριστερά, γιαυτό κ-α-τ-α-π-ο-ν-τ-ί-σ-τ-η-κ-ε η παράταξη ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές! Γιατί εμείς οι αριστεροί σάς μαυρίσαμε για το Δήμο και επιλέξαμε ένα σοβαρό νέον άνθρωπο, τον Δημήτρη Μάρκου.
      Αξίζει να δοκιμαστεί, αφού δεν μας υποτιμά με λαϊκίστικες κορώνες, έχει ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό και κυρίως χωρίς το γνωστό τοις πάσι Κίτσο, χωρίς Πουλάκηδες και Γκινοσάτηδες!
      Εύχομαι να μη σας ξαναδούμε μπροστά μας!

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΥΡΑΚΗΣ ΜΑΡΓΕΤΗ κλπ.......

      Διαγραφή
    4. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ. ΟΤΑΝ ΜΑΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Ο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ (ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!) ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ; ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ -ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ

      Διαγραφή
    5. Αριστερός φαντάζομαι στο ποδόσφαιρο!!!!!

      Διαγραφή
    6. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ να κανετε συγκρισεις.ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ και απο τερμα ....και χρυσα.....Ετσι εξηγειται το χαμηλο ποσοστο .....ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ .......Η 700 ΚΟΣΑΡΑ ΧΡΥΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ ΣΑΝ ΤΕΝΕΚΕΣ......
      Ο τσαλαπετεινος με τον κορακα τα κανονισαν πηγα και εμαθα...
      ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΣΑΙ SIMPLY THE BEST ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕΣ στους ανεξαρτητους .....της χιλιαρας η ολοσελιδη....οσο και αν σε λενε μακ ..ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ...ΑΡΘΡΟ.....που τους απηντησε πρωι πρωι ο γιατρος που τον αγαπησαν ξαφνικα ...ΟΛΑ ΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΙς 4 ΤΟ ΠΡΩΙ...ΕΛΕΟΣ ποιος φυσιολογικος ανθρωποε στις 4 το πρωι ασχολειται με τον Ποθουλακη?
      Αυριο ειναι la derniere danse ....ΓΙΑ ΤΙς 700 ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ μαζι με τις στοιβαγμενες στα ΒΑΓΟΝΙΑ......ξαπλωστρα και ψηφος.....

      Διαγραφή
    7. BRE 1 17 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ αλλα αφελαρα εισαι σιγουρα.ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΙ πηραν τοοοοοσο χαμηλο ποσοστο...πως βγηκε η 700 αρα?..
      Εχουν αλλο τοσο τουλαχιστον και αυτο παεει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.Εσεις εχετε πολυ λιγοτερο να δωσετε και εισθε και κουτοι.Στα Ξαφνικα η λουτσα εγινε ΑΡΙΣΤΕΡΗ?Η ΑΝΑΣΣΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ θα το ριξει κατσαλιρο.ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΟΟΟΟΘΕΝ ΟΙ 600 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ......στο κατσαλιροσυστημα.
      ΤΩΡΑ ΘΩΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.
      Νομιζω οτι τοσα χρονια ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΣ σου εμεινα καποιο κουσουρι.Εστρωσες αθελα σου η με οδηγιες τον δρομο για τον κατσαλιρο.ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ειμαι πολυ καχυποπτος.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ακομα και η κουταμαρα εχει λογο οταν γινεται....καποιος εξυπνος και εμπειρος την εκμεταλλευεται..Αν Ξαναβγει ο κατσαλιρος ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ τοσοι οσο σου αναλογει.ΔΙΟΤΙ ΩΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΤΡΕΞΕ ΤΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΗΔΗ.....και αν βγει παλι κατσαλιρος θα φταις και εσυ.
      ΤΕΡΜΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ και οταν θα βγουν τα αποτελεσματα των ευρεκλογων ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ.

      Διαγραφή
  6. ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ....

    1.ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΚΙΤΣΟΣ ΤΙ ΜΗΤΣΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΘΕΣ ΜΗΤΣΟ ΡΙΞΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ....

    2. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΙ ΕΝΑΣ ΤΖΑΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΓΛΕΤΣΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ.

    ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ. ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε ΤΖΑΝΗ, είσαι εσύ που μας οδηγείς. Φανερώσου επιτέλους να μας σώσεις. Κόπανε ε ΚΟΠΑΝΕ.

      Διαγραφή
  7. Μόλις κατάλαβαν οι μπουλντοζάδες ότι μπορέι να εκλεγούν ξέχασε ο Πλατυχωραφάς την υποστήριξη τελευταίας στιγμής για την Ψυτάλλεια και επέστρεψε στη μάσα των ΤΟΠΙΚΩΝ σκαψιμάτων.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΕΚΛΟΓΗΣ γιατί οι "πικραμένοι" ξανάρχισαν το τρέξιμο για τον Δ.Μάρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ.

    1.Ο ΠΛΑΤΥΧΩΡΑΦΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ
    ΔΕ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ

    2. ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΣΙΜΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕ
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΟΙ ΚΑΣΙΜΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΔΕ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΙΔΕΣ ολοι για ψηφο.Το καπαπιδιον λεει οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ Αρα ειναι πιθανο να βγει .ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ...ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ......
      Η ανασσα ρυθμιζει το παιχνιδι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ....

      Διαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΙΞΤΕ ΛΕΥΚΟ.Τωρα ξερετε κανετε ακριβως το αντιθετο.
    Αυτο που δεν σας λεει ειναι οτι αυτο οδηγει στο να ξανα βγει Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ.Μονο που αυτον , δεν τον δεχτηκε υποψηφιο ,πηγε αλλου πατωσε και τωρα ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ?
    τον βρηκανε τον τιμιο και του δωσανε 700 ψηφους
    πουλακας παραλιακος...αντε εκει στα βαγονια να μιλησετε περι τιμιοτητας και παρατα μας...εσυ δεν ελεγες ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ?ΠΩς ΔΙΑΒΟΛΟ ΞΕΧΝΑΣ ΕΤΣΙ ΓΡΗΓΟΡΑ?Πες μας που ειναι η βλαβη ?ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΣΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ , ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑTI ΦΑΓΑΜΕ BAN.\


    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ . ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΙΜΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΝΗ ΛΕΕΙ.

    2. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΡΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ (ΒΛ ΤΖΑΝΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.)

    3. ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ. ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ.

    4. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΚΑ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Κ.Π. αλλά νομίζω ότι αφού αυτές τις δύο μόνο επιλογές έχω και πρέπει να διαλέξω δεν θα το αφήσω στην τύχη του ή να αποφασίσουν άλλοι για μένα.
      Η ζυγαρια κλείνει κατά πολύ στον Χρήστο Μάρκου.
      Είναι έντιμος, αδιαμφισβήτητα, ωστόσο ήταν πολιτικά ανώριμος και όχι τοποθετημένος εξ αρχης, λόγω άγνοιας. Αντιμετώπισε λόγω του Καλλικράτη λειτουργικές και οικονομικές δυσκολίες , ήταν μια τετραετία καμένη εξ αρχής. Θεωρώ όμως όμως ότι η δευτερη θητεία του θα του δώσει τον χρονο να αποδώσουν οι βάσεις που έθεσε για τις δουν όλοι και να πάνε στα σπίτια τους όλοι οι καρεκλοκενταυροι που ανακυκλώνονται από παραταξη σε παραταξη.
      Δυστυχώς, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον προσωπικά, γιατί σίγουρα και στην παράταξη του Δημήτρη, θα υπάρχουν αξιόλογοι σύμβουλοι, πιθανή εκλογή του θα μας γυρίσει τετραετίες πίσω. Είναι κατά πλειοψηφία παλαιοκομματικά στελέχη που ευθύνονται για πολλά απο τα πραγματα που βασανίζουν τις πόλεις μας Θα τους επιβραβεύσουμε?

      Διαγραφή
    2. ειναι μια αποψη απολυτα σεβαστη ξερεις.

      Ομως καποια στιγμη και αυτος που θα ψηφισεις οφειλει να μας πει

      - αν προκεται να κανει κατι παραπανω στο θεμα του αεροδρομιου.Ξερεις υπαρχει πλεον συγκεκριμενη νομοθεσια , με συγκεκριμενα ορια αεροπορικου θορυβου.

      - αν τελικα θα προχωρησει το αποχετευτικο , με ορους που θα τους δεχεται η τοπικη μας κοινωνια.

      - αν τελικα επιβαλλει προστιμα στους καταπατητες της παραλιας.

      σεβαστες οι αποψεις σου, αλλα πιστεουμε οτι ο κυριος Χρ Μαρκου μπορουσε να κανει πολλα περισσοτερα.

      Για τα οικονομικα του δημου μας βρισκεις απολυτα συμφωνους.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  11. Ξραμε ότι "δεν έλεγε πολλά" αλλά είπαμε φαίνεται καλοπροαίρετος και έντιμος.

    Όσο για τους δύο διαβόητους αντιδημάρχους "βαρίδια", έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι θα τους κάνει πέρα σύντομα.

    Τί έκανε; Όπως είχε στήσει στο επάγγελμά του συνεταιριλίκι, το ίδιο του το γραφείο με το συνέταιρό του και τη συνεργάτιδα νομικό, το μετέφεραν αυτούσιο στο Δήμο!

    Ο συνέταιρος έγινε αντιδήμαρχος, η νομικός έγινε καλοπληρωμένη σύμβουλος παρά τω Δημάρχω, αγκάλιασαν και τα "βαρίδια", εγκατέστησαν και τον Πουλάκη ...Δήμαρχο Λούτσας και όλοι μαζί κατάφεραν το ακατόρθωτο: Να αφήσουν τις πόλεις πολύ χειρότερα απ' ότι τις βρήκαν: Μέσα στην βρώμα, στο έλεος αλητών, στο τέλμα μιας ερήμου, στην πλήρη απαξία...

    Το καλόπαιδο που εμπιστευτήκαμε, τελικά αποδείχθηκε πως είναι μια χαζοπόνηρη θείτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συνέταιρος έγινε αντιδήμαρχος γιατί ψηφίστηκε η νομικός πληρώνονταν σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο και δεν ξεπερνούσε τα 1300€ και κατάφερε εξαιρετικούς διακανονισμούς αποπληρωμής οφειλών ώστε να μην γίνουν άμεσα κατασχεσεις χιλιάδων € απο οφειλές που είχαν αφήσει τετραετίες ολοκληρες απληρωτες και κατάφεραν να εξυγιάνουν οικονομικά τον Δήμο σε εποχή οικονομικής κρίσης για όλη την χώρα μας, να εξοφλήσουν όλα τα ληξιπρόθεσμα χρέη , να φτάσουν στο σημείο να αποπληρώνουν τιμολόγια μέσα σε ενα με δύο μήνες, και να βάλουν τις βάσεις για να γίνει η περιοχή μας αυτο που οραματιζόμαστε. η ΑΡΤΕΜΙΔΑ και τα ΣΠΑΤΑ ψηφίζουν ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΡΚΟΥ ΝΕΑ ΠΟΛΗ όσο και αν κάποιες οικογενειες επιμένουν να θέλουν να ανακυκλώσουν όλα τα παλια στελέχη που ευθύνονται για όλα αυτά.Επιτέλους φτάνει πια!!!!!Μόλις τέθηκαν οι βάσεις, σας επιασε ταραχη.

      Διαγραφή
    2. αααααααααααααα ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ?ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ?ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ?ποια ειναι μωρε τα παλια στελεχη?
      ο πουλακας ειναι το καινουργιο αντε να χαθειτε ....Γκινο Κιο ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΝΟΚΙΟ με τους μαιμουδο προυπολογισμους.....που δεν βγαινουν τα νουμερα αν τους δει σχετικος..ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΤΕ....ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.....

      Διαγραφή
    3. Επαναλαμβάνω μόλις τέθηκαν οι βάσεις, σας έπιασε ταραχή.
      Η Νεα Εποχή με τον Δημήτρη Μάρκου μόνο νέα Εποχή δεν είναι με τους δύο ψηφισθέντες δημοτικούς συμβούλους που έχουν διατελέσει δήμαρχοι στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα και έχουν φέρει τις πόλεις μας σε αυτά τα χάλια.
      Ο Καλλικρατικος Δήμος ούτε συνδετήρα δεν μπορούσε να αγοράσει γιατί είχε ανεξόφλητους τους προμηθευτές τους. Δεν κατέθεταν καν προσφορα. Για ρωτήστε τους τώρα. Ρωτήστε την αγορά.

      Διαγραφή
    4. ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ.

      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΚΕΛ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ...

      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΑΛΙ.

      ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    5. ΟΥΠΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    6. Πραγματι δεν εχω την γνωση να κρινω . Οπως και όλοι εδω μέσα . Αλλα να έχει γίνει και προεκλογική καραμέλα δεν σε υποψιάζει?

      Διαγραφή
  12. Βρε παίδες γιατι λέμε για ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ αντίθετη στη λύση ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι; Η αλήθεια όπως προκύπτει από τα πρακτικά του Δ.Σ. και άλλα ντοκουμέντα (Προσφυγές) είναι ότι σταθερά, καθαρά και εξ αρχής αντίθετοι με τη λύση αυτή ήταν μόνο οι κ.κ. Γιαννάτος (πρόεδρος Τοπικού) και ο Ποθουλάκης του ΟΠΑΣ, που εξειδίκευσαν και τη λύση ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ. Οι υπόλοιποι πριν διαφοροποιηθούν στο τέλος του 2013 (δηλαδή προεκλογικά) και καταψηφίσουν το σύμφωνο συνεργασίας για τη λύση Πλατύ Χωράφι, είχαν διαφορετικά ψηφίσει το 2012, με ΝΑΙ ή ΠΑΡΩΝ (βλέπετε την πλειοψηφία και μεταξύ αυτών τους Μπέκα, Κρόκο, Α. Τούντα, Μαργέτη, Ζήση, Ραφτοπούλου και Στάμου που ψήφισαν ΝΑΙ και Κασίμη, Δ. Μάρκου, κλπ που ψήφισαν ΠΑΡΩΝ στις 10.9.2012). Να γιατί δεν έγινε ουσιαστική συζήτηση πάνω στο θέμα αυτό προεκλογικά, με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι να μη γνωρίζουν την παραγματική στάση του καθενός στο θέμα του αποχετευτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ: ΟΧΙ ΣΤΟΠΛΑΤΥΧΩΡΑΦΙ!

      Διαγραφή
    2. ΧΑΖΟΠΟΝΗΡΗ ΘΕΙΤΣΑ! ΚΑΛΟΟΟΟ! ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ!

      Διαγραφή
  13. 8.40 Ολοι αυτοί που λες είχαν ψεύτικη ενημέρωση ή παραπλανητική..Οταν όμως είχαν ενημέρωση με 'εγγραφα από Γιαννάτο - Ποθουλάκη , όλοι μα όλοι πήραν σαφή θέση ΥΠΕΡ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ.!!! Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ..Τι να κάνει περισσότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΠΑ ΤΑ ΣΙΣΥΦΕΙΑ .......που στεναχωρηθηκαν για τον ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ.....
    ΕΛΑ ΜΑΓΚΑ 8 40 ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΥ.
    ΤΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ?
    ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ....ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΕς θυμαστε που σας εγραφα θα πεσει ΑΡΘΡΟ ..στους αδεσμευτους της χιλιαρας η ολοσελιδη?
    ΕΠΕΣΕ 1 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ.
    ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑς ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.....ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ .....ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ......τετοια μαιμουδια,,,,,ΒΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΑΚΤΗ ΤΟΥΣ ΝΥΚΤΟΒΙΟΥΣ τωρα που κοιμουνται.ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΥΡΙΟ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ.....απο παντου....Μονον σπαταναιοι κινουνται και εγω ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝ ......ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ.μην πειτε κουβεντα απο Δευτερα περι ΑΥΠΝΙΑΣ γιατι θα σας λουσουμε.......ΠΛΑΚΩΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ με μανδυα τους γνωστους εκδοτες και εσεις τιιιιιποταααααα.ΑλλαΞτε πλευρο παρα ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΩΤΣΟΙ...........ΞΥΠΝΑΤΕ......Για να λυσσαει η παραλιακη μποχα σημαινει οτι εχουμε πιθανοτητες να τους ξεφορτωθουμε..τιι διαβολο κανετε πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα κι εδω ,τι γινεται????? ''κλειδωσε ''το blog?????νεα μορφη λογοκρισιας μπλογκιτες??

      Διαγραφή
    2. ΘΩΜΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ?

      Διαγραφή
  16. ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ ΕΧΕΙ LIVE ΑΠΟΨΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΥΠΝΟΙ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ....
    Μετρησα μαζι με τις στοιβαγμενες 700 απλωστρες στα βαγονια παρατεταγμενες ΚΑΘΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΣ....ΑΠΛΩΣΑΝΕ τα απλυτα στις απλωστρες ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΛΑΜΠΟΥΝ αλλα ειναι τενεκεδες....μην τσιμπατε....οι ψηφοι ειναι χρυσοι....δεν ειναι αριστεροι...και ΜΥΡΙΖΟΥΝ ..ΑΣΧΗΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ......
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ αλλα τοτε θα ειναι ΑΡΓΑ θα την εχετε κανει την ανοησια ....Μωρε δεν βλεπετε τους Ραφηνιωτες που φερανε πρωτο πικερμιωτη ?Βλακες ειναι και εσεις οι εξυπνοι Λουτσιωτες που δεν θελουν σπαταναιους...ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις θέμα. Να το κοιτάξεις.

      Διαγραφή
    2. Ποια Λούτσα και ποια Σπάτα βρε Αριστογείτων 4 χιλ διαφορά έχουν.
      Εδω μιλάμε για κοινωνία των εθνών και εσύ εξακολουθείς και διαχωρίζεις τους Σπαταναίους από του Λουτσαίους. Είμαστε στο 2014 ουάου..... Τι ξεχωρίζεις τα συμφέροντα του ενός από του άλλου? Μια όμορφη πολιτεία θέλουμε. Σπάστε πια την οικογενειοκρατία νισάφι πια!!!! Διαίρει και βασίλευε!!!!!

      Διαγραφή
    3. αν αυτο καταλαβες εισαι μακρια νυχτωμενος.....η δεν με εχεις ξανα διαβασει ποτέ και που να σου εξηγω.....τωρα....

      Διαγραφή
  17. Επειδή ο κ. Καντερές δεν δημοσιεύει τις ανακοινώσεις μας (του ΟΠΑΣ) αναγκαζόμαστε να τις βάλουμε απευθείας εδώ:
    ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ
    ΔΗΛΩΣΗ
    Επειδή διαπιστώνουμε ότι σήμερα το πρωί (24.5.2014) ορισμένοι γνωστοί «κύκλοι» παραπληροφόρησης και φθηνής πολιτικής προβοκάτσιας, διαδίδουν σκόπιμα, ότι ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ έχει δήθεν στραφεί κατά της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και του υποψηφίου Δημάρχου μας, κ. Δημ. Μάρκου, χρησιμοποιώντας ένα σχόλιο – ρεπορτάζ στο διαδίκτυο (http://www.networkedblogs.com/X7P9L), ο ΟΠΑΣ επανέρχεται, καταγγέλλει και διευκρινίζει:
    1. Στις 19.5.2014 και επειδή εκτιμήσαμε ότι οι ίδιοι «κύκλοι» της τοπικής ανωμαλίας, θα επιχειρούσαν να συκοφαντήσουν τον Όμιλό μας, κυρίως για να πλήξουν την τεράστια προσπάθειά μας στο αποχετευτικό πρόβλημα με κατεύθυνση την λύση Ψυττάλεια (βλέπετε από 28.11.2013 αποκλειστικές ενέργειές μας στην ποινική Δικαιοσύνη, προμελέτη, κλπ), εκδώσαμε και κυκλοφορήσαμε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, με επικαιροποιημένη τη θέση μας, για στήριξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και στη β’ Κυριακή των εκλογών (25.5.2014)
    2. Σε ότι αφορά τα οποιαδήποτε σχόλια που έγιναν, γίνονται ή θα συνεχίσουν να γίνονται από οποιοδήποτε μέσω μαζικής ενημέρωσης (blog, εφημερίδα, κλπ), που τυχόν μας σχολιάζει θετικά ή αρνητικά, σε καμία περίπτωση δεν ενοχλούμαστε, ούτε δεσμευόμαστε από αυτά, δηλώνοντας προκαταβολικά ότι παραμένουμε υπερασπιστές της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και της ελεύθερης έκφρασης, δεδομένου ότι δεν φοβόμαστε αντίθετες απόψεις, ούτε έχουμε να κρύψουμε τίποτα, στη διάφανη – σταθερή πορεία μας από το 2006. Επιπλέον δηλώνουμε ότι απεχθανόμαστε τη λογοκρισία.
    3. Σε ότι αφορά το θέμα του αποχετευτικού παραμένουμε αταλάντευτοι στο έργο που έχουμε τεκμηριωμένα προωθήσει για επίλυση μέσω της εφικτής λύσης σύνδεσης με το ΚΕΛ Ψυττάλειας της ΕΥΔΑΠ, εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή μας για την έως τώρα έμπρακτη συνεργασία και στήριξη, που είχαμε τόσο από τον κ. Δημήτρη Μάρκου, όσο και από τον κ. Σωτήρη Γιαννάτο, οι οποίοι είναι και οι μόνοι αιρετοί του Δήμου μας που δέχθηκαν και προσήλθαν να καταθέσουν ως μάρτυρες ενώπιον της ποινικής διαδικασίας που έχουμε προωθήσει στη Δικαιοσύνη, όταν οι λίγοι υπονομευτές μας και όσοι σήμερα επιχειρούν να ρίξουν σε εμάς «σκιές», σιωπούσαν σκανδαλωδώς, κατά τη λήψη επίμαχων αποφάσεων στο Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος, την περίοδο 2012 (βλ. αρχική χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, κλπ – βλ. αποφ. 87/2012 και 206/2012)
    4. Τα στελέχη του ΟΠΑΣ, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Ποθουλάκη, ουδέποτε έχουν ζητήσει θέση (έμμισθη στο Δήμο), όπως κακόβουλα και αποπροσανατολιστικά σχολιάζουν για προφανείς λόγους ανώνυμοι κύκλοι.
    5. Η σχολιαζόμενη στο blog «anatakti» φωτογραφία του κ. Δημήτρη Μάρκου στην είσοδο του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι είναι πραγματική, την ίδια ημέρα που έγινε και η από κοινού μας φωτογράφηση (με τους Ποθουλάκη, Γιαννάτου, Δημ. Μάρκου), μετά τις καταθέσεις μας στα πλαίσια της Εισαγγελικής παραγγελίας και σε συνέχεια της μηνυτήριας αναφοράς του ΟΠΑΣ για το αποχετευτικό (Ψυττάλεια, κλπ)
    6. Τόσο ο ΟΠΑΣ, ο εκπρόσωπός του (Χ. Ποθουλάκης) και ο κ. Γιαννάτος, παραμένουν και θα παραμείνουν συνεργάτες στον αγώνα για τη λύση Ψυττάλεια, υποστηριζόμενοι όπως πάντα από τον κ. Δημήτρη Μάρκου (υποψ. Δήμαρχο), αποστομώνοντας στην πράξη τους κακεντρεχείς υπονομευτές των κοινών μας υποθέσεων και
    7. Η συνημμένη από 19.5.2014 ανακοίνωσή μας είναι ξεκάθαρη, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στάλθηκε ηλεκτρονικά και στο blog «www.spata-artemida» (κ. Καντερέ), αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους δεν αναρτήθηκε από αυτό.
    Αρτέμιδα, 24.5.2014
    Για τον ΟΠΑΣ
    Χ. Ποθουλάκης

    Προηγούμενη ανακοίνωσή μας (19.5.2014)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προηγούμενη ανακοίνωσή μας (19.5.2014)
      ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ – ΣΠΑΤΩΝ
      Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
      Συνδημότες και Συνδημότισσες,
      Οι εκλογές της α’ Κυριακής (18.5.2014) στο Δήμο μας, έφεραν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στην πρώτη θέση δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ανατροπής της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
      Ο Όμιλος Προβληματισμού Αρτέμιδος - Σπάτων, μέσα από τη συνεχή και αταλάντευτη πολυετή δράση των φίλων και συνεργατών του, έχει από την αρχή τοποθετηθεί εμπράκτως, για όλα τα δημοτικά μας θέματα, αντιπαλεύοντας ασυμβίβαστα, όλες τις «γκρίζες» υποθέσεις που βαρύνουν τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές, καταδικάζοντας ανοικτά και αιτιολογημένα την ασκούμενη διοικητική και διαχειριστική πολιτική και της νυν Δημοτικής Αρχής του κ. Χρήστου Α. Μάρκου.
      Στις χθεσινές δημοτικές εκλογές ο ΟΠΑΣ συμμετείχε με δυο εκπροσώπους του στο συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ του υποψ. Δημάρχου, κ. Δημ. Μάρκου, με τον οποίο συνεργάζεται σε καίρια δημοτικά ζητήματα από το 2010 (Αποχετευτικό, διοικητικά, κλπ), δείχνοντας έτσι το υψηλό αίσθημα ευθύνης και συλλογικότητας που διακατέχει τη λειτουργία του στις δημοτικές υποθέσεις.
      Μετά τη χθεσινή Νίκη (της πρώτης Κυριακής, 18.5.2014), αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε όλες και όλους όσους στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, καλώντας τους να εντείνουν την προσπάθειά τους για την τελική Νίκη της ερχόμενης Κυριακής 25.5.2014 και την απαλλαγή μας από τη ζημιογόνο πολιτική που ασκήθηκε τα 3,5 τελευταία χρόνια στο Δήμο μας, σε ζωτικά ζητήματα νομιμότητας, διαφάνειας και κρίσιμων αναπτυξιακών επιλογών.
      Επισημαίνουμε ότι η χθεσινή νίκη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ δεν ανέδειξε νικητές και ηττημένους δημότες, αλλά ώριμους και αποφασισμένους πολίτες για το αύριο, στο οποίο και εμείς ως ΟΠΑΣ οφείλουμε να καλέσουμε και αυτούς που δεν ψήφισαν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, να έλθουν δημιουργικά μαζί της και μαζί μας ΝΙΚΗΤΕΣ, στην δεύτερη Κυριακή, στις 25.5.2014, για τα Σπάτα και την Αρτέμιδα που όλοι αγαπάμε.
      Ο ΟΠΑΣ θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στον άδολο και δύσκολο αγώνα μας στα δημοτικά θέματα, σε όσους βοήθησαν και στήριξαν τους εκπροσώπους μας στα πλαίσια της συμμετοχής τους και στις τελευταίες εκλογές με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, η οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να αναλάβει με απόλυτη ευθύνη και διαφάνεια τη διακυβέρνηση των δημοτικών μας υποθέσεων δρομολογώντας αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, ΗΡΕΜΗΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ αλλαγής για το σήμερα και το μέλλον.
      Έχοντας καταθέσει στον υποψήφιο Δήμαρχο και αυριανό Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Μάρκου, τις προτάσεις μας και από την Κυριακή βράδυ (18.5.2014) το ειδικό πλαίσιο αγώνα της β’ Κυριακής (25.5.2014), με δεδομένο βέβαια ότι ο ΟΠΑΣ δεν δίνει «λευκές επιταγές» σε όσους εμπιστεύεται στα κοινά θέματα – υποθέσεις, καλούμε σε συστράτευση για νικηφόρα έκβαση του αγώνα, στις 25 Μαΐου 2014 για να επικυρωθεί και τυπικά η εκλογή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ στο τιμόνι του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, με τους δημότες πρωταγωνιστές και ελεγκτές των λειτουργιών του Δήμου
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΣΤΙΣ 25.5.2014
      Αρτέμιδα, 19.5.2014 Ο Επικεφαλής του ΟΠΑΣ
      Χ. Ποθουλάκης

      Διαγραφή
  18. ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΤΣΙ....

    ΠΑΛΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ.

    Η Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΖΗΤΩ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.....

    ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΑ ΑΠΛΑ.

    -ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ....?

    ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΥΡΙΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ... ΔΛΔ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑ.

    ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ.....

    - ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΥΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 3000 ΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ....ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ....

    - Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ....


    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΑ
    ΛΥΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ.

    ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    -ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ

    - ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ , ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

    ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ....


    Στην Ιρλανδία διεξάγονται και αυτοδιοικητικές εκλογές


    Ποσοστό που υπερβαίνει το 28% συγκέντρωσαν οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές αυτοδιοικητικές εκλογές που επίσης διεξάγονται στη χώρα.
    Αναλυτικότερα, οι ανεξάρτητοι λαμβάνουν 28%, το Fine Gael 24%, το Fianna Fial 22%, το Sinn Fein 16% και οι Εργατικοί 7%.

    ΣΠΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

    ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΠΛΕ ΣΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ.

    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΩΜΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ...ΠΑΛΙ?
    ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΕΓΙΝΕ ΙΡΛΑΝΔΟΣ ...ΛΟΓΩ ΠΙΟΤΟΥ.....
    ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΤΕΣ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ.....
    Εγω ειμαι με το Σιν Φειν και τον Τζερυ Ανταμς που θυμηθηκαν 20 χρονια μετα να τον ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ.....ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ τι συγκρινεις μωρε βουρλο του λουτσαιικου υδροβιοτοπου ?ΠΙΝ ΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που δεν ειναι Δουβλινο...ΚΑΙ ΓΑ...ΤΗΝ ΚΑΠΑΠΙΔΟΔΙΑΝΟΗΣΗ ,,,,,ΤΟΥ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.....ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ....ΔΗΜΗΤΡΗΣ.....ΔΗΜΗΤΡΗΣ.....

    ΟΧΙ ΜΑΛΛΟΝ

    ΧΡΗΣΤΟΣ..... ΧΡΗΣΤΟΣ.....ΧΡΗΣΤΟΣ.....

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑΡΙΣΤΟΣ ......ΑΡΙΣΤΟΣ.......ΑΡΙΣΤΟΣ.....

    αληθεια τα σκυλακια τι κανουνε?

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ το ενα καταλαβε αμεσως τον καταλογισμενο και ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΕ ΦΙΜΩΤΡΟ γιατι ειναι και 50 κιλα,ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑ΄ΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ εσυ χρειασθηκες περισσοτερο καιρο να καταλαβεις....
    ΑΡΑ ΨΗΦΙΖΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ...
    στα κεφαλαια δεν εχει τονο εγω λοιπον τον βαζω στο ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΠΕΣ .άριστο γείτονα Βρε κοροιδα θεωρειτε τους Ραφηνιωτες που εφεραν πρωτο σε ψηφους τον ΠΙΚΕΡΜΙΩΤΗ ?ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ πουθενα......ΠΛΗΝ ΚΑΜΙΝΗ......ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπλογκίτες προσέχετε. Πρέπει να ρωτήσουμε τον Ιρλανδό ΚαΠαπίδη, τι θα ψηφίσουμε αύριο για να σωθούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

      ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ.

      ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

      ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ
      ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑ ΚΑΙ ΖΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
      ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΤΕΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ, ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑ ΜΑΣΑΓΕ...

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΙ, ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΟΥΝ , ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. αρχαιολατρης ροκας Αριστογειτων24 Μαΐου 2014 στις 6:15 μ.μ.

      ανακαλυψε οτι η ντελαλησα τα μασαγε ...εεεεε πια.....καλα λεω οταν πηγαινες ερχομασταν....
      αντε να ψηφισεισ αυριο ΨΥΧΑΡΑ ΒΡΕ....ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ πως ειναι ενας με μεταπτυχιακο σπουδασας εν Γαλλια Εγω ειμαι Αγγλοτραφης ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ.Καμμια σχεση με προβατινες....
      la derniere danse ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ γαλλικο πολυ ωραιο ασμα......οχι live με κωστοπουλο σημερα στην ΛΟΥΤΣΑ.....ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ Κατεβασε το απο το internet .....και μετα ψηφισε γαλλικα μην το σκασεις αλλα Γαλλικα.Θα εισαι η μεγαλυτερη μου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τοσο καιρο ασχοληθηκα μαζι σου ,να μαθεις τουλαχιστον να ακους μουσικη....για τα αλλα iς too late αλλο ασμα....

      Διαγραφή
    3. για τον 6 14 ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ..λες και δεν το ξεραμε οτι πατε ολοι στον εργοδοτη κατσαλιρο και μας ειπες κατι καινουργιο ..μηνες το λεμε.....ΣΥΡΙΖΑ =ΚΑΤΣΑΛΙΡΟς = 700 ΑΡΑ ΑΠΟ Τα χρυσοπαιδα και αλλες προοδευτικες δυναμεις .ολοι οι αντιμνημονιακοι ψηφιζουν ...κατσαλιροπουλακες....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑΝΕ.....ΒΡΩΜΑΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΧΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
  24. ΕΦΤΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ 50 ΚΙΛΑ Ε....

    ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΙΜΗ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΘΕΟ ΚΑΠΟΤΕ

    ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙΑ ΡΙΧΝΑΜΕ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ?ΠΟΤΕ?
    ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ....
    ΕΣΥ ΕΡΙΧΝΕΣ ΕΓΩ ΕΛΕΙΠΑ,,,,ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ.....τα 50 κιλα τα εχει απο 2 χρονων και ειναι γερος 11 ετων ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟΣκαι ακουει καλυτερα.Μονον Λουτσαιοι-Σπαταναιοι ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πολυκαρπε , πολυκαρπουκο μου εσυ......

    με τον αριστογειτων και τον αρμοδιο....

    αληθεια ο αριστογειτων ειναι της κορης σου?

    το αν οι λουτσαιοι και οι σπαταναιοι τρωγονται ακομα μονο εσυ το λες.



    Κ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ
      ΒΡΕ ΣΥ... ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΣΙΠΡΙΩΤΑΚΙ?ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΕΝΝΟΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΒΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ οποτε ισως και λιγο Αρβανιτης.
      τι βλακεια σκαρφιστηκες παλι?ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.....ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΨΥΧΑΡΑ?Το Ασμα το βρηκες?
      αααααα ξεχασα δεν εχω κορη εχω νυφη.....και αρσενικους σκυλους ΑΣΤΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ...που μας παλευει ολους..ΕΠΙΤΥΧΩΣ.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΚΑ να το ξερεις και να την υπολογιζεις πολυ στα σοβαρα.....ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΧ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΥΦΤΟ .παραμονες εκλογων.....ΜΕ ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩ.....και εγω που σου απανταω....δις βρεφος....γιαυτο λεω να την παω εκει που θελει .ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΓΚΑ ....με γαλλικο φαγητο.....

      Διαγραφή
  27. ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ....

    ΑΝΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχιχιχιχι

      Διαγραφή
    2. Μην του φερεσαι σκληρα δεν θα μας απανταει και πως θα περναμε την ώρα μας?

      Διαγραφή
  28. τουλαχιστον ρε παιδια ,

    καταφεραμε να σας ανοιξουμε λιγακι το μυαλο.

    καταφερνουμε να σας κανουμε να πεταξετε τις σημαιες.

    καταφερνουμε να σας πεισουμε οτι τα προβληματα ειναι τοσο σοβαρα που καποιοι ΣΩΤΗΡΕΣ δεν φτανουν.

    Ελπιζουμε καποτε να καταλαβετε τη δυναμη σας.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. υγ.

    εμεις το ιδιο θα φωναζουμε οποιος και να βγει.

    θα φωναζουμε ΤΟ ΙΔΙΟ για τις παρανομες πτησεις.
    θα φωναζουμε ΤΟ ΙΔΙΟ για το αποχετευτικο.
    θα φωναζουμε ΤΟ ΙΔΙΟ για τα παραλιακα.

    ΑΥΤΑ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όση λασπολογία και να ρίχνετε εναντίον του Δημήτρη Μάρκου, ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τί γινόταν στην πόλη του.
    Ο νυν δήμαρχος και τα "βαρίδια" που είχε και έχει δίπλα του, έχουν δείξει τα δείγματα γραφής τους. Ο μεν δήμαρχος την τετραετία που μας πέρασε και τα "βαρίδια" εδώ και 15 χρόνια. Το μεγάλο "βαρίδι" όμως που έχει δίπλα του, όταν βγουν τα αποτελέσματα δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί. Αυτό θυμηθήτε το....
    Μία πόλη σαν την Αρτέμιδα, που θα έπρεπε να είχε γίνει το στολίδι των Μεσογείων βρίσκεται σ' αυτή την κατάντια. Γιατί αυτοί που πέρασαν από τη διοίκηση του δήμου, έβαλαν το προσωπικό τους οικονομικό συμφέρον, πάνω από το συμφέρον της πόλης. 4 χρόνια στη διοίκηση ο Χρήστος Μάρκου δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ούτε μία πράξη εφαρμογής!!!!! Τώρα ξαφνικά θα αλλάξει και θα κοιτάξει το συμφέρον του δήμου? Δεν τον πιστεύουμε. Ούτε εγώ, ούτε ο κόσμος.
    Εύχομαι να βγει ο Δημήτρης Μάρκου, γιατί τα δείγματα γραφής του μέχρι τώρα είναι καλά. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην Αρτέμιδα. Άλλωστε, εδώ θα είμαστε να παρακολουθούμε τα δρώμενα.
    Εάν βγει όμως δήμαρχος ο Δημήτρης Μάρκου, δεν θα πρέπει να αφήσει αυτούς που έφεραν αυτή την πόλη σ' αυτό το χάλι, ατιμώρητους. Θα πρέπει να υποστούν τις κυρώσεις του νόμου, όποιες και να είναι αυτές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ποια δείγματα γραφής????
    Και με ποιους συμβούλους? ''Όλους που μας έκαψαν?
    Δεν αποφασίζει μόνος του ο Δήμαρχος πρεπει να εχει ισχυρο επιτελείο.
    Και το ψηφισθέν συμβούλιο είναι ότι πρεπει να απευχόμαστε για αυτον τον τοπο.
    30 χρόνια πίσω....Ούτε μια νεα προσωπικότητα. 'Ολοι οι συμβουλοι που μετακυλούν κάθε τετραετία οι ίδιοι και οι ίδοι.
    Κοροϊδευόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ και 15 χρόνια σύμβουλος, αντιδήμαρχος και "δήμαρχος" είναι ο κ. Πουλάκης. Για ποιούς συμβούλους μιλάς που είναι σε τέτοια διάρκεια?
      Ο κύριος αυτός εάν είχε λίγο φιλότιμο θα δήλωνε παραίτηση. Είναι δυνατόν 15 ολόκληρα χρόνια που όλοι οι γειτονικοί δήμοι φτιάχτηκαν, εμείς να είμαστε σ' αυτό το χάλι? Ποιός ευθύνεται λοιπόν?

      Διαγραφή
  32. ποιος εκδοτης ειναι αυτοφωρο;;;......χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και με ποιου την εντολη δρουσε σημερα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καταλαβες τωρα Κε εκδοτα πως ειναι η μπουζου;;;;;χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απο αύριο Χρήστος τέλος αναλαμβάνει ο Δημήτρης αν και απο τους ηλίθιους τους Λουτσιώτες όλα τα στραβά μπορεί να περιμένεις ακόμα και να ξαναψηφίσουν τον Χρήστο αύριο γι'αυτό ας περιμένουμε μια μέρα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ηλίθιοι αυτοί που εκλέγουν τους περισσότερους συμβούλους? Δεν νομίζω. Αυτοί ψηφίζουν πιο αξιοκρατικά. Τώρα πως γίνεται ο Δήμαρχος να είναι για δεύτερη φορά από τα Σπάτα? Αυτό πρέπει να το κοιτάξουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η Λούτσα ήταν είναι και θα είναι πάντα ο δορυφόρος των Σπάτων ακόμα και αν φτάσει δεκαπλάσιο πληθυσμό

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας