ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δημήτρης Μάρκου - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Φίλες και φίλοι, συνδημότες και συνδημότισσες,
λίγες ώρες μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για την αγάπη
και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου.
Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, αγωνιστήκαμε έντιμα, κόντρα σε συμφέροντα, κόντρα σε συκοφαντίες, κόντρα σε ψευτοεπαναστατικούς λαϊκισμούς, κόντρα σε ανθρώπους που χρησιμοποίησαν κίτρινες φυλλάδες για να παραπληροφορήσουν τους πολίτες!
Οι πολίτες όμως επέλεξαν να βγει επιτέλους ο τόπος μας απ’ το τέλμα και την οπισθοδρόμηση όπου έχει οδηγηθεί τα τελευταία χρόνια. Το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής (33,15% έναντι 26,60% του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Μάρκου, μια διαφορά που πλησιάζει τις 7 μονάδες) δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα:
Φτάνει πια!!!
Η Αρτέμιδα και τα Σπάτα μίλησαν! Ο δήμος μας άλλαξε σελίδα!
Η νίκη της Κυριακής, είναι το εφαλτήριο για μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με δύναμη αλλαγής! Ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί, μαζί για την μεγάλη νίκη της επόμενης Κυριακής!
Για την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ,
Δημήτρης Μάρκου

53 σχόλια:

  1. H εξοργιστικά κατευθυνόμενη σταυροδοσία σε ακατάλληλους αν μεν ήταν σε γνώση ακυρώνει τις προθέσεις αν δε σε άγνοια αμφισβητεί τις ικανότητες.Σε κάθε περίπτωση πιθανότατα θα είναι η αποφασιστική αιτία μη εκλογής εκτός αν γίνουν αποτελεσματικές διορθωτικές κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε πάλι οι "πικραμένοι"....

      Διαγραφή
    2. Εδώ προσλάβανε (κυριολεκτικά) τους Αναγνωστόπουλο και Κόλτζο για να στηρίξουν τον πολιτικά ανόητο Νομικό και τον μικρό Φύτρο. Φαντασθείτε τι κρύβουν οι μεθοδεύσεις του Δημήτρη Μάρκου. Εγώ δεν πάω να ψηφίσω

      Διαγραφή
    3. Και η συκοφαντία έχει τα όριά της. Μόλις δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες με τον καταλογισμένο Κασίμη να να στηρίζει τον Κατσαλίρο (άσε τα σούρτα φέρτα του ...Ραφαήλ), αμέσως το ρίξανε στην αντεπίθεση και σου λέει, μην τους πούμε ευθέως να ψηφίσουν Κατσαλίρο,αλλά να το παίξουμε αποχή συν να πετάξουμε και κάτι πόντους κατά Δημήτρη και ....ό,τι πιάσει!

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ανεξαρτητους που δεν τα εισπραξαν ....
    ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Αυριο η καλυτερα μεθαυριο θα πεσει ΑΡΘΡΟ με τιτλους οργιο κλπ κλπ κλπ
    το φυλανε τελευταια στιγμη να μην προλαβαινει να υπαρξει αντιδραση.
    ΕΕΕΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΕ αναμεσα στον πουλακα και οιονδηποτε ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑ.Αναμεσα στην ΜΑΦΙΑ και τον κουτο ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟ.
    εδω δεν εχουμε πολεμο ικανοτητων ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ η κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ να στο πω τοοοοοσο χοντρα ....ΠΡΟΣΤΑΤΗ ταχαμου των θεσμων ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ....εσυ βρηκες το μεεεεεεεγα θεμα και στεναχωρηθηκες που δεν βγηκε ο Ποθουλακης ...ΑΣΕ ΜΑΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ..ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΕΡΜΟ και δεν εχουμε και εναν Ντι Πιετρο .ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥΛΑΚΑ ΜΕ 700 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΙΣ ...ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ...που εσωσε την παραλια......να φερουμε και τον μαυρισμενο και τσουρουφλισμενο τσαλαπετεινο να κανει παρεα στον κορακα ....
    ΓΚΕΚΕ ?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία δογματικέ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ, εμένα δεν με καίει η πορεία του μοναχικού καβαλάρη Ποθουλάκη, αλλά μιας και το ανέφερες, σε ρωτώ να μου εξηγήσεις το εξής: Πως γίνεται όπως λες ο Δημήτρης Μάρκου να είναι κατά της παρανομίας και υπέρ της λύσης Ψυττάλεια και από την άλλη να σαμποτάρεται εκ των έσω ο κατ΄ εξοχήν διώκτης των παρανόμων και αυτός που μόνος σήκωσε το βάρος να μηνύσει το κράτος για το αποχετευτικό και είναι στο ψηφοδέλτιό του; Πως τον άφησε χωρίς στήριξη, απέναντι στον Δήμαρχο (που επιτέθηκε στον Ποθουλάκη στην κεντρική !! του ομιλία στην Αρτέμιδα), απέναντι στο στενό συνεργάτη του τον Νομικό (που νοίκιασε τους "ψηφοσυλλέκτες" Αναγνωστόπουλο και Κόλτζο για λογαριασμό του), απέναντι στον Τυράκη που στην προεκλογική περίοδο έλεγε τα όσα κατά του Ποθουλάκη - πχ γιατί λέει του έκανε λέει μήνυση για το χρέος που και αυτός μας φόρτωσε στην ΕΥΔΑΠ), απέναντι στους Κασιμικούς (Δονάτο, Καντερέ, Μωραϊτη) που έπαιρναν εντολές από τον πρώην αρχηγό τους που μισεί θανάσιμα τον ΧΠ για όσα τον έχει αποκαλύψει και "καταλογίσει" στο παρελθόν, κλπ
      Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να διαλέξουμε το καλύτερο κακό και αυτό είναι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, όμως ποιος δεν προβληματίζεται με το ψηφοδέλτιο, ιδίως στο κομμάτι της Αρτέμιδος, όταν μάλιστα οι ίδιοι σαμπόταραν τον καλύτερό τους. Άρα τι μας λένε για το πως θα διοικήσουν. Αυτό δεν είναι δείγμα γραφής; Είμαι συνταξιούχος και χρόνια στην Αρτέμιδα, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δούμε και δεν θα δούμε άξιους ανθρώπους να μας εκπροσωπήσουν. Εγώ ψήφισα τον Ποθουλάκη και το ομολογώ, είμαι πικραμένος και για όλους μας

      Διαγραφή
    2. Ξαναχτύπησαν οι "πικραμένοι".........

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ.Δεν σαμ ποταρω την κλωτσια στον κατσαλιρο.Δεν θελω αντιδημαρχο πουλακι. τερμα ..Απο Δευτερα τα λεμε μην ανησυχεις ολα τα βλεπω αλλΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ πουλακες....

      Διαγραφή
  3. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερωτηση εγω που δεν επελεξα ουτε τον ενα ουτε τον αλλο για τους ιδιους σχεδον λογους την Α Κυριακη τελικα πως θα με κανετε να διαλεξω? Αυτο ειναι το ερωτημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πολύ καλά τί θα ψηφίσεις. Απλά θέλεις να πείσεις και άλλους, να συνεχίσει ο Κατσαλίρος με τον συνεταίρο του τον Γκινοσάτη και κυρίαρχο τον Πουλάκη με ό,τι "θεσπέσιο" αυτός εκπροσωπεί.
      Α, ξέχασα. Αν βγείτε, θα έχετε μαζί σας, μια άλλη μεγάλη φυσιογνωμία: Τον Κασίμη.

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?Αφου εβαλες ερωτηματικο δεν μας λες και το ερωτημα να καταλαβουμε και εμεις οι ΑΔΑΕΙΣ τι θελεις να πεις?ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ?ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
      Αν οντως δεν ξερεις αν παλι ξερεις τι διαβολο μας απασχολεις? Η ΒΑΖΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ Η ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.

      Διαγραφή
  5. Εάν θέλετε να παίρνουμε σοβαρά τις απόψεις σας, όσο ακραίες και να είναι , θα ήταν φρόνιμο να έχουν ονοματεπώνυμο. Αριστογείτων είσαι εξαιρετικά εμπαθής, αγενής, αμόρφωτος και άσχετος. Ωρα να τελειώνει το παιχνιδάκι σου, σε βαρεθήκαμε. Είσαι σαν τις κακές κουτσομπολίστικες μεσημεριανές εκπομπές. Εδώ η Ελλάδα καίγεται και τα Σπάτα στροβιλίζονται γύρω από τον εαυτό τους.΄Για να συμμετάσχουν οι νέοι, οι παλιοί πρέπει να τους παραδώσουν τα ηνία και μάλιστα με όλη τους την γνώση και μετά να κάνουν πέρα...Πέρα.... όχι να μπαίνουν στα ψηφοδέλτια αλλά να στηρίζουν άξιους ανθρώπους . Νεα Εποχή με τους παλιούς Δημάρχους Σπάτων και Αρτέμιδος????Μας κοροϊδεύετε? Τώρα σου έβαλα ερώτηση, απάντησε Αριστογείτων...αν μπορείς προσπάθησε χωρίς ύβρεις, αν δεν μπορείς το κατανοώ! Χρήστος Γλυνός απλός κάτοικος, χωρίς αξιώματα ούτε βλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σώπα! Αρκεί να κοτσάρουμε ένα ονοματεπώνυμο για να πάρουν σοβαρά τις απόψεις μας; Τότε και μένα με λένε Γιάννη Αρτινό και είμαι και γώ ένας απλός άνθρωπος, χωρίς βλέψεις κλπ. κλπ.! Και πρέπει να μου φταίνε και να βρίζω τους αναγνώστες του μπλογκ, αλλά να μη μου φταίνε αυτοί που έφεραν την πολη στα χάλια της!

      Κι εγώ πάντως προτείνω όπως κι εσύ να μην ψηφίσουνε Δημήτρη Μάρκου. Όχι, να μην ψηφίσουνε Δημήτρη Μάρκου, που θα είναι ο πιο νέος Δήμαρχος που είχαμε ποτέ, αλλά να ψηφίσουν Κατσαλίρο, που έχει δίπλα του κάτι εξαιρετικούς ...νέους, του διαμετρήματος Πουλάκη και Κίτσου και να συνεχίσει ό, τι έκανε πριν! Να φέρει το ΚΕΛ, να συνεχίσει την κατάσταση ανομίας της καταπατημένης παραλίας με την ηχορύπανση και τις αμμοληψίες, με τα σκατά να επιπλέουν δίπλα μας όταν κολυμπάμε και άλλα ωραία....

      Διαγραφή
    2. Δεν το διάβασες ολόκληρο Γιάννη Αρτινέ. (Εαν έτσι λες έτσι θα είναι). Είπα να μην γίνεται το ΚΕΛ καραμέλα και προεκλογικό παιχνίδι. Είπα να γίνει μια συγκριτική μελέτη. Είπα να αποφασίσει ο λαός των πόλεων μας , μετα από μια εκστρατεία ενημέρωσης των συμπερασμάτων των μελετών και των δύο προτάσεων.Και να σου θυμίσω ότι τα σκατά (που εσύ ανέφερες) υπήρχαν χρόνια....πίσω... από την τελευταία τετραετία, τότε που οι "νέοι" σας ήταν Δήμαρχοι...., γιατί οι βόθροι όλων μας στην θάλασσά μας καταλήγουν.
      Και εάν το κριτήριο για την επιλογή ψήφου είναι ηλικιακό πάμε τις κόντρες? Προσθέτουμε τις ηλικίες και των δύο δημοτικών συμβουλίων (ενώπιον ληξιαρχείου ) και βάζουμε στοίχημα? Σε προκαλώ! Ήθος χρειαζόμαστε σε αυτή την χώρα και το ήθος δεν μετριέται με χρόνια μετριέται με πράξεις. Δεν είμαι θερμός υποστηριχτής της νυν δημοτικής αρχής απλά θεωρώ ότι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία δεδομένου ότι αυτή η τετραετία λόγω συνένωσης των δύο Δήμων ήταν καμένη εξ αρχής, λόγω των πολλών λειτουργικών θεμάτων που προέκυψαν και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν και οι δύο Δήμοι .Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την εντιμότητα του Χρήστου Μάρκου . Μια νέα δημοτική αρχή θα χρειαστεί 2 χρόνια να πάρει μπρος. Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Με αγωνία για τον τόπο μου!!!! Χρήστος Γλυνός.

      Διαγραφή
    3. Δεν το διάβασες ολόκληρο Γιάννη Αρτινέ. (Εαν έτσι λες έτσι θα είναι). Είπα να μην γίνεται το ΚΕΛ καραμέλα και προεκλογικό παιχνίδι. Είπα να γίνει μια συγκριτική μελέτη. Είπα να αποφασίσει ο λαός των πόλεων μας , μετα από μια εκστρατεία ενημέρωσης των συμπερασμάτων των μελετών και των δύο προτάσεων.Και να σου θυμίσω ότι τα σκατά (που εσύ ανέφερες) υπήρχαν χρόνια....πίσω... από την τελευταία τετραετία, τότε που οι "νέοι" σας ήταν Δήμαρχοι...., γιατί οι βόθροι όλων μας στην θάλασσά μας καταλήγουν.
      Και εάν το κριτήριο για την επιλογή ψήφου είναι ηλικιακό πάμε τις κόντρες? Προσθέτουμε τις ηλικίες και των δύο δημοτικών συμβουλίων (ενώπιον ληξιαρχείου ) και βάζουμε στοίχημα? Σε προκαλώ! Ήθος χρειαζόμαστε σε αυτή την χώρα και το ήθος δεν μετριέται με χρόνια μετριέται με πράξεις. Δεν είμαι θερμός υποστηριχτής της νυν δημοτικής αρχής απλά θεωρώ ότι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία δεδομένου ότι αυτή η τετραετία λόγω συνένωσης των δύο Δήμων ήταν καμένη εξ αρχής, λόγω των πολλών λειτουργικών θεμάτων που προέκυψαν και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν και οι δύο Δήμοι .Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την εντιμότητα του Χρήστου Μάρκου . Μια νέα δημοτική αρχή θα χρειαστεί 2 χρόνια να πάρει μπρος. Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Με αγωνία για τον τόπο μου!!!! Χρήστος Γλυνός.

      Διαγραφή
    4. Δεν το διάβασες ολόκληρο Γιάννη Αρτινέ. (Εαν έτσι λες έτσι θα είναι). Είπα να μην γίνεται το ΚΕΛ καραμέλα και προεκλογικό παιχνίδι. Είπα να γίνει μια συγκριτική μελέτη. Είπα να αποφασίσει ο λαός των πόλεων μας , μετα από μια εκστρατεία ενημέρωσης των συμπερασμάτων των μελετών και των δύο προτάσεων.Και να σου θυμίσω ότι τα σκατά (που εσύ ανέφερες) υπήρχαν χρόνια....πίσω... από την τελευταία τετραετία, τότε που οι "νέοι" σας ήταν Δήμαρχοι...., γιατί οι βόθροι όλων μας στην θάλασσά μας καταλήγουν.
      Και εάν το κριτήριο για την επιλογή ψήφου είναι ηλικιακό πάμε τις κόντρες? Προσθέτουμε τις ηλικίες και των δύο δημοτικών συμβουλίων (ενώπιον ληξιαρχείου ) και βάζουμε στοίχημα? Σε προκαλώ! Ήθος χρειαζόμαστε σε αυτή την χώρα και το ήθος δεν μετριέται με χρόνια μετριέται με πράξεις. Δεν είμαι θερμός υποστηριχτής της νυν δημοτικής αρχής απλά θεωρώ ότι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία δεδομένου ότι αυτή η τετραετία λόγω συνένωσης των δύο Δήμων ήταν καμένη εξ αρχής, λόγω των πολλών λειτουργικών θεμάτων που προέκυψαν και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζαν και οι δύο Δήμοι .Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την εντιμότητα του Χρήστου Μάρκου . Μια νέα δημοτική αρχή θα χρειαστεί 2 χρόνια να πάρει μπρος. Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Με αγωνία για τον τόπο μου!!!! Χρήστος Γλυνός.

      Διαγραφή
    5. Ναι, εμείς αμφισβητούμε στα πάντα τον Κατσαλίρο. Όχι μόνο γιατί τον γνωρίζουμε, παιδιόθεν και γνωρίζουμε και την ανύπαρκτη κουλτούρα του και τις εν γένει δυνατότητές του και κυρίως γιατί τον δοκιμάσαμε και βγήκε ό,τι χειρότερο. Τώρα βασίζεται στους ανεκδιήγητους (για ξεχωριστό λόγο ο καθένας) Γκινοσάτη, Σερέτη, Χρήστο Μάρκου και κυρίως στον Π-ο-υ-λ-ά-κ-η! Κι από πίσω ο Κασίμης!
      Αίσχος.

      Διαγραφή
  6. Μηπως μπορειτε να μου πειτε αν σας καλυπτει ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ , ο πουλακας;?ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ?ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΕΙ?ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙ?Δεν νομιζετε οτι παραπαει το δουλεμα ?Αυτον επιλεξατε με 700 ψηφους δευτερο μαλιστα.ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ και τις θεωριες σας, τις ακουω βερεσε.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πουλακας δευτερος 700 ψηφοι .και αυτο τα λεει ολα ......
    λοιπον να μην με διαβαζετε,αν βαριεστε .εγω τον πουλακα Θα τον κραζω και εσεις αχοληθειτε με νεους εξυπνους μορφωμενους κλπ ενω θα εχετε γερους, αμοορφωτους επισημως ανεπαγγελτους.και ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΙ ΚΥΡΙΕ?Αρκετα ασχοληθηκα μαζι σας..βοηθεια σας οι επιλογες σας για ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΚΕΣ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .....ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ.......ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΗ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ.Και αφου με βαρεθηκατε γιατι με ρωτατε αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ αγαπητέ Αριστογείτων μιλούσα στον κ Γιάννη Αρτινέ. Παρακαλώ προσπαθήστε να επιχειρηματολογείτε όταν κάνετε δημόσιο λόγο αλλιώς να γράφετε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο και να τις διαβάζετε μόνος σας. Μήπως έχετε δημιουργήσει ένα blog από εσας για εσας για να εκφράζετε έτσι τις δικές σας και μόνο απόψεις! Αν είναι έτσι συγνώμη για την ενόχληση συνεχίστε μόνος σας να βρίζετε και να τα διαβάζετε μόνος σας. Ας συνομιλούμε όσοι χωρίς κάθετη θέση προσπαθούμε να ανταλλάξουμε απόψεις χωρίς εμπάθειες και προσωπικές επιδιώξεις, για τον τόπο μας. Με σεβασμό στα επιχειρήματα των άλλων. Επαναλαμβάνω στα επιχειρήματα, όχι στις ύβρεις και στις προσωπικές επιθέσεις. Εαν υπάρχει πραγματικός υπαινιγμός για διαφθορά πολιτικών προσώπων παρακαλώ να το καταγγείλετε αρμοδίως εάν πράγματι σας ενδιαφέρει ο τόπος αυτός. Θα εξακολουθώ να διερωτώμαι για πολλά και μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.Να δημοσιοποιηθεί συγκριτική μελέτη και των δύο λύσεων για το ΚΕΛ . Ναι εμείς ψηφίζουμε, η επιλογή για την ψήφο μας απαιτεί, κριτική σκέψη χωρίς να κατευθύνεται από προσωπικές φιλοδοξίες και πραγματική αγωνία για το τόπο μας!!! Χρήστος Γλυνός!

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ ΚΕΛ! ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΗΤΑΝ.

      Διαγραφή
    3. Ο Χρήστος Μάρκου είχε την ευκαιρία 3,5 χρόνια να κάνει έστω κάτι. Δεν έκανε τίποτα απολύτως. Δεν είμαστε ηλίθιοι να περιμέναμε να τα έλυνε όλα αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα ούτε σε θέματα που δεν ήθελαν ούτε λεφτά (διοίκηση, διαφθορά, απευθείας αναθέσεις κτλ). Κορόιδεψε πάνω από όλα τους ίδιους τους ανθρώπους της παράταξής του που τον εγκατέλειψαν και τώρα στο τέλος εκτέθηκε πολιτικά και ηθικά ακόμα περισσότερο με τις κωλοτούμπες του για να σωθεί. Ποιες πολιτικές απόψεις να προβάλει για να διαλέξουμε το 2010 είχε δεκάδες σελίδες πρόγραμμα προβάλει και δεν έκανε τίποτα. Να μας δουλέψει άλλη μία φορά. Ο κόσμος πλέον δεν συγχωρεί και δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε κανέναν! Τέλος

      Διαγραφή
  7. ΗΘΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ....ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ......
    Εγω λεω οτι χρειαζομαστε τον πουλακα αλλα 4 χρονια γιατι κομιζει ΗΘΟΣ...
    Βρε τι ακουμε και οχι απο το καπαπιδιον.....πολλαπλασιατηκαν τα καπαπιδια μπλογκιτες.....η πηραν θαρρος απο την 700 κοσαρα?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα απλα πηραν χαμπαρι
      πολυκαρπε ποσο γελοιος εισαι.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  8. ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ....

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ......ΠΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...............................ΠΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ


    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΕΙ ΨΥΤΑΛΕΙΑ.......................................ΠΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ

    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΩΤΟΘ...(κατα συντροφι)

    ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ, Ο ΜΗΤΣΟΣ?????

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ , Ο ΜΗΤΣΟΣ???


    ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΖΩΑ...

    1.Η ,ΔΕΣΜΕΥΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΗΧΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ , ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,

    2. Η, ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 80 DB ΟΠΩΣ ΠΑΛΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,

    3. Η, ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗ ΨΥΤΑΛΕΙΑ Η ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ,

    ΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ .

    ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΤΣΟ ....

    .....ΟΙ ΜΑΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝΕ....


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο,ο συνδυασμός που υποστηρίζεις κυριαρχεί ο Πουλάκης!

      Διαγραφή
    2. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΑΣ

      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΚΟΥ.

      ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ.

      ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ , ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
      ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ , ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ.
      ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

      ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

      ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ (ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ) ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΦΕΡΕΤΡΟ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  9. Δεν ειναι δεσμευστε τι να δεσμευσουνε τους λογαριασμους τους?ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ .
    ΑΛΛΟ ΔΕΣΜΕΥΩ ΑΛΛΟΝ ,ΑΛΛΟ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΕΓΩ.Τετοιες υποσχεσεις μωρε θελεις?που δεν ξερεις πως να το γραψεις?Θα σε τυλιξει σε μια κολλα χαρτι ο Δημητρης και θα φυγεις ευχαριστημενος χωρις να εχεις καταλαβει εσυ, τι υπεγραψε αυτος.ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ θα εκπλαγεις να σου πω οτι συμφωνω στις δεσμευσεις.ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙς ΕΣΥ ......ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ και ας τον μαυρισατε..ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ εσυ τις ζητουσες για να μου κανεις κοντρα ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΑΛΙ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΣΕ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΛΘΕΣ ?
    Μην ανησυχεις αφησε αλλον πουλακα με 700 στο χερι....
    ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΕΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ.ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΖΑΛΩΘΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝ.ΠΑΤΣΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΖΑΧΑΡΩ ΠΧ Η Ο ΒΟΛΟΣ....
    Εκει που ελεγα να σας εγκαταλειψω σκεφτομαι τι γελιο θα χασω ....
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡ.....εγω και το εχω και το κραταω γερα, εσυ προσεχε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΙΠΟΝ ΜΟΥΡΛΕ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ

    ΕΠΙΔΙ ΕΜΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΙ ΤΙΧΙ ΝΑ ΣΠΟΥΣΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

    ΟΠΩΣ ΕΣΙΣ ΚΕ ΠΟΛΥΚΑΡΠΕ ,

    ΓΡΑΦΟΥΜΑΙ , ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΑΙ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΙΣ ΓΡΑΦΑΜΑΙ ΣΤΗ ΜΙΤΡΙΚΗ ΜΠΩΡΙ ΝΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΛΥΤΑΙΡΑ.

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΣΟΒΑΡΟΤΙΤΑ ΤΩΝ ΘΑΙΣΕΩΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΑΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΑΧΑ

    ΦΑΕ ΠΟΥΛΑΚΑ ΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΕ ΚΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΑ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπαπίδι, μάλλον για πρώτη φορά μετά από χρόνια μένεις εκτός Δημοτικού Συμβουλίου! Ουάου! Να και ένα καλό νέο!

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ
      ΟΥΑΟΥ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς Στρουμφίτα. Θα είναι το καπαπίδι μέσα και θα γευόμαστε πάλι τόσες αρλούμπες. Όμως ευχάριστο που δε θα είναι ο τσαλαπετεινός. Αλλά και πάλι, μπορεί να λουστούμε αμφότερους, άμα παραιτήσουν την "αρχηγό".......

      Διαγραφή
    4. ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΤΑ ΗΧΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ....

      ΑΡΛΟΥΜΠΑ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟ....

      ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ....

      ΜΠΟΡΕΙ

      ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    5. Τώρα τα θυμήθηκες αυτά κολαούζο. Όταν μας έλεγες να πάμε στα αλητομάγαζα να τα επισκεφτούμε οικογενειακώς, το ξέχασες; Κόλλα τωρα δίπλα στους Πουλάκηδες,να μας σώσετε όλοι μαζί...

      Διαγραφή
    6. παμε παλι μια ,

      αν μενεις σε πασοκογενη περιοχη εχεις γενικα προβλημα κατανοησης ...αντιληπτο.

      στα σουβλατζιδικα της περιοχης μας, στις ταβερνες της περιοχης μας, στα βιβλιοπωλεια της περιοχης μας, στις καφετεριες της περιοχης μας, στα καταστηματα ενδυματων της περιοχης
      μας πρεπει να πηγαινουμε γιατι ετσι στηριζουμε τη τοπικη κοινωνια και προσφερουμε στα δημοτικα εσοδα.

      Τωρα αν καποιες καφετεριες ηχορυπαινουν, αν καποια σουβλατζιδικα δεν τηρουν κανονες υγιειινης , η αν καποιες ταβερνες καταπατουν δημοτικο χωρο , ο δημος οφειλει να επιβαλλει
      προστιμα αρχικα και στη συνεχεια να τα κλεισει.


      Ο γενικος αφορισμος ομως οπως , ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ , ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.

      Τωρα αν εσυ εχεις στοιχεια οτι ολοι οι παραπανω παρανομουν , να κλεισουν ολοι.

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  11. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ....

    Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, οδηγούμαστε στην ακύρωση της χρηματοδότησης των έργων από το ΕΣΠΑ 2007-2013, όπως επίσης και από το «νέο ΕΣΠΑ» (ΣΕΣ 2014-2020), λόγω βαρύτατων παραβάσεων της κοινοτικής νομοθεσίας.

    Η Ευρωπαϊκή Ενωση βάζει φρένο και ετοιμάζεται να ανατρέψει το «πάρτι των σκουπιδιών», που οργανώνουν την τελευταία τριετία κεντρική κυβέρνηση, με πρωτοβουλίες των υπουργείων Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Εσωτερικών, περιφερειάρχες, οι οποίοι τώρα λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και μεγαλοεργολάβοι, σε 11 περιφέρειες της χώρας, με προτεραιότητα στις περιφέρειες Αττικής και Πελοποννήσου.

    Πρωταγωνιστές που «μοιράζονται» το παιχνίδι των αναθέσεων είναι οι όμιλοι Λ. Μπόμπολα (Ακτωρ Ηλέκτωρ), Γ. Περιστέρη (ΤΕΡΝΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ), Σ. Κόκκαλη (ΙΝΤΡΑΚΑΤ), Ιωάννου-Παρασκευαΐδη (J&Ρ ΑΒΑΞ) και Λασκαρίδη-Λάτση (Μεσόγειος) πλαισιωμένοι από μικρότερους, εγχώριες και ξένες εταιρείες.

    Στην πραγματικότητα, η σπουδή των αρμοδίων σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο να φέρουν τους διαγωνισμούς στα μέτρα των εργολάβων και να διασφαλίσουν με καραμπινάτους συμβατικούς όρους περί «εγγυημένης ποσότητας παραγωγής αποβλήτων» τα συμφέροντα και τις εισπράξεις τους από τους πολίτες και τις περιφέρειες αποδεικνύεται τώρα ο «αδύναμος κρίκος», που σπάει και κατεδαφίζει με πάταγο το συνολικό οικοδόμημα.

    Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ , ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΔΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι τραγικά άσχετος και ημιμαθής. Με αφορμή 2 προβληματικές εντάξεις βγάζεις ένα συμπερασμα ενδεικτικό του λαικισμού και του άρπα κόλλα.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙ ΜΑΘΗΣ ειναι εντελως αμαθης ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ.

      Διαγραφή
    3. για πες φιλε 4.04 για τις προβληματικες ενταξεις.

      γιατι εμεις ειμαστε λαικιστες , ενω εσεις τοσα χρονια, τα κανετε καλα....

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    4. οσο για σενα 4.14 μη κρυβεσαι ρε συ
      πισω απο φουστες δε δαγκωνουμε.

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    5. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΜΙΑ

      ΤΡΕΞΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

      ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΕΣ.

      ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΘΑ

      ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ....

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  12. Ελπίζω να γίνει σύντομα η πράξη εφαρμογής σχεδίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μείνε ήσυχος. Ό,τι δεν κάνανε τόσο καιρό, θα τα πραγματοποιήσουνε άν βγούνε. Μείνε ήσυχος.

      Διαγραφή
    2. Periergos! κι εγω ειμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ να μαθω πως ειναι δυνατον να περιμενεις απο αυτη τη δημ.αρχη,και ΣΥΝΤΟΜΑ!ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ!!!!ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ,ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ!!!

      Διαγραφή
  13. Αν ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ εβαζε για γερουσιαστης πιθανοτατα θα εβγαινε με τις ψηφους της μαφιας
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ ΡΟΥΣΒΕΛΤ .Αυτη ειναι η απαντηση μου σε οσους πιστευουν οτι η λαικη ψηφος καθαγιαζει /Στα καθ ημας ΘΥΜΙΙΖΩ ΕΤΣΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ...
    ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ; ΜΠΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
    Το επομενο θα ειναι
    φυλακισμενοι ΕΥΡΩ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ...να μου το θυμηθειτε
    Να πεις στον ΦΙΛΟ ΣΟΥ τον πουλακα οτι και δημαρχος να γινει
    πουλακας θα παραμεινει
    οσο για εσενα ο λυκος και αν εγερασε
    και εχασε το μαλλι του
    Μηδε την γνωμη αλλαξε
    μηδε την κεφαλη του
    once καπαπιδιο
    alwayς καπαπιδιο
    ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΠΑΛΙ .ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ απο την επομενη των εκλογωνΕιναι προσωπικο μου στοιχημα .ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΘΕΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ οτι ηδη εχεις κανει,Σεβασου λιγο τον ΠΟΥΛΑΚΑ ΣΟΥ,Αυτος το εκοψε προσωρινα και απολαμβανει τον θριαμβο του.ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ ....ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ γιατι ακομα και αν δεν βγει ο Δημητρης θα εχει πολυ ισχυρη αντιπολιτευση και ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...
    THE GAME IS NOT OVER ,,,,,ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ.
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ....ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.
    ΒΛΕΠΩ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοιτα μη παρεις φορα κουτοφραγκε,

      που θα μας αλλαξεις και τον αδοξαστο.

      ουτε ενας παληκαρος απο αυτους που ελεγες δεν πηρε ψηφο.

      αλλα ειναι τρελοι ολοι οι αλλοι και εισαι εσυ ο λογικος που μας εχεις πρηξει τα συκωτια με τις μ@λ@κιες που λες τοσο καιρο.

      δε πας να κανεις καμια δουλεια τωρα , τα αλλα μπλογκ σε πηραν χαμπαρι νωρις και σε σουταρανε , μονο εδω σε ανεχονται ακομα.

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  14. ....Νά ‘χει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά,
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;

    Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
    ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
    οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
    δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.....

    καλημερα.. παμε να ψηφισουμε λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παμε να ψηφισουμε δουρου.

      Στις δημοτικες κρατηθηκαμε , επειδη η ντελακη μας τα μασαγε, και
      δεν ηταν σιγουρη. Βεβαια πληρωσε και την ανοησια του ΣΥΡΙΖΑ να δωσει δημοσκοπικο χαρακτηρα σε δημοτικες εκλογες.!!!!

      Ομως για τη δουρου νομιζουμε , οτι ειναι επιλογη που γενικα θα οφελησει

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  15. ΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ωΦΕΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ που δινουν και οδηγιες...Μονον αν πιασει και τους εγγραματους βγαινει.ΜΕ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΜΟΝΟΝ θα παει εκει που πηγες εσυ (στην κατοσταρα)και ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ διωχνεις ψηφους.Κανεις δεν θελει να του λενε ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ τι να κανει. ΔΙΩΚΤΗΣ ΨΗΓΦΩΝ ΕΙΣΑΙ, ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΠΙΑ αν πραγματι ενδιαφερεσαι και δεν εισαι ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ γιατι ντελαλησαμε απο τετοιους.Κρατησου τουλαχιστον μεχρι την ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΣΥΝΕΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ και μετα ξαναρχιζεις τις κωλοτουμπες...ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ....
    το ερωτημα ειναι ,Β ΓΥΡΟΣ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ?Εκει θα εξαντλησεις την αριστεροσυνη σου?ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΥΛΑΚΑ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕ που μου βγηκες και μαγαριζεις ενα τιμιο ονομα τσαλαπετεινοκατσαλιρογλειφτη.....που περιμεναμε εσενα να μας δειξεις τα ΑΜΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΜΑΣ στραβαδι....που αλοιθωριζεις ποτε εδω και ποτε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κρατηηηηηηη θηκε παιδες, το καπαπιδι κρατηηηθηκε ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ......
    ΒΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ .....εδω βρεθηκαν περιπου 100 παλαβοι που το ψηφισαν κΑΙ ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.......και μας λεει οτι ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχα

    εχασες τη ψυχραιμια σου πολυκαρπε

    και δε κανει....

    δε θα βγαινει το μονοκουκι, ποιος ξερει.

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτο μου ελειπε να χανω την ψυχραιμια μου με το καθε αγραμματο καπαπιδι αυτη την ερμη αριστερα σκεπτομαι που ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΠΕΤΗΝΟΙ .ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΝΤΕΛΑΛΗΣΑ....
    Σου ειπα ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΣΙΠΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ...ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ?ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ?ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα λεω και θα ξανα λεω.ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟΧΗ ΛΕΥΚΟ το ριχνει ο κατσαλιρος.ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑ,ΑΚΤΗ που δεν τον εχουν μαθει ακομα.
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ?Δες τε τι προτεινει το καπαπιδιον και καντε το αντιθετο γιατι ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ..ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝ ΟΜΙΛΕΙ .Γιαυτο μας ειναι ΧΡΗΣΙΜΟ ΖΩΥΦΙΟ μεχρι την Κυριακη.....
    μετα δεν μας νοιαζει το παταμε ανετα....Η ΑΝΑΣΣΑΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και εκει ειναι ο πραγματικος κινδυνος ΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ . ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας