ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΒOΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΒOΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ



Η απάντηση των κατοίκων στην επιχείρηση εκφοβισμού και  τρομοκράτησης τους με τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
Άμεση σύνδεση με τη Ψυτάλλεια και παράλληλη δημιουργία αποχετευτικών δικτύων. Αποτελεί τη πλέον  κοινωνικά και οικολογικά ενδεδειγμένη ΛΥΣΗ, οικονομικά συμφέρουσα και άμεσα εφαρμόσιμη.
Με την λύση αυτή  και αποχέτευση ΑΜΕΣΑ διασφαλίζεται (εντός δύο ετών) και κλείνουν οριστικά οι χιλιάδες βόθροι και  αποφεύγουμε τη καταστροφή των περιοχών μας.

Με τη λύση αυτή, η θεωρία των προστίμων ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.  Απλά γιατί, λύνεται οριστικά το αποχετευτικό πρόβλημα  των Δήμων Σπ-Αρτ και Ρ-Π.
 

Ο Δήμος Παλλήνης και ο Δήμος Σαρωνικού το αποδεικνύουν. Και αυτούς απειλούσαν με πρόστιμα. Πριν ένα χρόνο, με απόφαση των αρμόδιων, σύνδεσαν τα αποχετευτικά τους δίκτυα με τη Ψυτάλλεια. Πλέον δεν απειλούνται με πρόστιμα. Η «απειλή» εξαϋλώθηκε …. Οι θεωρίες αυτές διαλύθηκαν σαν χάρτινος πύργος …

Λένε όμως  ορισμένοι «ρεαλιστές», μα η λύση Ψυτάλλεια έχει ήδη απορριφθεί από τους αρμόδιους. Γιατί επιμένετε ?

Τους απαντάμε γιατί, θέλουμε αποχέτευση ΤΩΡΑ αλλά, χωρίς καταστροφή των περιοχών μας.

Επιμένουμε γιατί, από το 2003 η ΕΥΔΑΠ πρότεινε σχέδια καταστροφής. Βάφτιζε έργο ζωής και ανάπτυξης  το ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων στο Πλατύ Χωράφι. Μετά από αγώνες των κατοίκων τα σχέδια τους καταρρέουν, παραδέχονται ότι ήταν έργο καταστροφής και όχι ανάπτυξης και το αντικαθιστούν !

Αν δεν επιμέναμε, η καταστροφή στις περιοχές μας θα ήταν οριστική. Και τότε οι  «ρεαλιστές» μας κατηγορούσαν και συκοφαντούσαν τους αγώνες των κατοίκων με κάθε τρόπο. Αν δεν αντιδρούσαμε, θα είχαμε παρασυρθεί σε μια καταστροφική λύση για την υγεία και το περιβάλλον, στη πλήρη υποβάθμιση της ζωής μας !

Επιμένουμε γιατί, ενώ στις 09-09-2011 το  Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ απαντούσε στο Δήμο Σαρωνικού ότι, δεν είναι δυνατή η σύνδεση με το ΚΕΛ Ψυτάλλειας, στις 16-01-2012 αλλάζει ριζικά θέση (επιφοίτηση…) και τους συνδέει με τη Ψυτάλλεια.

Επιμένουμε γιατί, ενώ η ΕΥΔΑΠ έστελνε «οριστικά» το Δήμο Παλλήνης στο ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων, άλλαξε ριζικά θέση (επιφοίτηση…) και τους συνέδεσε με τη Ψυτάλλεια. Το ίδιο και με το  Κορωπί (τμήμα) κλπ…..

Επιμένουμε γιατί το τελευταίο αντλιοστάσιο της Παλλήνης είναι κάποιες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο του  Πικερμίου. Είναι δυνατόν να θεωρούν μεγάλη την απόσταση του Δήμου Ρ-Π από τη Ψυτάλλεια και κοντινή της  Παλλήνης !!!  

Μας έλεγαν ότι, η χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι έχει επιλεγεί  γιατί, λόγω βαρύτητας εκεί απολήγουν εύκολα τα λύματα των έντεκα Δήμων. Τώρα που έμειναν δύο και εκλείπει το βασικό στοιχείο της επιλογής τους, που ήταν η γεωμορφολογία του εδάφους, γιατί επιμένουν άραγε ?

Μας έλεγαν ότι, δεν αντέχει η Ψυτάλλεια νέα φορτία. Αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα ότι, η περαιτέρω αξιοποίηση της είναι όχι μόνο εφικτή αλλά και επιβεβλημένη ώστε, να επιτευχθεί ο αναμενόμενος βαθμός απόδοσης της επένδυσης. Η κοινωνία έχει πληρώσει πανάκριβα τις υποδομές της ΕΥΔΑΠ στη Ψυτάλλεια.

Επιμένουμε γιατί, δίπλα στο  σχεδιαζόμενο ΚΕΛ υπάρχουν οικισμοί, οικογένειες, άνθρωποι.  Καταστρατηγούν κάθε έννοια νομιμότητας αρκεί, να μετατρέψουν το Πλατύ Χωράφι σε εργοστάσιο με καύσεις για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από το παραγόμενο βιοαέριο ,  καύσης και ξήρανσης της λυματολάσπης (θα επιβαρύνουν σημαντικά το μικροκλίμα της περιοχής) ,σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων κλπ.

Επιμένουμε γιατί, καταστρέφονται οι θάλασσες μας.  Σχεδιάζουν ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι με αγωγό στον Άγιο Νικόλαο Αρτέμιδος, όπου  μαζί με τα επεξεργασμένα ύδατα από τα λύματα,  θα εκβάλλουν και τα ανεπεξέργαστα λύματα όταν θα υπάρχουν αστοχίες (στατιστικά συμβαίνει συχνά). Αν προσθέσουμε και τους αγωγούς εκβολής  στη Χαμολιά από το ΚΕΛ Παιανίας – Κορωπίου, το ΚΕΛ Μαραθώνα, το ΚΕΛ Αεροδρομίου, ποιος θα κολυμπά στη θάλασσα των αποβλήτων ??
Επιμένουμε γιατί, δεν μπορούν στη «σκιά» ενός Κέντρου Λυμάτων να αναδειχθούν και να συνυπάρχουν  παλαιοντολογικοί  θησαυροί.  Όπως δίπλα στο Ναό του Ηφαίστου ή στη Ρωμαϊκή Αγορά δε νοείται ΚΕΛ, δεν είναι δυνατό να υπάρχει δίπλα στην Ακρόπολη της Παλαιοντολογίας. Αντί να δημιουργήσουν ένα διαδημοτικό Θεματικό Παλαιοντολογικό Πάρκο με το αντίστοιχο Μουσείο και να δώσουν ισχυρή ώθηση στην ανάπτυξη των περιοχών μας, θα μετατρέψουν τη κοιλάδα  στο Πλατύ Χωράφι, από τόπο εξαιρετικής ομορφιάς και δημιουργίας σε ….. εργοτάξιο Λυμάτων. Γιατί,

Οι περιοχές μας πλέον θα «φιλοξενούν» τα εκατοντάδες φορτία των βυτιοφόρων που θα μεταφέρουν τη λυματολάσπη, μαζί με τις τεράστιες καμινάδες βιοαερίου που θα καίνε διαρκώς όπως στο Σκαραμαγκά. Αν προσθέσουμε τη μόλυνση, την ηχορύπανση που προκαλούν οι υπέρ-πτήσεις των αεροπλάνων, τη μόλυνση που προκαλούν τα καράβια  με τα τεράστια φουγάρα τους και τα καυσαέρια που παράγονται, την σκόνη και τον θόρυβο των αυτοκινήτων και των φορτηγών από τις μετακινήσεις από και προς το Αεροδρόμιο  και το Λιμάνι της Ραφήνας …….



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΒOΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ


Επιμένουμε γιατί, δεν είναι δυνατό να να προτείνουν ΚΕΛ πάνω στο Μέγα ρέμα Ραφήνας, χώρο απολύτου προστασίας και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους (ΦΕΚ 281/93), που χαρακτηρίζεται ως υγροβιότοπος και υδατόρευμα Α’ επιπέδου προτεραιότητας και στρατηγικής σημασίας,, που τα έντονα καιρικά φαινόμενα το μετατρέπουν σε «θηρίο ανήμερο» και όλοι πρόσφατα κατανοήσαμε καλύτερα τι ανθρώπινες τραγωδίες μπορεί να προκαλέσει.

Επιμένουμε γιατί, οικονομικά το κόστος είναι συντριπτικά χαμηλότερο (στοιχεία ΕΥΔΑΠ-η σύνδεση με Ψυτάλλεια Σαρωνικού στοιχίζει 60 εκ. €, ενώ το εργοστάσιο βιολογικού καθαρισμού 160 εκ. €). Καταρρίπτεται ο μύθος ότι, θα χαθούν πολύτιμα χρήματα από το ΕΣΠΑ, αφού λένε ότι όχι μόνο δεν χάνονται χρήματα, αντίθετα χρηματοδοτούνται όλες οι  σωστές αλλαγές σχεδίων (όπως έγινε με τους Δήμους Σαρωνικού και Παλλήνης).  Αν ξεκινούσαν τώρα τα έργα, το εργοστάσιο (ΚΕΛ) θα λειτουργούσε μετά από 8-10 χρόνια, ενώ η σύνδεση με Ψυτάλλεια θα είναι έτοιμη σε δύο (2) χρόνια.  Με το ΚΕΛ το λειτουργικό κόστος  στο Σαρωνικό θα είναι 0,44€ το m3, ενώ με τη Ψυτάλλεια μόνο 0,10 € το m3.  Δηλαδή η συντήρηση του ΚΕΛ είναι 4,4 φορές ακριβότερη. Επιμένουμε γιατί, όχι μόνο στο υδραυλικό, αλλά και στο ρυπαντικό φορτίο οι δείκτες είναι πολύ χαμηλά (43 μονάδες το αποδεκτό και τώρα βρίσκονται στις 18).

Στις προϋποθέσεις που θέτουν για να γίνει ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, είναι και η συμφωνία των αρμόδιων Δήμων για τη χωροθέτηση και τη φύση των έργων. Αφού γνωρίζουν με το πιο επίσημο τρόπο ότι, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου είναι αντίθετος με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού γνωρίζουν ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων Αρτέμιδος απέρριψε το έργο αυτό. Αφού στις πρόσφατες εκλογές αποδοκιμάστηκαν με τον ποιο ηχηρό τρόπο οι δυνάμεις που θέλουν ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, αφού γνωρίζουν ότι  οι κάτοικοι με τους αγώνες τους και τις δεκάδες αγωγές,  δεν θα αφήσουν να γίνει ΠΟΤΕ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, γιατί κωλυσιεργούν  και δεν επιλύουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ το αποχετευτικό με την άμεση σύνδεση στη Ψυτάλλεια

Τώρα λοιπόν που η περιβαλλοντική μελέτη τροποποιείται (ΚΥΑ 140774/11-6-2009) για την ένταξη του Σαρωνικού και της Παλλήνης και προετοιμάζονται συμπληρωματικά έργα στο ΚΕΛΨ, είναι ευκαιρία να γίνει και για τους Δήμους Σ-Α και Ρ-Π, αφού μαζί έχουν μικρότερο πληθυσμό μόνο από τη Παλλήνη και αποτελούν το 2,16% της δυναμικότητας του ΚΕΛΨ  και είναι οι τελευταίοι που απέμειναν.

Η ενότητα δράσης των κατοίκων στο κοινό στόχο, κλειδί των εξελίξεων


Βασικός στόχος όλων αυτών που θέλουν ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι είναι, να διασπάσουν την ενότητα δράσης των κατοίκων και αφού διαρραγεί το μέτωπο, να σύρουν τους όμορους Δήμους εκβιαστικά στην άρση της απόφασης
 ΟΧΙ ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.

Οι εργολάβοι  της διάσπασης του ενωτικού μετώπου των κατοίκων, μας καλούν να σταματήσουμε τους αγώνες μας και να αποδεχθούμε με «ρεαλισμό» το σχέδιο-τέρας της ΕΥΔΑΠ, για να μην μας χαρατσώσουν με πρόστιμα.

Δηλαδή … μας λένε κατάμουτρα (και δεν ντρέπονται) , κάτοικοι εσείς φταίτε γιατί, εσείς είχατε την αρμοδιότητα και δεν κάνατε  τόσα χρόνια αποχέτευση, μας οδηγήσατε σε ”…. πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό ρεζιλίκι…”, συνεπώς τα πρόστιμα σας ανήκουν. Για να μην αναγκαστείς να πληρώσεις, μην αντιδράς, αποδέξου ότι σου «λένε».

Τις φοβέρες, τις απειλές  ότι  θα μπουν πρόστιμα τις στέλνουν σε λάθος αποδέκτη. Προφανώς την ευθύνη έχουν όλοι αυτοί που
είχαν την αρμοδιότητα να κάνουν αποχέτευση και αδιαφόρησαν παντελώς. Όσοι επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους με το «φόβο» των προστίμων, είναι αντικειμενικά συνεργοί στο σχεδιασμένο οικολογικό έγκλημα.

Κάποιοι άλλοι, μας μιλούν για εναλλακτικά σχέδια. Μα για να γίνει αυτό, πρέπει η πολιτεία να αποφασίσει ότι δεν θα γίνει ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και να προτείνει κάτι άλλο. Τότε έχει νόημα να πάρεις θέση. Αλλά από πριν να μιλάς για οτιδήποτε άλλο, πέρα από το ΟΧΙ ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ- Άμεση σύνδεση με τη Ψυτάλλεια ,που αποτελούν τη  πλέον  κοινωνικά και οικολογικά ενδεδειγμένη ΛΥΣΗ, οικονομικά συμφέρουσα και άμεσα εφαρμόσιμη είναι παγίδα και αυτή η στάση κάνει ζημιά στον αγώνα μας.


Οι κάτοικοι ξεσηκώνονται και κινητοποιούν τις τοπικές κοινωνίες.
 Αποχέτευση ΤΩΡΑ. ΟΧΙ ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Άμεση σύνδεση με τη Ψυτάλλεια


Η ενότητα και η αποφασιστικότητα στο κοινό στόχο, πρέπει τώρα να δυναμώσει. Το ίδιο και οι αγώνες  που θα κλιμακωθούν και θα κορυφωθούν . Αταλάντευτοι μέχρι τη τελική δικαίωση.


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ

10 σχόλια:

  1. Ξεκίνησε το σύστημα μέσω του Τοπικού τύπου την εκ νέου εκβίαση των κατοίκων. Οι μεγαλοεργολάβοι που ελέγχουν τον τύπο και ένα μέρος του διεφθαρμένου κράτους επιχειρούν να πιέσουν εκ νέου με απειλές. Οι ίδιες εφημερίδες με άρθρα του πριν λίγες ημέρες επευφημούσαν υποψηφίους πολέμιους του ΚΕΛ και τώρα τους επιρρίπτουν ευθύνες. Ο κόσμος δεν είναι κουτός δεν μπορεί να λες ότι ένα υποψήφιος που είναι επισήμος κατά του ΚΕΛ ότι είναι τέλειος γιατί χρηματοδοτεί την εφημερίδα σου και μετά από δύο εβδομάδες να καταδικάζεις την πολιτική του άποψη γιατί άλλαξε μάλλον ο χρηματοδότης και τώρα είναι άλλοι. Απαιτείται από τον τοπικό τύπο εφημερίδες μια σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ....
    ΑΜ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ?Με τις αστειες διαφημισεις ?ελαααααααααα ΚΑΤΙ ΤΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΑ......εσυ δεν ξερεις μαλλον 10 Ο4 ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αλήθεια για το αποχετευτικό θα την αναζητάτε από την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ (εδρεύει στη Ραφήνα-Πικέρμι) και από τον ΟΠΑΣ (εδρεύει στην Αρτέμιδα). Οι άλλοι και τα παιχνιδάκια τους τα είδατε πριν και μετά τις εκλογές. Η Ομοσπονδία σιώπησε και ετοιμάζει νταβαντούρια στην παραλία, η Αννούλα της κλαίει που δεν βγήκε δήμαρχος, άστα ...... άστα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο για την Αννουλα.
      1 εφαγε τον κασσιμη
      2 πηρε πανω απο 20%
      3 δεν εκανε την βλακεια να στηριξει κατσαλιρο στον β γυρο
      ΑΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΤΗΣ και αν φερθει εξυπνα και αλλαξει στυλ ,θα την ξανα συναντησετε μπροστα σας, αρα μην την σνομπαρετε.Ειναι ανοητο να υποτιμας τον αντιπαλο .Εγω την πολεμησα και εγω λεω οτι καταφερε αρκετα αναλογα με το τι εφοδια διεθετε.

      Διαγραφή
  4. Για τις συλλήψεις και τα πολλά χθεσινά αυτόφωρα στα παράνομα μαγαζιά, γιατί δεν γράφει κανένα blog; Όλοι τελικά τα παίρνουν από την ΟΜΕΡΤΑ της παραλίας; Επιτέλους θα τους μαζέψουν φέτος ή θα συνεχίσουν όπως πριν; Αν η αστυνομία δεν κάνει φέτος τη δουλειά της θα βρει μπελά. Το ίδιο και ο Δήμος και ο νέος Δήμαρχος, αν ξεχάσει αυτά που έλεγε περί νομιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το μαθαίνουμε! Αφορά την Αρτέμιδα ή αυτά της Μυκόνου; Αν έγιναν εδώ και δεν το πληροφορηθήκαμε κακώς. Όποιος έχει στοιχεία να τα στείλει αμέσως στα μέιλ των μπλογκ και θα φανεί αμέσως ποιοί δεν τα δημοσιεύουν!.

      Διαγραφή
    2. Επειδή αν και κάναμε μερικά τηλέφωνα δεν έχουμε καμία πληροφορία, παρακαλούμε τον αναγνώστη που έστειλε το μήνυμα να μας στείλει περισσότερα στο mail του blog και θα μπει ανώνυμα ότι μας στείλει.

      Διαγραφή
  5. ΕΕΕΕΕΕ δεν ειναι ειδηση ....το αυτοφωρο μαγαζατορα, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΚΔΟΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.......
    ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ δωστε ρεπορταζ μονοι σας.Δεν περιμενουμε τους ανεξαρτητους που τσιμπανε τις διαφημισεις .....να μας πουν τι συμβαινει διπλα μας.....ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙΘΩΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.Μπορουμε να αλληλο ενημερωνομαστε μονοι μας και να ειναι και πιο αξιοπιστα .ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ μπραβο πολιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαποιος εστειλε σχολιο 1 14 το πρωι στην ανατακτη αλλα ακομα κοιμουνται ,εστειλα και εγω 8 50 για να δουμε ξυπνησαν οι δαιμονιοι ρεπορτερς?ΘΩΜΑ ΞΥΠΝΑ.....θα εισαι ο πρωτος αν βιαστεις......Καλο το βιβλιο ο ΓΛΑΡΟς ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ και η μουσικη της ταινιας ακομα καλυτερη νομιζω του Πωλ Σαιμον ,ΑΛΛΑ δεν ειναι ειδηση θωμακο........αυτα ειναι του 1970....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΟΜΠΡΕΛΛΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΩΠΗ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΟΜΩΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ.,Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ . Η ΑΠΟΚΡΙΨΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΙΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας