ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου υποδεχόμαστε τον υπερμαραθώνιο για τις ακτές και τραγουδάμε για ελεύθερο αιγιαλό


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ
Ερμού 136, 10553 Αθήνα. Τηλ-Fax.: 2103252214, 6937075765, E-mail:archaeol@otenet.gr, www.sea.org.gr

                                                                                                                        Αθήνα, 9/7/2014                                             

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου υποδεχόμαστε τον υπερμαραθώνιο για τις ακτές
και τραγουδάμε για ελεύθερο αιγιαλό


Λιμάνι Λούτσας, Παρασκευή 11 Ιουλίου στις 8 μμ
Συναυλία με τον Νότη Μαυρουδή, τη Μ. Τσαϊρέλη και τον Γ. Τοσικιάν


Το Υπουργείο Οικονομικών έχει ετοιμάσει και προτίθεται να καταθέσει σχέδιο νόμου που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση και τσιμεντοποίηση των ακτών της χώρας. Είναι χρέος όλων μας να αντιδράσουμε σε αυτά τα σχέδια που απειλούν το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό και την ελεύθερη πρόσβαση όλων μας στις παραλίες μας.


Από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου, ο Άγης Εμμανουήλ, ηθοποιός και μαραθωνοδρόμος, θα τρέξει όλη την ακτογραμμή της Αττικής, από τον Ισθμό μέχρι το Μαραθώνα και θα ενεργοποιήσει όσους περισσότερους πολίτες ώστε να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα προστασίας στις απειλούμενες παραλίες μας και να μεταφέρουν το μήνυμα ότι η ενεργοποίηση και η ομαδική δράση των πολιτών ενάντια σε περιορισμούς της ελευθερίας και της ποιότητας ζωής τους, μπορεί να ανατρέψει οποιοδήποτε Νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μας.
Η ανεξάρτητη πρωτοβουλία ονομάζεται "240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό" και το πρόγραμμα της Παρασκευής 11 Ιουλίου έχει ως εξής:
-Εκκίνηση: Σούνιο, Ναός Ποσειδώνα 6.00 – Λεωφόρος Λαυρίου – Κουβαράς
-Στάση: Πόρτο Ράφτη, παραλία Αγίας Μαρίνας 11.30
-Εκκίνηση: Πόρτο Ράφτη, παραλία Αγίας Μαρίνας 18.00 – Λεωφόρος  Γ. Γρέγου και Λεωφόρος    Βραυρώνας.
-Τερματισμός: Λιμάνι  Αρτέμιδας (Λούτσας) 20.00
-Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί:
1.      Υποδοχή του Άγη Εμμανουήλ-Ενημέρωση για το σχέδιο νόμου περί αιγιαλού.
2.      Συναυλία με τον Νότη Μαυρουδή. Τραγουδάει η Μόρφω Τσαϊρέλη. Συμμετέχει στην κιθάρα ο Γιώργος Τοσικιάν.

Καλούμε όλους τους πολίτες, συλλόγους και άλλους φορείς της περιοχής να δώσουν το παρών τόσο στη διαδρομή του Υπερμαραθωνίου όσο και στη συναυλία υποδοχής του Άγη Εμμανουήλ.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.

Σελίδα στο facebook “240 χλμ για τον αιγιαλό”:  https://el-gr.facebook.com/240kmgialos


31 σχόλια:

  1. Αυτο και αν ειναι ΕΙΡΩΝΕΙΑ ......Ο δημος Σπαταρτεμησιας διαμαρτυρεται για την ΑΚΤΗ........ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ καλα δεν ηξεραν ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ?Και καλα δεν ρωτησαν δεν ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΝΕ?Να δω Πουλακα να διαμαρτυεται για την καταπατηση των ακτων που ΘΑ ΓΙΝΕΙ........
    Ετσι ευτελιζονται και εξευτελιζονται τα παντα σε αυτο τον τοπο.
    Η απαντηση μου ειναι ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ .ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΟ ειναι πιο ενταξει γιατι διαθετει το δικο του κορμι οπωσ θελει οχι το πτωμα της παραλιας,που το σκηλευουν.οι δολοφονοι.Και τωρα δωστε οσα συγχωροχαρτια θελετε λωτοφαγοι ......εγω δεν δινω σε κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απίστευτο. Είναι ακατανόμαστο. Είναι, δεν ξέρω τί...Ο δήμος που έχει κατάντησε τον δικό του αιγιαλό έρμαιο του κάθε καταπατητή, βρωμιάρη και νονού, αυτός ο δήμος συμμετέχει στον αγώνα να σωθούν οι αιγιαλοί της χώρας!!! Χάθηκε η τσίπα καί της δημοτικής αρχής, αλλά κυρίως αυτών που δεν τους κράξανε εκεί... Έχουμε μείνει άναυδοι. Α-ί-σ-χ-ο-ς, α-ί-σ-χ-ο-ς, για μια ακόμα φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοί παρεβρέθηκαν; Γνωρίζεις3.43;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως στη Λούτσα γίνεται το έλα να δεις Χτες το βράδυ στην πλατεία του Δημοτικού Σχολείου είμασταν σε ένα ουζερι και απέναντι μια καφετερια είχε στήσει κανονικά πάνω στη παραλία κέντρο διασκέδασης με κάτι παράφωνους που γκαρίζανε στη διαπασών. Πως τους ανέχονται στη γειτονιά απορω. Ούτε να καθήσουμε στο ουζερι δεν αντέχαμε και φύγαμε σχετικα γρηγορα... Είδαμε και ένα εκατό φεύγοντας. Ωραίες σκηνες... Λουτσέικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοντά στην Αγία Μαρίνα θα εννοείς έχει και εκεί ντάπα ντούπα?

      Διαγραφή
    2. Από ότι μάθαμε στη πλατεία Βενιζέλου ξαφνικά ένας με μια καφτερια είχε φτιάξει σκυλοκατάσταση πάνω στην παραλία, με τα μεγάφωνα τέρμα και τρελλάθηκε ο κόσμος ηρθε η αστυνομία και τον σταματήσανε.

      Διαγραφή
  5. Ποιες παραλίες; Αυτές που είναι ήδη καταπατημένες; Χθες Σάββατο γινόταν το έλα να δεις εδώ στον παραλιακό Αγ.Νικόλαο... To Μακαμπάδικο από τις 16:30 βάραγε ένα ανυπόφορο συνεχές "ντάπα-ντούπα" ως τις 22:00 και μετά το Ριβιεράδικο συνέχισε "καπάκι" με συναυλία "rock" του τρόμου, όπου σειόταν ο τόπος από τις 10 το βράδυ ως τις 04:00 το πρωί ξημερώματα Κυριακής!!! Τι αστυνομίες, τι καταγγελίες, τίποτα δεν το πιάνει... Διπλά τζάμια, κλιματιστικό, ωτοασπίδες. Η προσπάθεια για λίγο ύπνο δεν αποδίδει, αφού τα "μπάσα" και το "ντάπα-ντούπα" των τεράστιων ηχείων συναυλίας που είχαν εγκαταστήσει στην αμμουδιά (με κατεύθυνση προς τα σπίτια ) δεν αποσβένονται με τίποτα!! Όλη η παραλία δικιά τους, όλος ο Άγιο Νικόλαος πίστα για τα σκυλοροκάδικα, όλη η περιοχή στο πόδι ξημερώματα για να κονομίσουν οι μάγκες και οι παρατρεχάμενοί τους την αρπαχτή που καλοκαιριού... Όλα αυτά σε βάρος των κατοίκων. Η πολιτεία του Πούλακα και του Γκινοσάτυρου σε όλη της τη χυδαιότητα!!! Εδώ βέβαια έχει τα δίκια του κι ο φίλτατος Αριστογείτων, όταν δείχνει επίμονα τη βρωμερή σαπίλα μεγάλου μέρους "ντόπιων", που "γλείφουν κατουρημένες ποδιές" για να αποκομίσουν ψευτοεύνοιες, μια εμετική νοοτροπία που ευδοκιμεί σε υποανάπτυκτα μυαλά, δυστυχώς άφθονα σ' αυτή την παραλία της Ανατολικής Αττικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΓΚΙΝΟ ΣΑΤΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΩ ?Αν και μας αφησε χρονους πλεον ,απο τα αξιωματα και εις αντικατασταση αφησε το καπαπιδιον .Αληθεια καταφερε και το μαζεψε η ντε λαλησα ?Εχει καιρο να εμφανισθει.....

      Διαγραφή
  6. ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΟΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ. ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΕΡΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΡΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θόδωρα αν ζείς σε κάποιο περιβάλλον οι λύσεις είναι θα προσαρμοστείς με τους άλλους ή θα αναγκαστείς αν δεν σου αρέσει να πας να μείνεις αλλού, Ηπειρώτες έχει πάρα πολλούς στην Λούτσα και τους αρέσουν τέτοιου είδους γλέντια όπως στην πατρίδα των πατεράδων τους.

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος13 Ιουλίου 2014 - 8:05 μ.μ.: Προφανώς δεν έχεις μάθει να ζεις σε ευνομούμενη κοινωνία ανθρώπων ... Η καφρίλα επιβάλλει φασιστικά και οι κάτοικοι να φύγουν, να πάνε αλλού;;; Κάτι τύποι σαν εσένα έφεραν τη Λούτσα στο σημερινό της κατάντημα, σύνελθε...

      Διαγραφή
    3. Τί αναισχυντία από τον Ηπειρώτη 8.05μ.μ.!!! Απαιτεί να προσαρμοστούμε στην ανηθικότητα και στην προστυχιά. Διότι είναι μεγάλη ανηθικότητα και προστυχιά να κάνεις οτιδήποτε σε βάρος των συνανθρώπων σου και ακόμα μεγαλύτερη (προστυχιά και ανηθικότητα) να το απαιτείς με θράσος, γράφοντας και το Νόμο στα παλιά σου τα παπούτσια!

      Διαγραφή
    4. βρε φιλε 8 05 μονον στην Λουτσα εχει ηπειρωτες η,μονον εκει ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΩΝ και τα κανουν?Η ευθυνη των συλλογων καιτης ομοσπονδιας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.Αυτοι δινουν το στιγμα του πολιτισμου της πατριδας τους.Συλλογους ελληνικους εχει ολη ηυ Ευρωπη ,Αμερικη ,Αυστραλια ....ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ στα διεθνως κρατουντα του σεβασμου του αλλου.

      Διαγραφή
    5. Αμάν πια αυτές οι προχειροσυνάξεις των συλλόγων ! Βρέθηκα στον πρόσφατο "χορό Ηπειρωτών". Η παγιωμένη χύμα κατάσταση. Τα τραπέζια απλωμένα στο γήπεδο και ουρά για τα γνωστα σουβλάκια με το συμβεβλημένο μαγαζί. (Τουλάχιστον οι Κρητικοί προσφέρουν στο χορό τους τα παραδοσιακά τους πιάτα).
      Εκτός από τα μπροστινά τραπέζια κανένα δεν έβλεπε το χορευτικό στην αρχή της εκδήλωσης...
      Όσο για τη μουσική, εντάξει ο Πετρολούκας με το κλαρίνο. Γιαυτό και η μεγάλη προσέλευση άλλωστε. Όμως τα τραγούδια, αλλιωμένα, πανηγυριώτικά, όλα σχεδόν στον ίδιο σκοπό! Οι τραγουδιστές βάζανε κάτι στίχους της πλάκας που στην ουσία ρεζιλεύανε το υπέροχο ηπειρώτικο τραγούδι. Τώρα όλο αυτό λέγεται παράδοση;
      Και το χειρότερο: Βαράγανε τέρμα, ακριβώς δίπλα στα σπίτια. Ό,τι κάνουν και οι αλήτες της παραλίας. Ντραπήκαμε που συμμετείχαμε σε ένα νταβαντούρι απολίτιστο. Ευθυνόμαστε και μεις που πήγαμε. Μπορεί όσοι ήρθανε από άλλους δήμους (ίσως να ήτανε και οι περισσότεροι) να μη γνωρίζανε το πρόβλημα της ηχορύπανσης στην πόλη μας.
      Να φανταστείτε, μένουμε στο λιμάνι και όταν επιστρέψαμε σπίτι μας, δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε. Τα "ηπειρώτικα" νταπαντούπα συναγωνίζονταν και τα λοιπά σκυλοροκάδικα στ' αυτιά μας!
      Τελικά μαζί με την παράδοση, χάνεται και ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Διότι πόσο αξιοπρεπές είναι να βασανίζεις ηχορυπαίνοντας τον γείτονά σου, που μπορεί να είναι ασθενής, μπορεί να μελετάει ή απλά να τον υποχρεώνεις να μείνει άϋπνος και να του επιβάλλεις φασιστικότατα υποχρεωτική ακρόαση;

      Διαγραφή
    6. να πας να μεινεις σε μοναστηρι

      Διαγραφή
  7. Kυριακή σήμερα, ενημέρωση πάλι απ' τον Άγιο Νικόλαο. Θα μας έχετε βαρεθεί ίσως, αλλά προσπαθώ να αναδείξω την έκταση και ένταση του προβλήματος της ηχορύπανσης, όσο πιο άμεσα γίνεται... Από τις 16:00 το μεσημέρι (τι είπατε για ώρες κοινής ησυχίας;) "βαράει" πάλι το σεσημασμένο "Μακλάμπο", με τα γνωστά "ντάπα- ντούπα", σε ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ κυριολεκτικά ένταση όλο το μεσημέρι μέχρι τώρα που γράφω... Θα συνεχίσει έτσι όπως και κάθε Κυριακή ως τα μεσάνυχτα σήμερα (υπάρχει μια "μαφιόζικη συμφωνία" που καθορίζει το ξεσάλωμα των παράνομων νυχτερινών κέντρων από την Παρασκευή το βράδυ ως τα ξημερώματα Σαββάτου, Σάββατο μεσημέρι ως τα ξημερώματα Κυριακής και Κυριακή μεσημέρι ως τα μεσάνυχτα!! Κάθε ΠΣΚ αυτό. Κάθε Σάββατο και Κυριακές live !! ΟΛΑ τα κωλόμπαρα του Αγίου Νικολάου ακολουθούν αυτό το πρόγραμμα. Ξέρεις ότι από Παρασκευή βράδυ ως Κυριακή μεσάνυχτα ΔΕΝ στέκεσαι σπίτι σου, ότι μονώσεις και να έχεις "η καφρίλα" που εκπέμπουν οι παράνομοι τις διαπερνά, ξέρεις ότι δεν κοιμάσαι, ξέρεις ότι είναι αδύνατο ούτε ένα βιβλίο να διαβάσεις από το αφόρητο "ντάπα-ντούπα", που σαν μόνιμος δαιμονικός υποβολέας σου τρυπάει τα τύμπανα σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού σου και να κρυφτείς!! Αν έχεις παιδιά τα βλέπεις ανύμπορος να υποφέρουν, αν έχεις φίλους επισκέπτες ντρέπεσαι για την κατάντια και σε κάθε περίπτωση νιώθεις πραγματικά κουρέλι γιατί καταπατούνται βάρβαρα και φασιστικά τα δικαιώματά σου στην κοινή ησυχία στην προσωπική και οικογενειακή σου γαλήνη, ΑΠΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ που δεν έχουν ιερό και όσιο με τα εγκλήματα που διαπράττουν -κυριολεκτικά- εναντίων του κοινωνικού συνόλου!! Η αγανάκτηση για το αίσχος που αντιμετωπίζουμε εδώ στο 'Αγιο Νικόλαο (και φυσικά και σε όλη την Αρτέμιδα) από την αυθαιρεσία των παράνομων νυχτομάγαζων, είναι πλέον οριακή. Τελείως ενημερωτικά: Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο τα τελευταία δέκα χρόνια. Η αφόρητη ηχορύπανση των παρανόμων είμαι μόνιμη κατάσταση εδώ. ΔΗΜΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ όλα μαζί ένα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ, μια τεράστια ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεχασες μπλογκιτη .ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.Καμμια διαμαρτυρια επι τοπου καμμια ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ....ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ......ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ......ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς ότι εδώ στην περιοχή υπάρχει πολύ "λάσπη"... Τι εννοώ; "Βρώμα" πως να το πω, που δε θέλει να ξεπλυθεί... "Λέρα" που έχει λιμνάσει επωφελούμενη... Κρατάει τα νερά στάσιμα, ελώδη, για να θρέφονται οι ανωφελείς κώνωπες... Αν δε κοιτάξεις την επιφάνεια του έλους, σαν σε καθρέπτη "Πουλάκια" αντικατοπτρίζονται... Είναι πολλά τα λεφτά φίλτατε και πολλά στόματα μπουκωμένα...

      Διαγραφή
  9. Μια ερώτηση : Άν 1η Σεπτεμβρίου που θα εγκατασταθεί δήμαρχος ο Δημήτρης δείτε να μην αλλάζει τίποτα απο όλα αυτά τι θα κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξεχνατε οτι εχουν παρει ,τριετεις αδειες οργανων.Ξεχνατε οτι οι συμβουλοι του Δημητρη που βγαλατε, ειναι οι ιδιοι του κατσαλιρου.,ξεχνατε οτι για να ανακληθουν αδειες θελετε καταγγελιες και τελος ξεχνατε το σημαντικοτερο.Ο Ηρακλης που θα καθαρισει μονος του την κοπρο της Λουτσας δεν υπαρχει μαγκες.
    Αρα παμε για αλλο δημαρχο σε 4 χρονια....και ο χορος της παρανομιας,,,, καλα κρατει.
    συν Αθηνα και χειρα κινει παιδες,και η χειρ δεν ειναι μονον για να βαραμε το πληκτρολογιο ειναι να βαραμε και γροθια σε δημαρχιακο τραπεζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζουν οτι τους κάνουν την μούρη κρέας αν γράφουν αυτές τις ανοησίες εδώ μέσα, αυτοί που έχουν τα μαγαζιά και δεν είναι και απο την Λούτσα οι περισσότεροι τα διαβάζουν και γελάνε.

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος14 Ιουλίου 2014 - 9:57 π.μ.: Πιες τώρα τα μπομπάτα ουισκάκια σου κερασμένα από την "παραλία", γιατί από τη μυρωδιά του χνώτου σε κόβω ότι έρχεσαι κατευθείαν από τα σκυλοξενυχτάδικα! Τράβα με τους όμοιούς σου !

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος14 Ιουλίου 2014 - 10:12 π.μ. αυτοί που θέλουν να διαμαρτυρηθούν έντονα για μια κατάσταση που τους αδικεί δεν κάθονται τρέχουν σε δήμους, αστυνομίες, υπουργεία, κάνουν συγκεντρώσεις αλλά εσένα και τους υπόλοιπους Λουτσιώτες που γράφουν εδώ φαίνεται οτι τους αρέσει καλύτερα ο ρόλος του κλόουν - ανώνυμου ιντερνετικού γελωτοποιού.

      Διαγραφή
    4. Μην είστε καθόλου σίγουρος. Και καλό είναι να μη βρίζουμε χωρίς να ξέρουμε. Κάποιοι που γράφουμε εδώ, τρέχουμε και σε όλα αυτά που λέτε και σε άλλα που δεν φαντάζεστε...

      Διαγραφή
  11. Σχετικά με τον απαγορευμένο αιγιαλό όπως φαίνεται έχει λήξει το θέμα σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν ελεύθερες παραλίες ο Σαμαράς το κάνει νόμο για ολόκληρη την Αττική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN NOMIZEIΣ OTI ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΛΑΝΑΣΑΙ. ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ?????
      3:54 μ.μ. τι εννοείς ποιός σε αποθαρρύνει απο το να λειτουργείς σαν πολίτης?

      Διαγραφή
  12. Αναβαθμιστηκατε Λουτσαιοι.Οι πουλακες χορευουν ροκ πλεον.Ρακιτζης και Ροκ και θαλαττα θαλαττα.....
    Κυρου καταβασης του Ξενοφωντα....στην Λουτσα και ποιος σας πιανει πλεον...Ειδατε αλλαγη με τον Δημητρη?Απο το σκυλαδικο περασατε σε προχω ,,ροκ...ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΧΩ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.......
    Αν δεν μπορεις να το αποφυγεις απολαυσε το τουλαχιστον ....αυτο σας συνιστω,Βεβαια κλαρινο με μπασσο δεν δενει αλλα.....ολα γινονται στην Λουτσα.....ΚΑΙ ΡΟΚ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ....απο την ΑΘΛΗΤΙΚΗ Αρτεμιδα ......ΟΛΑ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΙΝΔΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ.
    Να δω πολωνεζα του Σοπεν ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ και απο διπλα Ρακιτζης και Θηβαιος ΡΟΚΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....και τουρλουμπουκι Σπαταρτεμησιανικο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΛΕ ......και φλαμενγκο απο το χορευτικο της ομοσπονδιας και ΕΕΕΕΕΕΔΕΣΕΕΕΕΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To προσεχές ΠΣΚ Έχουμε: Δύο (!!) συναυλίες στα μπαρ του Αγ.Νικολάου -μια Παρασκευή βράδυ (έναρξη 23:00...) και μια Σάββατο βράδυ (έναρξη 23:00 επίσης...) - συναυλία στο γήπεδο της Αρτέμιδος επίσης Σάββατο βράδυ - και μαζί μ' αυτά τα κλασικά "προγράμματα" των νυχτομάγαζων που "τρέχουν" παράλληλα από την Πα βράδυ έως την Κυ μεσάνυχτα non - stop!!! Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η κατάσταση "δεν παλεύεται", κανείς δεν κοιμάται αυτό το ΠΣΚ (όπως και τα προηγούμενα και τα επόμενα)!! ΝΕΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;; ΑΚΟΥΣ;;;;;Η περιοχή πέριξ των νυχτομάγαζων από Πα βράδυ ως Κυ ξημερώματα Δε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΉΣΙΜΗ! Κατάργησαν τις συναυλίες στα γήπεδα μπάσκετ στο τέρμα των λεωφορείων, τις μετέφεραν όμως αυτούσιες στο γήπεδο Αρτέμιδος!! Εδώ ύπουλα και μεθοδικά άρπαξαν την ευκαιρία τα νυχτομάγαζα της παραλίας του Αγ.Νικολάου και εκμεταλλεύονται τη "σιγή" αυτή στα γήπεδα μπάσκετ με επιπρόσθετες συναυλίες τα Σάββατα, αφού πλέον δεν μπλέκονται ηχητικά τα "κλαρίνα" με το "ντάπα-νούπα" του δικού τους "ρεπερτορίου" άρα μπορούν να προσθέσουν ακόμα μια συναυλία εκεί που τους εμπόδιζε ο ήχος των κλαρίνων !! Όχι μόνο δεν ησύχασε η περιοχή αλλά επαυξήθηκε η ανυπόφορη όχληση από αυτές τις πρόσθετες "συναυλίες"! Όσο δε για την κατάσταση γύρω από το γήπεδο της Αρτέμιδος, ρωτήστε τους περίοικους να σας πουν την άποψή τους, για την ανυπόφορη ηχορύπανση που από τον Αγ.Νικόλαο μετακόμισε στη γειτονιά τους! Η κατάσταση είναι πραγματικά απερίγραπτη στην Αρτέμιδα. Χρειάζεται ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ για αυτό το αίσχος της ηχορύπανσης! Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι "επιχειρηματίες" που καταλαμβάνουν την παραλία, με αυτή τη νοοτροπία που επιδεικνύουν, δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανεκτοί με καμία μεθόδευση. Τα νυχτομάγαζα απλά δεν μπορούν να παραμείνουν!! Πρέπει να κλείσουν, να ξεκουμπιστούν να φύγουν!! Οι νονοί της νύχτας ποτέ δε θα συμμορφωθούν, ποτέ δε θα σεβαστούν την κοινή ησυχία, ποτέ δε θα είναι νομότυποι, μην υπάρχουν αυταπάτες γιαυτό... Ξηλώστε αυτά τα κατακάθια μια για πάντα και μαζέψτε οριστικά τις αδειοδοτήσεις "μουσικής" από τον οικισμό!! Τα θλιβερά νυχτομάγαζα δεν τα "σηκώνει" η γειτονιά, η περιοχή μας, αργά ή γρήγορα θα τα αποβάλλει σαν εκτρώματα, θα το δείτε όσοι άπιστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας