ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥ ΣΠΑΤΩΝ ΙΟΥΛ 2014

ΠΡΟΣ: - Κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ
ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Χ.ΜΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝ.: - Κύριο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΡΓΕΤΗ
Αντιδήμαρχο
- Κύριο ΜΑΡΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟ
Αντιδήμαρχο
Ημερομηνία: 28-07-2014
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Παρατάξεων Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων
ΣΧΕΤ.: α. Νόμος 3852/2010
β. Νόμος 2690/1999
γ. Νόμος 3920/2011
δ. Δελτίο Τύπου Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος της 31-10-2013 με τίτλο « Αναβαθμίστηκε επιτέλους η λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ»
ε. Δελτίο Τύπου Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος της 23-07-2014 με θέμα « Αναστολή 24ωρης λειτουργίας- εφημεριών του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ»
στ. Νόμος 4238/2014
Κύριε Δήμαρχε!
Δεν πέρασε ούτε ένα χρόνος που με Δελτίο τύπου (σχετ. δ), ο ίδιος προσωπικά εκφράζατε την απόλυτη ικανοποίηση σας για την αναβαθμισμένη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σπάτων.
Επίσης αναφέρατε στο εν λόγω δελτίο τύπου ότι
«……Η ικανοποίηση αυτή έρχεται μετά τις επίμονες προσπάθειές μας, που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, προσπάθειες, που θα συνεχιστούν για τη βελτίωση των δομών της πρωτοβάθμιας υγείας…. Αξίζει να σημειωθεί, πως η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας με την επιπρόσθετη στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό βελτιώνει αισθητά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου, σε μια περίοδο που η κοινωνία προσφεύγει επίμονα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων υγείας στις δημόσιες δομές.»,
Ερωτώ Κύριε Δήμαρχε!
Τι έγινε και φτάσαμε σήμερα να αναγγέλλεται (σχετ. ε) περιστολή της λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων, το Αύγουστο τον πιο «δύσκολο» μήνα για την περιοχή μας, που ο πληθυσμός της υπερδιπλασιάζεται και που κατακλύζονται καθημερινά οι παραλίες μας, από χιλιάδες αυθημερόν επισκέπτες.
Το Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Σπάτων, όπως και προσωπικό του ΚΥ Σπάτων, δημόσια από τότε (Οκτώβριο 2013), σας είχαν επιστήσει
την προσοχή για τα προβλήματα που ήδη υπήρχαν και που με την πάροδο του χρόνου θα διογκώνονταν όπως και έγινε. Ουδείς από το συμβούλιο συνερίζονταν «την απόλυτη ικανοποίηση» που εκφράζατε στο τότε δελτίο τύπου.
Κύριε Δήμαρχε!
Τι προτίθεστε να κάνετε για την άμεση αντιμετώπιση του σοβαρότατου αυτού προβλήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση Αύγουστο μήνα να μείνει η ευρύτερη περιοχή χωρίς εφημερίες!
Μετά Τιμής
Φράγκου Ελένη
Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας
Σπάτων

21 σχόλια:

  1. Εκεί που η μετριοπάθεια είναι λάθος.. η αδιαφορία είναι έγκλημα.
    ....αληθεια ποσοι συμβουλοι αντεδρασαν.??...η Δημοτικη αρχη.??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που τωρα σωζει τον Μαραθωνα και τον Ψινακη....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η Φραγγου ηξερε ΤΙ ....πολιτικαντικο κουμασι ειναι και το ειχε γραψει ,μην τον πιστευετε.....ΚΑΙ ΙΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ; ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ; ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΖΩΤΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ; ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ; Κ.Κ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΤΕ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΕΛ. ΑΙΣΧΟΣ .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας καταλάβει ο νέος δήμαρχος ότι δεν πρέπει να βάλει άσχετους στα διάφορα πόστα , μόνο και μόνο για ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες τους.Τώρα που όλα είναι καθαρά γι αυτόν.Να κόψει τον βήχα τώρα , γιατί πολλοί ανίκανοι , αδούλευτοι, από το πουθενά , ακούγεται ότι ζητάνε θέσεις. Να μη μάθουν στου "κασίδη το κεφάλι" άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόταση: Στείλε νέε δήμαρχε τον Γιαννάτο στον Ζώτο.Ο μόνος που του μιλάει αλλιώς . Ετσι θα μάθουμε και τι πρόκειται να συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κατσαλιρος δεν εστελνε γιατρο ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ μπας και προκυψει καμμια δουλιτσα ?
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ .Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ εβγαλε και το καπαπιδιο .....δεν ειναι ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ.ΗΨΗΦΟΣ.Θελεις γνωστες και εντιμουςκαι ψαξε να τους βρεις αναμεσΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΝΤΑΙ.Αυτοι μπορουν να κινουν τα νηματα καλυτερα γιατι δεν εχουν κινητροτην ψηφο.Θελεις επιτελειο ....Ασε τους γνωστους για τις παρελασεις δωστους την εξεδρα να παιζουν αλλα οχι σε παραλιακη καφετερια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που ο νέος δήμαρχος έχει άτομα σαν τον Γιαννάτο. Παρά τα σταυρομαγειρέματα που του παίξανε , ο γιατρός μπουλντόγκ για τον Δημήτρη.Αυτό τιμά τον Γιαννάτο, γιατί κόβει πόδια σε όποιον του επιτίθεται.Αν υπάρχουν τόσο ακέραια άτομα δίπλα στον Δημήτρη, ο οποίος είναι πολύ τίμιος και καλός ,ελπίζουμε.Δήμαρχε βάλε τον γιατρό να καθαρίσει πολλά βρώμικα μέτωπα. Ούτε γιός του να ήσουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κριμα για τον δημο και για εμας..καταντια να περιμενουμε απο εναν γερακο συνταξιουχο να μας σωσει.Περιμενοντας τους .........παουδες[ΤΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ Κ Τ Λ ]

      Διαγραφή
    2. Ναι είδαμε και τους εν ενεργεία, μας έσωσαν !

      Διαγραφή
  8. Λέτε αυτός ο γεράκος να καταφέρει τελικά να διορθώσει τόσα προβλήματα στην Σπαταρτεμησία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ανήκεις στα βρώμικα μέτωπα και φοβάσαι;

      Διαγραφή
    2. Όποιος έχει δει τον ουρανό σφοντύλι δεν φοβάται τίποτα, μακάρι να πετύχει ο άνθρωπος και ο Γιαννάτος και ο νέος δήμαρχος αν έχει άλλες προθέσεις.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΑΚΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ Ο ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΡΑΚΙ ΜΑΓΚΑ ......ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ......ΤΟ ΚΕΝΟΝ .....ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΑΠΙΔΙ....

      Διαγραφή
    4. Και ο ουρανος σφοντυλι ειναι απο την πολλη καπαπιδομαγκια....που τελικα ζαλιζει ....ανεπανορθωτα κασαλιριζει ασυστολα,και ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΙΖΕΙ ΑΕΝΑΩΣ σαν να εχει βρει το αεικινητον στην ενεργεια .

      Διαγραφή
    5. Ποιος είναι αυτό το Καπαπίδιον, Αριστογείτωνα σύνελθε ώρες ώρες συμπεριφέρεσαι και εσύ σαν Λουτσιώτης

      Διαγραφή
    6. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΝ ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΛΑΟ .....ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.
      Τωρα τι να σου εξηγω ...ο σερ Μπηθι δεν το ειπε ?

      Διαγραφή
    7. Με τηλεγραφικά δεν μπορείς να καταλάβεις επώνυμο δεν έχει?

      Διαγραφή
  9. Ευτυχώς οι γιατροί του ΚΥ Σπάτων αποδεικνύοντας την ευαισθησία τους κάνοντας δύο και τρείς συνεχόμενες βάρδιες θα το σώσουν μάλλον το θέμα των εφημεριών. Η πολιτεία μόνο υποσχέσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα παραπονα σας στον Αδωνη τον μαιντανο της τηλεορασης αυτους δεν ψηφησατε,Σταθεροτητα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας