ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Έως και τον Αύγουστο η Εθελοντική Ενδοαυτοδιοικητική Κινητικότητα

Έως και τον Αύγουστο η Εθελοντική Ενδοαυτοδιοικητική Κινητικότητα
Παρατείνεται έως και τον Αύγουστο, η «Εθελοντική Ενδοαυτοδιοικητική Κινητικότητα», σύμφωνα με όσα είπε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας, πριν λίγα λεπτά, σε ημερίδα ενημέρωσης των νεοεκλεγέντων αιρετών, που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, σε συνεργασία με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και το Υπουργείο Εσωτερικών, στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» της Αθήνας. «Άμεσα θα κοινοποιηθεί νομοθετική ρύθμιση, που θα επιμηκύνει το χρονικό περιθώριο για τη "διαδημοτική κινητικότητα" έως και τον Αύγουστο» τόνισε, χαρακτηριστικά, για το θέμα, κατά τον χαιρετισμό του.

Ο κ. Ντινόπουλος, για άλλη μια φορά, επανέλαβε ότι, από το εν λόγω μέτρο δεν κινδυνεύει να απολυθεί κανένας εργαζόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Πρέπει να κάνουμε γνωστό στους εργαζόμενους ότι "δεξαμενή" απολύσεων δεν υπάρχει» είπε, απευθυνόμενος προς τους νέους, αλλά και τους παλαιούς Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και επαύξησε επί του θέματος, λέγοντας:
«Αντίθετα, οι υπάλληλοι που εντάσσονται στη διαδικασία αυτή είναι περισσότερο ασφαλείς, αφού εξαιρούνται της διαδικασίας "διαθεσιμότητας"». 

http://www.epoli.gr/aygoysto-ethelontiki-endoaytodioikitiki-a-72136.html

2 σχόλια:

  1. "...Κάτω από τις συνθήκες που ζούμε η σιωπή δεν είναι «χρυσός»· είναι «λίβανος και σμύρνα». Διότι η σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση: «ο σιωπών δοκεί συναινείν», qui tacet consentire videtur κατά το ρωμαϊκό δίκαιο. Δεν έχω λοιπόν το δικαίωμα να σιωπήσω... ή ανεχόμενος τα όσα γίνονται. Υπάρχουν στη ζωή, την ατομική και την κοινωνική, στιγμές που πρέπει κανείς να πει το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι»..." Αριστόβουλος Μάνεσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι ... Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες βάρβαροι,και χαύνοι λεβαντίνοι, λύκοι ώ κοπάδια οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι κι οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη." Κωστής Παλαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας