ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Αστικό ή ΚΤΕΛ στην Αρτέμιδα και τα Σπάτα;

Προκειμένου να μην επιβαρύνεται το κέντρο από την κυκλοφορία των ΜΜΜ και την είσοδο των υπεραστικών λεωφορείων σε αυτό, η μελέτη  του υπουργείου Υποδομών δίνει τις βασικές αρχές που πρέπει να υλοποιηθούν από τον ΟΑΣΑ αλλά και από την νέα Ρυθμιστική Αρχή Επιβατικών Μεταφορών (ΡΑΕΜ) που συστήθηκε σε σώμα ώστε να μπει τάξη στο κέντρο της Αθήνας.


Παράλληλα, υπάρχει και η πρόθεση ένταξης των ΚΤΕΛ Αττικής στο σύστημα αστικών συγκοινωνιών, τα οποία θα λειτουργούν συμπληρωματικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση ΚΤΕΛ και ΟΑΣΑ θα πρέπει να «μοιραστούν» και την κρατική επιδότηση.
Στόχος είναι η συνεργασία των δύο μέσων ώστε τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ να πάψουν να εκτελούν μακρινά δρομολόγια όπως π.χ. στην Αρτέμιδα και να περιοριστούν στο στενότερο δίκτυο της Αθήνας. Από την πλευρά τους τα ΚΤΕΛ θα εκτελούν όλες τις μακρινές διαδρομές και θα πάψουν να εισέρχονται στο κέντρο της πόλης χρησιμοποιώντας σταθμούς μετεπιβίβασης του μετρό με βασικό αυτό της Δουκίσσης Πλακεντίας.
Όλοι μας αναρωτηθήκαμε πόσο θα ακριβύνει το εισητήριο και σκεφτήκαμε ότι έμμεσα μας επιβάλλεται άλλο ένα μέτρο που θα μειώσει ακόμα περισσότερο το εισόδημά μας. 
Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Ο νέος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, επικοινώνησε με στελέχη του υπουργείου Υποδομών και με μέλη του Δ.Σ του ΚΤΕΛ Αττικής, όπου τόνισε ότι δεν θα πρέπει να σκέφτονται αύξηση του εισητηρίου και οποιασδήποτε μορφής πρόσθετη επιβάρυνση για τους δημότες. Έλαβε ως δέσμευση ότι θα εξακολουθήσει να υπάρχει ενιαίο εισητήριο για ΚΤΕΛ-Μετρό, το οποίο θα κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα με τα σημερινά, δηλαδή 1,40€.

59 σχόλια:

  1. Δημήτρη Μάρκου, είμαι ένας νέος κάτοικος της Αρτέμιδας και μέσα σε δύο χρόνια μπόρεσα να καταλάβω τί γίνεται σ' αυτό το δήμο.
    Αν έχεις έρθει από άλλη περιοχή, καταλαβαίνεις αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά με τη διοίκηση του δήμου. Νομίζεις ότι αυτή η πόλη υπάγεται σε άλλους νόμους και σε άλλους κανόνες. Ψάχνοντας και διαβάζοντας τα δρώμενα του δήμου, και της τωρινής διοίκησης και των προηγουμένων, διαπίστωσα ότι αυτή η πόλη έμεινε σ' αυτό το χάλι επίτηδες, για να μπορούν οι διοικούντες να κάνουν τις ανομίες και τις παρανομίες τους.
    Ένας δήμος, ο οποίος φιλοξενεί το διεθνές αεροδρόμιο της χώρας να βρίσκεται σ' αυτή τη κατάντια. Είναι αδιανόητο. Και δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελέας να παρέμβει και να ζητήσει εξηγήσεις. Γιατί?
    Γνωρίζω ότι τώρα τελευταία έχουν παρέμβει κάποιες αρχές, και η υπόθεση είναι σε εξέλιξη.
    Δημήτρη Μάρκου, θα πρέπει να παραλάβεις το δήμο με ορκωτούς λογιστές και πιστεύω πως είναι αδύνατον να μην βρουν παρανομίες και παρατυπίες. Ο ισοσκελισμός των ποσών δεν λέει τίποτα. Πρέπει να ψαχτούν σε βάθος όλα τα έγγραφα και όσοι έχουν κάνει ανομίες να τους στείλεις στη δικαιοσύνη.
    Δημήτρη Μάρκου, πιστεύω ότι είσαι ένας έντιμος άνθρωπος και νομίζω ότι μπορείς να κάνεις την Αρτέμιδα, την ωραιότερη πόλη της Μεσογείων. Γιατί της αξίζει!!! Και όσοι ασέλγησαν πάνω της και την άφησαν σ' αυτή την κατάντια, να υποστούν τις κυρώσεις του νόμου.
    Είναι βέβαιο ότι έχεις το κριτήριο να τοποθετήσεις στα καίρια πόστα της διοίκησης τους σωστούς ανθρώπους. Γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Θα πρέπει να σχηματιστεί μία ομάδα δυνατή και έντιμη για να μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος.
    Αυτή την περίοδο, η πόλη της Αρτέμιδας είναι σε απόλυτη εξαθλίωση. Και είναι βέβαιο ότι οι "απερχόμενοι" το κάνουν επίτηδες για να εκδικηθούν τους δημότες που τους καταψήφισαν. Κάτι θα πρέπει να κάνεις γι' αυτό. Είμαστε μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και κινδυνεύουμε να κολλήσουμε καμιά ασθένεια από την βρώμα των σκουπιδιών, τις κότες και τις κατσίκες που έχουν εξαπλωθεί σ' ολόκληρη την πόλη. Είναι απίστευτο!!!! Έχει γεμίσει η Αρτέμιδα από κοτέτσια και ο δήμος "κοιμάται". Εάν κολλήσουμε κάποια ασθένεια, ποιός θα μας αποζημιώσει?
    Θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις θέση για όλα αυτά, γιατί δήμος αυτή τη στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλά τα λες φίλε 1:28 π.μ., όμως φαίνεται οτι σου λείπει ενημέρωση ως προς ορισμένα ζητήματα. Ναι ο Δημήτρης Μάρκου δεν έχει ευθύνες για την έως τώρα διοίκηση του Δήμου και σωστά λες οτι πρέπει να τοποθετήσει σωστούς ανθρώπους στα καιρια πόστα. Εδώ όμως σε θέλω φίλε μου να μου λύσεις τις απορίες. Με ποιους σωστούς από αυτούς που έχει διαλέξει στο συνδυασμό και βοήθησε (ο Δ. Μάρκου) να βγουν δημοτικοί σύμβουλοι, θα διοικήσει; Μήπως με τον κ. Τυράκη; Μήπως με τον κ. Αντώνη Τούντα; Μήπως με τον υποστηριχτεί του τον κ. Ι. Αναγνωστόπουλο; Και μια σειρά άλλων άσχετων, πλαιοκομματικών, παραγόντων και ιδιόμορφων "τύπων" (π.χ. Α. ΝΟΜΙΚΟ, Ν. ΚΡΟΚΟ, Γ. ΜΠΕΚΑ, Π. ΛΑΜΠΡΟΥ, κλπ). Όλους αυτούς τους δοκιμασμένους και άχρηστους, τους διάλεξε για δημοτικούς συμβούλους ο κ. Δημήτρης Μάρκου, οπότε συγκρίνοντας τα πραγματικά στοιχεία που τους αφορούν, με την επιλογεί τους από αυτόν, βγάλε συμπέρασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Μάρκου έχει τα σωστά κριτήρια να απομονώσει όλους αυτούς τους δοκιμασμένους και άχρηστους που είπες και να τοποθετήσει στα καίρια πόστα νέους ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά. Όπως ξέρεις μέσα στο ψηφοδέλτιό του έχει κι άλλους ανθρώπους αξιόλογους και έντιμους.
    Κάνε λίγο υπομονή (1 μήνας έμεινε για να ξεκουμπιστεί η "σαπίλα" που μας κατέστρεψε κυριολεκτικά) και μετά τα λέμε.
    Αναφέρεις τον Τυράκη, τον Τούντα, τον Αναγνωστόπουλο κ.α. Γιατί δεν αναφέρεις και τον Πουλάκη, που ουσιαστικά αυτός ήταν ο δήμαρχος χρόνια τώρα στην Αρτέμιδα και την έφερε σ' αυτή την κατάντια? Τί έκανε αυτός και η παρέα του για να αναβαθμίσει την πόλη? Απολύτως τίποτα. Αντίθετα την πήγε 50 χρόνια πίσω. Και αν έμενε ακόμα, θα την πήγαινε άλλα 50 χρόνια πίσω.
    Για το Κ.Ε.Λ. που ήθελαν να το φτιάξουν μέσα στην πόλη τί έχεις να πεις? Ήθελες να μείνουν αυτοί οι άνθρωποι και να μας καταστρέψουν τελείως? Είναι δυνατόν να έχουμε πάρει το ο.κ. για Ψυτάλλεια, που είναι η πιο σωστή και οικονομική λύση, και να θέλουν σε επίπεδο εμμονής, να το κάνουν στο Πλατύ Χωράφι?
    Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Μάρκου θα σεβαστεί τους πολίτες που τον ψήφισαν και θα κάνει θετικά πράγματα, ειδικά για την πόλη της Αρτέμιδας που υποφέρει από δρόμους, από καθαριότητα, από φωτισμό κ.α.
    Έχω μάθει όμως να κρατάω "μικρό καλάθι". Θέλω να πιστεύω ότι ο Δημήτρης Μάρκου θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών των κατοίκων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
    Αλλά θα πω και το άλλο. Εάν σκεπάσει σκάνδαλα της προηγούμενης διοίκησης και τα βρει όλα σωστά κι ωραία (πράγμα αδύνατον), τότε θα απευθυνθώ εγώ στον Εισαγγελέα με το ονοματεπώνυμό μου και τα στοιχεία μου, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν πάει άλλο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα, πήγαν κι άλλοι στον Εισαγγελέα, αλλά πες μας τι κατάφεραν; Ένας μάλιστα κατέληξε να πάρει (τρόπος του λέγειν), μόνο την ψήφο του στις τελευταίες εκλογές, ενώ οι διευθαρμένοι όλων των ψηφοδελτίων και παρατάξεων θριάμβευσαν. Αυτό δε σου λέει τίποτα;

      Διαγραφή
    2. Για να δούμε τώρα που θα αναλάβει ο Δημήτρης Μάρκου την διοίκηση του δήμου που θα πάνε όλοι αυτοί οι διεφθαρμένοι που θριάμβευσαν. Γιατί όπως είπες υπάρχει μεγάλη διαφθορά σ' αυτό τον συγκεκριμένο δήμο.
      Εάν δεν ξεσκεπάσει όλη αυτή τη "σαπίλα" τόσων χρόνων, τότε θα είναι συνένοχος!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ3 Αυγούστου 2014 στις 8:07 π.μ.

    Εγω πιστευω οτι ο νεος δημαρχος εχει ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ και το εχει αποδειξει μεχρι τωρα με την σταση του Το αν οι Σπαταρτεμησιανοι θελουν δημαρχο να μπεκροπινει και να τρωει προβατινες εκαναν λαθος Αν θελουν δημαρχο να στελνει ανορθογραφα δελτια τυπου γεματα ψευτιες εκαναν λαθος.Αν θελουν δημαρχο να χορευει τσιφτετελια εκαναν λαθος.Αν θελουν δημαρχοι να μιλαει ακατασχετακαι χωρις ειρμο σαν καπαπιδι εκαναν λαθος.Ονεος δημαρχος ειναι σοβαρος με σοβαρες σπουδες και μετρημενος.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΟΥΓΚΟ ,αυτοι που βωμολοχουν στα μπλογκς,αυτοι που εδωσαν στον ΠΟΥΛΑΚΑ 800 ψηφους,.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΗΜΑ και αυτοι πρεπει να απομονωθουν .Δες τε τι εγινε στην ΑνΑΚΤΗ.κΑΠΟΙΟς ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕς ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.Αυτος απελευθερωσε τους ασκους του Αιολου για ολα τα προβληματικα πιθηκοειδη, που αρχισαν να πιθηκιζουν με ασυλληπτες βωμολοχιες
    τι πετυχαν ετσι ?ΤΟ ΚΑΤΑ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ .Εγω σαν Δημητρης Η ΦΡΑΓΚΟΥ στην οποια επετεθησαν με ανηκουστες εκφρασεις ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΕΙ οπως και δεν ξανα εγραψα απο 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ που αρχισε η επιθεση των μαιμουδων .Γιατι τις μαιμουδες τις αγνοεις αλοιμονο αν οι ανθρωποι καθονται να πετροβολιουνται με μαιμουδες .Αυτο το γραφω εδω οσο δεν εχουμε και εδω επιθεση ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤ ΜΑΡΚΟΥ ΔΕ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ
    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ
    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ , ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΔΗΛ Η ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.

    - ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ , ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ?

    - ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΙΝΑΣ , Η Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ?

    - ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΗΣ ΚΤΕΛ , Η Ο ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

    Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ)
    ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ( ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ , ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ (ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ (ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ)

    Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΗ.
    ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

    2. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ , ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ 70 DB, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ , ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ , ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 45 DB. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 85 DB.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΔΙΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ 300 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ 5000.

    3. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.

    ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ........


    Κ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχασες την οποια σοβαροτητα οταν ενας σχολιστης εβγαλε τι ελεγες πριν δυο χρονια και τι λες τωρα. Κωλοτουμπας.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστή ανάλυση ο ΚΠ απόδειξη οτι οι περισσότεροι που συχνάζουν το καλοκαίρι είναι παραθεριστές όχι μόνιμοι κάτοικοι.

      Διαγραφή
    3. Επίσης σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος άλλο Σπάτα άλλο Λούτσα, τα Σπάτα είναι περιοχή μόνιμης κατοικίας η Λούτσα παραθεριστική με ελάχιστους κατοίκους καθαρούς Λουτσιώτες ελπίζω να καταλαβαίνει το ξερό σας αυτή την ουσιώδη διαφορά κάτι που ζείτε απο μόνοι σας.

      Διαγραφή
    4. Η Αρτέμιδα ήταν παραθεριστική περιοχή. Τώρα πλέον υπάρχουν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι. Και θα υπάρξουν κι άλλοι. Η απόσταση από την Αθήνα, με τους νέους δρόμους, έχει γίνει πολύ μικρή. Εξυπηρετεί τους πάντες.
      Εύχομαι ο Δημήτρης Μάρκου να αξιοποιήσει την περιοχή και να την κάνει καλύτερη κι από την Γλυφάδα.

      Διαγραφή
    5. Ωραία παρομοίωση η Γλυφάδα σημείωσε ταχύτατη οικιστική ανάπτυξη χαρη στο Ελληνικό, τώρα που πήγε το αεροδρόμιο στα Σπάτα γιατί να μην γίνει και με την Λούτσα το ίδιο? Παρόλο όμως που το αεροδρόμιο κοντεύει να κλείσει εικοσαετία ελάχιστη πρόοδος σημειώθηκε πάνω σ'αυτό το θέμα!

      Διαγραφή
    6. Αναρωτήσου ποιοί διοικούσαν το δήμο. Τότε θα καταλάβεις γιατί έμεινε σ' αυτό το χάλι. Τέτοια "σαπίλα" που υπήρχε στη διοίκηση δεν υπάρχει σε κανέναν άλλο δήμο της χώρας!

      Διαγραφή
    7. Γλυφάδα ξεχάστε δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει η Λούτσα Γλυφάδα λόγω απόστασης και μόνο απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα απο το κέντρο της Αθήνας τεράστια απόσταση, σαν την Βάρκιζα όμως θα μπορούσε να γίνει ή σαν την Σαρωνίδα που είναι στα πρότυπα της Γλυφάδας.

      Διαγραφή
    8. ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ειναι ενας δρομος της Γλυφαδας.ΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ειναι ενας δρομος της Λουτσας .Ισοπεδωστε την ολη και τοτε τα ξανα λεμε.....

      Διαγραφή
    9. Καμιά ένσταση στα σωστά που γράφει ο Κ.Π. έχεις? Ούτε εγώ τους συμπαθώ τους Λουτσιώτες (ας τους πούμε υποθετικά Λουτσιώτες άσχετα αν είναι απο αλλού) αλλά αυτά που γράφει ο Κ.Π. είναι η πραγματικότητα.

      Διαγραφή
  6. ΖΗΤΩΩΩΩΩ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ
    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ
    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ
    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ.....
    Τωρα ξερετε τι εστι αντιπολιτευση προοδευτικου τυπου σαν ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΑΝ.......
    Χαιρομαι που εβαλα το δαχτυλακι μου σε τετοια ΑΠΑΛΛΑΓΗ .Ευτυχως ο δημητρης δεν εχει ουτε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ικανη αντιπολιτευση .Ο ΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    Δεν εχω τιποτα με τα προσωπα ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΧΩ Με την μουγκαμαρα τους επι 4 χρονια με τις κωλοτουμπες τους και κοινως με την ξεφτιλα τους τοσα χρονια .
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ,ΒΛΑΚΕΙΑ ,αμορφωσια κωλοτουμπα; εθελοτυφλια μαιμουδια ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΠΗΔΟΥΣ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑ ΠΟΥΛΑΚΟ ΚΟΡΑΚΑ
    ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ οχι οτι με κοφτει το καθε χαζο ,απλα αυτο το χαζο εκπροσωπει κατι ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ .Ετσι ηξερα εγω ετσι συνεχιζω να ξερω.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά Αριστογείτωνα ένας μήνας έμεινε μόνο θα τον δούμε και αυτόν έτσι κι'αλλιώς Μάρκου τον λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι επειδή τον λένε κι αυτόν Μάρκου τί σημαίνει αυτό? Έχουν καμιά σχέση οι δυο τους όσο αναφορά την ποιότητα του χαρακτήρα τους? Καμία απολύτως.

      Διαγραφή
    2. Οτι πεις και του χρόνου τέτοιο καιρό χάρη στον Δημήτρη Μάρκου η Λούτσα θα είναι Γλυφάδα όπως είπε παραπάνω κάποιος άλλος σχολιαστής

      Διαγραφή
    3. δλδ ειστε απιστευτοι......
      μη τους γραφεις αλλο ρε κωστη δε παιρνουν πρεφα με τιποτα.....

      ακουσατε ακουσατε , το ελληνικο εδωσε αξια στα σπιτια σε γλυφαδα , αλιμο , βουλα κτλπ, κτλπ.

      ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΕΣΑΝΕ.......ΑΣΧΕΤΟΙ.

      εδωσε ο ταφος του ΩΝΑΣΗ αξια στα σπιτια .....και δεν εδωσαν

      - τα μιλιουνια αμερικανων που σκαγανε πακτωλο χρηματων.......

      - η βαση του νατο

      - οι πλουσιοι σαουδαραβες, που γουσταρουν τρελα ελληνικη παραλια

      - οι καθαρες μεχρι καποια εποχη θαλασσες.

      Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ

      αξια η περιοχη πηρε γιατι εκει εμενε ο αριστογειτων..,...

      ΚΟΡΟΙΔΑ, Ε ΚΟΡΟΙΔΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ.
      ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ

      ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΔΙΚΑ ΨΗΦΟΦΟ'ΡΙΑ....


      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    4. κοροιδα εεεεκοροιδα που ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.....

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ ΚΠ ευφυολόγημα ήταν αυτό σχετικά με το Ελληνικό στην Γλυφάδα, η Γλυφάδα πήρε τα πάνω της απο το πολύ χρήμα που έριξαν οι Αμερικάνοι.

      Διαγραφή
  8. Ρε Καπαπίδιον (καλά σε λέει ο Αριστογείτονας) έχεις συναίσθηση του τί γράφεις? Σε έχω παρακολουθήσει και σε άλλα σχόλιά σου, και το μόνο που γράφεις είναι ανακρίβειες και αερολογίες.
    Εσύ πού το ξέρεις ότι ο Δημήτρης Μάρκου δεν θα κάνει απολύτως τίποτα? Ανέλαβε τη διοίκηση και είδες το έργο του? Πώς το λες αυτό? Προφανώς νοιώθεις μεγάλη ζηλοφθονία και μίσος γι' αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής. Γι' αυτό "ξύπνησε" ο κόσμος και τον υπερψήφισε. Κάτσε να δεις τί θα κάνει, και μετά βγες και μίλα.
    Απ' τη στιγμή που πιστεύεις ότι η απερχόμενη διοίκηση ήταν η καλύτερη που πέρασε μέχρι τώρα, θα πρέπει να είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μέχρι και ο τελευταίος δημότης έχει αντιληφθεί ότι όχι μόνο δεν έκαναν απολύτως τίποτα, αλλά μας πήγαν χρόνια πίσω.
    Με κάτι σαν κι εσένα έμεινε η Αρτέμιδα σ' αυτή την κατάντια. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι ότι όλοι αυτοί που σου μοιάζουν θα ζήσουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής όταν αναλάβει δήμαρχος ο Δημήτρης Μάρκου, ενώ δεν την αξίζετε. Γιατί όπως λέει και μια σοφή παροιμία "μαζί με το βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα".
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι στοιχημα οτι στις προηγουμενες το ειχες ριξει στο
      κασιμη.

      ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ....

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    2. εσυ που ησουν τοτε βρε βουρλο ?ΑΡΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ......

      Διαγραφή
    3. και μετα ξυπνησες αρμοδιε
      με τα δυο σκυλια και με τη μια σου κορη ε?

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    4. .......και να σου πουμε και κατι αλλο για να τελειωνουμε
      δεν μας ενδιαφερει αν λεγεται ΤΟΥΝΤΑΣ , ΧΡΗΣΤΟΣ Η ΔΗΜ ΜΑΡΚΟΥ.....

      εμεις δεν θελουμε αεροπλανα πανω απο τα κεφαλια μας
      εμεις θελουμε καθαρη θαλασσα
      εμεις θελουμε βιωσιμη αναπτυξη

      ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ
      ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ.

      μη κοιτας με σενα , η αγαπη μας για δεξιοστροφα γυψινα μυαλα ειναι αλλο πραγμα.....


      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ,Να με φοβουνται θελω η να με σεβονται στην καλυτερη περιπτωση,Δεν μου λειπει η αγαπη μου λειπει η ΛΟΓΙΚΗ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στα μπλογκ .ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΛΟΛΩΘΟΔΩΡΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ Παρε τον ενα βαρα τον αλλο,ελπιζω οι ελαχιστοι καινουργιοι του Δημητρη να διαθετουν κατι απο ολα αυτα αλλιως...ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ....

      Διαγραφή
    6. Εσυ παντως μην χαιρεσαι ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ κανουν στα τριμηνα και ψυχιατρικη οποτε για κατι τοοοοοσοοοοο κραυγαλεο εεεεετο ξερει να το αντιμετωπισει.

      Διαγραφή
  9. Κάθε γιατρικό έχει τις παρενέργειες του..... Η σωστή επιλογή είναι αυτό με τις λιγότερες.
    ...λοιπον φιλοι μου ολα θα ειχαν νοημα εαν τα σχολια ειχαν ονομα και επωνυμο
    ...ετσι ακριβως θα μορουσε να γινει σωστα και με ωφελεια για τον τοπο ανταλλαγη αποψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για αλλη μια φορα ο γνωστος αριστερος τον Σπατων ξανακτυπησε λεγοντας αρλουμπες για την Αρτεμιδα. ΚΠ το καλο που βγηκες ειναι οτι δεν βγηκαν αλλοι πιο επικινδυνοι απο τον συνδιασμο σου. Τις αερολογιες του χοντρου αγωνιστη της γνωριζουμε οπως και την μουγκα του ολα αυτα τα χρονια στα δημοτικα που αρχισε να μιλαει οταν ολα ειχαν αποκαλυφθει με την ενωση των δυο Δημων. Τα προηγουμενα χρονια μουγκα. Οσο για τα αεροπλανα αστα καλυτερα δεν μενεις Αρτεμιδα εμεις που τα τρωμε στην μαπα ξερουμε καλυτερα. Ψευτιες και ανακριβιες ΚΠ συνεχεια ασε τις κωλοτουμπεςνκαλα εκανε ενας σχολιαστης και εβγαλε τι ελεγες πριν δυο χρονια και τι λες τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ονοματεπώνυμα αγαπητέ μου είναι για τον Εισαγγελέα. Δεν είναι για το μπλογκ.
    Αν χρειαστεί να απευθυνθούμε στον Εισαγγελέα, να είσαι σίγουρος ότι θα δώσουμε τα πλήρη στοιχεία μας.
    Γράψε κι εσύ την άποψή σου για τα δρώμενα και άσε τα ονοματεπώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Παπακυπριανος Γεωργιος4 Αυγούστου 2014 στις 11:02 π.μ.

      φιλε ανωνυμε...οταν φοβασαι με ονομα να πεις την προσωπικη αποψη σου...σιγουρα δεν πας εισαγγελεα.
      ....μεσα απο την ανωνυμια οποιος θελει γραφει οτι θελει
      ....οσο για την αποψη μου παντα την γραφω και δεν γνωριζω εαν παντα ειναι σωστη αλλα διαβαζω και των αλλων τουλαχιστον οσες ειναι σοβαρες και χωρις βρισιες

      Διαγραφή
    2. Αυτά που γράφεις είναι δικό σου πόρισμα. Ο Εισαγγελέας είναι ενημερωμένος για την κατάσταση που επικρατεί σ' αυτό το δήμο, κι αν έχεις παρακολουθήσει τα δρώμενα υπήρξαν και συλλήψεις. Και θα υπάρξουν κι άλλες.
      Εγώ προσωπικά δεν έχω διαβάσει κανένα σχόλιό σου σ' αυτό το μπλογκ. Δεν έχει σημασία αν η άποψή σου είναι σωστή ή όχι. Κατάθεσέ την όμως.

      Διαγραφή
  13. Είμαι νέος κάτοικος Λούτσας (ήρθα τα Χριστούγεννα του 2014). Ενθουσιάστηκα με το μέρος γιατί είναι πραγματικά πανέμορφο.
    Εδώ και 2 μήνες όμως λόγω του ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ και ΣΥΝΕΧΗΣ θορύβου από τα αεροπλάνα έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και δεν αντέχεται. Ειδικά σε πολλές περιπτώσεις περνάν σε πολύ χαμηλό ύψος και ακριβώς πάνω από το κέντρο της Λούτσας.
    Το ότι το πρόβλημα είναι πολύ έυκολο να λυθεί και απλά για να βγάλουν χρήμα τα ... δεν τους νοιάζουν 10000 άνθρωπου που ζουν εδώ φαίνεται από το γεγονός του οτι τις μεσημαριανες ώρες όταν τηρούν τους νόμους, ο θόρυβος είναι πολύ μειωμένος και δεν ενοχλεί καθόλου.
    Το δεύτερο βέβαια είναι από τα πανάθλια bar που αναιβάζουν ακόμα περισσότερο την ένταση της μουσικής μετά της 2.00 το βράδυ.
    Βέβαια σ΄αυτή την περίπτωση το πρόβλημα αντιμετωπίζεται εύκολα. Απλά δημιουργούμε ένα τρομερό μποτιλιάρισμα στον δρόμο που φτάνει στη Λούτσα και άμα μετα΄από 3 μποτιλιαρίσματα που θά πέσει αυτός που έρχεται, ξανάρθεί γράψτε μου.
    Το να πέρνουν οι πολίτες το νόμο στα χέρια τους δεν είναι σωστό. Όμως και το να τους φτύνεις στα μούτρα δεν είναι.
    Θοδωρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Θοδωρή μου δίκιο έχεις, αλλά έχεις δει μονο μέρος της όλης εικόνας!
      Για έλα στον Άγιο Νικόλαο ΠΣΚ μεσημέρι- βράδυ- ξημερώματα να καταλάβεις τι θα πει αισχρός φασιστικός εκβιασμός από την αφόρητη ηχορύπανση των παραλιακών κολάδικων!!
      Δώσανε άδειες μουσικής σε παραλιακά κωλόμπαρα δίπλα στα σπίτια, οι αλητήριοι που έχουν αυτά τα κολάδικα φυσικά τις παραβιάζουν ασύστολα -έχει ο άλλος αδεια για αναψυκτήριο με χαμηλή μουσική υποτίθεται σε εσωτερικό χώρο και αυτός διοργανώνει συναυλίες και "πάρτυ" με τεράστια ηχεία και dj στον προαύλιο χώρο, με αποτέλεσμα μια ολόκληρη περιοχή να είναι σε ομηρία, σε φρικτή ηχορύπανση, να μη μπορείς να σταθείς μέσα στο ίδιο σου το σπίτι!!
      Καταλαβαίνεις για τι πρόβλημα μιλάμε;;;
      Εδώ στην περιοχή που ήρθες πρόσφατα όπως λες θα καταλάβεις σύντομα ότι δεν τηρούνται οι νόμοι, ότι ο δήμος δεν είναι με τους κατοίκους, ότι η τοπική αστυνομία είναι μόνο για να γράφει τα διπλοπαρκαρισμένα και αν!!!
      Κουράγιο, υπομονή και μη το βάζεις κάτω.
      ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΣΑΚΙΣΤΑΝ την πόλη των κατάδικων και των ευνοημένων λαμογιών!!

      Διαγραφή
  14. Παπακυπριανος Γεωργιος5 Αυγούστου 2014 στις 8:42 π.μ.

    ...Εαν η τιμη του εισητηριου παραμεινει ιδια και ενταχθει στο κοινο εισητηριο μετρο-προαστιακος-οασα..
    πιστευω οτι ο σχεδιασμος ειναι σωστος πανω στην λογικη της μικροτερης διαδρομης λεωφορειων και ταχυτητας μετρο.. τωρα για τα αλλα οι πολιτικοι και το ηθος τους ..ειναι ο καθρεπτης μας[ολων για αυτο υπαρχουν και αποχρωσεις] ...οσοι κρινουν πριν δουν κατι..κρινουν εξ ιδιων τα αλλοτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΄Ολα αυτά που γράφει και πιστεύει ο Κ.Π., (ΚαΠαπίδης), ο κιν.πολ.,ο ανεξ.κιν.πολιτ., ο γιαννης απο το Παγκράτι, το Περιστέρι, την Νίκαια και πολλά άλλα μέρη, τα πιστεύει και ο κ. Τσαντήλας ; Πιστεύει επίσης ότι ο Κατσαλίρος υπήρξε ο καλλίτερος δήμαρχος ; Να μας απαντήσει . Πολύ το συμβουλάτορα κάνει ο κ. Κ.Π.,στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο . Γιατί δεν τις έδινε τις συμβουλές του και στον αγαπημένο του απερχόμενο δήμαρχο ; Αλλά ελαχιστοποίηση στην ανάπτυξη, που του προτείνει του νέου δημάρχου, γίνεται όταν μία ανάπτυξη είναι υπερβολική η όταν υπάρχει ανάπτυξη..!! Βλέπει ο κ. Κ.Π. κάποια ανάπτυξη στον δήμο και ειδικά στην Αρτέμιδα ; Εκτός και αν ο κ. Κ.Π. θεωρεί ανάπτυξη τα παράνομα μπαρ που έχει γεμίσει την παραλία η καλύτερή του σημερινή δημοτική αρχή και που μας συνέστησε να τα επισκεπτόμαστε οικογενειακώς με τα παιδιά μας, για να τα ενισχύουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως την εννοείς την ανάπτυξη δεν καταλαβαίνω περισσότερες καφετέριες; Ξέχνα τον Άγιο Νικόλαο όλη η κεντρική παραλία στην Λεωφόρο Αρτέμιδας είναι γεμάτη καφετέριες σχεδόν η μια δίπλα στην άλλη και όλου του είδους τα μαγαζιά απο φαγάδικα μέχρι οτι άλλο φανταστείς τι άλλο περισσότερο θέλεις να έχει;

      Διαγραφή
  16. Κ.Π. = Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών?
    Θα πρόκειται για το γνωστό σωματείο του ΣΥΡΙΖΑ γι'αυτό δεν θέλουν μεγαλύτερη αστικοποίηση στην περιοχή, η αριστερά ήταν πάντα εναντίον των αστικοποιήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι περιοχή εξοχικής κατοικίας, μας λέει ο καπαπίδης (Κ.Π.),ότι είναι η Λούτσα ? Εξοχικής κατοικίας ήταν πριν 30 χρόνια. Τώρα έχει γίνει περιοχή μόνιμης κατοικίας. Αρλούμπες λέει πάντα και αρλούμπες συμβουλές δίνει. ΄Αλλα έλεγε χθες, άλλα λέει σήμερα, άλλα θα λέει αύριο. ΄Ετσι ήταν πάντα, τον ξέρουμε. Μιά ζωή κολοτούμπας, παρ΄όλο το βάρος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έχει γίνει περιοχή μόνιμης κατοικίας ενω απο την φύση της είναι κτισμένη για να είναι μόνο παραθεριστική μαζεύτηκαν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι σε παραθεριστικό μερος γι'αυτό βλέπεις αυτό το μπάχαλο, οι νέοι κάτοικοι αναζήτησαν νέους τρόπους εκτόνωσης με αποτέλεσμα τα μπάρ του Αγίου Νικολάου και πολλά άλλα για τα οποία εσείς συνέχεια διαμαρτύρεστε.

      Διαγραφή
    2. ΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙΑΙΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ και εσκασαν τα λεφτουδακια τους για να πηγαινου σε μπαρ....Βρε που ζεις εσυ στο νοτιο Λονδινο που εκει τα λενε παμπ και ΚΛΕΙΝΟΥΝ 11 Η ΩΡΑ.ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ?Σιγα μωρε εκτελουν κοινωνικο εργο τα σκυλομαγαζα...να φερετε και μπουρδελα και αυτα αποτελουν κοινωνικο εργο και το τραφικινγκ που γινεται στην λουτσα ααααααλοοοοο κοινωνικο εργο και η διακινηση ουσιων αυτο και αν ειναι κοινωνικο...ολα οι νεοι κατοικοι τα φερανε ?Αντε και συνελθε που ειναι απο την φυση της παραθεριστικη....ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΕΤΣΙ.

      Διαγραφή
    3. @Ανώνυμος7 Αυγούστου 2014 - 7:45 π.μ.:
      Εβίβα τα ξεθυμασμένα ουισκια σου, εσύ που θα μας πεις ότι οι κάτοικοι φέραν τα κωλόμπαρα!
      Πάρτε το χαμπάρι νυχτοπαλίκαρα, όσο και να κρύβεστε ξεχωρίζετε σαν τη μύγα μέσ' στο γάλα!

      Διαγραφή
    4. Ποιός τα έφερε τελικά ο ίδιος ο Χρήστος Μάρκου αυτοπροσώπως? Αφού είχαν έρθει όλα πριν βγεί δήμαρχος αντε απο κει χαμαιλέοντες που γλύφετε τον νέο δήμαρχο μπας και σας δώσει καμιά θεσούλα όσο για σένα Αριστογείτονα πρέπει να εισαι πολύ ηλίθιος τελικά και εδώ εχει δίκιο ο ΚΠ δεν φταίνε οι νέοι κάτοικοι, δεν φταίνε οι παλιοί, δεν φταίνε οι μελλοντικοί, δεν φταίει κανένας αλλά φταίνε όλοι αντε να αποκρυπτογραφήσουμε το μυαλό σας

      Διαγραφή
    5. ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα
      Ανευρεθη θαυμαστης του ΚΠ αν δεν ειναι ο ιδιος ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟ ΚΕΙ το αποδεικνυει.Δεν ξερει την διαφορα γραπτου προφορικου λογου....επισης η γνωστη ασυνταξια χωρις ρημα και χωρις κοματα στην σωστη θεση....

      Διαγραφή
    6. Καμιά απάντηση σοβαρή δεν μπορείτε να δώσετε Αριστογείτονα με όλη την παρέα σου, λάσπη προς κάθε κατεύθυνση βρισίδι και όποιον πάρει ο χάρος απο την μια εκφράζεστε με τα χειρότερα λόγια για την Λούτσα και τους κατοίκους της απο την άλλη σας άναψαν τα αίματα όταν σας είπαν οτι οι Λουτσιώτες έφεραν στην πόλη τους τα θρυλικά κωλόμπαρα ε φυσικά και οι Λουτσιώτες τα έφεραν δεν τα έφεραν ούτε οι Ραφηνιώτες ούτε οι Γλυφαδιώτες οι νεοφερμένοι εδώ και μια δεκαετία κάτοικοι της Λούτσας τα έφεραν εννοείται για την διασκέδαση τους, αυτοί τα έφεραν, πάνε χοροπηδάνε τα πίνουν και στο τέλος σκάνε τον παρά

      Διαγραφή
    7. ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ.....

      Διαγραφή
    8. @Ανώνυμος7 Αυγούστου 2014 - 9:22 μ.μ:
      Επειδή τα ξέρω καλύτερα τα πράγματα, τα κωλόμπαρα της παραλίας ξεκίνησαν στον Αγιονικόλα πριν το 2000... Τότε κάποιοι ρεμαλοξέμπαρκοι ντόπιοι ξεκίνησαν το "σπορ" των κωλόμπαρων στην παραλία και φυσικά έκαναν τα ίδια αίσχη που κάνουν και οι σημερινοί νυχτονονοί, με παράνομες συναυλίες και εκκωφαντικά "νταπαντούπα" που ξεσήκωναν την περιοχή στο πόδι... Ασυνείδητοι ήταν και τότε, όπως ασυνείδητοι είναι και οι τωρινοί. Μέσα στη διαφθορά βέβαια οι τοπικοί θεσμοί τότε (όπως και τώρα), δεν τους άγγιξε ποτέ κανείς, ούτε την τρίχα!! Μετά από λίγα χρόνια ήρθε περισσότερο "κεφάλαιο" στην περιοχή, οι "μεγαλονονοί" δηλαδή, πάλι στην ίδια καραπαράνομη βάση και άνοιξαν πλέον τα 4-5 σημερινά "open air" κωλόμπαρα που στην ουσία καταργούν την κατοίκηση στην περιοχή τα ΠΣΚ!!! Τρελή ηχορύπανση, προγραμματισμένες συναυλίες όλα τα ΠΣΚ και εκκωφαντικές εντάσεις προγράμματος όλη μέρα και νύχτα, που σε αναγκάζουν να κλειδώνεις το σπίτι σου και να φεύγεις μακριά... Μια μακρά ιστορία ΑΛΗΤΕΙΑΣ ταλανίζει την παραλιακή περιοχή του Αγίου Νικολάου, τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια και οι προθέσεις δείχνουν τη διαιώνισή της... ΚΑΝΕΝΑΣ δήμαρχος δεν αναχαίτισε, έστω και λίγο αυτό το αίσχος. Αντιθέτως κάθε χρόνο ξεφυτρώνουν νέα "μαγαζιά" με την ίδια άθλια νοοτροπία του "κάνω αρπαχτή τα καλοκαίρια και στα π@π@ρ@@ μου οι περίοικοι", φυσικά με τις ευλογίες και τις αδειοδοτήσεις του δήμου... Τα κωλόμπαρα είναι εισόδημα για ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΟΣΜΟ, καταλαβαίνεις;;;; Ζεσταίνουν τσέπες κι αυτός είναι ο μόνος λόγος που παραμένουν, ΟΧΙ γιατί τα ... επισκέπτονται οι ταλαίπωροι περίοικοι που έχουν μείνει άφωνοι με τη πρωτοφανή πολιτική σαπίλα της περιοχής που επέλεξαν και κατοικούν!!

      Διαγραφή
    9. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε 9.22 όταν λες "πρωτοφανής πολιτική σαπίλα". Είναι ο πιο διευκρινιστικός όρος που έχω ακούσει μέχρι τώρα. Τέτοια "σαπίλα" τόσων χρόνων δεν έχει ξαναγίνει πουθενά. Γι' αυτό κι έμεινε η Αρτέμιδα σ' αυτή την κατάντια και την εξαθλίωση. Όλα ξεκίνησαν από την εποχή του Κασσίμη και μετά.
      Ήθελα να ξέρω όμως όλοι αυτοί που κατέστρεψαν κυριολεκτικά τον τόπο, θα φύγουν έτσι σαν κύριοι? Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα? Δεν θα υποστούν τις κυρώσεις του νόμου?
      Γιατί αν φύγουν σαν κύριοι, τότε η νέα διοίκηση του δήμου δεν θα ξεκινήσει σωστά. Αν καλυφθούν τα "αίσχη" που έκαναν οι προηγούμενοι, τότε μην περιμένετε καμία αλλαγή στην περιοχή.
      Από τον πρώτο χρόνο θα πρέπει να φανούν τα δείγματα γραφής των καινούργιων!!!!!

      Διαγραφή
    10. Όχι καλέ μου Αριστογείτωνα δεν τα έφεραν ούτε οι Σπαταναίοι, οι Λουτσιώτες τα έφεραν και μάλιστα οι νεώτεροι Λουτσιώτες αυτοί που δεν είναι Αρβανίται, γι'αυτό δω μέσα πολλοί φωνάζουν άσχημα με ακραίους χαρακτηρισμούς αλλά έξω δεν λένε κουβέντα γιατί ξέρουν οτι πάει ο ένας γείτονας, το παιδί του άλλου γείτονα κοκ.

      Διαγραφή
    11. και οι τρεις ανωτερω μπλογκιτες εχουν ΔΙΚΙΟ.ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1967.Στην αρχη ηταν ενα μπαρακι περιθωριακο.....Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ δεν χτυπηθηκε στην αρχη.Τοτε ακομα που οι κατοικοι μπορουσαν να εμποδισουν την ΕΞΑΠΛΩΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Τοτε ακομα στην περιοχη υπηρχαν μονον οι ταβερνες.Ουτε οι ταβαρνες το ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.....Πιστευω οτι ουτε οι Δημοτικες αρχες ειχαν καταλαβει που θα καταληξει.Μετα το 2004 εγινε ο κακος χαμος.Ηρθε η οργανωμενη μαφια με τις παραφυαδες της ηρθαν τα μπαρμπουνια τα πουλια η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα που αλωσε εντελως και τον δημο.Τωρα πια η σαπιλα πιανει τους παντεςΘελει πολυ μεγαλη κινητοποιηση των ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΙς ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑοταν εκλεισαν τα παραλιακα αυθαιρετα μπουζουκαδικα Εκει ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ηταν μεγαλυτερα και οι νον οι ισχυροτεροι.Μεγαλο και διαρκη αγωνα.Ουτε ο Δημαρχος μονος του ουτε οι Αγιονικολιτες μονοι τους μπορουν να αντιμετωπισουν την κατασταση.

      Διαγραφή
    12. Μην αυταπατάστε κύριοι με κινητοποιήσεις κατοίκων και δημοτικών αρχών οι δημοτικές αρχές χαιδεύουν πάντοτε τα αυτιά των ψηφοφόρων τους φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοι δημότες που τα γουστάρουν αυτά, μόνη λύση ο εισαγγελέας αυτόν δεν μπορεί να τον σταματήσει κανένας ούτε ο ίδιος ο Σαμαράς

      Διαγραφή
  18. Αναρωτιεμαι πως Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτρεπει τετοιο ρεζιλικι.Βεβαια αφου επετρεπε να τον εκπροσωπει ο τσαλαπετεινος αφου εβαλε την συμβουλο του Κατσαλιρου υποψηφια αφου εξαντλησε τις αντιφατικες δηλωσεις αφου επιασε την υποστηριξη του Ξηρου και της Αργεντικης ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ .....
    Οταν διαβασα οτι ο Ξηρος απλα ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΠΑΛΗ σκεφθηκα να την προτιμησω και εγω για τον βουλευτη που το ειπε και να του την μπουμπουνισω για να σωθει η τιμη τησ Αριστερας .Μετα ομως συνηλθα και ειπα δεν αξιζει να ασχολουμαι πλεον μαζι τους ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ τοσο απλα. ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ και παμε για αλλα.....με υγεια και καθαρο μυαλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χρήστος Μάρκου αγαπητέ Αριστογείτωνα η μεγάλη σου συμπάθεια δεν ηταν του ΣΥΡΙΖΑ ήταν της Νέας Δημοκρατίας αν όχι επίσημα τουλάχιστον τα περισσότερα στελέχη του προς τα κεί έκλιναν αυτό σημαίνει οτι ο Κ.Π. δεν είναι του σημερινού απερχόμενου δημάρχου.

      Διαγραφή
    2. Ναι τώρα μας έπεισες οτι ο ΚαΠαπίδης δεν είναι του σημερινού δημάρχου . Αφού και εδώ και στα δημοτικά συμβούλια όλο επαίνους ήταν προς αυτόν.

      Διαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ...Η ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΡΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ
    Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ
    Εγω μιλουσα για τον καπαπιδιο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ .Δηλαδη τωρα που μου ειπες οτι ειναι δεξιος σωθηκαμε....ΒΡΕ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙς ΔΟΥΛΕΙΕΣΓιαυτο σας επαινει το καπαπιδιο η ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?Για πες μας .....γιατι δεν ΜΙΛΟΥΣΑΝ ?Μαζι τα κανονιζατε ?ακου εκλιναν ...σε τι εκλιναν ?ΕκλΕΙναν τα ματια ?Αυτο εννοεις?

    ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας