ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Γιατί όχι και στην Αρτέμιδα;

Θεσσαλονίκη: Η Λεωφόρος Νίκης μετατρέπεται σε πεζόδρομο και οι κάτοικοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους [εικόνες]

Τον καλό καιρό και τον ήλιο εκμεταλλεύονται σήμερα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν την βόλτα τους στην παραλία της πόλης, με αφορμή την πεζοδρόμηση της οδού Λεωφόρου Νίκης. Το μέτρο υλοποιείται πιλοτικά την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα όμως κατ εξαίρεση τον Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε την δεύτερη Κυριακή.
Η πεζοδρόμηση βρίσκεται σε ισχύ για έξι ώρες, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. Σύμφωνα με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, οι αντιδράσεις από τις μέχρι τώρα πεζοδρομήσεις ήταν θετικές ενώ παρόμοιες πρωτοβουλίες θα ληφθούν και για άλλους κεντρικούς δρόμους.

Πηγή φωτογραφιών: Thestival.gr

55 σχόλια:

  1. ΘΩΜΑ ας τα αυτά και έλα επί της ουσίας. Οι εξελίξεις τρέχουν .................
    Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
    ΣΠΑΤΩΝ -ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
    Είναι απόλυτα σίγουρο ότι οι εκλογές στο δήμο θα επαναληφθούν αφοί για τον ίδιο λόγο είχαμε εκλογές σε 3 δήμους το 2010.
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
    ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ
    - ΑΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΔΑ
    - ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ § Γ
    Ολόκληρη η απόφαση του Πρωτοδικείου Χαλκίδας
    Αποκλεισμός της Μαρίνου
    Δημοσιεύτηκε η απόφαση που εγκρίνει-απορρίπτει συνδυασμούς και υποψηφίους. Δείτε την απόφαση
    Από τους υποβληθέντες συνδυασμούς:
    Α) ΄Οσον αφορά τον συνδυασμό «ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ» του Δήμου Χαλκιδέων:
    Επειδή στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων υπάρχουν 7 υποψήφιοι ενώ έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 8 και στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης υπάρχουν 3 ενώ έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 4, η δήλωση είναι απαράδεκτη ως προς τις ως άνω Δημοτικές Ενότητες και θεωρείται ως μη γενομένη. Στις εναπομείνασες Δημοτικές Ενότητες Ανθηδώνος, Αυλίδας και Χαλκιδέων (3), συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων. Επειδή οι ως άνω Δημοτικές Ενότητες (ήτοι οι 3) καλύπτουν τον αριθμό των 3 από τις 5, στις οποίες υποχρεούται κάθε συνδυασμός να έχει υποβάλει υποψηφιότητες κατ’ ελάχιστο αριθμό και επειδή ταυτοχρόνως το 1/3 των υποψηφίων στις εν λόγω Δημοτικές Ενότητες είναι γυναίκες, τηρουμένης της απαιτουμένης ποσόστωσης, η δήλωση του συνδυασμού θεωρείται νόμιμη ως προς Δημοτικές Ενότητες Ανθηδώνος, Αυλίδας και Χαλκιδέων (άρθρα 19, 20 και 21 του Ν.3852/2010). Κατά συνέπεια, συμμετέχει στις εκλογές ως προς αυτές, αλλά δεν συμμετέχει, αναφορικώς με τις Δημοτικές Ενότητες Ληλαντίων και Νέας Αρτάκης, δίχως το μερικό απαράδεκτο να ασκεί έννομη επιρροή ως προς τη νομιμότητα ολόκληρης της δήλωσης του συνδυασμού.
    Β) ΄Οσον αφορά τον συνδυασμό «ΡΕΥΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» του Δήμου Χαλκιδέων:
    Επειδή στις Δημοτικές Κοινότητες Δροσιάς, Βαθέως, Αγίου Νικολάου και Νέας Λαμψάκου υπάρχουν 2 υποψήφιοι ενώ έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον 3 η δήλωση είναι απαράδεκτη ως προς τις ως άνω Δημοτικές Κοινότητες και θεωρείται ως μη γενομένη. Στις εναπομείνασες Δημοτικές Κοινότητες Βασιλικού, Νέας Αρτάκης, Παραλίας Αυλίδος και Χαλκιδέων (4), συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων. Επειδή οι ως άνω Δημοτικές Κοινότητες (ήτοι οι 4) υπερβαίνουν τον αριθμό των 3 από τις 8, στις οποίες υποχρεούται κάθε συνδυασμός να έχει υποβάλει υποψηφιότητες κατ’ ελάχιστο αριθμό και επειδή ταυτοχρόνως το 1/3 των υποψηφίων στις εν λόγω Δημοτικές Κοινότητες είναι γυναίκες, τηρουμένης της απαιτουμένης ποσόστωσης, η δήλωση του συνδυασμού θεωρείται νόμιμη ως προς Δημοτικές Κοινότητες Βασιλικού, Νέας Αρτάκης, Παραλίας Αυλίδος και Χαλκιδέων (άρθρα 19, 20 και 21 του Ν.3852/2010). Κατά συνέπεια, συμμετέχει στις εκλογές ως προς αυτές, αλλά δεν συμμετέχει, αναφορικώς με τις Δημοτικές Κοινότητες Δροσιάς, Βαθέως, Αγίου Νικολάου και Νέας Λαμψάκου, δίχως το μερικό απαράδεκτο να ασκεί έννομη επιρροή ως προς τη νομιμότητα ολόκληρης της δήλωσης του συνδυασμού.
    Γ) ΄Οσον αφορά τον συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΝΕΑ ΑΡΧΗ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου:
    Επειδή στα Τοπικά Συμβούλια στα οποία έχουν δηλωθεί υποψήφιοι (11) δεν υπάρχει η απαραίτητη ποσόστωση γυναικών και πιο συγκεκριμένα σε 12 υποψηφιότητες Τοπικών Συμβούλων υπάρχουν 3 υποψηφιότητες γυναικών ενώ έπρεπε να υπάρχουν 4 (1/3 του 12) (άρθρα 19, 20, 21 του Ν.3852/2010) (βλ. ΣτΕ 4053/2011, ΣτΕ 2123/2011). Επομένως, κηρύσσει απαράδεκτη τη δήλωση του συνδυασμού στο σύνολό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλού για αλλού ότι θέλει ο καθένας λεει! Ο Δημήτρης Μάρκου είχε παντού την προβλεπόμενη ποσόστοση και αρκετα παραπάνω, είχε τους περισσότερους υποψηφίους. Μεγάλος ο πόνος αλλά ας κρατηθούμε λιγάκι, γιατί γελαει ο κόσμος.

      Διαγραφή
    2. Στις γυναίκες ήταν πλήρης δεν είχε πρόβλημα.

      Διαγραφή
    3. To ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μάρκου δεν είχε πρόβλημα. Από ότι ξέρω την τελευταία ημέρα πριν κατατεθεί στο Πρωτοδικείο πέρασε από τον έλεγχο του Ποθουλάκη και μετά πήγαν μαζί με τον Δημήτρη και το κατέθεσαν στον έλεγχο που γινόταν από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Ας μην ελπίζουν λοπόν και ας μην ονειρεύονται οι χαμένοι

      Διαγραφή
    4. από τον έλεγχο του .........Ποθουλάκη. Γιατι, νομικός είναι ο κυριος;

      Διαγραφή
    5. Έ λοιπόν δεν έχει πρόβλημα το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μάρκου. Μη χαίρεστε. Το πρόβλημα υπάρχει στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής.

      Διαγραφή
    6. EEEE που αλλου θα ηταν?Εκει που οι γυναικες ειναι για να κανουν παιδια......ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ .Δηλαδη μαγκες στον κορυδαλλο κατ ευθειαν.....ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ...ΚΟΡΗ........πως βγηκε ετσι αυτο ?ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ?ΕΝΩ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΒΑΛΚΥΡΙΑ ΣΚΕΤΗ....ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.....Κοιτα να δεις πλακα αν εξ αιτιας του χρυσαυγουλου φαει και ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣΥΣΤΗΜΑ...Να ρωτησουμε το καπαπιδιο ,αυτο εχει ΑΜΕΣΟ ενδιαφερον καθοτι στο παρα τριχα βγηκε οποτε......που εισαι βρε ντε λαληγμενο?Σε μαζεψε η ντε λαλη σα ?

      Διαγραφή
  2. Τελικά υπάρχει όμοιο δεδικασμένο από περίπτωση σε άλλο Δήμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να απαλλαγούμε από τα Χρυσαύγουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωχ, λέτε; Φαντάζεστε τι έχει να γίνει; Άν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Κατσαλιρο τον βλεπω σε ποσοστο κατω του 10 τοις εκατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τον πουλακα να μου πεις που τον βλεπεις,,,,απε ο κατσαλιρος χωρις πουλακα,,,,θα τον Ξεπερασει και η ανασσα.ΠΩ ΠΩ ΠΑΛΙ ΕΞΟΔΑ ,,ΠΑΛΙ ΚΑΠΕΛΛΑΚΙΑ....Παλι γελιο.....
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν τον κατσαλιρο τον περασει η ΑΝΑΣΣΑ δεν θα ειναι ευκολα για τον ΔΗΤΡΑΚΗ

      Διαγραφή
  7. Να μην υπαρχει ΤΣΙΡΚΟ που να μην ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ .Τετοιες πλακες μονον στα Τζουμερκα να γινονται ?AΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ COPY PASTE ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακολουθώ το μπλόγκ καιρό το συμπέρασμα είναι οτι η Λούτσα πουλάει πάρα πολύ πουθενά αλλού δεν πρόκειται να βρεθεί μπλόγκ σχετικό με άλλη πόλη που να έχει τέτοια συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν μπλογκ για άλλες πόλεις με τόση ζωντάνια ή τί επιπέδου ειναι αυτά. Όμως σίγουρα έχουμε να κάνουμε στη Λούτσα με φριχτά προβλήματα, που καταντούν ένα παράδεισο, κόλαση!

      Υπέροχη αμμουδιά με αμμόλοφους και αρχαία, που όμως είναι σκουπιδότοπος μεσα σε αυθαιρεσίες από τυχάρπαστους άθλιους καταπατητές μαγαζάτορες. Μέχρι και φρεάτια βόθρων θα δείτε!
      Ωραία θάλασσα, που όμως χύνονται οι οχετοί σπιτιών και όλων σχεδόν των μαγαζιών!
      Το μισό χρόνο και πλέον, τεράστιο τμήμα της πόλης πλήττεται από άθλια ηχορύπανση νυχτερινών κέντρων και μουσικών εκδηλώσεων σε υπαίθρια γήπεδα.
      Τα σχέδια πόλης λιμνάζουν δεκαετίες.
      Λούτσα και ανομία είναι συνώνυμα.

      Όχι βέβαια. Δεν πουλάει η Λούτσα. Πουλάνε τα προβλήματά της, που αντί να μειώνονται, διογκώνονται, με άμεσο κίνδυνο να γίνει η κατάσταση πιθανόν μη αναστρέψιμη.

      Διαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 12 Ο6.
    Εγω δεν μενω στην Λουτσα Ομως εκει ειναι οι αναμνησεις μου και μεχρι προσφατα ειχα ιδιοκτησια .
    Δεν υπαρχει περιοχη στην Ελλαδα τοσο κοντα; στην πρωτευουσα που ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΒΑΝΑΥΣΑ οσο η Λουτσα.Ναι λοιπον η κακοποιηση και ο ΒΙΑΣΜΟΣ πουλαει.Δεν το ηξερες ?Αλλα μεσα απο την αθλιοτητα του βιασμου ΞΕΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.Οπως ακριβως δεν θα μαθαινες για τους βιασμους και φονους γυναικων στην Ινδια,Ετσι δεν θα μαθαινες για αρχαια ιερα που εγιναν χωροι Κατσιρλαμα,οπωσ δεν θα μαθαινες οτι υδροβιοτοποι σπανιων πτηνων ανασκολοπιζονται ΑΠΟ ΚΛΑΡΙΝΑ σε παρανομα γηπεδα. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ για να εκ πολιτισουν την καρετα καρετα ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ .Δεν θα μαθαινες οτι Η ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ δανειζεται απο τον δημο ,κατακαλοκαιρο σε παραλιακο αυθαιρετο που καρφωνει φοινικιες ,και απλωνει διχτυα στην ακτη οπου ναναι.Δεν θα μαθαινες οτι η κεντρικη πλατεια ειναι ΘΑΜΕΝΗ στην αμμο με το αγαλμα του Βενιζελου να αντικρυζει τα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΞΗΛΩΜΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑ.Αυτα φιλε ειναι ολιγα μονον απο τα συμβαινοντα στην Λουτσα Μαζι με τις παρανομες αμμοληψιες που ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΚΑ που ξεφυτρωνουν στην παραλια λες και ειμαστε στην ερημο του Μεχικο ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.Αυτη την ντροπη δημοσιοποιουμε μην τυχον και κανεις αισθανθει εντροπη και βαλει χερι στα ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΑΣΕΛΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΑΥΤΟΣ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΙΑΣΘΕΙΣΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.,οπως ακριβως στην Ινδια φιλε.Γκοθαμ Σιτυ εχει γινει η Λουτσα καθε εκνομης δραστηριοτητας και καθε ειδους διακινησης.με δημοτες τρομοκρατημενους απο τους νταβατζηδες και τους προστατες της νυκτερινης ζωνης,που αλωνιζουν .με την ανοχη και της πολιτειας δια των ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ..που καμωνονται οτι δεν τρεχει τιποτα....ενω ειναι ολοι ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αθλητικός Οργανισμός παραχώρησε το "γήπεδο" στους συλλόγους της περιοχής μας, με τους όρους:
      σεβασμός οραρίων κοινής ησυχίας και είσοδος χωρίς αντίτιμο για τους πολίτες !
      και άλλους πολλούς !
      οι περισσότεροι δεν έγιναν σεβαστοί προχθές αλλά κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη για αυτό!
      μήπως πρέπει να γίνει μήνυση από τους κατοίκους προς τον Αθλητικό Οργανισμό;

      Διαγραφή
    2. Πάλι καλά, γιατί πέρσι, εκτός των "γηπέδων" για ντάπα ντούπα, είχε δώσει πράσινο φως, παρά την απαγόρευση της Κτηματικής, σε καφετέρια του κέντρου, για καταπάτηση δύο στρεμμάτων αμμουδιάς για να κάνει αυθαίρετο γήπεδο ...μπητς βόλλευ συν την εξέδρα των παρελάσεων των εθνικών εορτών!

      Διαγραφή
    3. χα χα χα Η ΑΡΤΕΜΙΣ .....ΕΒΑΛΕ ΟΡΙΑ .....
      Βρε τηνΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ εξεδρα που θα την δωσει εφετος ?ποιος εχει σειρα ?

      Διαγραφή


  10. Ο ΤΖΟΥΛΟΣ
    Ο Τζουλος ηταν παιδαρος.Εικοσι πεντε χρονων ,ψηλος .οχι πανυψηλος αχαρος,με αρμονικο σωμα οπου οι μυες απλως διαγραφονταν και δεν φουσκωναν, με αρμονικα χαρακτηρηστικα προσωπου τετοια που συναντας μονον στα αρχαια αγαλματα.Το σωμα του Τζουλου που θαρρεις πωσ βγηκε απο το εργαστηρι του Φειδια, δεν σμιλευτηκε στα γυμναστηρια και δεν χτιστηκε με βιταμινες και συμπληρωματα.Στα χωραφια χτιστηκε, εκει που απο οσο θυμοταν τον εαυτο ,του μικρο παιδι ,βοηθουσε τον πατερα του στις αγροτικες δουλειες .Ο κυρ Μενιος μικρο αγροτης καπου στην Μακεδονια ,παλια υπηρετουσε στα ΤΕΑ ,μετα τα κατηργησαν και παρ οτι τον ειχε μοναχοπαιδι τον εστρωσε απο μικρο στην δουλεψη της γης.Αν και σιχαινοταν τους κομμουνιστες ενα πραγμα παραδεχοταν .Ηδουλεια κανει τους ανδρες το γιαπι το πιλοφορι το μυστρι.Τωρα γιστιι αυτο το τραγουδι ηταν κομμουνιστικο για τον Κυρ Μενιο που το ελεγε σιγα σιγα στον Τζουλο, σαν να ηταν απαγορευμενο,κανεις δεν ηξερε.Μαλλον θα το τραγουδουσε κανενας συμμοριτης ,ειχαν απομεινει ακομα κατι τετοιοι γκρινιαζε , τωρα πια κατεβαιναν και επισημα στις εκλογες ,εκει καταντησαμε μουρμουριζε ανεβοκατεβαζοντας με μανια την τσαπα λες και χτυπουσε τον αορατο εχθρο.Τον Τζουλο τον εστειλε σχολειο δημοτικο και γυμνασιο .Ομως ο Τζουλος αφου η φυση του εδωσε τοσα δωρα στο σωμα ,τσιγκουνευτηκε στο μυαλο και δεν τα καταφερνε στα γραμματα.Απο την εφηβεια του ,αφ οτου αρχισε να εμφανιζεται η ανδρικη του υποσταση και οι πρωτες τριχες ο Τζουλος αρχισε να μοιωθει εντονα το καλεσμα της φυσης.Παιζοντας τα σεουαλικα παιχνιδια των αγοριων τησ ηλικιας του ,απο τα επιφωνηματα τπυς καταλαβε οτι ηταν ιδιαιτερα προικισμενος.Μετα μαλιστα την πρωτη του σεξουαλικη εμπειρια ,εκει με το κοριτσι οπου τον συνοδευσε ο κυρ Μενιος ,στο σπιτι με τα κοριτσια ,η προικισμενη του φυση ,γεμισεμε υπερηφανεια τον κυρ Μενιο.Εφυγαν με την ιδιοκτητρια να λεει ..δωρο του καταστηματος στον μικρο και οποτε θελει ....εχει και εκπτωση.Μπραβο μωρε του χτυπησε την πλατη ο Κυρ Μενιος μου εμοιασες....Ηταν η πρωτη φορα που ο Τζουλος ακουγε μπραβο.Στο σχολειο οι καθηγητες ολο παραπονα ηταν .Δεν τα παιρνει τα γραμματα βαλτον σε καμμια τεχνη του ελεγε ο γυμνασιαρχης.Τελος παντων κουτσα στραβα εβγαλε το γυμνασιο και τον βαλανε σε συνεργειο στην Σαλονικη.Εκει στην μεγαλουπολη ο Τζουλος με την μουτζουρωμενη φορμα ολη μερα την λαδιλα του συνεργειου που πλενοταν και δεν ελεγε να φυγει απο πανω του,ανακαλυψε το ταλεντο του.Οχι μονον μπορουσε να ικανοποιει και την πιο απαιτητικη γκομενα αλλα μπορουσε να κραταει και ζηλευτο ελεγχο στην διαρκεια της πραξης.Αρχισε λοιπον, ατυπα στην αρχη ,να χρονομετριεται .Σαν δυτης που μετραει χρονοκαταδυσης ο Τζουλος ,αρχισε να χρονομετρα τις δικες του καταδυσεις και να σπαει τα ρεκορ του σε εναν αγωνα με τον εαυτο του.Ετσι οταν ηρθε η προταση για καλλιτεχνικη καριερρα το θεωρησε σαν επιβραβευση της αθλητικης του προετοιμασιας.Ηπροταση ηρθε στον Τζουλο απο εναν σκηνοθετη ,ετσι του τον συστησε μια απο τις τυχαιες οπως τις ονομαζε που εριχνε εδω και εκει .Τοτε ηταν που απεκτησε το καλλιτεχνικο ψευδωνυμο Τζουλος.Ηταν επιλογη του ατζεντη.Γιατι μεχρι τοτε ηταν για ολους ο Δημητρακης..με την μεγαλη....
    Συνεχιζεται...............Θωμα το ειχα υποσχεθει..αν πεσει ο κατσαλιρος να το στειλω ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΤΟΡΥ....ειναι μια αλληγορια του ξεπεσμου που οταν ερχεται σιγα σιγα δεν γινεται καν αντιληπτος.Αν παλι δεν θελεις την συνεχεια ουδεν προβλημα μπορεις να το σβυσεις καταλαβαινω οτι καποιοι μπορει να σοκαρονται αλλα αν δεν κανεις καθαρα τα προβληματα και στρουθοκαμηλιζεις δεν θα βρεις ουτε τις αιτιες ουτε τις λυσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συνεχεια ΤΖΟΥΛΟΣ


    Σε αυτη την δουλεια δεν μπορει να σε λενε Μητσο χρυσε μου,θα σε λεμε Τζουλο .
    Ο Δημητρακης δεν τολμησε να διεκδικησει αλλο ψευδωνυμο.Σαμπως ηξερε τι συνεβαινε σε αυτο τον χωρο?
    Ομως ο ατζεντης ηταν σπαθι.Του εκλεινε την μια δουλεια πανω στην αλλη με καλα λεφτα.Τι δουλεια δηλαδη,διασκεδαση ηταν για τον Τζουλο ,σε σχεση με την βρωμια του συνεργειου.Ανοιξε λογαριασμο στην τραπεζα ,αφησε το συνεργειο ,πηρε αυτοκινητο και επισκεπτοταν το χωριο εποχουμενος.Επαιρνε τα γεροντια και τα πηγαινε στην πολη οπου ο κυρ Μενιος καμαρωνε καθως κατεβαινε απο την κουρσα μπροστα στα μαγαζια των γνωστων να σκανε απο την ζηλια τους που ο δικος του γιος ,εγινε ηθοποιος.
    Γυριζει βιντεο ταινιες ελεγε, τις στελνουν κατ ευθειαν στο εξωτερικο συμπληρωνε περηφανος.
    Να ειναι καλα το παιδι δεν μας ξεχναει παραπανω απ τον ΟΓΑ μας στελνει καθε μηνα.
    Ο Μενιος αγορασε και μεγαλη τηλεοραση και DVD.Οτι καλυτερο ει[ε στο μαγαζι.Ηρθε ο τεχνικος τον εκπαιδευσε πηρε και καμμια δεκαρια ελληνικες ταινιες που οταν τις ειδαν με την κυρα Φροσω ενθουσιαστηκαν.Εγινε τακτικος πελατης στο μαγαζι.Καθε εβδομαδα επαιρνε επτα ταινιες μια για καθε βραδυ ελληνικες βεβαια παντοτε.Διασκεδαζαν με την κυρα φροσω πολλες φορες βαζοντας ξανα και ξανα τα ιδια σαν μωρα που θελουν να επαναλαβουν την απολαυση μεχρι που μαθαιναν απ εξω τις ατακες. που τις ανταλλαζαν ολη μερα και γελουσαν μεταξυ τους .
    Ομως ο Μενιος ειχε στοχο που πηρε το DVD και δεν τον ξεχνουσε.Ηθελε να δει τον γιο του στην οθονη.
    Πολλες φορες του ξεφευγε .Να αυτος μοιαζει με τον δικο μας ελεγε στην Φροσω και αυτη συμπληρωνε.
    μπααα ο δικος μας ειναι καλυτερος θα δεις ..ειμαι σιγουρη.
    Μια ημερα ο Μενιος παραδιδοντας το εβδομαδιαιο πακετο στο μαγαζι ,ειχαν αποκτησει οικειοτητα πλεον με τον ιδιοκτητη του το εσκασε .
    Το και το θελω να μου βρεις κασετα του γιου μου..
    Εδωσε το ονομα ο αλλος εψαξε στο κομπιουτερ δεν βρηκε τιποτα.
    Βρε Μενιο μηπωσ κανει διαφημηστικα ο γιος σου?
    Αυτα δεν κυκλοφορουν σε dvd.
    Tα στελνουν κατ ευθειαν στο εξωτερικο ειπε περηφανος ο Μενιος .
    Αααα πεςτο ντε του απηντησε ο αλλος και ανοιξε το ντουλαπακι κατω απο το ταμειο.....
    Εβγαλε πακους τις ταινιες και καταλογους.
    τιτλο ,ονοματα? ρωτησε

    συνεχιζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα αν πάτε στις Αλυκές Βόλου παράδειγμα θα βλαστημάτε να γυρίστε στην Λούτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ ......ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ....
    ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.......
    Και που να πας Ινδια φιλε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπέος έκανε την δουλειά του αν και υπόδικος το συμφέρον του κυνήγησε το τραγικό είναι οτι ο Βόλος μια απο τις 5 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας κατοικείται απο τόσο ηλίθιους ανθρώπους.

      Διαγραφή
  14. ΕΝΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ...στους μαγκες τους πειραιωτες που ....τον ψαχνουν οι εισαγγελεις,,,και αυτον τον χασαμε.....γαμ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας τολμήσουν να πειράξουν τον Μαρινάκη!

      Διαγραφή
    2. αστειευεσαι παιδι μου ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ.με εκπροσωπο τυπου ΕΣΕΝΑ......
      ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΟΥΛΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ 5 43 ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟΝ ΤΖΟΥΛΟ .
      Δεν θα καταλαβεις μαλλον αλλα δεν πειραζει ,Ετσι γινεται με την ηθικη μαστουρα.δεν την καταλαβαινει ο ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Για τους αλλους το γραφω μπας και καταλαβουν, πως γινεται σιγα σιγα,Η ΠΛΗΡΗΣ ΗΘΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ αυτη που βλεπουμε γυρω μας, οσοι μπορουμε να την διακρινουμε ακομα ,πραγμα που ιδιαιτερα στην Λουτσα γινεται ολο και πιο ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΟ.
      ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΣΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ,,,,ΠΟΥΟΥΟΥΛΑΑ ...Πουλα τα ολα.....

      Διαγραφή
  15. οσο για την Ζαχαρω εεεεεεε δεν το συζητω.Εφερε ρωσιδες βουλγαρες κλπ κλπ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τί κεραυνός ήταν αυτό το χθεσινό πάλι να χάσει 7 - 1 η Βραζιλία μέσα στην χώρα της απο τους Γερμανούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μεγάλο καημό έχεις για τους "φτιαγμένους" ποδοσφαιριστές και την κλωτσοπατινάδα! Πολύ σημαντικό θέμα! Κοίτα τα χάλια γύρω μας, που πάμε φούντο σε μια χώρα χωρίς μέλλον... Τα έλυσες τα θέματα και το Μουντιάλ σε μάρανε ελληναρά μου.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΟΙ ?
      ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΝ.Στην βραζιλια πεινανε αλλα η μπαλα ειναι το προβλημα.....Κανεις δεν ασχολειται με τα χιλαδες ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ...οι ταραχες η ανεργια η κολοσσιαια ανισοκατανομη του πλουτου μιας πλουσιας χωρας ειναι εξαφανισμενα , απο την ΜΑΣΤΟΥΡΑ του ποδοσφαιρου,

      Διαγραφή
    3. Στρουμφίτα ελάχιστα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο αλλά αυτό πουλάει περισσότερο απο όλα σε όλο τον κόσμο.
      Αριστογείτωνα καμιά σχέση ο Μαρινάκης με τον ηλίθιο τον Μπέο, χάρη στον Μαρινάκη και μόνο ο Ολυμπιακός παρα λίγο να φτάσει στους 4 της Ευρώπης καμιά σχέση ούτε με Κόκκαλη όταν στην Ευρώπη ήταν μηδενικό.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ! ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΔΏ ΜΕΣΑ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ....ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ! ΑΣΕ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    5. Με τι άλλο να ασχοληθούμε απο τον Χρήστο απαλλαχτήκαμε βγήκε αυτός που θέλαμε σε εναν μήνα πιάνει δουλειά το έχω πεί άπειρες κακώς και δεν αναλαμβάνει απο την επόμενη των εκλογών αλλά αυτός είναι ο νόμος δεν γίνεται διαφορετικά

      Διαγραφή
    6. EXETE ALL DAY PARTY ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
      Και το βραδυ.....εκ πολιτισμος με ηπειρωτικο γλεντι Που αλλου ?Στα καταπατημενα...με τι να ασχοληθουμε ?εεεεεεεεεε γιαυτο σας γραφω για τον Τζουλο.....

      Διαγραφή
    7. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η κα ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ
      Άντε βρες άκρη. Η κα Πιτσιγαυδάκη είναι Πρόεδρος της θρυλικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος, στην οποία πριν από λίγο καιρό (πριν τις δημοτικές εκλογές) ήταν Πρόεδρος η κα Άννα Ραφτοπούλου (υποψήφια Δήμαρχος που παρά τις μεγάλες δαπάνες και πολυετής προετοιμασίες ήλθε Τρίτη). Αμφότερες λοιπόν (Πιτσιγαυδάκη και Ραφτοπούλου) που ήταν και κολλητές (έως λίγο πριν τις εκλογές όταν η πρώτη εγκατέλειψε τη δεύτερη υποστηρίζοντας τον υποψ. Δήμαρχο Δημήτρη Μάρκου), υποτίθεται ήταν αντίθετες με τα σχέδια της ΕΥΔΑΠ να ρίξει τα λύματα στη θάλασσα της Αρτέμιδος κατασκευάζοντας το γνωστό ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι. Παρόλα αυτά (Προσωπικά δεν πίστεψα ποτέ αυτές τις κυρίες) στις φετινές διοργανώσεις της εν λόγω Ομοσπονδίας φάνηκαν οι πραγματικές προθέσεις ιδίως της κας Πιτσιγαυδάκη (νυν Προέδρου), που δέχθηκε ως «ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ» της την ΕΥΔΑΠ ΑΕ [Βλέπετε το γνωστό διαφημιστικό της γνωστής και θρυλικής Ομοσπονδίας για τα Βραυρώνια, όπου εκτός την παρουσίαση των χορηγών (μεταξύ αυτών και της «μέγα» ΕΥΔΑΠ), υπάρχει ευχαριστήριο και προς την πρώην Πρόεδρο, κα Ραφτοπούλου (γεγονός που δείχνει ένα δείγμα σύμπλευσης)]. Έ, λοιπόν πως γίνεται να τα παίρνει ένας φορέας όπως η Ομοσπονδία από έναν Κρατικό Οργανισμό που θέλει να φέρει τα λύματα στη θάλασσά μας; Η πράξη αποδοχής αυτής της διαφημιζόμενης μεγάλης χορηγίας εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ είναι απόφαση της Ομοσπονδίας ή κάποιων παραγόντων της; Σε κάθε περίπτωση πάντως η ενέργεια αυτή είναι αντικαταστατική και για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους τα μέλη της Ομοσπονδίας πρέπει να θέσουν θέμα άμεσης διαγραφής της κας Πιτσιγαυδάκη από τη θέση της Προέδρου.

      Διαγραφή
    8. Ακουσα τις κασεττες του ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ .Αυτου του θεου της ποδοσφαιρικης μαστουρας... ΣΚΕΤΟΣ ΒΟΥΔΑΣ ....τυφλα να εχει ο Δαλαι Λαμα.....
      ΘΕΟΣ ΝΑ ΟΥΜ .....ΑΠΟ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΙΘΗΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
    9. Να τελειώνουμε με το θέμα του Μαρινάκη επειδή είναι εντελώς εκτός θέματος και μας κράζουν, σίγουρα έκανε πολλές παρανομίες ίσως έχουν δίκιο για όλα αυτά που του λένε αλλά δεν είναι ο μοναδικός ας πρόσεχε τουλάχιστον να τα έχει καλά με τον γυαλάκια όπως ο Μπόμπολας και ο Μελισσανίδης όποιος τα πάει καλά με τον γυαλάκια διαγράφονται αυτόματα όλες οι παρανομίες του όποιος του πάει κόντρα τον πήρε και τον σήκωσε βγαίνουν στην φόρα όλες οι παρανομίες του στην εκατοστή και βαπτίζεται εγκληματική οργάνωση ούτε η Χρυσή Αυγή την γλύτωσε.

      Διαγραφή
    10. Αριστογειτων ο Αλβανος.ο Τουρκος..κλπ κλπ10 Ιουλίου 2014 στις 2:27 μ.μ.

      Ειδατε οτι ολα δενουν ?Μαρινακης ,χρυσαυγουλο,πουλακας, ολοι οι ΝΤΑ ΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΙ.Λιγο να ξυσεις νααααααααα τοοοοοοοο το προοδευτικο........χρυσαυγουλο.....
      ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.....ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΠΛΑ ΝΑ Α7ΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ......ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ.......θΕΛΕΙ Η ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΡΗΜΑ ......ουτε ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ......

      Διαγραφή
    11. ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ....ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ......ολο ανοησιες γραφεις ,,σε προγκηξανε ολοι και δεν καταλαβαινεις μια.ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΙ μας βγηκαν ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ που κοροιδευουν τα γυαλακια .....,αυτο βρηκες σαν μειονεκτημα ?
      τοσο σου κοβει?

      Διαγραφή
    12. Κάνεις λάθος καμιά σχέση με Χρυσή Αυγή ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ αλλά η Χρυσή Αυγή για καιρό αλληλουποστηριζόταν με τον γυαλάκια.

      Διαγραφή
    13. Ακου βαπτιζεται ,,η δεν ξερεις τι γραφεις η δεν ξερεις τι ψηφιζεις ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ εκ των συμφραζομενων ....

      Διαγραφή
    14. Άσε μας ρε εξυπνάκια ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζω είπαμε ίσως να με μπερδεύεις με άλλους ανώνυμους

      Διαγραφή
    15. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ , σημαινει οτι ξερεις να γραφεις ?Εγω το τοποθετησα διαζευκτικα..παλι τιποτα δεν καταλαβες,Ακου τωρα τι σχεση εχει ο Μαρινακης, με τον προεδρο Ρουσβελτ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ NEW DEAL.Aν ο Αλ Καπονε εβαζε για γερουσιαστης ειπε ,θα εβγαινε οπωσδηποτε.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜ ΑΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΣ .Αυτο απανταει και στο επιχειρημμα σου οτι ψηφιζεις συριζα.....ταυτοχρονως.

      Διαγραφή
  17. ΤΖΟΥΛΟΣ

    Ο ιδιοκτητης του βιντεικλομπ ,ανοιξε το ντουλαπακι κατω απο τον κομπιουτερ και εβγαλε πακο ταινιες και καταλογους.
    τιτλο ,ονομα ?ρωτησε τον κυρ Μενιο
    Δεν ξερω τιτλους ,το ονομα σου το ειπα.
    Ρε συ Μενιο μου ειπες το κανονικο,το αλλο ,το καλλιτεχνικο θελω.
    Ο Μενιος κολωσε ,θα ρωτησω την κυρα ειπε.
    Παρτη τηλεφωνο ειπε ο αλλος και του ςετεινε το ακουστικο γεματος περιεργεια.
    Ελα φροσω εγω ειμαι.Οχι μωρε δεν επαθα τιποτα.Τοονομα ξεχασα μωρε ,στο ειπε ο Δημητρακης το θυμασαι?Πως το επες ? Τζουλιο ?Ιταλικο ειναι ααααα καλα σε κλεινω.
    ΤΖΟΥΛΙΟ ειπε περηφανα.
    βρε συ Μενιο ο Τζουλος ειναι γιος σου ?
    Ο Μενιος δεν προσεξε την διαφορα στο ονομα ,τον ξερεις ειπε ?
    Ο αλλο εδειξε εναν πακο ταινιες.Εδω ειναι ολα του ειπε.Ποια θελεις ?Διαλεξε μου εσυ.
    Ο ιδιοκτητης αρχισε να ανακατευειτις θηκες.Διαλεξε δυο και τους τις εδωσε.
    Τα καλυτερα του ειπε με πονηρο υφος.Φοβερα καλαθια βαζει ο γιος σου ...συμπληρωσε
    Ο Μενιος δεν καταλαβε αλλα ουτε ρωτησε μην τον περασει για ασχετοχωριατη.Μην εκθεσει και το παιδι τωρα που ηταν επωνυμος.Παντως το καλλιτεχνικο δεν του αρεσε.Πως του ηρθε? αναρωτηθηκε
    Πηγε κατ ευθειαν στο σπιτι.
    Μπηκε κραδαινοντας τα dvd.
    Τα βρηκα φωναξε περηφανος. Εδω τα εχω.
    Η κυρα Φροσω πεταχτηκε πανω.
    Ο Δημητρακης μας ειναι εκει μεσα ? ρωτησε και αρπαξε με λαχταρα τα dvd.
    Τις κρατουσε και τις χαιδευε συγκινημενη
    Θα τις δουμε μετα το φαι,αληθεια τι μαγειρεψες?
    Η κυρα Φροσω σκουπισε με την ποδια το δακρυ στην ακρη του ματιου,αφησε τα dvd σταυροκοπηθηκε και ειπε
    Να τον εχει καλα η Παναγια παρθενα.
    Υστερα αρχισε να στρωνει το τραπεζι.
    Οταν τελειωσαν ο Μενιος αργα σχεδον τελετουργικα πηγε στο μηχανημα ,εβαλε το dvd και πατησε το κουμπι.Καθισαν διπλα διπλα ετοιμοι για την μεγαλη στιγμη.
    Μια ξανθια βγηκε στην οθονη ντυμενη νοσοκομα.
    Ωραια γκομενα σχολιασε ο Μενιος.
    Η Φροσω ηταν ανυπομονη.
    Βαλτο πιο γρηγορα φωναξε.,ο δικος μας που ειναι?
    Περειμενε ρε συ ειπε οΜενιος που ειχε γουρλωσει τα ματια καθως η ξανθια ειχε αρχισει να γδυνεται
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μας ψεκάζουνε λέμε, μας ψεκάζουνε φέτος μέχρι μέσα Ιουνίου είχε σύννεφα αυτά δεν ήταν φυσιολογικά αλλά απο ψέκασμα τώρα σταμάτησαν βέβαια αλλά οι επιπτώσεις είναι αρκετές για 4 - 5 μήνες ακόμα, μας ψεκάζουνε έτσι εξηγείται αυτή η συμπεριφορά του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αμορφωσιά, η αρπαχτή, η τεμπελιά και η έλλειψη πολιτισμού εκεί οφείλονται; Δηλαδή δεν υπάρχει ατομική ευθύνη και δεν φταίμε; Όχι; Για συνέλθετε και αφήστε τις πονηριές γιατί δε μασάμε. Αλλού αυτά.

      Διαγραφή
    2. Ως εναν βαθμό βέβαια αλλά αν του έχουν μαστουρώσει το μυαλό χωρίς να το θέλει ...

      Διαγραφή
  19. Μας ψεκαζουν με βλακοσκονη.ΣΥΝΕΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΖΟΥΛΟΣ συνεχεια....
    Και καθως το ματι τοιυ γαριδα .ζουμαριζε στο μπουτι της νοσοκομας που εβγαζε το καλτσον ,δεν προσεχε στο βαθος της σκηνης.
    Ενοιωσε την κυρα Φροσω να πεταγεται απο τον καναπε διπλα του και ορθια αρχισε να κατευθυνεται προς την εικονα δειχνοντας ,με το δαχτυλο της την οθονη .
    Φυγε γαμω....ουρλαξε ο Μενιος που του εκοβε την απολαυση
    Η Φροσω σε εξαρση φωναζε
    νατος νατος εδω .....
    Ο Μενιος συνηλθε και ακολουθησε την νοητη ευθεια του τεντωμενου δαχτυλου και τοτε προσεξε απο το πλαι της σκηνης εναν αντρα να μπαινει απο την πορτα.Φορουσε ασπρη μπλουζα και ειχε κραμασμενα ακουστικα στον λαιμο.
    Ο Δημητρακης μας ουρλιαζε εκτος εαυτου η Φροσω ,κανει τον γιατρο το παιδακι μου.
    Πριν προλαβουν να συνειδητοποιησουν οτι στην οθονη ηταν ο γιος τους,τοσο διαφορετικος τους φαινοταν ,ο γιατρος πλησιασε την νοσοκομα και αρχισε να της ξεκουμπωνει την μπλουζα.Ο φακος εφυγε απο την ξανθια και αρχισε να ακολουθει σε κοντινα πλανα τις κινησεις του γιατρου.Ενα σωμα ανδρικο γυμνο προβαλε σιγα σιγα καθωσ κυλουσε ο φακος ,ατριχο λευκο και αστραφτερο σαν μαρμαρο.Και οπωσ ο φακος κατεβαινε σε αργη κινηση και εφθασε στο επιμαχο σημειο,ολοκληρη σχεδον η οθονη καλυφθηκε απο εναν γιγαντιαιο φαλλο.Ο Μενιος και η Φροσω ειχαν πετρωσει.Κοιταζαν σαν μαγνητισμενοι το γιγαντιο αντρικο μοριο ,οπως οι τουριστες κοιταζουν τους αρχαιους φαλους συμβολα γονιμοτητας σε πολλους πολιτισμους και στον αρχαιοελληνικο.Αρχεγονες εικονες στοιχηθηκαν πισω τους,η φυση σε ολο της το μεγαλειο προκαλουσε δεος μαζι με αμηχανια.Και οπως η εικονα ειναι πιο κοντα στο ενστικτο παρα η σκεψη ,ο Μενιος σα;ν αρσενικοσ που ηταν ,ταυτιστηκε με τον γιγαντιαιο φαλλο και τον φεροντα.Ηταν γιος του συνεχεια και προεκταση του.Απο τον δικο του προεκυψε με την αρχεγονη διαδικασια διαιωνισης του ειδους. Σαν να συμετειχε και ο ιδιος στην σκηνη και ενω ο φακος ζουμαριζε στο στηθος της ξανθιας,πεταχτηκε ορθιος κραυγαζοντας...
    Καρφωσεεεεεεε ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tζουλος συνεχεια.....
    Οταν ο Μενιος συνειδητοποιησε τι ειχε εκστομισει ηταν πολυ αργα.Η Φροσω ειχε μεινει ορθια και τον κοιταζε μαρμαρωμενη,Γρηγορα ομως συνηλθε και για να μην χασει την συνεχεια της σφυριξε.
    Κατσε κατω γυναικα
    Ειδαν το υπολοιπο σιωπηλοι και οι δυο τους.Πρωτη σηκωθηκε η Φροσω ,πηγε στον νεροχυτη και αρχισε να πλενει τα πιατα που στην ανυπομονησια της να δει τον γιο της ειχε αφησει ,κοντρα στις συνηθειεςτης, στοιβαγμενα απλυτα στον νεροχυτη.Ο Μενιος σηκωθηκε αργα αργα σαν προπονητης ευχαριστημενος απο τους παικτες του ,με ενα χαμογελο ικανοποιησης γιατι σκεφτοταν το σχολιο του βιντεοκλαμπα για τα καλαθια,που τωρα καταλαβαινε.Α τον μπαγασα μουρμουρισε ,,καρφωμα .....στο καλαθι ....Ο Μενιος δεν εμεινε παραπονεμενος απο τα καλαθια του Δημητρακη .Καρφωνε και ξανακαρφωνε στην κασεττα ο Δημητρακης.την νοσοκομα και μετα αλλη νοσοκομα μεχρι που βαρεθηκε και ο Μενιος.Γυρισε στην Φροσω που επλενε σκυφτη και της ειπε.
    Παντως το δουλευει καλα το εργαλειο ο γιοκας μου.Εκεινη δεν απαντησε .Συνεχισε να πλενει τα πιατα με προτογνωρη αφοσιωση.
    Ο Μητσος σιγα σιγα πηρε ολες τις ταινιες του Δημητρακη.Συμμετειχε μαλιστα ενεργα σφυριζοντας και κανοντας σχολια.Οταν εφερε τις καινουργιες η Φροσω κατι πηγε να πει ...για αμαρτια,ο παππας ,οι γειτονες κλπ αλλα ο Μενιος την αποστομωσε.
    Δεν μου λες γυναικα, ο παππας θα μας πει ποσες θα πηδαει ο γιος μας ?Αντρας ειναι.
    Ετσι η Φροσω ,δεν ξαναμιλησε ομως, ουτε καθοταν να δει ουτε σχολιαζε τιποτα.
    Τωρα ομως αρχισε να την ρωταει ο Μενιος.
    Ποσα λες να παιρνει?Με την φορα λες να πληρωνεται,γιατι αν ειναι με την φορα συμφερει...ενω αν ειναι με το κομματι.....
    Να τον ρωτησεις οταν ερθει απαντουσε η Φροσω ,αυτες ειναι αντροκουβεντες.
    Ο Μενιος βαλθηκε να σκεφτεται πως θα το φερει στο οικονομικο με το παιδι.Να μην τον πιασουν κοροιδο σκεφτοταν
    Ο ιδιοκτητης του βιντεοκλαμπ μολις εφυγε ο Μενιος με τις πρωτες κασεττες πλακωσε τα τηλεφωνα.
    Το και το ο Τζουλος ειναι ο Δημητρακης ,ο μοσχος ντε του κυρ Μενιου και διηγοταν την σκηνη στο μαγαζι τελειωνοντας...Θα παθει την πλακα της ζωης του ο γερος....Θα δει τον γιο του στην τσοντα...Α ρε να ημουνα απο μια μερια να εβλεπα την φατσα του....
    .Ετσι ολοι οι καταστηματαρχες της περιοχης περιμεναν με αγωνια την επανεμφανιση του Μενιου και υποσχονταν να ριουν συρμα αμα τη εμφανισει του.
    Ο ταν ομως εμφανιστηκε ο Μενιος κορδωτος κορδωτος λες και ειχε ψηλωσει δεκα ποντους.για να παρει και τις αλλες κασεττες προβληματιστηκαν.
    Συνεχιζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΖΟΥΛΟΣ
    Οληη πολη ηερεπια τα καθεκαστα για τον Δημητρακη .Το συζητουσαν οι γεροι στα καφενεια ,καποιοι μαλιστα δειλα δειλα εμφανιστηκαν στο βιντεικλαμπ καιζητουσαν τις κασεττες του Τζουλου.
    Να δουμε το πατριωτακι δικαιολογιοντουσαν.
    Ο ιδιοκτητης που μυριστηκε καινουργιο αγοραστικο κοινο ,τους γερους που μεχρι τοτε δεν ερχοντουσαν εκμεταλλευθηκε το γεγονος.Συνενοηθηκε με το καταστημα που εψερνε τα ηλεκτρονικα και εφερε φθηνα κινεζικα dvd .Ακομα και στοκαφενειο εγκατεστησαν ενα.Επαιζε παλιες Ελληνικες ταινιες αλλα οι θαμωνες μεταξυ τους, συζητουσαν για τα κατορθωματα του Τζουλου
    Ετσι οταν ξεσπασε το σκανδαλο με την παρουσιαστρια του μεσημεριαναδικου ηταν ηδη ενημεροι.
    Ηταν λεει η κυρια παρτενερ του Τζουλου πραγμα που με το μακιγιαζ και την περουκα δεν γινοταν αμεσα αντιληπτο.Στο τελος αφου ειχαν ενημερωθει απο τα αλλα ανταγωνιστικα μεσημεριαναδικα για το ποιον της πρωταγωνιστριας εμφανιστηκε και η ιδια στην εκπομπη της ..Ηταν δηλωσε ερωτευμενη με τον Δημητρη τον συμπρωταγωνιστη της, και σκοπευαν να παντρευτουν εεε τους προσφεραν μερικα χρηματα τα ειχαν αναγκη για τον γαμο και ενεδωσαν.Επεσε μεγαλη ζηλεια στην πολη.
    Ειδες βρε ο Δημητρακης ?Διασημος.
    Οσο δεν ενφανιζοταν στο γυαλι ο Τζουλος τοσο πες ες τα μεσημεριαναδικα.Τον ψαχνουμε ελεγαν οι δαιμονιοι ρεπορτερ να επιβεβαιωσουμε την πληροφορια .....
    Ομως ο Τζουλος πουθενα Τηλεφωνιοταν με το Μενιο ομως.και του ελεγε τα ποσα που του εδιναν για να επιβεβαιωσει την καλλιτεχνιδα.,ποσα που σε καθε αρνηση ανεβαιναν.
    Τα πηρες?
    ρωτουσε εναγωνια ο Μενιος
    Η απαντηση του Δημητρακη παντοτε ιδια
    ενα ξερο οχι.
    Ο Μενιος νομιζε οτι αυτο ηταν μερος του παζαριου και της δουλειας και ο Δημητρακης απλα περιμενε να ανεβασουν το ποσο.
    Ομως οταν για κανα δυο μερες δεν μιλησαν για τοθεμα ,τα μεσημεριαναδικα τον πηρε ανησυχος τηλεφωνο .Τον συμβουλευσε να δεχθει γιατι το θεμα θα ξεφουσκωνε και στο τελος δεν θα επαιρνε τιποτα.Θα ξεχασθει και τοτε παπαλα ..του ειπε χαρακτηριστικα.
    Ο Δημητρακης ηταν υπακουο παιδι .Ολο ναι πατερα και ναι πατερα ηταν ομως αυτη την φορα
    αντιμιλησε
    Ακου να σου πω πατερα ,τον πουτσο μου και την υπογραφη μου τα βαζω οπου θελω ειπε αυστηρα.

    η συνεχεια και το τελος στο επομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τζουλος το ΤΕΛΟΣ .
    Ο Μενιος σταματησε..Σκεφθηκε τις συμβουλες που εδινε στον γιο του οταν ηταν μικρος και ενοιωσε περηφανος που το παιδι τις τηρουσε.Κατι ξερει αυτος που δεν βαζει την υπογραφη του , αλλα για το αλλο ανησυχουσε .Θα ειναι ηλεγμενες αυτες οι τσουλες σκεφτοταν αλλα ντρεποταν να ρωτησει .Μην του κολλησουν κανενα παρασημο .
    Καλα παιδι μου εσυ ξερεις ειπε ταπεινα.
    Οταν τελικα εμφανιστηκε για συνεντευη ο Τζουλος στα καναλια σοβαρος και λιγομιλητος .ετσι τον ειχε ορμηνευσει ο μανατζερ ,αφησε αριστες εντυπωσεις.Επιβεβαιωσε τον επερχομενο γαμο ,που φυσικα δεν επροκειτο να γινει ,μια σκηνοθεσια ηταν ολα ,και το θεμα σε λιγες ημερες ξεχαστηκε.
    Ο Μενιος ειδε την συνεντευξη και ενθουσιαστηκε.Την αλλα ημερα κιολας περασε απο το βιντεοκλαμπ.Ηταν σιγουρος οτι ολη η πολη ειχε δει την συνεντευη και δεν ειχε αδικο.Εκει συναντησε και τον Γυμνασιαρχη,αυτον που του ειχε πει μην το παιδευεις το παιδι,δεν τα παιρνει τα γραμματα.Τον χαιρετισε εγκαρδια λεγοντας.
    Ειχες δικιο δασκαλε θα εχανε τον καιρο του το παιδι στο λυκειο,αλλα ταλεντα ειχε.
    Ο γυμνασιαρχης δεν θυμοταν ουτε τον Δημητρακη ουτε τον Μενιο.Τοσα ανεπιδεκτα μαθησεως ειχε συναντησει στην καρριερα του.Αποφασισε λοιπον ,φερομενος διπλωματικα ,να αναφερθει στο παρον.
    Και με τι ασχολειται τωρα ο νεαρος, ρωτησε τον υπερηφανο πατερα.
    Ο Μενιος κουνησε το χερι σε μια κινηση του τυπου ,αστον αυτον τωρα πηγε ψηλα, και συμπληρωσε με την φραση.
    Εγινε πορνοσταρ.
    Και για να μην αφησει καμμια αμφιβολια για την επιτυχια του Τζουλου γιατι ο γερογυμνασιαρχης μπορει να μην καταλαβαινε συμπληρωσε.
    Του πηραν συνεντευξη την εδειξε η τηλεοραση και γυρισε προς τους παρευρισκομενους που κουνησα;ν επιδοκιμαστικα το κεφαλι.
    Εγινε ο πρωτος επωνυμος του χωριου συνεχισε ακαθεκτος ο Μενιος.
    Κριμα ειπε ο γυμνασιαρχης ,,,και φαινοταν καλο παιδι.....αποφανθηκε σαν να μονολογουσε.

    ΤΕΛΟΣ

    ΥΓ ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα μπλογιτες μου που μας ελεγαν στο σχολειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας