ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ



5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ Ο Λ Ο ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΡΕΥΡΗΣΚΟΝΤΟ! ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ! ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ..ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΡΙΟΙ...ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ! ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΣ! ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΑΡΤΕΜΙΣ! Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΙΣΗ..ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΦΕΤΟΣ? ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?...ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι ποτε υπηρχαν ακαδημιες και αυτες που υπηρχαν εαν δεν πληρωναμε εμεις που θα ηταν; ασ βρουν επιτελους ενα οικοπεδο να γινει αυτο το γηπεδο,εχουν περασει δεκαετιες και δεκαετιες,και το προβλημα μενει το ιδιο αλλα τοσο καιρο δεν γινοταν τιποτα και ας ηταν δ συμβουλος ο κ. παραχερακης ομως τωρα παλευει και καλα για να γινει, εεεεμμμμ πως θα βγει ΗΡΩΑΣ προεδρος βγαινει αλλιως δεν βγαινει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αγαπητε-η ανώνυμε 1.09 υπάρχουν εκλεγμένοι δημοτικοι σύμβουλοι απο το Δ.Σ της ομάδας και τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ Α.Ο.ΑΡΤΕΜΙΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Α.Ο.ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας