ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο Σπαταναίος έμπορος όπλων, μεσάζων για το ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ; Μήπως ξέρουν κάτι και οι αντιδήμαρχοι;

Στη Νιγηρία είχα πάει από τις 26 Μαρτίου προσκεκλημένος επιχειρηματιών για επενδύσεις σε εργοστάσια βιολογικού καθαρισμού και άλλα περιβαλλοντικά θέματα, μετά από συνεννόηση με Έλληνες επιχειρηματίες
Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι με τη σπείρα λαθρεμπορίου όπλων που εξαρθρώθηκε μετά από την επιχείρηση της Αστυνομίας σε τριώροφο σπίτι στην Αρτέμιδα. Αργά το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη και ο 50χρονος δικηγόρος, Χρήστος Παπαχρήστος, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της σπείρας.

Ο δικηγόρος πάντως ισχυρίστηκε πως είναι συλλέκτης και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ιδιωτικό πολεμικό μουσείο «Είμαι συλλέκτης όπλων και προσπαθούσα επί σειρά ετών να κάνω ένα ιδιωτικό πολεμικό μουσείο. Είχα πρότυπο ένα αντίστοιχο ιδιωτικό μουσείο στην Εύβοια. Αγόρασα τα περισσότερα όπλα μέσω Ίντερνετ από διαδικτυακούς "πλειστηριασμούς" οπλισμού. Μερικά από αυτά τα όπλα είναι εξαιρετικά σπάνια. Η αγορά των όπλων μού κόστισε περίπου 150.000 ευρώ. Δεν πούλησα κανένα από αυτά. Στη Γερμανία ήμουν αντιπρόσωπος αυτοκινήτων αλλά είχα και συναλλαγές με πολλούς επιχειρηματίες. Στη Νιγηρία είχα πάει από τις 26 Μαρτίου προσκεκλημένος επιχειρηματιών για επενδύσεις σε εργοστάσια βιολογικού καθαρισμού και άλλα περιβαλλοντικά θέματα, μετά από συνεννόηση με Έλληνες επιχειρηματίες».
Την ίδια στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της οργάνωσης, που φέρεται να είναι τουλάχιστον επτά. Υπενθυμίζεται πως οι αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες στη σύζυγο του δικηγόρου, πρώην τραπεζική υπάλληλο και σε έναν έμπορο 49 ετών, ο οποίος είχε αναλάβει την επιτήρηση των όπλων στην τριώροφη πολυκατοικία.
Η υπόθεση φαίνεται πως ξεκίνησε το 2004 όταν και πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή και η μεταφορά πυροβόλων και πολεμικών όπλων από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, με σκοπό τη διακίνησή τους στην Ελλάδα. Ο 50χρονος δικηγόρος τότε ταξίδευε σε πόλεις της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας και της Νιγηρίας, από όπου έφερνε τα όπλα.
Ο ίδιος πάντως ήταν γνωστός στην κοινωνία των Σπάτων, αφού κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί με τα κοινά και μάλιστα είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και είχε εκλεγεί τις περιόδους 1995-1998 και 1998-2000 δημοτικός σύμβουλος Σπάτων με δύο ανεξάρτητες παρατάξεις. Παράλληλα είχε ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο αφού μέχρι και τον Δεκέμβριο ήταν πρόεδρος και χρηματοδότης σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα που αγωνίζεται στη Δ' Εθνική κατηγορία.
Σύμφωνα με το zougla.gr η υπόθεση των όπλων έριξε «φως» και σε μία υπόθεση απαγωγής που είχε σημειωθεί πριν από έναν χρόνο στην περιοχή των Σπάτων, με θύμα έναν 45χρονο έμπορο πολυτελών αυτοκινήτων από την Πάτρα.
Τότε ο 50χρονος δικηγόρος φέρεται να είχε δώσει στον 45χρονο περίπου 170.000 ευρώ, προκειμένου να εισαγάγει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την Ευρώπη. Ωστόσο φαίνεται πως ο δικηγόρος το μετάνιωσε και ζήτησε πίσω τα λεφτά. Είπε στον Πατρινό επιχειρηματία να συναντηθούν στα Σπάτα και έκτοτε τα ίχνη του τελευταίου χάθηκαν μυστηριωδώς. Σύμφωνα όμως με τη δικογραφία της υπόθεσης, ο έμπορος αυτοκινήτων εμφανίσθηκε ξαφνικά σε τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, έντρομος και με ίχνη από χειροπέδες στα χέρια του.

27 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο οι Σπαταναίοι, αλλά και όλοι οι Αλβανοί που ζουν στην Αρτέμιδα πρέπει να ελεγχθούν.Όλοι οι Αλβανοί, μηδενός εξαιρουμένου. Και η Αστυνομία θα βγάλει λαβράκι..... Να το θυμάστε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΑ, ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ!!! Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ΚΑΙ Α Ν Η Σ Υ Χ Η Τ Ι Κ Ο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E! ESIS TOY "BLOG"
    MIPOS ANARTISATE LATHOS FOTOGRAFIA?
    MOLO TON SEVASMO STO PROSOPO TOY k.PAPAXRISTOY,ALA
    H FOTOGRAFIA EINAI TOY " DON KORLEONE " APO POLI PALIA!
    RESIS PATE KALA EKI STHN LOYTSA H'KSESTRATISATE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!!!!! ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ !!!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!!!!ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!!!! ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ?????????????? ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΦΩΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ . ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ........... ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ . ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ Μ.....Α ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ . Σ' ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΦΤΑΣΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ, ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.
      ΕΤΣΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΓΚΡΕΜΟΣ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ "ΠΑΛΑΙΨΑΜΕ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ BLOG.(ΘΕΩΡΩ ΧΡΗΣΙΜΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ BLOG, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ).

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!

      Διαγραφή
  8. Ανέκαθεν οι Σπαταναίοι ήταν...εμπορικά μυαλά. (τρομάρα τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως, λίγες και καλές δουλειές, ενώ οι Λουτσιώτες οι καημένοι, με τόσα κέντρα "ποικίλων" δραστηριοτήτων, τί προκοπή να κάνουν.... Μέχρι στιγμής μόνο 2-3 δολοφονίες έχουν γίνει στη Λούτσα μας....

      Διαγραφή
  9. Όταν όλοι φωνάζουμε και λέμε ότι όλη η παραλία είναι άντρο παρανομίας και οι δημοτικοί μας άρχοντες οι επίσημοι προστάτες όλοι κωφεύουν.
    Μακάρι με αφορμή αυτήν την υπόθεση να επιτραπεί στην αστυνομία να περάσει στο "άβατο της Λούτσας" και να καθαρίσει η περιοχή.
    Βέβαια λόγω προεκλογικής περιόδου υποθέτω ότι υπάρχουν έξοδα και κάποιοι πρέπει να τα καλύψουν και εάν λείψουν...!!
    Δύσκολα τα πράγματα

    Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υπόθεση των νυχτερινών μαγαζιών είναι καθαρά θέμα Δήμου κυρίως. Δίνουν άδειες σε παράνομα μαγαζιά για να κερδοσκοπούν λίγοι σε βάρος πολλών. Ειδικά το τοπικό συμβούλιο, έχει καταντήσει να ασχολείται κυρίως με άδειες λειτουργίας τους και άδειες μουσικής!
      Εμείς οι δημότες πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να κινητοποιηθούμε για την ευνομία στη πόλη μας. Η Αρτέμιδα πολύ εύκολα μπορεί να ανασάνει. Εμείς αδιαφορούμε και θα το πληρώσουμε και εμείς και τα παιδιά μας.

      Διαγραφή
  10. Ντροπή. Σιγή και αδιαφορία ενω η οπλοφορία στα Σπάτα είναι γνωστή.. Απο τους γνωστούς "μπράβους" τα όπλα διακινούνται και πουλιούνται εύκολα και στον κάθε ψυχοπαθή, κάθε κλέφτη, σε κάθε εγκληματία, εδώ και χρόνια. Βλέπε υπόθεση τοκογλύφων, που πήγαν οπλισμένοι σαν αστακοί στη Χαλκίδα να εκβιάσουν επιχειρηματία με συνοδεία απο μπράβο πιστολέρο δημοτικό υπάλληλο Σπάτων. Πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν οι τοκογλύφοι απο τον εκβιαζόμενο, στη παραλία της Χαλκίδας το καλοκαίρι 2010 και ο Σπαταναίος γλύτωσε .Ενώ ήταν "εκδρομή μετ΄όπλου" σε ώρα εργασίας, παρέμεινε στην υπηρεσία κανονικά. Μήπως είχε ..ανώτερους προστάτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η ιστορία δικαζόταν πέρσι στη Χαλκίδα. Τί σχέση είχε με Σπάτα ή Λούτσα;

      Διαγραφή
  11. Όσο κι αν ψάξαμε για το γεγονός αυτό στα δημοσιεύματα, δεν βρήκαμε σ' αυτά οτιδήποτε που να είχε σχέση με το Δήμο μας. Αν υπάρχει κάποιο δημοσίευμα που εμείς δε ξέρουμε, γράψτε μας την ηλεκτρονική δ/νση να το δούμε. Θα ήταν χρήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαν να εισπράξουν επιταγή και τους σκότωσε !!!
      http://www.antinews.gr/2010/07/05/52586/

      Διαγραφή
    2. Είναι γνωστό στη πόλη μας τα Σπάτα, πως το 4ο άτομο που αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γ.Ζ. ο οποίος απο σφάλμα αναφέρεται ως δικηγόρος, είναι συνδημότης μας, εργαζόταν ως υπάλληλος στη Τεχνική Υπηρεσία του τότε Δήμου μας, και συνέχισε να εργάζεται για αρκετό διάστημα, οπλοφορεί και οπλοφορούσε και συγχρόνως είχε και έχει "πλούσια" δράση ως επαγγελματίας "μπράβος". Στη Χαλκίδα συνόδευε ως μπράβος και "εισπράκτορας" τους τοκογλύφους , κι όχι για βόλτα, βεβαίως. Παρίστατο και στη δίκη ως μάρτυρας. Αυτή είναι η απλή σχέση με το δήμο μας. Όπως απλή είναι και η σχέση του συνδημότη μας δικηγόρου εμπόρου όπλων κου Παπαχρήστου και των μπράβων του με τη πόλη μας τα Σπάτα και τον Δήμο μας, με την ομάδα μας.

      Διαγραφή
    3. Α, καλά.....Αλλάζετε μόνος σας τα στοιχεία του ονόματος, αλλάζετε μόνος σας το επάγγελμα, τον θεωρείτε μόνος σας αυθαίρετα ως δημοτικό υπάλληλο, τον ...καταχωρείτε μόνος σας συνδημότη μας, τα συνδέετε μόνος σας όλα αυτά με το πρόσφατο θέμα των όπλων και θέλετε να σας πάρουμε σοβαρά....
      Κανένα δημοσίευμα, απολύτως κ-α-ν-έ-ν-α δεν επιβεβαιώνει αυτές τις παρλαπίπες.
      Για σοβαρευτείτε, η παρανομία έχει καταλάβει ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ την παραλία της πόλης μας της Αρτέμιδας,όλοι σφυρίζουνε αμέριμνα και μόλις πάμε να το αναφέρουμε, κάποιοι προσπαθείτε να ξεστρατίσετε την κουβέντα....

      Διαγραφή
    4. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΑ. ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΣΧΕΤΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  12. Κάτοικος Αγίου Νικολάου19 Απριλίου 2012 στις 10:08 π.μ.

    Για το "άβατο" της Λούτσας, η θεραπεία είναι πολύ απλή, χωρίς μεγάλη συμμετοχή των αστυνομικών οργάνων: Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ! Α' ειδοποίηση,σε ελάχιστες μέρες άντε και β' ειδοποίηση και αμέσως ανάκληση άδειας και κλείσιμο! Η παραλία στους πολίτες και όχι στους αχρείους της νύχτας! Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.....

      Διαγραφή
    2. Καλό είναι να μάθουμε περί τίνος πρόκειται, άλλωστε μικρή η κοινωνία μας, ένα έτσι να κάνουμε και τόνε βρήκαμε...

      Διαγραφή
    3. Κι όμως, ούτε σε κάποιους καλόπιστους κοντινούς του στα πολιτικά δε θα τους περνάει από το μυαλό και θα εξακολουθούν να τον στηρίζουν...

      Διαγραφή
  13. Το θέμα είναι, ότι έχουμε ακρογιαλιά χιλιομέτρων, απίστευτου κάλλους και την έχουμε παραδώσει σε αχρείους εκμεταλλευτές, που έχουν κάνει την πόλη μας συνώνυμη της ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ και της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ. Έχουμε κάτι σπάνιο και πολύτιμο, που στοιχειώδη μέτρα να πάρουμε, θα αναβαθμισθεί ο τόπος μας εκπληκτικά....
    Αν συνεχιστεί η αδιαφορία από το Δήμο αλλά και από εμάς τους πολίτες, σε λίγο η ζημιά θα είναι μη αναστρέψιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα ελεεινά κουφάρια μπροστά στη θάλασσα απέναντι από την πλατεία Βενιζέλου, γιατί τα κρατάνε; Είναι δυνατόν τέτοιο γυφτουριό; Μάλλον, επειδή έχουνε τις πολυκατοικίες τους δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Ποιος ξέρει τι έχουν στο μιαλό τους

      Διαγραφή
  14. Είναι ολοφάνερο ότι συμφέροντα των διοικούντων έχουν αφήσει την πόλη σ' αυτό το χάλι. Ποιός τους δίνει όμως αυτό το δικαίωμα? Νομίζουν ότι δεν ελέγχονται από πουθενά? Τί κάνει ο δήμος τόσα χρήματα που πληρώνουμε στα υπέρογκα δημοτικά τέλη? Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Δεν μπορεί όλοι αυτοί οι ανίκανοι διοικούντες να μείνουν ατιμώρητοι. Πρέπει εμείς οι δημότες που μένουμε σ' αυτήν την πόλη να απαιτήσουμε την αναβάθμισή της. Εγώ, ήδη έχω στείλει καταγγελίες για όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ και κανείς δεν μιλάει. Περιμένω τις εξελίξεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας