ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Αποκλειστικό - Διαβάστε για την προσφυγή του εκπτωτικού κατά του Δήμου Σ-Α για το νερό...


Τα όσα γίνονται στον δήμο Σ-Α είναι απερίγραπτα κωμικά, δεν έχουν καταλάβει οι άνθρωποι ότι έχουν στα χέρια τους τις τύχες δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων και εκατοντάδων επιχειρήσεων.
Διοικούν τον δήμο σαν να είναι ακόμα χωριό, με προσωπικές χάρες και ατομικές αντιλήψεις...
και κάπως έτσι εγκατέστησαν μόνο 5 ρολόγια αντί 180, με απώλεια 100.000 ευρώ εσόδων για τον δήμο από την μη καταβολή των τελών σύνδεσης. Τότε τα 5 ρολόγια συνέφεραν το εκπτωτικό, διότι για τα Σπάτα υπήρχε σταθερή χρέωση ανά κυβικό, ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Δεν υπαινισσόμαστε βέβαια ότι υπήρξε κάποια πονηρή δοσοληψία, εξάλλου είναι άλλοι αρμόδιοι να τα ψάξουν αυτά. Τα χρόνια όμως πέρασαν και η συνένωση Σπάτων και Αρτέμιδος έφεραν στην επιφάνεια το θέμα του νερού,
καθώς τα Σπάτα στην ουσία δεν πλήρωναν νερό και την μαύρη τρύπα την κάλυπτε ο πρώην Δήμος Σπάτων με τακτικό δανεισμό.
Η Αρτέμιδα από την άλλη χρηματοδοτούσε καθώς δεν τα απέδιδε στην ΕΥΔΑΠ, με τα χρήματα που εισέπραττε από το νερό, την λειτουργία του τότε Δήμου Αρτέμιδος αλλά και τα οικονομικά κενά από την κακοδιαχείριση και την ανικανότητα, αλλά και από την μη είσπραξη οφειλών παρελθόντων ετών.
Ήρθε όμως η ώρα που το συνταγματικά δικαίωμα της ίσης αντιμετώπισης όλων των πολιτών επέβαλε την επιβολή ενιαίου τιμολογίου για όλο τον δήμο.
Από το 2012 και μετά η κλιμακωτή χρέωση που επέβαλε ο νέος Δήμος Σ-Α δεν συνέφερε πλέον την ….συμφωνία;;; που είχε γίνει κατά την έναρξη λειτουργίας του εκπτωτικού χωριού.
Αυτό προσπάθησε να εξηγήσει στο έξτρα στην εκπομπή του Σπίνου ο Κασίμης.
Ότι δηλαδή πιθανότατα, τότε, όταν ξεκίνησε την λειτουργία του το Εκπτωτικό Χωριό … κάτι είχε γίνει, αλλά τώρα για το όφελος του δήμου δεν συμφέρει να το ανακινήσουμε.
Η άποψη του blog βέβαια είναι, να βρεθεί ποιος ήταν υπεύθυνος τότε, να του καταλογιστεί το ποσό των 100.000 ευρώ που δεν εισπράχτηκε, εάν παράνομα δεν εισπράχτηκε και στην συνέχεια να γίνει συμψηφισμός των ποσών ώστε τα πράγματα από εδώ και στο εξής να είναι νόμιμα…
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Ούτε ο Δήμος θα κερδοσκοπεί σε βάρος των επιχειρήσεων, ούτε οι επιχειρήσεις σε βάρος του Δήμου.

Διαβάστε την προσφυγή που κατέθεσε για το θέμα η εταιρία που διαχειρίζεται το εκπτωτικό χωριό.






11 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=HFIAjLOXCus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To νερό δεν έχει πληρωθεί .Έχει γίνει προσφυγή από το εκπτωτικό και ο κ. Κασίμης ή δεν γνωρίζει ή γνωρίζει και συγκαλύπτει.Η εταρεία ζητάει τιμολόγηση με ο,62 το κυβικό δηλαδή μείωση λογαριασμού στο 1/4!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΙΑΙΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ
    ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ
    1) Τέλος συντήρησης δικτύου-πάγιο
    (καταβολή εφάπαξ ανεξαρτήτου ημερομηνίας τοποθέτησης παροχής)
    ορίζεται ανά 4μηνο 5,00 €
    2) Για μηδενική κατανάλωση
    (τεκμαρτή δαπάνη 2 κ.μ./μήνα ήτοι 8 κ.μ./4μηνο) 0,60 €/κ.μ.
    3) Για κατανάλωση (1-40 κ. μ. το 4μηνο) 0,62 €/κ.μ.
    4) Για κατανάλωση ( 41 - 60 κ.μ. το 4μηνο) 0,79 €/κ.μ.
    5) Για κατανάλωση ( 61 - 80 κ.μ. το 4μηνο) 1,03 €/κ.μ.
    6) Για κατανάλωση ( 81-100 κ.μ. το 4μηνο) 1,68 €/κ.μ.
    7) Για κατανάλωση (από 101 - 200 κ. μ. το 4μηνο) 2,50 €/κ.μ.
    8) Για κατανάλωση (από 201 κ. μ. και άνω το 4μηνο) 4,10 €/κ.μ.
    9) Για τα δημόσια σχολεία του Δήμου και για την κατανάλωση των
    Ν.Π.Ι.Δ, το ειδικό τιμολόγιο ανεξαρτήτου κατανάλωσης ορίζεται σε 0,62 €/κ.μ.
    Δικαίωμα νέας παροχής εντός και εκτός σχεδίου 550,00 €
    Δικαίωμα πυροσβεστικής παροχής 1.200,00 €
    Για μεταφορά παροχής 235,00 €/ μέτρο
    Δικαίωμα σύνδεσης νέου αγωγού από επέκταση 3,00 €/ μέτρο.
    Τέλος διακοπής και επανασύνδεσης 35,00 €
    Τέλος αντικατάστασης υδρομέτρου 20,00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H εταιρεία Μacarthurglrn M.E.Π.Ε. που διαχειρίζεται τα ρολόγια ισχυρίζεται ότι περιλαμβάνεται στα Ν.Π.Ι.Δ. και πρεέπι να χρεώνεται με ο,62 το κ.μ. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.Γιατί η λανθασμένη απόφαση του Δ.Σ. ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΠΙΔ η μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ή Ν.Π.Δ.Δ δεν το καθορίζει.
      Όλες οι επιχειρήσεις λοιπον που έχουν εταιρική μορφή πρέπει να χρεωθούν με 0,62 το κ.μ. για όλη την κατανάλωση νερού αν γίνει δεκτή η προσφυγή.Δηλαδή Α.Ε.,Ε.Π.Ε,Μ.Ε.Π.Ε ,Ο.Ε.,.Ε.Ε κλπ.Πόσες εκατοντάδς χιλιάδες ευρώ είναι;
      Eπίσης αν γίνει δεκτή η προσφυγή τότε η τοποθέτηση μόνο 5 μετρητών στο όνομα της διαχειρήστριας αντί των 180 για την κάθε επιχείρηση που εφ όσον είναι ατομική θα έπρεπε να χρεωνόταν με το κλιμακωτό τιμολόγιο σημαίνει ζημιά πάλι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.
      Και όλα αυτά από την ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΠΙΔ και την εξ ίσοπυ περίεργη απόφαση για 5 ρολόγια στην διαχειρίστρια του εκπτωτικού χωριού αντι για όσα και τα καταστήματα που είναι η ορθή.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ4 Μαΐου 2013 στις 2:51 μ.μ.

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ 180 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, "ΚΛΕΒΕΙ ", ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΔΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ....!!!!Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ;;;;;;;ΤΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ;;; ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ...Η ΑΔΙΚΙΑ ,Η ΑΤΙΜΙΑ , Η ΛΑΜΟΓΙΑ , ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ "ΠΟΔΙΑ"...ΕΥΤΥΧΩΣ!!! ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ "ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ εκπτωτικούλη μου...τι έπαθες;;;; σε κλέβουμε .. αχ,αχ,αχ,αχ... ούτε "πουλί πετούμενο στον κόρφο σου", με αυτή την αδικία που σου κάνουνε οι δημαρχίδες του τόπου μας..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Υπάρχουν συμφέροντα, δωροδοκίες και συναλλαγές. Δεν γίνεται να υπάρχουν 180 καταστήματα και να υδρεύονται από 5 ρολόγια της ΕΥΔΑΠ. Αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα. Υπάρχουν ευθύνες οι οποίες μπορεί να καταλογιστούν και σαν κακουργήματα.
    Δήμαρχε, δεν σε βλέπω καθόλου καλά. Στηρίχτηκες στους παρατρεχάμενούς σου και σε κάψανε. Εσύ όμως "φαίνεσαι" παντού. Εσύ υπογράφεις. Εσύ χειρίζεσαι δημόσιο χρήμα. Όχι οι νομικοί σου σύμβουλοι (που σημειωτέον τους πληρώνεις αδρά με το χρήμα των δημοτών (βλέπε ΕΧΤRΑ 3 κα Ντελάκη) αλλά και ο Θεός ο ίδιος δεν μπορούν να σε γλιτώσουν απ' αυτά που σε περιμένουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mia zwh kleftes,eidika o shmerinos dhmarxos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκει που μας χρωστουσανε ...μας παιρνουν και το βοδι.Και αυτο γινεται λογω ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ,ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΤΩΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ,που θα εχουν παγιδευτει απο τους προηγουμενους, που τα παρελαβαν απο τους προ προηγουμενους, τοσο που εγω θυμαμαι ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ 40 ΧΡΟΝΩΝ. Παντως τα 5 ρολογια αααααα ειναι διεθνους επιπεδου ...ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ....Πηγαν οι βλαχοινα ξεγελασουν τον σκωτσεζο..ΜΑΚ ΤΑΔΕ,...το καλυτερο ανεκδοτο.....Η τοποθετηση τοσων ρολογιων οσα τα καταστηματα ,υπολογισε κανεις,ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ,ποσα εσοδα θα ηταν?ΟΔημος ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ?ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ? ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΟΥΛΑ ....ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορει κανενας να μου πει πως οδημος αλαζει τα ρολογια του νερου με το ετσι θελω χωρις το ρολοι να εχει προβλημα ετσι ξαφνικα χωρις αιτηση με αυτοκινητο χωρις να ειναι του δημου με εναν και καλα υππαλληλο υδραυλικο που καλα καλα δεν ηξερε την διαδικασια του δημου χωρις ουτε ενα χαρτι απο τον δημο .........μου μυριζεται λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εργολαβιουλα μυριζει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας