ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ- ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.....

Έκλεισε ξαφνικά η οδός Αρίωνος  στα 100 μέτρα πριν από την συμβολή με την Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος Πικερμίου, κατόπιν εντολής που δόθηκε από την Αρμόδια Υπηρεσία... λόγω τεχνικών έργων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες σε όλη την διάρκεια του δρόμου ,ερχόμενοι από Αρτέμιδα , και ξαφνικά στα 3 μέτρα πρίν το γεφυράκι της Αρίωνος διαπιστώνουν οι οδηγοί ότι δεν υπάρχει διέξοδο...

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι  το μοναδικό ασφαλτοστρωμένο κομμάτι που ενώνει την Αρτέμιδα και το Πικέρμι και εξυπηρετεί μεγάλο κομμάτι των μόνιμων κατοίκων που επιθυμούν να ακολουθήσουν την διαδρομή  προς Λεωφόρο Μαραθώνος και Είσοδο Αττικής οδού και Περιφερειακού Υμηττού.
Το πόσο σύντομα θα ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο έργο δεν έχει ανακοινωθεί....
Υπομονή λοιπόν................


6 σχόλια:

  1. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι κλειστός αρκετό καιρό τώρα.... και δεν έκλεισε ξαφνικά... υπάρχουν από την είσοδο της Λ.Μαραθώνος κορίνες - σήμανση τα οποία αρκετοί τα μετακινούν( για αναστροφή στο φανάρι ή για πέρασμα μοτοσυκλετών από το γεφυράκι) ενώ από την πλευρά της Αρίωνος υπάρχει προειδοποιητική ταμπέλα στα 150 μετρά πριν το σημείο που έχει διακοπή η κυκλοφορία (αρχή κατηφόρας). Αργήσαμε να το θίξουμε το γεγονός κύριοι!!!
    Κάτοικος της περιοχής με καθημερινή διέλευση από το συγκεκριμένο σημείο. καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ κύριε ή κυρία,

    Ζητούμε συγνώμη. Για αυτό χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων για να θίγουμε τα προβλήματα και τα κακός κείμενα στον Δήμο μας. Η βοήθειά σας, θα μας είναι πολύτιμη. Εμείς θα παρακαλέσουμε τον κο Χ. Σερέτη, αρμόδιο αντιδήμαρχο να μας δώσει μία πιο επίσημη ενημέρωση.

    www.spata-artemida.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας ενημερώσει κάποιος τι είδους "έργα" κάνουν γιατί εδώ και λίγες μέρες έχει αναρτηθεί πανό από το Σύλλογο Αγ.Κυριακής για κάλεσμα σε ''αντίσταση σε Νέα Ψυττάλεια''.Τι ακριβώς συμβαίνει? Αληθεύουν οι φήμες για δημιουργία χωματερής λυμάτων? Παρακαλώ τον κ.Δήμαρχο να επέμβει άμεσα, γιατί πρόκειται για κατοικημένη περιοχή και τέτοιες ενέργειες στο εν λόγω σημείο είναι τουλάχιστον απαράδεκτες και χρήζουν νομικής παρέμβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΟΣ). ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΡΗΤΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ 2 ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΜΑ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΤΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΛΔ. ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΥΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90, ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜ. ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΟΙΙΚ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΑΙΑ ΔΛΔ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Β. ΑΠΟΒΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (2ου ΒΑΘΜΟΥ) ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΠΛΟΓΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: http://kel-b-mesogeion.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΑΙΑ. ΑΥΤΟ Δ Ε Ν ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ Δ Ε Ν ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας