ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

Στην χθεσινοβραδινή καθιερωμένη συνάντηση για το ΚΕΛ, έγινε απολογισμός της Ημερίδας που έγινε την Κυριακή 27/03/2011 στο πνευματικό κέντρο των Σπάτων. Προτάθηκαν βελτιωτικές ενέργειες και αποφασίστηκε προσωρινά την διοικούσα του συντονιστικού να αναλάβουν ο κύριος  Κωνσταντουράκης, ο κύριος Φράγκος και η κυρία Χρ. Φράγκου.
Στην επόμενη συνάντηση θα ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η οριστική διοικούσα η οποία προτάθηκε να αποτελείται είτε από 5 είτε από 9 άτομα.
Πάρθηκε επίσης η απόφαση, να συνταχθεί άμεσα από τον Νομικό, κο Φράγκο, δελτίο τύπου απαντητικό προς την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο θα αναλύει 1 προς 1 τα τέσσερα σημεία, καθώς και που οδηγούμαστε ύστερα από αυτή την απόφαση.

Κλείνοντας, συζητήθηκε πρόταση για αλλαγή του χώρου διεξαγωγής των συναντήσεων και αποφασίστηκε να ζητηθεί η παραχώρηση του χώρου στον οποίο διεξάγονται τα τοπικά συμβούλια της Αρτέμιδας στην Λ. Βραυρώνας., ώστε να είναι πιο προσιτό προς τον κόσμο και να δημιουργηθεί ισχυρότερο ρεύμα συμμετοχής.
Να σημειώσουμε ότι μετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση, κάποια πράγματα έδειξαν να μπαίνουν σε μία λογική σειρά οπότε κι εμείς αναγκαζόμαστε να ανακαλέσουμε, τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα, την σκεπτικιστική στάση μας απέναντι στην συντονιστική επιτροπή.  

10 σχόλια:

  1. Σε ποιά απόφαση αναφέρεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το ΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΑ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείτε αυτή με τις δέκα προϋποθέσεις και τα δεκατέσσερα σημεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ??? ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ. με ψήφους 17 υπέρ, 5 όχι, 1 παρών αποφασίστηκε:
    1) Η απόρριψη του προτεινόμενου από την πολιτεία σχεδιασμού του ΚΕΛ όπως αυτός εκφράζεται μέσα από το από 4/3/2011 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
    2) Η πολιτεία να προχωρήσει στην επίλυση του προβλήματος μέσα στο πλαίσιο της υπ’ αρ. 13/2011 απόφασης του Δ.Σ. του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και να εκπονηθεί νέα μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
    3) Η συνέχιση της διαδικασίας της διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία ώστε με την συνεργασία ειδικών επιστημόνων να διαμορφωθεί μια πρόταση που θα είναι εφικτή και θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της αποχέτευσης των αστικών λυμάτων.
    4) Η προσφυγή στην Δ/νση Περιβάλλοντος της Ε.Ε. και κοινοποίηση των θέσεων του Δήμου και ταυτόχρονα η έγκλιση των ελληνικών αρχών γιατί δεν προχωρούν στην επίλυση του προβλήματος με όρους και προϋποθέσεις, που σέβονται το περιβάλλον και την Υγεία των κατοίκων ενώ δεν αποδέχονται τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτεί μια σύγχρονη λειτουργία ενός πολλαπλά σημαντικού έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς ανώνυμο 10:12: Δεν αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, αλλά αυτό νομίζω ότι ούτος η άλλος δεν ίσχυε...στην φωτογραφία βλέπετε την πλάτη του Κου Μερτίρη ο οποίος παραβρέθηκε και πήρε τον λόγο σε παλαιότερη συνάντηση. Σε κάθε περίπτωση και για να κλείσει αυτό το θέμα νομίζω ότι μόλις οριστεί η μόνιμη διοικούσα θα παρθεί απόφαση και για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόβλημα είναι καθαρά νομικό. Για τον λόγο αυτό χρειάζονται μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Αυτό δείχνει η εμπειρία μας. Δεν είμαστε πλεον χωριά! Το ζήτημα αυτό μας καίει και πρέπει να τελειώσει άμεσα. Δήμαρχε δεν γνωρίζεις με ποιον τρόπο να κινηθείς; Τότε ρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας