ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Γ.ΜΕΡΤΥΡΗΣ:ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ

Στην σημερινή ημερίδα για το ΚΕΛ ο Κος Γιώργος Μερτύρης Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου μας ενημερώνει για δυο σοβαρά θέματα που πρέπει να τα λάβει σοβαρά υπ όψιν του το δικό μας Δημοτικό Συμβούλιο.
«Το πλατύ χωράφι βρίσκεται στην Λεωφ.Μαραθώνος και επηρεάζει την Ραφήνα και το Πικέρμι. Έχει απορριφθεί ομόφωνα από το Δημοτικό συμβούλιο  Ραφήνας Πικερμίου  , και είναι ΟΧΙ στο Πλατύ Χωράφι.

Δεύτερον στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου   καταθέσαμε ομόφωνα πλήρη πρόταση για υπόγειο αυτόνομο τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό με επαναχρησιμοποίηση νερού.


Η συγκεκριμένη απόφαση είναι ιστορική γιατί καταστρέφει την χρηματοοικονομική   μελέτη  της ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ Β.Μεσογείων και κόβει τον Δρόμο στον Δήμο Μαραθώνα για μελλοντική διεκδίκηση…

Πιστεύουμε στους αυτόνομους βιολογικούς καθαρισμούς…

Επειδή η ΕΥΔΑΠ θα ιδιωτικοποιηθεί ανησυχεί και θέτει ερωτήματα στο κατά πόσον θα πρέπει να εμπιστευτούμε ιδιώτη για να διαχειριστεί αυτό  το τεράστιο  έργο, και ότι πως θα διασφαλιστούμε ότι δεν θα δουλεύει μόνο για το δικό του κέρδος…»








2 σχόλια:

  1. Η τοποθέτηση του κ. Μερτίρη χθες ήταν πάρα πολύ σωστή και πιστεύω ότι έθεσε προ των ευθυνών του τον Δήμαρχο μας (Σπάτων - Αρτέμιδας) που χθες μας τα μάσαγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν κανένα νόημα συγκεντρώσεις μηχανικών για τεχνικά θέματα του ενός ή του άλλου συστήματος για διάθεση λυμμάτων.
    Το θέμα είναι τόσο απλό στην τοποθέτηση του όπως
    όχι ΚΕΛ στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ με τη μελέτη ΕΥΔΑΠ αναχρονιστική ανεφάρμοστη και τεχνολογικά ξεπερασμένη.Τοπικό ΚΕΛ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ στο αεροδρόμιο με τις τελευταίες προδιαγραφές ΧΩΡΙΣ
    ΑΓΩΓΟ στη θάλασσα και κατάργηση και του παράνομου αγωγού του αεροδρομίου που λειτουργεί.
    Χρηματοδότηση της ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ από τα οφειλόμενα του 10% των αντισταθμιστικών του αεροδρομίου από τα κέρδη της μέχρι ΣΗΜΕΡΑ εκμετάλλευσης του ελληνικού που ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
    Συνεργασία με όσους Δήμους προκρίνουν παρόμοιες λύσεις για συντονισμό και καλύτερη προώηση των ενεργειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας