ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ,ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ


 Ο  Ηλίας Λιακόπουλος Μαθηματικός ,με καταγωγή από την Καρδίτσα ασχολήθηκε ως επιχειρηματίας με φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, με το εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και με εργαστήρια ελεύθερων σπουδών με τμήματα εκπαίδευσης: λογιστικά, υπολογιστών, δακτυλογραφίας και υπολογιστές για παιδιά. Δίδαξε στα ΤΕΙ Λάρισα και στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Καρδίτσας.
Το 2004 ίδρυσε την οικογενειακή επιχείρηση «Μενελαϊς Οινοποιητική» που παράγει τσίπουρο και κρασί και η οποία έχει κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της τοπικής αγοράς. Ηταν και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.



Με έντονη πολιτική καριέρα είναι σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας και υπεύθυνος για το θέμα του ΧΥΤΑ Κερατέας και ΚΕΛ ΜΕΣΟΓΕΊΩΝ!!!


 Ο τεχνοκράτης Ηλίας Λιακόπουλος σε στιγμή πανικού  κατέληξε σε μεγάλες αλήθειες.
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κύριος Λιακόπουλος, μία ώρα πριν την προγραμματισμένη συνάντησή του με εκπροσώπους του Δήμου Λαυρεωτικής και με μέλη της Συντονιστικής κατά του ΧΥΤΑ.

Πήρε αργά χαμπάρι ότι οι κολλήγοι πλέον ξύπνησαν και προσπαθεί μάταια να πάρει πίσω το τσιφλίκι της Λαυρεωτικής. Αμ, δε


Η ανακοίνωση του αρχίζει ως εξής:
«Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, με αφορμή την πρόσφατη δολιοφθορά που κατέληξε σε ολοσχερές κάψιμο δύο μηχανημάτων της εργοληπτικής εταιρείας που κατασκευάζει το έργο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων στο Βραγόνι Κερατέας, δηλώνει ότι τέτοιες ενέργειες διαιωνίζουν το κλίμα αντιπαράθεσης και δυναμιτίζουν τις προσπάθειες διαλόγου και αποκλιμάκωσης της έντασης που η κυβέρνηση επιδιώκει.»

«Μέσα είσαι βρε μπαγάσα», που λένε και στην ιδιαίτερη πατρίδα σας την Καρδίτσα. Πως το καταλάβετε μετά από τρεις συνεχόμενους μήνες αιματηρών συγκρούσεων με τα ΜΑΤ, ότι οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής, αν δεν φύγουν τα μηχανήματα του εργολάβου και η αστυνομία, θα διαιωνίζουν και θα κλιμακώνουν την ένταση; Θα πρέπει να έχει κάποιος κληρονομικό χάρισμα …δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια οξυδέρκεια!!!

Και συνεχίζει:
«Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να φύγουν τα ΜΑΤ από την περιοχή ποτέ και επιδιώκουν τη συνέχιση του «κλεφτοπόλεμου».
Τέτοια κρίση αυτοκριτικής πια … Μας συγκινήσατε κύριε Λιακόπουλε!

Πάμε όμως τώρα και στην ουσία του όλου ζητήματος, στο ζεστό χρήμα!!!!!!
«Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής σημειώνει ότι με ευθύνη των αντιδρώντων και του Δήμου Λαυρεωτικής, η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χαθεί η κοινοτική χρηματοδότηση για το έργο, ύψους σχεδόν 12 εκ. ευρώ αλλά και να πληρωθούν σημαντικά ποσά για δημοσιονομικές διορθώσεις. Επιπλέον, σε μια εποχή βαριάς οικονομικής κρίσης, από τη δράση ακραίων στοιχείων και το ελληνικό Δημόσιο θα επιβαρυνθεί με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αποζημιώσεις.»

Αυτή την μεγάλη αλήθεια !!!!!
Επιτέλους, για πρώτη και μοναδική φορά παραδεχθήκατε με δημόσια έγγραφη δήλωσή σας ότι, τόσο καιρό λέγατε άλλα …για το δήθεν πρόστιμο ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και ενημερώνατε την κοινή γνώμη λέγοντας ότι, εάν δεν υλοποιηθεί η χωματερή στην Κερατέα, κινδυνεύει να χαθεί η χρηματοδότηση ολόκληρου του περιφερειακού σχεδιασμού!
Άρα, όπως μας λέτε τώρα, θα χαθούν μόνο 12 εκατομμύρια ευρώ, τα λεφτά της εργολαβίας, και όχι εκατοντάδες εκατομμύρια. Το κάθε έργο λοιπόν είναι ανεξάρτητο από τα άλλα και δεν προκαλεί εμπόδιο στον συνολικότερο σχεδιασμό! Το πρόβλημα είναι αποκλειστικά και μόνο τα χρήματα που θα χάσει ο εργολάβος και τίποτα παραπάνω?????

Και η ανακοίνωση καταλήγει:
«Τέλος, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δηλώνει ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να αποτραπεί η απένταξή και να εξασφαλιστεί η ομαλή και ταχεία υλοποίηση του έργου.»

Υλοποίηση έργου θα γίνει κ. Λιακόπουλε, αλλά αυτό το έργο που θα αποφασίσει η τοπική κοινωνία!!!! Όπως και για το ΚΕΛ επίσης !!!!

1 σχόλιο:

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας