ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΛΟΥΤΣΑΔΙΣΤΑΝ αποκαλεί ο Δημότης την Αρτέμιδα…


ΛΟΥΤΣΑΔΙΣΤΑΝ αποκαλεί ο Δημότης και ο Πνευματικάτος την Αρτέμιδα. Εάν έχουμε δήμαρχο πρέπει άμεσα να κινηθεί δικαστικά εναντίον της φυλλάδας η οποία έχει σηκώσει το λάβαρο του ΚΕΛ, προκειμένου να πάρει τα πακέτα από την περιφέρεια και να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της. Εμείς σας το είπαμε εμπάργκο...αυτή η εφημερίδα δεν πρέπει να ξανκυκλοφορήσει στις πόλεις μας (Σπατα, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Πικέρμι).
Να σας πληροφορήσουμε επίσης ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει έδρα την Ν. Μάκρη...ναι θα μας στέλνουν και αυτοί τα σκ@τ@ τους...

12 σχόλια:

  1. Μην την απορρίπτετε βρε παιδιά έτσι τη φυλλάδα τους. Μπορεί να τους φανεί χρήσιμη!
    Στους απόπατους (τουαλέτες) τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν τα χαρτιά υγείας, χρησιμοποιούσαν εφημερίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος των δημοτών εν ονόματι του ΚΕΛ και πλατύ χωράφι, είναι πολύ βρόμικα και παίζονται για λογαριασμό νεκρών ...πολιτικών σωτήρων της Αρτέμιδας!!!
    Αφήστε ήσυχους τους άσχετους φουκαράδες που τους βάζετε να τρέχουν και να ορίωντε για το ΚΕΛ, χωρίς να γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το κελ δεν θα περάσει ο κόσμος να χαλάσει.....
    το κελ δεν θα περάσει ο κόσμος να χαλάσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας!
    Διάβασα με προσοχή το άρθρο του κ. Πνευματικάτου, καθώς και την στήλη του Αρτέμιου στην Εφημερίδα Δημότης.
    Ο κ.Πνευματικάτος στο άρθρο του υποστηρίζει τη δημιουργία του ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων με διάφορα επιχειρήματα, μια άποψη του γνωστή και από παλαιότερα άρθρα του. Βέβαια η διατύπωσή του «Τώρα που τέλειωσαν όμως οι Απόκριες, θα πρέπει οι τοπικοί πολιτικοί να πάψουν να υποκύπτουν στις ομάδες πίεσης που καταλαμβάνουν τις αίθουσες των Δημοτικών και των Τοπικών Συμβουλίων επιδιώκοντας δια της τρομοκρατίας, να επιβάλλουν τις
    άκρως συντηρητικές και συμφεροντολογικές (κατά τη δική τους έννοια πάντα) απόψεις.» είναι ανακριβής- αναληθής, καθώς στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων που ήμουν παρών, η ομόφωνη απόφαση ΟΧΙ στη χωροθέτηση του ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων στην θέση Πλατύ Χωράφι, πάρθηκε ήσυχα, με πλήρη σύμπνοια και συνεννόηση όλων των παρατάξεων, με απόλυτη ηρεμία και τάξη. Επιβολή της αποφάσεως δια τρομοκρατίας δεν υπήρξε σίγουρα και την αναφορά αυτή την θεωρώ το λιγότερο άστοχη !!!!!!
    Στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος που ήμουν και σε αυτό παρών, υπήρχε μια ένταση τόσο στο κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος, όσο και στους Τοπικούς Συμβούλους, η οποία όμως δεν ξέφυγε από την συνήθη όρια που υπάρχουν σε τέτοιου είδους συνεδριάσεις στη Αρτέμιδα. Πάντως η απόφαση δεν πάρθηκε από του συμβούλους λόγο τρομοκρατίας ή φόβου. Ο καθένας για τους λόγους του ψήφισε ότι ήθελε πάντως όχι επειδή φοβήθηκε. Από ότι ξέρω δεν το έχει ισχυριστεί και κανένας ότι ψήφισε όχι λόγο ότι απειλήθηκε!
    Για την στήλη του Αρτέμιου θα ήθελα να σχολιάσω ότι ενώ η περιγραφή του για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ακριβής, η αναφορά- επικεφαλίδα στο τέλος του άρθρου του Λουτσαδιστάν ήταν άστοχη και προσβλητική για την περιοχή και τους κατοίκους της!
    Θα ήθελα να υπενθυμίσω, ότι η πόλη ονομάζεται Αρτέμιδα και όχι Λουτσαδιστάν!
    Η επίθεση που δέχτηκε το σύνολο της αντιπολίτευσης της περιοχής, επειδή τόλμησε να ασκήσει τα νόμιμο από τον Καλλικράτη δικαιώματα και έφερε για συζήτηση το θέμα του ΚΕΛ, εκτιμώ ότι ακυρώνει όλη την στήλη και την προσπάθεια για ενημέρωση του αρθρογράφου!
    Το να έρχεται για συζήτηση μέσω μια νόμιμης δημοκρατικής διαδικασίας, ένα θέμα για συζήτηση, σε ένα συλλογικό όργανο του Δήμου, δεν είναι Λουσταδιστάν. Ληφθεί υπόψη ότι και η Δημοτική Αρχή σεβόμενη την διαδικασία, εξέδωσε η ίδια πρόσκληση, για τη συζήτηση του θέματος!
    Επίσης το δικαίωμα της συγκέντρωσης και διαμαρτυρίας για ένα θέμα από του πολίτες του Ελληνικού κράτους, είναι Συνταγματικό δικαίωμα με την προϋπόθεση να μην γίνονται έκτροπα και ταραχές!
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σας μεταφέρω αυτούσιο το σχόλιο της εφημερίδας Δημότης για το Λουτσαδιστάν. Πριν να γράφετε θα πρέπει πρώτα να μάθετε να διαβάζετε, αγράμματοι!!!!!!
    «ΛΟΥΤΣΑΔΙΣΤΑΝ»
    Πληροφορηθήκαμε ότι, η
    αντιπολίτευση συγκεντρώ-
    νει υπογραφές δημοτικών
    συμβούλων -χρειάζονται 9-
    για γίνει έκτακτη συνεδρία-
    ση Δημοτικού Συμβουλίου
    με θέμα «ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΟ
    ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ». Η ενέρ-
    γεια της αντιπολίτευσης,
    εμπίπτει στα καθήκοντα και
    δικαιώματά της, και δεν τη
    σχολιάζουμε.
    Αυτό όμως, που μας ξενίζει
    και μας δημιουργεί πολλά
    ερωτηματικά είναι ο «ξε-
    σηκωμός» που κάποιοι
    ανεγκέφαλοι ετοιμάζουν.
    Δηλαδή, προσπαθούν να
    παρασύρουν (σ.σ. η λέξη
    που ταιριάζει είναι «στρα-
    τολογήσουν») δημότες, οι
    οποίοι με πανό και ντουν-
    τούκες θα είναι παρόντες
    την ημέρα της συνεδρίασης
    για να ασκήσουν ψυχολο-
    γική πίεση, ώστε το ΔΣ να
    πάρει ομόφωνη απόφαση
    κατά του ΚΕΛ στο «Πλατύ
    Χωράφι».
    Κάποιοι επενδύουν το πο-
    λιτικό τους μέλλον στην άρ-
    νηση επί παντός επιστητού.
    Κάποιοι άλλοι, εναγωνίως,
    προσπαθούν στη διατήρηση
    του «Λουτσιστάν» για να
    κρατιούνται στην επιφάνεια.
    Η συνέχεια αφού γίνει το εν
    λόγω, έκτακτο Δημοτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΤΕ...ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΣΥ Κ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOG ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά το ότι ο Δημότης είναοι φυλλάδα του κ*λου και φυσά κατα που φυσάν και τα €πουλα το ξέρουμε εδώ και χρόνια. Ποιά είναι όμως η Αρτέμιδα;

    Σε ποιά πόλη του 21ου αιώνα ο κάτοικος-ραγιάς-κάνω ότι μου γουστάρει- πετά ένα μάτσο χόρτα μέσα ή δίπλα στο μοναδικό χώρο αναψυχής; σε ποιά πόλη έχετε δει τέτοια απαξίωση του περιβάλλοντος;

    Στην Καραμανλή επάνω στο πεζοδρόμιο μικροί σωροί αποβλήτων, στις παραλίες οι επιχειρηματίες (ο θεός να τους κάνει) παρατάν το χειμώνα ότι σαβούρα γουστάρουν και το καλοκαίρι με το έτσι θέλουν σπέρνουν καρέκλες, τραπέζια, ομπρέλες.

    Άλλοι καρφώνουν σε δένδρα 50 και 70 ετών πινακίδες που διαφημίζουν μπουριά για σόμπες.

    Να μην αναφέρω τι γίνεται παραέξω στα χωράφια...

    Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω την πόλη αυτή Λουτσαδιστάν, είναι υπερβολή, αλλά πείτε μου πως κάνοντας μια βόλτα στην Αρτέμιδα (όχι παντού) δεν είπατε "τι γυφταριό είναι δω χάμω"

    Κατατρεχόμαστε από το σύνδρομο του ανατολίτη, μέσα στο σπίτι και την αυλή καθράφτης, έξω δεν πα να γίνεται...
    Καλημέρα και καλή άνοιξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,
    στο συγκεκριμένο blog το βήμα είναι ανοιχτό και μπορείτε να βάζετε τα σχόλια σας ελέυθερα και δημοκρατικά. Σε άλλα blog και εφημερίδες χρειάζεται συκεκριμένη έγκριση να δημοσιευτούν....
    Κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη τα δικά του πιστεύω και τα δικά του συμφέροντα.
    Το μόνο που έχω να σας παρακαλέσω είναι να εκφράζεστε ποιό κόσμια όσον αφορά την φρασιολογία των βρυσιών που χρησιμοποιείται.
    Είναι πολύ νωρίς για να βγάλετε συμπεράσματα για εμάς εδω μέσα έχετε λίγο υπομονή άλλωστε ο χρόνος θα δείξει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σας και πάλι!
    Με χαρά διαπίστωσα την αντιγραφή από αναγνώστη σας, του τμήματος του άρθρου της στήλης Αρτέμιου της εφημερίδας Δημότη, με τίτλο ‘’Λουτσαδιστάν’’ στα σχόλια του άρθρου σας!
    Αυτό δίνει την δυνατότητα και σε όσους δεν είχα πρόσβαση στο συγκεκριμένο άρθρο της εφημερίδας, να αποκτήσουν πλήρη εικόνα από τα αναφερόμενα σε αυτό.
    Εκτιμώ ότι το σύνολο το αναγνωστών αναγνωρίζει το προσβλητικό για τους κατοίκους της περιοχής τίτλο του άρθρου.
    Μπορεί να σχολιάζει κάποιος αρνητικά τις πολιτικές ενέργειες δημοτικών παρατάξεων, χωρίς να προβαίνει σε άσχημους ως προς την περιοχή χαρακτηρισμούς!
    Ως προς το χαρακτηρισμό «αγράμματοι!!!!» του σχολίου, εκτιμώ ότι είναι το λιγότερο ατυχής(προσωπικά γιατί μόνο για το εαυτό μου μόνο μπορώ να μιλήσω, δεν είμαι αγράμματος και μπορώ να αναλύσω πλήρως ένα άρθρο και αυτό οφείλεται τόσο στη εκπαίδευσή μου, όσο και στην επαγγελματική μου ενασχόληση)!
    Η κριτική στο άρθρο μίας εφημερίδας από ένα αναγνώστη της είναι μια δημοκρατική διαδικασία, την οποία αποδέχονται και οι ίδιες οι εφημερίδες!
    Μια εφημερίδα κρίνεται από τους αναγνώστες της στους οποίους οφείλει και την αναγνωσιμότητα- ύπαρξη της.
    Το άρθρο του κ. Πνευματικάτου εάν και αιχμηρό, ήταν εντός των ορίων και προσπαθούσε να υποστηρίξει την θέση του, σχετικά με ένα σοβαρό θέμα!
    Το άρθρο του Αρτέμιου στο τέλος του και συγκεκριμένα το τμήμα το οποίο και σας παραθέτει ο ανώνυμος αναγνώστης σας, είναι προσβλητικό προς τους κατοίκους του ‘’Λουλουδιστάν’’ και άκρως επιθετικό- προσβλητικό προς τις προβλεπόμενες δημοκρατικές διαδικασίες του Καλλικράτη, που ορίζουν την διαδικασία υποβολής θέματος προς συζήτηση από την αντιπολίτευση. Η Δημοτική Αρχή του τόπου μας προς τιμή της αποδέχτηκε την πρόταση και την έφερε η ίδια προς συζήτηση! Μήπως πρέπει να αποκαλέσουμε και αυτή ‘’Λουτσαδιστάν’’ επειδή λειτουργεί δημοκρατικά!
    Εάν υπήρχε αρνητική αναφορά στο σχετικό άρθρο, για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η Αρτέμιδα σε πολλά τμήματα της, από πλευράς καθαριότητας και ευταξίας ο αρθρογράφος θα είχε δίκιο!
    Αλλά να αποκαλείται μια περιοχή ‘’Λουτσαδισταν’’ για πολιτικούς λόγους, επειδή η αντιπολίτευση έφερε με δημοκρατικό τρόπο το θέμα του ΚΕΛ προς συζήτηση, κάτι που αποδέχτηκε και η συμπολίτευση, δεν είναι σωστό και δημοσιογραφικά ορθό!
    Αυτή είναι η προσωπική γνώμη- κριτική ενός «αγράμματου»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηρεμήστε ρε παιδιά, δεν θα κάνουμε πολιτική πάνω στο θέμα ΚΕΛ, λύσεις πρέπει να προτείνουμε, όχι να εκτοξεύουμε κατηγορίες ο ένας κατά του άλλου και να πανικοβάλλομαι τον κόσμο, γιατί στο τέλος θα τα φάμε όλοι μαζί τα σκ...τα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας