ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ - Γ. ΚΑΣΙΜΗΣ - ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ


10 σχόλια:

  1. το κοβω ραβω επαιξε μπαλα. γιατι δεν εβαλες αυτο που λεει παρακατω οτι αν θελουμε να λυσουμε το προβλημα του ΚΕΛ για ολα τα Β.Μεσογεια ας ερθουν εδω να το συζητισουν οι δημαρχοι φορεις περιφεριαρχης...δεν το απορριπτει το ΚΕΛ Β.Μεσογειων, καλυτερα ειναι να βαζουμε ολη την ομιλια, και οχι οτι μας συμφερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα είστε ευρηματικοί στις δικαιολογίες... εάν το έχετε όπως μου το περιγράφετε, στείλτε το μου να το βάλω.
    Έχουμε αποδείξει ότι ποτέ δεν φιμώσαμε κανέναν εδώ μέσα.
    Τεχνικά τώρα, δεν είναι εφικτό να μπουν βίντεο πάνω από 30 δευτερόλεπτα, διότι δεν θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους.
    Εν μέρη όμως έχετε δίκιο, καθώς είπε ότι θα έπρεπε να παρευρίσκονται στην ημερίδα και αυτοί για τους οποίους αναφέρεστε, ώστε να ακούσουν για ποιο λόγο δεν το θέλουμε.
    Επίσης προκάλεσε τον δήμαρχο να προχωρήσει σε τοπικό βιολογικό για τις δύο πόλεις Σπάτα - Αρτέμιδα, όπως έκανε και η Ραφήνα με το Πικέρμι.
    Αυτά και ευχαριστούμε για τον αντίλογο…και μακάρι ο Δήμαρχος να είχε πιο ξεκάθαρες θέσεις για να είμαστε μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι δεν ειπε αυτο το πραγμα, ειπε οτι αν ειναι να γινει μεγαλο ΚΕΛ να το συζητησουμε ολοι οι φορεις. εγω ημουν παρον και το ακουσα οπως και πολυς κοσμος, δεν εχω καταγεγραμμενο τιποτα γιατι ουτε τοπικο μεσω μαζικης ενημερωσης ειμαι ουτε blog, ειμαι, μπορειτε να το παραθεσετε σε μικρα videaki, τροποι υπαρχουν. η δημοτικη αρχη εχει ξεκαθαρες λυσεις, εμεις θελουμε να τις ακουσουμε? γιατι αυτο το στειρο οχι στο πλατυ χωραφι δεν μου λεει τιποτα. οταν υπαρχει αρνηση να υπαρχει και προταση. και πανω απο ολα ας ειμαστε και ορθολογιστες. ευχαριστω και εγω για τον αντιλογο
    υγ. το πιο σωστο ειναι η να το βαλετε ολο το video και του δημαρχου και του Κ. Κασσιμη και του κυριου Μαρκου και του Κυριου Δανεζη ωστε ο κοσμος να χει αποψη αλλιως καθολου η χαρτοκοπτικη το μονο που κανει ειναι να αλλιωνει την πραγματικοτητα και να μας θυμιζει αλλες εποχες. τουλαχιστον ας ξεκινησουμε να ανανεωνουμε τον διαλογο και την δημοκρατια και ας μην οπισθοδρομουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o Κος Kασιμης ειχε θεση στην τοποθετηση του και την κατεθεσαι, το τεχνικο δελτιο του ετους 2006 των πρωην δημων Σπατων-Αρτεμιδος για μελετη ΚΕΛ του δικου μας δημου μονο και χωρις εκβολη στη θαλασσα.Αυτα για να μην λετε οτι λεει μονο στειρο οχι.
    Επισης πεστε μου την ξακαθαρη θεση της Δημοτικης αρχης γιατι εγω εχω δει μονο μια ομιχλωδη θεση και τιποτα αλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΩΣΗΦ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗΣ27 Μαρτίου 2011 στις 6:26 μ.μ.

    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. θελω να γινει ΚΕΛ
    2. θελω να γινει συγχρονο ΚΕΛ οπως σε ευρωπαικες πρωτευουσες
    3. την περιοχη αντιθετου αυτοδιοικητικης τοποθετησης την ποναμε ολοι
    4. φυσικα δεν θελω να πεφτουν στην θαλασσα τα νερα γιατι εκει κανω μπανιο και αυτο το λεει και η δημοτικη μας αρχη
    5. μακαρι να γινει συγχρονων προδιαγραφων και ας γινει διπλα στο σπιτι μου αλλα καπου πρεπει να γινει
    6. τετοιου ειδους θεματα δεν ειναι ουτε για μικροπολιτικη ουτε για λαικισμο, τετοια θεματα ειναι για σοβαρη πολιτικη
    ελπιζω Κε Μακρυωνιτη να μουν σαφης
    Σας ευχαριστω για το χρονο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο σημείο 4 αναφέρετε ότι το λεει η Δημοτική αρχή....ποτε το είπε και δεν θυμάμε??? διοτι μέχρι σήμερα θέλουν την εκβολή στην θάλασσα.... μήπως έχετε μπερδευτεί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποτε το ειπε αυτο? και στο τελευταιο δημοτικο συμβουλιο ειπε τα νερα για εμπλουτισμο του υδροφορου οριζοντα και σημερα το ειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΣΙΜΗ
    για να μην λέει ο παρατρεχάμενος του Γκ.ότι θέλει!!
    Ξεκινάμε με ένα λάθος γιατί σχετικά με την πρόταση του 2003 η οποία αναφέρεται στην επίλυση του προβλήματος των λυμάτων στα Β. Μεσόγεια και καλούμαστε εμείς ένας Δήμος να αποφασίσουμε για την τύχη της Παλλήνης, των Μεσογείων, των Β. Μεσογείων γενικά. Πριν από δύο μήνες εκλέχθηκε περιφερειάρχης. Σήμερα έπρεπε ο κ. Σγουρός εδώ δεν μπορούμε εμείς να αναλάβουμε το βάρος της ευθύνης για να λύσουμε το πρόβλημα της αποχέτευσης της Παλλήνης. Αν θέλουμε να λύσουμε το αποχετευτικό πρόβλημα της πόλης μας να μιλήσουμε πάνω σε αυτό το θέμα δεν μπορούμε να λύσουμε εμείς το πρόβλημα των Β. Μεσογείων αυτό είναι θέμα που πρέπει να λύσει το κράτος , είναι δουλειά της περιφέρειας και με τις αρμοδιότητες που πρέπει να αναθέσει το κράτος στο κ. Σγουρό. Το 2006 οι δύο δήμοι αποφάσισαν να λύσουν το πρόβλημα με διαδημοτική συνεργασία κάτι που σήμερα δεν χρειάζεται γιατί είναι ενιαίος ο δήμος. Για άλλη μια φορά αφού πέρασε το 2003 να την ξανακαταθέσουμε στην πολιτεία. Αν θέλετε να ξεκινήσουμε καινούργια διαβούλευση για όλα τα μεσόγεια για όλη την περιφέρεια με την συμμετοχή όλων των φορέων και επικεφαλής των περιφερειάρχη. Σήμερα πρέπει να μιλήσουμε για το πρόβλημα το αποχετευτικό του δήμου μας και το έχω πολλές φορές θα είμαι δίπλα στο Δήμαρχο αν πάμε να λύσουμε το πρόβλημα των Β. Μεσογείων δεν είμαι δίπλα σου. Να μην πάνε χαμένοι οι αγώνες του 2003 πάρτε μια ξεκάθαρη θέση όπως έκανε η Ραφήνα. Κάνω έκκληση αν δεν έχουμε εσένα μπροστάρη θα φωνάζουμε και δεν θα ακουγόμαστε. Πρέπει να πάρει μια ξεκάθαρη θέση το Δημοτικό Συμβούλιο αυτό υποστηρίζω και αυτό καταθέτω. Αν θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα των Β. Μεσογείων να έρθουν και οι άλλοι φορείς. Αν θέλουμε να λύσουμε το δικό μας πρόβλημα εμείς θα θέσουμε τις προϋποθέσεις και τους όρους όπως κάναμε το 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΤΑΣΗ:
    Να γίνει ένας κλειστος βιολογικός καθαρισμός στον χώρο του αεροδρομίου (για Σπάτα-Αρτεμιδα)με σύχρονη μελέτη ανεξάρτητα κόστους. Ο χώρος εκεί δεν έχει διαμορφωμένους οικισμούς και να χρησιμοποιηθεί για άρδευση το νερό όπως γίνεται στην Ευρώπη και στην Ουγκαντα. Επίσης να απαγορευτούν τα βιομηχανικά λύματα. Αλλιώς θα γίνει Ψυτάλεια. Οποιος θέλει ας περάσει από εκεί να δει μέχρι που φτάνει η οσμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας