ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο ΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ – ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ






1 σχόλιο:

  1. Είμαι ο κ. Χατζηνικολάου και εργάζομαι από το 2005 μέχρι σήμερα με συνεχόμενες συμβάσεις χρόνου (μη μόνιμος) στο ΕΛΚΕΘΕ (στο κτίριο της Αναβύσσου και όχι του Αγ.Κοσμά, της Κρήτης, της Πάτρας, της Καλαμάτα ή της Ρόδου) των 300 εργαζομένων και των 4 ερευνητικών ινστιτούτων.

    Δεν είμαι το ΕΛΚΕΘΕ, ούτε το εκπροσωπώ. Είμαι ένας συμβασιούχος εργαζόμενος στην κατηγορία των επιστημονικών συνεργατών (ΠΕ). Η ειδικότητά μου είναι περιβαλλοντολόγος, με μεταπτυχιακό και διδακτορικό στη βιολογία (ΑΠΘ).

    Δεν εργάζομαι και ποτέ δεν εργάσθηκα για τον κ.Ανδρεαδάκη ή το περιβάλλον του. Για την ακρίβεια, αρκετές φορές στοχοποιήθηκα και κόντεψα να απολυθώ από τότε που ανέλαβε Ειδικός Γραμματέας της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων του ΥΠΕΚΑ, εξαιτίας σειράς δημοσιευμάτων, όπως το παρακάτω:
    http://www.eepf.gr/sites/default/files/fysi/Fysi127web.pdf (σελ. 21-25)

    Οι αγώνες μου για το περιβάλλον και την πολιτική οικολογία υπήρξαν ανέκαθεν πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ εθελοντικής προσφοράς και επαγγελματικών ενδιαφερόντων. Προσωπικός μου στόχος είναι να μπορώ να ζω κάνοντας αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο, να υπηρετώ το φυσικό περιβάλλον και την αρμονική συμβίωση των συνανθρώπων μου. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω τους ενεργούς συμπολίτες μου, όταν παρουσιάζεται ένα έλλειμμα επιστημονικής τεκμηρίωσης στους αγώνες τους. Προφανώς, αν παρακολουθήσατε την παρουσίασή μου, στόχος μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ, αλλά να παρουσιάσω στοιχεία, δεδομένα, απόψεις ώστε οι συμπολίτες μου να ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

    Αυτό το τελευταίο, πιστεύω πως είναι ένας ιδιαίτερα απεχθές στόχος για τα υπόλοιπα κόμματα και για την δημόσια διοίκηση, οπότε και βρίσκω να με εκφράζουν πολιτικά περισσότερο οι Οικολόγοι Πράσινοι.

    Η παρακάτω είναι μια λίστα με μερικές από τις επιστημονικές μου δημοσιεύσεις:
    http://www.researchgate.net/profile/Yorgos_Chatzinikolaou/publications/

    Υ.Γ. Θα προτιμούσα να ακούσω κριτική σε αυτά που υποστήριξα για το ΚΕΛ, αντί να χρειάζεται να απαντώ σε άστοχα επιχειρήματα που προφανή στόχο έχουν την συκοφάντησή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας