ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

θΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ McArthurGlen ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ
  • Διευθυντές/ντριες Καταστημάτων Εστίασης
  • Προσωπικό καταστημάτων Εστίασης
  • Διευθυντές/Υποδιευθυντές Καταστημάτων Λιανικής
  • Πωλητές/τριες Καταστημάτων Λιανικής Πλήρους &  Μερικής Απασχόλησης



Πληροφορίες www.kariera.gr 
www.mcarthurglenathens.gr/el/recruitment

Η McArthurGlen ιδρύθηκε το 1991 φέρνοντας το concept των εκπτωτικών χωριών στην Ευρώπη και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες μάρκες στο χώρο της μόδας για να προσφέρει στους επισκέπτες της την καλύτερη εμπειρία shopping σε μειωμένες τιμές.
Η McArthurGlen συνεργάζεται με κορυφαία ονόματα της μόδας για να δημιουργήσει ελκυστικά εκπτωτικά χωριά που προσφέρουν εκπτώσεις 35-70% όλο το χρόνο, σε πάνω από 75 εκατομμύρια πελάτες ετησίως. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν 19 εκπτωτικά χωριά που καταλαμβάνουν συνολικά περισσότερα από 500.000 τ.μ. Νέα κέντρα βρίσκονται σήμερα υπό κατασκευή στην Αθήνα και το Αμβούργο.
Όσον αφορά στην κατασκευή των εκπτωτικών κέντρων, η McArthurGlen είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην Ευρώπη. Κάθε τετραγωνικό μέτρο είναι προσεκτικά μελετημένο και διανεμημένο. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα νέα κέντρα που κατασκευάζουμε και διαχειριζόμαστε και αντιλαμβανόμαστε ότι η ποιότητα των κέντρων και των μαρκών που προσφέρουμε είναι πολύ σημαντική. Ενδιαφερόμαστε για τις γειτονικές περιοχές και κοινότητες και θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μοναδική εμπειρία.
Σήμερα, η McArthurGlen εισάγει την έννοια του designer outlet στην Ελληνική αγορά. Το άνοιγμα του 21.200 τ.μ. McArthurGlen Designer Outlet Athens –την άνοιξη του 2011– αποτελεί μια πολύ σημαντική επένδυση στο χώρο του λιανεμπορίου. Το Κέντρο, το 20ο Designer Outlet της εταιρίας, θα δώσει ώθηση στην Ελληνική αγορά της μόδας, προσφέροντας μια μοναδική ιδέα που θα τροφοδοτήσει την καταναλωτική ζήτηση.

3 σχόλια:

  1. Eνα Νοσοκομείο λείπει από τα Μεσόγεια, και όχι η μόδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιες θέσεις εργασίας με τα 500 ευρώ που δίνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα σθμφωνησω για νοσοκονειο προσθετοντας κι ενα ΙΚΑ στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ προτιμοτερα απ τις πανακριβες μαρκες και την ...περιρεουσα χλιδη την ΩΡΑ που παιδακια λυποθυμουν απο πεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας