ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Δημ.Μάρκου ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ


Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας και στα σχόλιο αναγνώστη μας , σας παραθέτουμε την απάντηση του κου Δημήτρη Μάρκου , για το ποσοστό αμοιβής  για το συγκεκριμένο Δικηγορικό γραφείο…
Δημήτρης Μάρκου είπε...
Επειδή κύριε ανώνυμε με γνωρίζεις χρόνια είναι καλύτερο να μιλάς επώνυμα. Υπερασπίζομαι και θα συνεχίζω να υπερασπίζομαι το δημόσιο συμφέρον και τις διαφανείς διαδικασίες για όσα χρόνια ακόμα ασχοληθώ με τα κοινά.΄Οποιος θέλει να κάνει τον πονηρό για τα δικηγορικά γραφεία και που ανήκουν ας φροντίσει να μάθει πρώτα. Όσο για τους καθηγητές και το που ανήκουν ας διαβάσει τα βιογραφικά τους. Επειδή αναφέρθηκε για προσφορά του 3%, θέλω να ενημερώσω ότι την έστειλα προσωπικά στον Δήμαρχο προκειμένου να επισημάνω ότι: α) οι τιμές στην αγορά είναι πολύ χαμηλότερες β) η διαδικασία της ανάθεσης είναι εντελώς λάθος και πρέπει να γίνει με δημόσιο διαγωνισμό και ΚΛΕΙΣΤΕΣ προσφορές. Στο περασμένο μάλιστα συμβούλιο εξήγησα και την διαδικασία που πρέπει να γίνει ο διαγωνισμός, οπότε πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο καταρρίπτεται το γελοίο επιχείρημα του ανώνυμου κυρίου ότι έχω προτίμηση σε συγκεκριμένο γραφείο. Επίσης θα πρέπει να αναλογιστεί και κάποιους άλλους παράγοντες όπως: α) οι υπόλοιποι δήμοι στο σύνολο τους διεκδικούν το 30% ενώ εμείς το 70%. Οπότε τα ποσά δεν είναι τα ίδια. β) η αρχική αμοιβή του 7% που ζήτησε το δικηγορικό γραφείο αντιστοιχεί σε 24.500.000 Ευρώ ενώ το 2,5% που έδωσαν πάλι οι ίδιοι αντιστοιχεί σε 8.750.000 Ευρώ. Συμπερασματικά λοιπόν εύχομαι να είμαι πάντα σε θέση να ασκώ πίεση που να δίνει άμεσο οικονομικό όφελος 15.750.000 Ευρώ. Αλλά ας μου απαντήσουν πρώτα αυτοί που έκαναν την αρχική διαπραγμάτευση πόση πίεση άσκησαν στο δικηγορικό γραφείο ώστε να μπορεί σήμερα να μπορεί να μειώνει την αρχική του προσφορά κατά 4,5% δηλαδή 15.750.000 Ευρώ Πιθανόν λοιπόν να επιτύχουμε πολύ καλύτερη προσφορά μέσω του δημόσιου διαγωνισμού και των ξεκάθαρων διαδικασιών. Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν "λαγοί" -υπερασπιστές των καθηγητών που θα πάρουν 15.750.000 Ευρώ λιγότερα και δεν τους νοιάζει το συμφέρον της πόλης τους. Μήπως κύριε ανώνυμε εξυπηρετείτε άλλα συμφέροντα??

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ φίλε Δημήτρη αν είχες αυτή τη δυναμική πριν τις εκλογές τα αποτελέσματα ίσως να ήταν διαφορετικά. Όμως εσύ διάλεξες "χαμηλούς τόνους" προεκλογικά κάτι που δεν είναι συνηθισμένο στα μέρη μας. Όμως "ο καιρός γαρ εγγύς". Σύνεχισε όπως ξεκίνησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικά καλός και με εντονο δυναμισμό!!Μου αρεσει πολύ αυτό το νέο προφίλ!!Καθε πράγμα στην ώρα του τελικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας