ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Σχόλιο αναγνώστη μας, κάτοικου Κερατέας...Εύγε!!!!

Δυστυχώς άργησε η κοινωνία πολλά χρόνια να προβληματιστεί για την διαχείριση των απορριμάτων κι έτσι φτάσαμε σήμερα να βρισκόμαστε μεταξύ της Λιβύης (Κερατέας) και της έλλειψης ενημέρωσης των πολιτών για το όλο θέμα.
Εξ όσων ξέρω η ΕΕ έδωσε οδηγία για κλείσιμο των παράνομων χωματερών, χωρίς να επιβάλει ποιος θα είναι ο τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων που κάθε κράτος θα επιλέξει.

Ως δημότης Κερατέας εκφράζω την αντίθεσή μου στην λύση ΧΥΤΑ οπουδήποτε στην χώρα μας. Όποιος θέλει να διαπιστώσει τι είναι ο ΧΥΤΑ, ας πάει στην Φυλή να το δει μόνος του. Κάθε άλλη επιχειρηματολογία είναι πραγματικά περιττή.

ΧΥΤΑ λοιπόν δε θα γίνει στην Κερατέα και δεν πάνε να μας ... βομβαρδίσουν κι έχω κάθε σεβασμό και στην δική σας αντίθεση στην κατασκευή ΚΕΛ στον τόπο σας.

Ας κατανοήσουν κάποτε ότι η σύγχρονη διαχείριση θα επιτευχθεί με συναίνεση των τοπικών κοινωνιών και πρωτοβουλία των δήμων.

Αυτή η επιμονή σε έναν σχεδιασμό προ 20ετίας σχεδόν κι ο τρόπος του "δημοκρατικού διαλόγου" που βλέπουμε στην Κερατέα, έχει καταντήσει πια ένα βλακώδες ατόπημα της κυβέρνησης.

ΧΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας