ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Μιχάλης Τρίλας - Ο Δήμαρχος μου ανέφερε τη πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για χωροθέτηση του ΚΕΛ στη θέση Λάκκα

Μιχάλης Τρίλας "Ήμουν απο τους πρώτους που επισκέφθηκα τον νέο Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας Χρήστο Μάρκου. Ο Δήμαρχος μου ανέφερε τη πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για χωροθέτηση του ΚΕΛ στη θέση Λάκκα Θέλα και το κυριότερο τότε είχε εκφράσει τη πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για δημοψήφισμα σε περίπτωση που θα ήθελαν να μας επιβάλλουν τη χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Δυστυχώς και έπειτα απο τις τελευταίες αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Το ΚΕΛ με τις ανοικτού τύπου δεξαμενές, με τη μυρωδιά της λυματολάσπης να πλανάται στον αέρα, με τα υγρά της επεξεργασίας των λυμάτων να χύνονται στη θάλασσα της Αρτέμιδας και την υποβάθμιση της περιοχής μας , δεν θα μας αφήσει αδιάφορους. Είμαι μέλος στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά του ΚΕΛ και μαζί με τους υπόλοιπους ενεργούς πολίτες λέμε ξεκάθαρα ΝΑΙ σε ένα τριτοβάθμιο σύγχρονο Βιολογικό που θα επεξεργάζεται τα λύματα του Δήμου μας και ΟΧΙ στο ΚΕΛ που προσπαθούν να μας επιβάλλουν"

7 σχόλια:

  1. k trila mallon den exete katalabei tipota.kanenas den zhthse,na ginei to kel stom platy xwrafi.k na peftoyn ta lymata sthn thalassa ths artemidas k phsteyw oyte k h dhmotiki arxi,k aporo pws lete ola ayta,kainoyrgia peribantololhkh meleth zhthsane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ! ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ!!! ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Α ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.... ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 10:12 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 'Η ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΑΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΛ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ "ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ"..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η Δημοτική Αρχή θέλει να μας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη.
    Με απλές κουβέντες:
    *ΛΕΜΕ ΟΧΙ σε παλιάς τεχνολογίας ΚΕΛ του περασμένου αιώνα, όπως θέλουν να μας φορτώσουν την συγκεκριμένη μελέτη - σχεδιασμό - ΚΕΛ Ανδρεαδάκη -
    *Nα απορριφτεί παντελώς η ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ!.
    *ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εκβολή των επεξεργασμένων λυμάτων στον Ευβοϊκό και γενικά στην θάλασσα.
    *ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο ΚΕΛ ανοικτού τύπου και να ρυπαίνει με οσμές το περιβάλλον.
    **Ζητάμε μονάδα επεξεργασίας λυμάτων νέας τεχνολογίας με μηδενική επιβάρυνση στο περιβάλλον μας!!! ,
    **ΛΕΜΕ ΝΑΙ στο ΚΕΛ που ανταποκρίνεται στην κοινοτική οδηγία “ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΩΝ”
    **ΛΕΜΕ ΝΑΙ στο ΚΕΛ Κλειστού τύπου!!!,
    **ΛΕΜΕ ΝΑΙ στο ΚΕΛ με ΠΛΗΡΗ (100%) επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων υδάτων!!!, ( για πότισμα ή για εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα!!!,)
    **ΛΕΜΕ ΝΑΙ στο ΚΕΛ με πλήρη επεξεργασία της λυματολάσπης !!!,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και επειδή όλα αυτά δεν πρόκειται να τα κάνουν, λέμε όχι σε ΚΕΛ που θα εξυπηρετεί όλη την ανατολική αττική στο Πλατύ Χωράφι. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας