ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από τον Κώστα Λεφάκη
ΚΡΙΟΣ
(21/3-20/4)

«Η εβδομάδα των προκλήσεων»

Εξελίξεις προβλέπονται για αυτή την εβδομάδα  στα επαγγελματικά σας αλλά με ένα δύσκολο τρόπο. Αποφύγετε παρεξηγήσεις ή διαφωνίες και αν τυχόν υπάρχει μία εμπόλεμη κατάσταση γύρω σας προσέξτε την. Μην κάνετε λάθος τακτική που θα στρέψουν στοιχεία χρήσιμα για την άμυνα σας εις βάρος σας. Οικονομικά η κατάσταση θα παραμείνει εύθραυστη για αυτό προσέξτε τα έξοδα και κυνηγήστε τα χρήματα που σας οφείλουν. Στα ερωτικά σας μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο και δεχθείτε το γεγονός ότι δεν είστε τόσο τυχεροί στην κατάκτηση που επιδιώκετε να πετύχετε.


ΤΑΥΡΟΣ
(21/4-20/5)

«Σε κλίμα ασάφειας θα κινηθεί η εβδομάδα σας»

Η γενική ασάφεια που θα επικρατεί αυτή την εβδομάδα στις δουλείες σας θα σας κάνει να μην ευχαριστιέστε με τίποτα. Ωστόσο  αρχίζουν να υπάρχουν ελπίδες για προοπτικές που πριν δεν φαινόντουσαν. Αυτές τις προοπτικές, ο καθένας στη δική του περίπτωση, πρέπει να τις υπερασπιστεί με εργατικότητα. Οικονομικά παραμένετε πιεσμένοι και χρεωμένοι από το παρελθόν. Κοινωνικά υπάρχουν παράγοντες που θα σας βοηθήσουν και οι ευκαιρίες για να ψυχαγωγηθείτε. Ερωτικά έχετε προοπτικές που ικανοποιούν τον συναισθηματισμό σας αλλά θα έχετε και εμπόδια που θα περιορίσουν τις ερωτικές στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
(21/5-21/6)

«Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις της εβδομάδας»

Πολλή κίνηση θα έχετε αυτή την περίοδο, η οποία αρχίζει επεισοδιακά για τα επαγγελματικά και καταλήγει ικανοποιητικά. Εκμεταλλευτείτε στιγμές, γνωριμίες και προτάσεις για να διευρύνετε τις κοινωνικές και τις επιχειρηματικές σας επιδιώξεις. Μην ρισκάρετε οικονομικά σε συνεταιρισμούς που δεν σας δίνουν εγγυήσεις. Μην αμελείτε το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και μην υπόσχεστε κάτι που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Εμπορικές εργασίες θα σας δώσουν μεγαλύτερη επιτυχία τώρα. Η ερωτική ζωή παραμένει ενδιαφέρουσα. Διατηρήστε την μυστικότητα των σχέσεων σας και μην κοινοποιείτε τη χαρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
(22/6-22/07)

«Μια εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις»

Επεισοδιακή προβλέπεται η ατμόσφαιρα όσον αφορά την πορεία των επαγγελματικών σας συμφερόντων. Συνεργασίες ή συμφωνίες του παρελθόντος θα πρέπει να αναθεωρηθούν. Κάποιες υποχρεωτικές ή αιφνίδιες αλλαγές στην εργασία θα σας θορυβήσουν, αλλά αργότερα θα αποδειχτεί ότι ήταν για το καλό σας. Οικονομικά τα πράγματα είναι λίγο ασταθή αλλά στο τέλος βελτιώνετε το εισόδημα σας ή βρίσκετε λύσεις που επιδιώκετε. Τα πράγματα στα ερωτικά σας είναι έντονα αυτό το μήνα και έχουν την ομορφιά τους. Ακολουθείστε το ρεύμα χωρίς ιδιοτροπίες.

ΛΕΩΝ
(23/7-23/8)

«Αυτή την εβδομάδα θα σκεφτείτε σοβαρά μία μετακίνηση»

Η αρχή της άνοιξης είναι κατάλληλη για να αυξήσετε το εισόδημα σας, τις πωλήσεις σας και ότι σχετικά με την προώθηση της επιχείρησης ή της δουλειάς σας. Μην κάνετε λάθη στις αγοραπωλησίες σας και να παραμείνετε επιφυλακτικοί σε νέες συμφωνίες. Θα εργαστείτε για να βρείτε τα μέσα για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Σκεφτείτε καλά αν πρόκειται να μετακινηθείτε επαγγελματικά είτε σε τόπο είστε σε αντικείμενο. Θετικό κλίμα στα ερωτικά σας αυτή την εποχή έως και γόνιμο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(24/8-22/9)

«Με δυσκολίες θα έχετε τις εξελίξεις που θέλετε»

Νοιώθετε αρκετά υποτονικά για να φοβάστε τα χειρότερα και έχετε και τις ευκαιρίες να γκρινιάζετε σαν καλοί Παρθένοι, με ευσταθείς πια δικαιολογίες. Αυτά μέχρι τα μέσα του μήνα. Μετά η γενικότερη κατάσταση που θα είναι βελτιωμένη θα σας αναγκάσει να κινητοποιηθείτε και αυτό θα αποτελέσει την θεραπεία των επαγγελματικών αλλά και άλλων δεινών σας. Οικονομικά, βελτιώνεται η κατάσταση αλλά με αργό ρυθμό. Κοινωνικά, έχετε περισσότερες προτάσεις που τονίζουν το ηθικό σας. Περιέργεια και προσπάθεια μαζί θα αποτελέσουν αφορμή για να βελτιώσετε την κατάσταση στην ερωτική σας ζωή. 

ΖΥΓΟΣ
(23/9-22/10)

«Προγραμματίστε τα πάντα»

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί περικόπτοντας έξοδα και αλλάζοντας τακτική και ιδέες. Η γενική κατάσταση δεν σας βοηθά αλλά η προσωπική σας τύχη θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα, τόσο τα οικονομικά όσο και τα επαγγελματικά. Όσοι κάνετε μία νέα αρχή προσπαθήστε να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Μην αμελείτε εκκρεμότητες, λογαριασμούς και μην περιμένετε θαύματα στα οικονομικά σας. Έχετε προσφορά στα ερωτικά σας αλλά σκεφτείτε αν ο ερωτικός σας σύντροφος δεν αντέξει τα κυκλοθυμικά σας και …μεταναστεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23/10-22/11)

«Βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο αλλαγών»

Μεταβατικό χαρακτηρίζεται το διάστημα για τους περισσότερους από  εσάς. Επαγγελματικά, έχετε προοπτικές αλλά απαιτείται σκληρή δουλειά στην αρχή του μήνα. Αποφύγετε να κάνετε λάθη εκτίμησης και μην αφήνετε χώρο στην υπέρ-αισιοδοξία όπως και στις ψευδαισθήσεις. Σε πολλούς λείπουν τα χρήματα για να υλοποιήσετε αυτά που θέλετε. Προσαρμοστείτε σε ότι υπάρχει και σε αυτά που καταφέρνετε. Ερωτικά περνάτε μία περίοδο με ενδιαφέρουσες εμπειρίες αλλά παραμένετε ασαφείς για ποια θέση ή απόφαση να πάρετε και να τηρήσετε στο μέλλον.
ΤΟΞΟΤΗΣ
(23/11-21/12)

«Αυτή την εβδομάδα θα δώσετε τις μάχες σας»

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, αμείωτες οι δυσκολίες και εσείς παραμένετε αγωνιστές. Φροντίστε να εφοδιάσετε τη φαρέτρα σας με βέλη γιατί θα σας χρειαστούν όχι μόνο για τους νέους στόχους στον επαγγελματικό τομέα αλλά και για τους εχθρούς ή αντιπάλους σας που ενδημούν εκεί. Αξιοποιείστε ένα ταλέντο, μία πρόταση, την ευκαιρία ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή μία χρηματοδότηση. Μην χάνετε την υπομονή σας και αναθεωρείστε τις σχέσεις σας με μερικούς συνεργάτες σας. Στα ερωτικά σας μην είστε απόλυτοι γιατί κανείς δεν σας πιστεύει. Καλύτερα να αφήσετε τους άλλους να ανακαλύψουν που βρίσκεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22/12-19/1)

«Αυτή την εβδομάδα θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας»

Ήρθε ο καιρός για να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά σας προβλήματα, να τολμήσετε νέα ξεκινήματα και να κλείσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες που δεν αποδίδουν εδώ και καιρό. Ίσως είναι ο πιο κατάλληλος μήνας για να δείτε από πού ξεκινούν οι ανησυχίες, οι αϋπνίες και οι φόβοι σας. Οικονομικά υπάρχει σταθερή διακύμανση και αυτή οφείλεται στο γενικό κλίμα. Η ερωτική σας ζωή δεν είναι τόσο ικανοποιητική αλλά οι στιγμές που προκύπτει η δράση μένετε όλοι ευχαριστημένοι. Υπομονή, η χαρά θα γίνει πιο συχνή αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20/1-19/2)

«Δυσκολίες στα οικονομικά, πάθος στα ερωτικά»

Ραγδαίες οι εξελίξεις της εβδομάδας, κυρίως σε επίπεδο προπαρασκευής και αλλαγών στις συνθήκες τις  επαγγελματικές. Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις συναλλαγές σας. Καλή εποχή για να υψώσετε το ηθικό σας αλλά και για τη φήμη σας αν το επάγγελμα σας και η θέση σας το απαιτεί. Μερικές δυσκολίες με τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και εδώ θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Μην πιέσετε για χρήματα όταν δεν μπορούν να έρθουν. Τα ερωτικά σας είναι συμπαθητικά έως ηδονικά, εξαρτάται απ’ την περίπτωση. Μία νέα γνωριμία τώρα μπορεί να αποδειχτεί μοιραία.

ΙΧΘΕΙΣ
(20/2-20/3)

«Μια εβδομάδα γεμάτη δράση»

Οι πρώτες μέρες του Απριλίου θα είναι δύσκολες, τόσο στις συναλλαγές όσο και στις τρέχουσες εμπορικές ή επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Η ατμόσφαιρα  στην πορεία βελτιώνεται και στη συνέχεια θα υπάρξουν ανακατατάξεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσουν κάποια πράγματα με το καλύτερο αποτέλεσμα.  Προσπαθήστε να δείτε καλύτερα τη δουλειά σας και μην επιμένετε σε λεπτομέρειες που δεν μπορούν να λειτουργήσουν όπως ακριβώς θέλετε. Στα οικονομικά σας μπορεί  να γίνει ουσιαστική πρόοδος. Ερωτικά δεν θα αποφύγετε κάποιες αντιθέσεις αλλά είστε ικανοί να φέρετε την σχέση σας εκεί που θέλετε εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας