ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» Απειλή στον αέρα για βρετανικό αεροσκάφος!

Βρετανικό αεροσκάφος τύπου Boeing 757-200 προσγειώθηκε στις 14:52 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έπειτα από απειλή για βόμβα, για την οποία ενημερώθηκαν οι ελληνικές αρχές, όταν το αεροσκάφος εισήλθε στο FIR Αθηνών.




Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο «Renegade», καθώς απογειώθηκαν δύο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 από την Αγχίαλο, καθώς και ένα ελικόπτερο τύπου Super Puma από την Ελευσίνα.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, οι 213 επιβαίνοντες εκκενώθηκαν και αμέσως άρχισε έλεγχος από άνδρες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΣΣΣΣ!!!σιγα!ελεος!ακομα δεν ανελαβαν..κανα χρονο θα ενημερωνονται ,καναδυο θα συσκεπτονται..μετα βλεπουμε!!!λιγο ακομα και θα ζητησετε να παρεμβουν για αναθεωρηση των αποικιοκρατικων ορων τωρα που ''επιμηκυνεται'' η συμβαση του αεροδρομιου.Τα παραπονα σας στις αρμοδιες επιτροπες!!τοσες εχουμε!για εσας αγνωμονες, κακομαθημενοι,μυγιαγγιχτοι τι σας εκανε το κακομοιρο το αεροδρομιο αχαριστοι...λιγο θορυβο,λιγη μολυνση,τοση δα υποβαθμιση...αλλα κατι δωρακια της πλακας ΝΑ με το συμπαθειο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας