ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ...


Ένα μεγάλο μπράβο στον κο Χρ. Μάγκα, ο οποίος χθες Σάββατο 16/04/2011, με δικιά του πρωτοβουλία και δικά του έξοδα, έβαλε τις βάσεις για την Δημιουργία κινήματος Δημοτών Σπάτων Αρτέμιδας, κατά του ΚΕΛ.
Στις 18:30 στο λιμάνι της Αρτέμιδας είχε προγραμματιστεί η συγκέντρωση, ωστόσο λόγω της βροχόπτωσης, η συγκέντρωση ξεκίνησε στις 19:00 στην αίθουσα του λιμανιού.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν 70 με 80 άτομα μεταξύ των οποίων,

ο κος Μποτζιολής, ο κος Μωραϊτης, ο κος Χάμψας, ο κος Καντερές, ο κος Λάμπρου, ο κος Ποθουλάκης, η κα Σερδάρη, η κα Παπαϊωάννου, ο κος Παπαστεφάνου, ο κος Πασχαλινός κ.α. Σημαντική παρατήρηση της συγκέντρωσης ήταν ότι το μεγαλύτερο μέρος των παρευρισκομένων αποτελούσαν δημότες (όχι μόνο από την Αρτέμιδα, αλλά και από τα Σπάτα), οι οποίοι πρώτη φορά!!! άκουγαν για το θέμα του ΚΕΛ. Μετά την εισήγηση του κου Μάγκα, τον λόγο πήρε ο κος Λάμπρου ό οποίος ανέλυσε το ιστορικό των τελευταίων 3 μηνών.
Στην συνέχεια αρκετοί από τους παρευρισκόμενους πήραν τον λόγο, ώστε να συστηθούν και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους.
Στο τέλος της συγκέντρωσης συμφωνήθηκε να βγεί ένα ψήφισμα το οποίο θα ισχυροποιεί την απόφαση του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδας, με μία προσθήκη
Όχι ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι,
Όχι στα μεγάλα ΚΕΛ,
Όχι εκβολή αγωγών στην θάλασσα της Αρτέμιδας,
Ναι σε Νέα Μελέτη για την κατασκευή αποχέτευσης και αποχετευτικού δικτύου για τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος και μόνο, (δεν θα λύσουμε εμείς το πρόβλημα των υπολοίπων) για την οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί τεχνικό δελτίο για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, το αργότερο μέχρι 31/05/2011.
Φεύγοντας ο κόσμος άφησε στοιχεία επικοινωνίας.
Έτσι σε νεώτερη συνάντηση που θα οριστεί το συντομότερο, θα κληθούν όλοι για να ενημερώσουν και φίλους, γνωστούς ή γείτονες.

7 σχόλια:

  1. Όποιος δεν μπόρεσε να έρθει χθες αλλά θέλει να ενημερωθεί για την επόμενη συνάντηση, μπορεί να στείλει e-mail στο spata_artemida@yahoo.gr με τα στοιχεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ξεχάσατε και τον δημοτικό σύμβουλο κο Γεωργάκη που καθόταν απέξω και παρακολουθούσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν κάνετε μπάνιο στα απόβλητα στη Λούτσα, δεν σας πειράζει, ο βιολογικός καθαρισμός σας πείραξε.

    Νομίζετε ότι θα γυρίσετε στον καιρό των παππούδων σας που ζούσαν 20.000 στα Μεσόγεια, και πηγαίνατε στα χωράφια, και σκουπιζόσασταν με τις πέτρες.

    Άλλη μια τρομολαγνική παρέμβαση του τύπου, "όχι στην αυλή μου" - not in my back yard.

    Έχετε κανένα χωραφάκι στο Πλατύ Χωράφι και φοβάστε μην πέσει η τιμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:53 π.μ.

    Αγαπητέ γιατί δεν κάνεις το ΚΕΛ στην Πόλη σου και να ποτίζεις τις γλάστρες σου με το καθαρό νεράκι που θα βγάζει; Εμείς δεν θέλουμε να στέλνουμε εκεί τα δικά μας θα βρούμε λύση...εσύ με τόσο πολιτισμό που κουβαλάς γιατί θες να κάνεις το σπίτι μου, your back yard???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ14 Σεπτεμβρίου 2011 στις 12:55 π.μ.

    ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΒΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 10-15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εγώ στα Σπάτα μένω πανέξυπνο Περιβάλλον+Ανάπτυξη (τρομάρα σου) και έχω βαρεθεί να πληρώνω κάθε τρεις και λίγο σε βόθρους.
    Ο βιολογικός καθαρισμός είναι η μόνη επιστημονικά παγκοσμίως διεθνή λύση για την επεξεργασία των λυμάτων. Πρέπει να γίνει!
    Τί να κάνουμε κάποιοι θα χάσουν λίγη αξία από τα χωραφάκια τους για να γίνει ένα έργο. Έτσι γίνεται πάντα. Δεν θα ζούμε οι υπόλοιποι σε συνθήκες 1920 επειδή εσάς έτσι σας τη βάρεσε.

    Ξυδάκια!

    (Η Λούτσα είναι τίγκα στο κολοβακτηρίδιο - τα κολοβακτηρίδιο ξέρεις δεν φαίνεται με γυμνό μάτι, για αυτό και δεν παίρνει μπλε σημαία, αλλά παίρνει την άλλη την κόκκινη, θα την έχει πάρει το μάτι σου. Και εγώ μπάνιο στη Λούτσα κάνω όπως όλοι, αλλά φαντάζομαι τόσα χρόνια έχουμε πάθει ανοσία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ15 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:22 μ.μ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ...
    Εάν γίνει πλαζ και πληρώνεις 15 ευρώ είσοδο, θα καταλάβεις την διαφορά.
    Και βέβαια πληρώνεις σε βόθρους και θα συνεχίσεις να πληρώνεις, αφού ακόμα και το ΚΕΛ να γίνει θα πληρώνεις τέλη αποχέτευσης αναλογικά με τα κυβικά νερού που θα καταναλώνεις σε τιμή *0,8 της τιμής του κυβικού + τα τέλη σύνδεσης. Ότι σήμερα ο λογαριασμός του νερού δεν σε "πονάει" είναι γιατί ακριβώς δεν πληρώνεις αποχέτευση...
    Υπολόγισε επίσης και το κόστος που θα πληρώνεις για να δεις την θάλασσα, αφού η θάλασσα της Αρτέμιδος δεν θα υπάρχει πια...
    Είμαστε βέβαιοι ότι όλα αυτά τα λέτε από άγνοια και επηρεασμένοι από την χρόνια πλύση εγκεφάλου, των τοπικών ανίκανων πολιτικών που τους έφταιγε για τα πάντα η Λούτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας