ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο Κώστας Λεβαντής ισοπέδωσε τον Σγουρό στο πρωινό της ΝΕΤ



ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΕΒΑΝΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ





Σε μία στημένη προσπάθεια να απαξιώσουν τον συγκλονιστικό αγώνα της Κερατέας κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ, εξελίχθηκε η πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ με καλεσμένο τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κο Λεβαντή και τον Περιφερειάρχη κο Σγουρό.
Το στημένο της συνέντευξης ξεκίνησε με μία σειρά επιθετικών ερωτήσεων από τον δημοσιογράφο ο οποίος σε διατεταγμένη υπηρεσία
κατηγόρησε τους δημότες λαυρεωτικής για ανυπαρξία προτάσεων (εμάς αυτό μας θυμίζει την άποψη κάποιων που δυστυχώς εκπροσωπούν τον δήμο μας για το θέμα του ΚΕΛ).
Ο κος Λεβαντής αφού ξεκαθάρισε ότι προτάσεις υπάρχουν αλλά δεν τους ακούει κανείς,  απευθύνθηκε στον κο Σγουρό ο οποίος εντωμεταξύ είχε μπει στο στούντιο. Σε ποιούς αναφέρεστε όταν μιλάτε για 500 περιφερόμενους;
Το ξέρετε ότι στην αντίσταση πρωτοστατεί ο γιός μου;
Ο Σγουρός έδειξε να τα έχει χαμένα και άρχισε να κατηγορεί των κο Λεβαντή για πρακτικές Χούντας!!! Ενώ ξεκαθάρισε ότι τόσο για τα απορρίμματα όσο και για τα λύματα!!!, ο περιφερειακός σχεδιασμός του 2003 θα σχεδιαστεί χωρίς να αλλάξει ούτε «και».
Στη συνέχεια και βλέποντας ότι ο Λεβαντής κυριολεκτικά δεν «μάσαγε», το πλάνο φεύγει από το στούντιο και όταν επιστρέφει την θέση του δίπλα στον Σγουρό, έχει πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ακουγόταν στο βάθος ο Λεβαντής να διαμαρτύρεται που του πήραν τον λόγο.

Στη συνέχεια τέθηκε το θέμα των αποζημιώσεων που πρέπει να καταβάλει η νομαρχία στα θύματα της “RICOMEX” και ξέρετε τι είπε ο Σγουρός; Ότι η Νομαρχία αδυνατεί να τα καταβάλει.

Μα καλά εδώ η περιφέρεια έχει προβλέψει 2 εκατομμύρια ευρώ για να επικοινωνήσει (να τα χώσει δηλαδή σε εφημερίδες και δημοσιογράφους) το ΚΕΛ.
Είναι δυνατόν να μην έχει να πληρώσει τις αποζημιώσεις του 1999;;;   

Ερώτηση: Ποιος συνεχίζει να πιστεύει ότι θα υπάρξει αποζημίωση για την έκταση που θα απαλλοτριωθεί στο Πλατύ Χωράφι;      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας