ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΚΑΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 26/05/2011 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας το διπρόσωπο παιχνίδι της (άλλα ψηφίζει και άλλα λέει στους δημότες της) με την σημερινή της απόφαση έδωσε το πράσινο φως από την πίσω πόρτα στην ΕΥΔΑΠ να προχωρήσει στην κατασκευή του καταστροφικού ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Η ΕΥΔΑΠ τους έριξε πεπονόφλουδα και αυτοί την πάτησαν.
Από άγνοια ή ηθελημένα;

Τελικά βρήκαν τρόπο να εκτελέσουν τα όσα είχαν προσυμφωνήσει, κοροϊδεύοντας τους δημότες με τις δηλώσεις τους σε διάφορα έντυπα.
Μακάρι να κάνω λάθος για το καλό του Δήμου.
Γ. Κασίμης

4 σχόλια:

  1. ΑΓΝΟΙΑ????ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ!!!ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ''ΜΗΧΑΝΕΥΟΜΑΙ''-ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακριβως!ετσι κι ο πολυ'μηχανος'Οδυσεας μπηκε στη Τροια με το δουριο ιππο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΑΣ ΚΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ! ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ Δ.Σ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ?ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ!ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΑΛΙΑ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ30 Μαΐου 2011 στις 10:16 π.μ.

    Αχ δημαρχε μου τι περιμενες!!!!!!!!!!!κριμα στο τοπο μας και σε μας που ΖΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας