ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΣΙΜΗ, ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”


Αμέσως μετά την εκφώνηση του προ ημερισίας διάταξης θέματος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλείου Κύριο Γκίκα, ο Κος Κασίμης, αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης και της Δημοτικής παράταξης “Νέα Πνοή” ζήτησε τον λόγο θέλοντας να κάνει μία ανακοίνωση στο σώμα πριν την έναρξη της διαδικασίας του δημοτικού Συμβουλίου, το αρμόδιο όργανο δηλαδή μέσω του οποίου οφείλει και έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να λογοδοτεί και να απευθύνεται.

 


“Κύριε Πρόεδρε σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που μου δίνετε, όμως θέλω να καταθέσω την άποψή μου πάνω σε ορισμένα πράγματα γιατί θεωρώ ότι πάντα στη ζωή μου υπηρέτησα τους θεσμούς με σεβασμό και σαν πολίτης αλλά και σαν αιρετός. Η δημοκρατία και οι θεσμοί, είναι αυτά που μας κρατούν ζωντανούς για να μπορούμε να περπατάμε την κοινωνία μας και επειδή η αντιπολίτευση στη δημοκρατία είναι απαραίτητο εργαλείο ωστε να μπορέσει η διοίκηση να πάει καλύτερα.

Γι΄αυτό ορισμένα αναγραφόμενα, από ορισμένους κονδυλοφόρους ανώνυμους, σε διάφορες εφημερίδες, κάνουν κακό όχι στο όνομα του Κασίμη, αλλά γενικά στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην πόλη.


Θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου να παραιτηθώ από πρόεδρος την Νέας Πνοής και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτός που αναφέρει τέτοια πράγματα έχει χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά και κάνει ζημιά στην πόλη. Όσοι έδωσαν, εάν έδωσαν κάποιου είδους πληροφορίες, μπορούν να κατέβουν από το καράβι, ο καπετάνιος φεύγει πάντα τελευταίος.
Θα είμαι εδώ δήμαρχε και στις εκλογές του 2014.
Σας ευχαριστώ πολύ.”




Με το τέλος της δήλωσης και εκτός μικροφώνου πάντα ο κος Γκινοσάτης αλλά και άλλοι σύμβουλοι της διοικούσας αρχής, της παράταξης του Δημάρχου δηλαδή, εξέφρασαν την εμπάθειά τους λέγοντας πως δεν είναι πράγματα για τα οποία πρέπει να απασχολείται το σώμα.
Αμέσως όμως ο Κος Γκίκας, είπε και πάλι πως είναι μία δήλωση που έχει δικαίωμα να κάνει. Στο σημείο αυτό ο Γιώργος Κασίμης δήλωσε:

“ Κε Πρόεδρε, οι δηλώσεις μου θα γίνονται πάντα εδώ, ανάμεσα στα θεσμικά όργανα και όχι στα καφενεία, στα supermarket, και στις εισόδους των κοιμητηρίων τα ψυχοσάββατα.”



Να σας ενημερώσουμε για την αναφορά αυτή του Κου Κασίμη, πως την προεκλογική περίοδο, υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής έκανε προεκλογική προπαγάνδα “χτυπώντας” τον επανειλημμένως στους επισκέπτες συγκεκριμένου νεκροταφείου και σε εκκλησίες, πως δεν ασπάζεται τον χριστιανισμό ούτε εκείνος ούτε η οικογένειά του. Αυτός ήταν και ο λόγος που εκείνο το διάστημα αναγκάστηκε να δημοσιεύσει σε τοπικές εφημερίδες φωτογραφίες από την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ τελετή του γάμου του καθώς και από την βάπτιση του γιού του.

Εμείς αυτό που έχουμε να ευχηθούμε είναι σύνεση και πάνω από όλα επαγγελματισμό στους τοπικούς “δημοσιογράφους”, ενώ στους πιθανούς και όποιους “παπαγάλους”, ή αλλιώς “τσίχλες” του τόπου μας, να βρούν μία άλλη πιο ενδιαφέρουσα ασχολία από το να μεταφέρουν ψευδή στοιχεία για την μοναδική ίσως δημοτική παράταξη που έχει αντέξει πάνω απο μία 10ετία στον τόπο μας έχοντας ασκήσει διοίκηση και έχοντας πράξει έργο είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι.

.
Η “Νέα Πνοή” είχε, έχει και θα έχει αρχηγό τον Γιώργο Κασίμη

5 σχόλια:

  1. Το "κεφάλαιο" Κασίμη τελείωσε. Όχι άλλα πισωγυρίσματα και λάθη. Τα στελέχη της "ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ" να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εμπρός για νέο έντιμο και ικανό αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
    Εργάζομαι ως κτηνίατρος επι σειρά ετών. Πολλοί συνδημότες με γνωρίζουν καλά και από αυτή μου την ιδιότητα.
    Η σύζυγός μου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παιδιάτρους της ανατολικής αττικής.
    Ως εκ τούτου κανείς δεν μορεί να με κατηγωρήσει για αδικαιολόγητο πλουτισμό.
    Δεν είμαι βέβαιος όμως, ότι το ίδιο ισχύει για αρκετούς από όσους άσκησαν ή ασκούν διοίκηση στον δήμο.
    Όσο για τις ικανότητές μου, να θυμίσω μόνο μερικά από τα έργα επί δημαρχίας μου. Τα πεζοδρόμια στο εμπορικό κέντρο της Αρτέμιδας, το Παραλιακό Πάρκο, το Γυμνάσιο - Λύκειο της οδού Ανθέων, η έγκριση χρηματοδότησης και η έναρξη κατασκευής του 3ου Δημοτικού, η ανάπτυξη της παραλίας και πλήθος άλλων που δεν θα αναφέρω σήμερα.
    Ύστερα από δική μου αίτηση το ελέγκτικό συνέδριο έλεγξε τις χρήσεις της δημαρχίας μου και έβγαλε πλεόνασμα 1.243.137 ευρώ.
    Ναι, πλεόνασμα κάνοντας έργο.
    Αναζητώ ακόμα το έργο που έγινε στην Αρτέμιδα από το 2006 που έπαψα να είμαι Δήμαρχος μέχρι και σήμερα.
    Ένα όμως ήταν το μεγαλύτερο έργο μου.
    Έβαλα στην άκρη όλους αυτούς που ασελγούσαν χρόνια εις βάρος της πόλης της Αρτέμιδας.
    Όλους αυτού που χαιρόντουσαν και εισέπρατταν από την αυθαιρεσία.
    Αυτό, αυτές οι κλίκες, δεν μου το συγχώρεσαν ποτέ.
    Ακόμα και τώρα με πολεμούν. Δεν θα τους περάσει όμως. Δεν θα σιωπήσω και δεν θα σταματήσω.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Γ. ΚΑΣΙΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ,ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ,,ΚΟΒΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ,ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ,Κ.ΚΑΣΙΜΗ,,ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ,,ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ,,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ,,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΩΣΤΕ Η ΛΟΥΤΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΩ ,ΟΛΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ,,,ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ,,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,,ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ,,ΟΜΙΛΙΕΣ Κ,Τ,Λ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ ,,ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ,,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ Η ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ,,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ,,,,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΝΟΜΑ ,,ΕΠΟΧΗ,, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Κασίμη από τότε που ζούμε στην Αρτέμιδα μόνο με εσάς έχουμε δει άσπρη μέρα. Συνεχίστε έτσι και θα έχετε τον κόσμο μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος ...
    Ο κόσμος της Λούτσας είναι ένα πολυπολιτισμικό συνονθύλευμα όπου η κάθε ομάδα πληθυσμού βαράει τον δικό της σκοπό ...
    Δεν είναι ο αμιγής πληθυσμός ο οποίος ενωμένα θα αγωνισθεί και θα διεκδικήσει...
    Λέω "Λούτσα" διότι θεωρώ ντροπή και ατιμία για την αρχαία θεά να ονομάζεται μία χαβούζα με το όνομα της (την χειρότερη πόλη της ανατολικής Αττικής)..
    Να δώσετε πρώτα την όψη που αρμόζει στην πόλη... και το όνομα θα το πάρει από μόνη της…
    60 (λέει) πολιτιστικοί σύλλογοι ... μα είμαστε καλά ;; Ο ένας το κοντό του και ο άλλος το μακρύ του ;; Να πουλάνε δύναμη και αρχηγιλίκι για να τους φτιάχνει ο κάθε τυχάρπαστος δήμαρχος τα σοκάκια μπροστά από τα σπίτια τους για να εξασφαλίζει την εκλογή ;;... και περιμένετε να γίνει ποτέ πόλη αυτός ο μαχαλάς ;;
    Να ακούω υποψηφίους ΔΣ να λένε "έχω διακόσια κουκιά"... άνθρωποι που δεν έχουν ένα ένσημο στο βιβλιάριο τους .. και να εκλέγονται .. ρε πάτε καλά ;;
    Αν σας αρέσει η ονομασία «κουκί», διότι έτσι σας ονομάζουν … μα γεια σας με χαρά σας .. άξιοι των επιλογών σας , άξιους όμοιους σας εκλέγετε ..
    Είναι ο εύκολος δρόμος … του εγώ να περνάω καλά …
    ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;;
    Είναι ο δύσκολος δρόμος , που απαιτεί ευθύνη, συνειδητό αγώνα και σωστές επιλογές για καλύτερο αύριο, όχι το δικό σας … αυτό είναι σάπιο, δεν επανέρχεται, μα των παιδιών σας, για να μπορείτε τουλάχιστον να τα κοιτάτε στα μάτια και να τους λέτε … πάλεψα .. όταν σας ρωτάνε άνεργα και χωρίς οράματα … «τι έκανες ρε πατέρα για να ανατρέψεις αυτήν την σαπίλα ;;» … ε.. ναι .. έπαιζες πρέφα στο Μακεδονία ….
    Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο … τον δύσκολο, μείνετε, να σαπίζετε μέσα στις σάπιες ιδέες σας …
    Παν. Προκόπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας