ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΣΤΗΝ "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ" , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ!!!!

Χαρακτηριστικές ήταν οι σημερινές τοποθετήσεις που διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα του Δήμου μας:

“ «Αναταράξεις» όμως, δεν ταλανίζουν μόνο την Παράταξη Κασίμη. Λέγεται ότι, έχουν δημιουργήσει……. κενό αέρος στη «Νέα Εποχή» του κ. Δημήτρη Μάρκου, αλλά και στη διοικούσα «Νέα Πόλη» του κ. Χρήστου Μάρκου. Ακούγεται μάλιστα, πως ο «αέρας» που δημιουργεί τις «αναταράξεις» έρχεται από την πλευρά των «πράσινων» βουλευτών της περιφέρειας. Οι εν λόγω βουλευτές -λέγεται- πως επιθυμούν να δημιουργήσουν μια «καθαρόαιμη» πασοκική δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει την επομένη δημαρχία. Αν τελικά, δημιουργηθεί αυτή η παράταξη -γράφουμε αν- θ’ αποτελείται από στελέχη και των τριών παρατάξεων συμπεριλαμβανομένων και κάποιων που αυτή τη στιγμή, καταλαμβάνουν έδρανα στο Δ.Σ. του Δήμου. Ίδωμεν…..”

Πέραν αυτού, εντύπωση προξένησε η επισήμανση του δημοσιογράφου «στην στήλη του Αρτεμίου» , ο οποίος, τόνισε  για κενά αέρος ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις τόσο της Αντιπολίτευσης όσο και της Δημοτικής Αρχής.

Μεγάλα ερωτηματικά μας δημιούργησε η τοποθέτηση του για «κενά αέρος» στην Παράταξη του κ.Δημήτρη Μάρκου  «Νέας Εποχής-Δύναμη Αλλαγής», μια και από την μέχρι σήμερα πορεία των τεσσάρων μηνών δεν έχουμε διαπιστώσει από την πλευρά μας , διάσπαση ανάμεσα στα στελέχη της παράταξης.

Μία τέτοια πρωτοβουλία, όπως αναφέρεται  για δημιουργία μιας κομματικής «πράσινης» δημοτικής παράταξης οι οποία θα περιλαμβάνει άτομα από τις τρείς παρατάξεις  όπως αναφέρει και από  τους σημερινούς συμβούλους  , αφήνει αιχμές και σχόλια για συγκεκριμένη Δημοτική Σύμβουλο της παράταξης του κ.Δημήτρη Μάρκου.

Την ίδια ώρα, οι πηγές αυτές ερμηνεύουν κάποιες πολιτικές σκοπιμότητες που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν το έργο της παράταξης , και να δημιουργήσουν ένα κλίμα αντιπαράθεσης στην ίδια την ομάδα.

Ο εμπνευστής του άρθρου της συγκεκριμένης εφημερίδας, δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι στις Δημοτικές παρατάξεις  και συγκεκριμένα στην Παράταξη του κΔημήτρη Μάρκου , «Νέα Εποχή –Δύναμη Αλλαγής»

Δεν υπάρχουν χρωματισμοί !!!
Δεν υπάρχουν αγκάθια!!!
Δεν υπάρχει χώρος για άλλους μύθους!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας