ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Νέες Αρμοδιότητες στην Δημοτική Κοινότητα Αρτέμιδας

(Κατόπιν αιτήματος της κας Ράφτη αφαιρέσαμε την φωτογραφία της. 
Γιατί όμως σας ενοχλεί η φωτογραφία σας κα Ράφτη; 
Δεν είχε κάτι μεμπτό, ενώ πρέπει να γνωρίζετε ότι πλέον αποτελείτε δημόσιο πρόσωπο.
Είτε σας αρέσει είτε όχι, πρέπει να αρχίσετε να το συνηθίζετε.)


Ύστερα από αίτημα των πολιτών για καλύτερη λειτουργία της νέας διοίκησης του δήμου, αλλά κυρίως λόγω της εσωτερικής γκρίνιας για τον τρόπο λειτουργίας του τοπικού συμβουλίου, αποφασίστηκε η κατανομή αρμοδιοτήτων, ως εξής:
Για το Νεκροταφείο Αρτέμιδος θα απευθύνεστε στον κο Ρήγα.
Για την λειτουργία της λαϊκής στην κα Σαρρή, ενώ για τις λακούβες πλέον θα απευθύνεστε στην κα Ράφτη.

18 σχόλια:

  1. αθάνατα μπουζουκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ???ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!!!ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντι να ασχολειστε με το σπιτι σας,ασχολειστε με το τι κανει η κυρια Ραφτη...δεν ντρεπεστε λιγο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα λεει βρε παιδια το ξερετε πως αν δει τη φωτογραφια μπορει να σας κανει και μηνυση ειναι η προσωπικη της ζωη και δεν νομιζω οτι σας αφορα...δεν την ξερω την κοπελα προσωπικα αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα...ντροπη ειναι να κλεβετε τις φωτογραφιες και να την εκθετε ετσι γιατι σιγουρα αυτο το σκοπο εχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1. Δηλαδή το καλοκαίρι για σας ξεκινάει από 20 Μαϊου;
    2. Το καλοκαίρι εσείς με τι ακριβως ασχολείστε;
    3. Αυτή η φωτογραφία μας στάλθηκε μαζί με το κείμενο. Εάν δεν σας αρέσει, στείλτε μας άλλη να την βάλουμε.
    4. Μην βρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑ ΡΑΦΤΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΕ ???????????? ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑΠΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΑΦΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΚΗΣ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΣΑΡΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΟΖΩΙΚΟ.ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΘΗΜΑΤΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φωτογραφία είναι μια χαρά και η επιλογή του ρούχου κάνει αντίθεση με το ξανθό μαλί αισθητικά... Όσο για τον υπαινιγμό στο αν τα παίρνουμε σε ρευστό θα σας απαντήσω ότι ίσως έχετε συνηθίσει σε λάθος περιβάλλον και έχετε λάθος παραδείγματα.
    Θα σας συμβούλευα να είστε ποιο προσεκτικός/προσεκτική , διότι αν γύρω στο περιβάλλον σας κάποιοι τα «παίρνουν» δεν σημαίνει ότι τον ίδιο δρόμο ακολουθούμε και εμείς. Μάθετε οτι την ζωή υπάρχει και η λέξη ανιδιοτέλεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΑΡΡΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΚΑΝΕΙ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΑΡΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.οταν το θερμομετρο πιανει πανω απο 19C καλοκαιρι.
    2.πουλαω καρπουζια
    3.το κειμενο που σταλθηκε? στα κεντρικα γραφεια του spata-artemida.blogspot.com, στην Λεωφορο Καραμανλη?η στο παραρτημα στην Ν.Υορκη?διπλα απο τα γραφεια του CNN?αποστολη να καλυψει τις ισπανικες εκλογες στειλατε?
    4. ενω εσεις αυτο το διαστημα παλι....εχετε διαπρεψει στην δημοσιογραφια....σας βλεπω για Πουλιτζερ..κιτρινισμου και ψεμματος!!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΟΜΑΣΤΕ!!!!! ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ena megalo mpravo se ayton / aytin pou dimosieyse telika ayti tin proswpiki fotografia tis k.Rafti giati tetoies gynaikes prepei na fainontai...kai oso gia to kakoproeraito kommati aytis tis praxis giati egine fantazomai xwris na to gnwrizei i kyria ena megalo lypamai giati aytoi pou asxolountai me ayti ti selida mallon den kanoun swsta ti douleia toy kai klevoun ta proswpika dedomena xwris na skeftoun tis synepeies.kai telos poly kala tha kanei i K Rafti ean sas kanei mhnysi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. προς γνώστες και μη... οι δημοσιεύσεις του καθενός στον εν λογο κοινωνικού χαρακτήρα ιστότοπο (faceboohk) δεν προστατευονται νομικά απο πιθανές αναδημοσιεύσεις!!! οπότε ή βάζεις την φάτσα σου στο book και αποδέχεσαι την "κοινωνικότητα" του θέματος ή δεν έχεις account άρα δεν κινδυνευεις από "διαφήμιση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΦΤΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΑΜΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ...ΑΙΣΧΟΣ.
    ΑΙΔΟΣ ΑΡΓΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς τον ανώνυμο 10.31 δεν υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων για φωτογραφίες αιρετών που υπάρχουν σε οποιαδήποτε μορφή ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων...Απειλές σε εμας δεν περνάνε....Δεν φοβόμαστε διότι έχουμε εξετάσει το θέμα της δουλειάς μας νομικά από όλες τις πλευρές... Πιθανολογό ότι ζήλια έχει προκαλέσει αυτή η φώτο όπου η κ.Ραπτη εμφανίζετε ως ιδιαίτερα ναζιάρα γατουλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕ ΕΚΠΛΙΞΗ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΥΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ ΤΕΤΕΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΠΟΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κύριε Ζήση παρακαλώ τα σχόλιά μας να είναι πιο κόσμια. Δεν χρειάζετε να υπερβάλουμε στους χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ -ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ-ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας