ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τι είχε πει ο κος Θεοδοσίου, που προτάθηκε ως ειδικός επιστήμονας στην μόνιμη επιτροπή για το Αεροδρόμιο από τον κο Γκινοσάτη;

17/04/2011 

«Ασυντόνιστες οι αντιδράσεις των κατοίκων»
Το λόγο πήρε εκ μέρους των κυβερνητών αεροσκαφών ο πιλότος Γιώργος Θεοδοσίου, ο οποίος δεσμεύτηκε ενώπιον των κατοίκων ότι, θα επιδιωχθεί από μέρους των κυβερνητών να μειωθούν τα ποσοστά θορύβου με τρεις συγκεκριμένους τρόπους τεχνικής φύσεως, που θα τεθούν σε εφαρμογή από τον Ιούνιο (ύψος αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της απογείωσης, τοποθέτηση μικροφώνων κλπ). Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η αναφορά του στις μέχρι τώρα αντιδράσεις των κατοίκων από πλευράς Αρτέμιδας, τις οποίες χαρακτήρισε ως «ασυντόνιστες» προτείνοντας τη σύσταση επιτροπής ειδικά για το θέμα του αεροδρομίου.
Αξίζει να σημειωθεί η αναφορά του κ. Θεοδοσίου ότι «οι κάτοικοι σε πολλά από όσα καταγγέλλουν έχουν δίκιο» ενώ άφησε αιχμές για τις ευθύνες τόσο της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και της διοίκησης του αερολιμένα. 
Ο Ειδικός Επιστήμονας λοιπόν θα αναλάβει να συντονίσει της ενέργειές μας;
Θα παρακολουθούμε πολύ στενά τις ενέργειες αυτής της επιτροπής, όπου και πάλι συμμετέχουν όλοι αυτοί που έκαναν τις «ασυντόνιστες» ενέργειες. 

Και από ένδικα μέσα; Έχουμε τίποτα στον ορίζοντα ή θα πηγαίνουμε παρακαλώντας να βολέψουμε κόσμο;
Το θέμα ανοίγει σιγά σιγά, με αφορμή την επέκταση (άρα τροποποίηση) της αποικιοκρατικής σύμβασης. Το Βατικανό των Μεσογείων.

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ,Ο Κ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ,ΒΟΗΘΑΕΙ..ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ.ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΧΙ Σ'ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Α Ν Ι Δ Ι Ο Τ Ε Λ Ω Σ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ Α Λ Λ Ο Ι ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ 'ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΕΣ'ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ!ΑΝ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ¨..Ο ΛΥΚΟΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ-ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.... ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΝΑΙ!ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ-ΘΗΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε και δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το θέμα θεοδοσίου...
    Με το τι κάνει ή το τι δεν κάνει όμως η επιτροπή στο σύνολο της, θα σηκώσουμε πολύ ψηλά το θέμα εάν δεν δούμε ΑΜΕΣΑ ενέργειες.
    Και είναι πλέον αντιληπτό ότι τα μαθαίνουμε ΟΛΑ και τα δωράκια και τις συναλλαγές.
    Γιαυτό προσοχή!!! και δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας