ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ




7 σχόλια:

  1. Γιώργος Παπαστεφάνου20 Μαΐου 2011 στις 6:52 μ.μ.

    δεν έχουμε κάνει επιτροπή του Δήμου για τα θέματα του αεροδρομίου;
    Μήπως ασχολούνται μόνο με τις προσλήψεις των φίλων τους ως υπαλλήλων στις εταιρίες που εδρεύουν εκεί και όχι με το καλό της πόλης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΕΡΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΡΑΤΤΩΜΕΘΑ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΟΤΟΚΙΑΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΝΘΑΡΟΥ (ΣΚΑΘΑΡΙΟΥ)ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ --TRIESTE IV--ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΟΠΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
    TO θΕΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Κα. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 18 ΕΩΣ 22 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ , ΜΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΑΣ ΩΡΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΝΘΑΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ,
    Ο Β` ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΟΠΟΔΩΝ ΤΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
    DAVID SWAROVSKY
    ΚΟΣΜΗΤΩΡ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΤΥΦΛΙΔΑΣ - ΓΕΩΡΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητε κοσμητορα και προστατη του γαλαζοπρασινου σκαθαριου(?????)κι εμεις οι λουτσιωτες ειμαστε προθυμοι να μεταλλαχθουμε σε οτι προστατευεται προκειμενου να γλυτωσουμε απο την ακτινοβολια,το θορυβο και την μολυνση.σε προσκαλουμε λοιπον να μας μελετησεις κιεπειδη το μονο σιγουρο ειναι οτι ειμαστε ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ) ΝΑ ΜΑΣ Σ Ω Σ ΕΙ Σ...ευγε φιλε για το χιουμορ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ''ΖΩΑ'',ΔΗΛ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΜΕ!ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Κ Α Ν Ε Ι Σ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Υ.Γ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ Ο ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΡΑΣΙΝΟΣ ...ΑΥΤΟ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ''ΚΑΡΩΤΟ''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΑΙΔΙΑ?ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΖΩΑ..ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΕ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΔΗΛ.Ε Μ Ε Ι Σ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕ!!!! Υ.Γ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ Ο ΓΕΜΑΤΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΡΑΣΙΝΟΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ..''ΚΑΡΩΤΟ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στειλτε την επιστολη του κοσμητορα στο AIRPORT ,αλλαξτε μονο τον κανθαρο με τον homo loutseus!! Ισως ειναι η μοναδικη μας ευκαιρια να παρουν μετρα προστασιας!!!και μην απορησετε αν ανταποκριθουν στην χιουμοριστικη επιστολη, δεν φημιζονται για την οξυδερκεια και τα αντανακλαστικα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας