ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Άννα Ραφτοπούλου: Oσο εκκρεμεί το ΚΕΛ καμία συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ δεν πρέπει και δεν μπορεί να κλειστεί!

Σε μια βαθύτερη σκοπιά κινήθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση η κ.Ραφτοπούλου Άννα , Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «Νέα Εποχή-Δύναμη Αλλαγής», η οποία συνδέει επακριβώς το θέμα της ύδρευσης και της αποχέτευσης, που όπως είναι γνωστό είναι άμεσα συνδεδεμένο τυπικά και ουσιαστικά.

Η κ.Ραφτοπούλου δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψει καμία συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ, όσο παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων.

 «Θέλω να πω πολύ σύντομα 3 πράγματα:
1. Πρέπει σίγουρα να διαπραγματευτούμε το χρέος. Αν δεχτούμε τώρα ένα νούμερο που θα μας υποδείξει η ΕΥΔΑΠ μετά δεν θα μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε κανένα ποσό.
 
2. Για την σύμβαση θα σχολιάσω μόνο το εξής: Στην παράγραφο 12.1 της σύμβασης που μας φέρατε εδώ για υπογραφή ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει πως αν δεν είμαστε καλά παιδιά θα διακόψουν την υδροδότηση του δήμου. Δεν το κατάλαβα αυτό. Με τι ακριβώς μας απειλή η ΕΥΔΑΠ; Τι είναι;  Εργοστάσιο με παπούτσια και θα μας σταματήσει να μας τα πουλάει ; Δεν νοείται απειλή με ένα κοινωνικό αγαθό. Κανείς και για κανένα λόγο δεν μπορεί να μας το στερήσει. Γενικά όμως θεωρώ ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε με την σύμβαση καθόλου.


3. Θεωρώ πως πριν λήξει οριστικά το θέμα του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων καμία τέτοια σύμβαση δεν μπορεί να υπογραφεί μεταξύ του Δήμου μας και της ΕΥΔΑΠ. Πρέπει κ Δήμαρχε να μας διαβεβαιώσετε πως αυτή η ενδεχόμενη συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ δεν θα είναι σε συνδυασμό με την δημιουργία του ΚΕΛ με τον τρόπο που η πολιτεία μας επιβάλει. Όμως όπως και να έχει όσο εκκρεμεί το ΚΕΛ καμία συμφωνία με την ΕΥΔΑΠ δεν πρέπει και δεν μπορεί να κλειστεί!»

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό αυτό... διάβαζε τον λόγο από κάπου????
    (πλάκα κάνω... δείχνει σημάδια βελτίωσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας