ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

“Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ” - Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, στις 14:00

Η ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, διοργανώνει  τη “Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ” που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, στις 14:00. Λόγω χωροταξικών αναγκών, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο του parking του super market ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στα Σπάτα.

 




Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος, έχουμε τη χαρά να προσκαλέσουμε τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Μάρκου να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό, να μιλήσει με τους πολυάριθμους ανακυκλωτές καθώς και να απονείμει τα έπαθλα στους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού ανακύκλωσης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η περιβαλλοντική εκπαίδευση των εργαζομένων της ΜΥΘΟΣ και των οικογενειών τους καθώς και μικρών φίλων του Δήμου αλλά και η συμμετοχή τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης.


Η “Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ” περιλαμβάνει:

ØΜεγάλο Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

ØHappenings


Πιο αναλυτικά:

ØΜεγάλος Διαγωνισμός Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης :

Για το σκοπό αυτό, θα τοποθετηθεί και θα λειτουργεί το κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που είναι ενεργειακά αυτόνομο, λειτουργώντας με φωτοβολταϊκό σύστημα.

Σημειώνεται ότι θα είναι η πρώτη φορά, σε παγκόσμια κλίμακα, που λειτουργεί Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με φωτοβολταϊκό σύστημα.


Σε αυτό, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης,  θα ανακυκλώνουν άδειες πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες στα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης και θα παραλαμβάνουν ένα κουπόνι συμμετοχής στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ.

Σημειώνεται, ότι άδειες συσκευασίες θα υπάρχουν στο χώρο της εκδήλωσης, ώστε όλοι να γνωρίζουν τη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει οι κλήρωση των σημαντικών επάθλων, που είναι: mp4, i-pods και άλλα δώρα


ØHappenings :
Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ξυλοπόδαρος και ζογκλέρ θα διασκεδάζουν τους μικρούς και μεγάλους ανακυκλωτές.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια σχετικά με την ανακύκλωση, όπως face painting και διαγωνισμός ζωγραφικής με θέματα ανακύκλωσης.

Με αξιοποίηση ηχητικής εγκατάστασης θα ακούγεται μουσική, δίνοντας έναν ευχάριστο τόνο στη γιορτή.
Στη “Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ” θα συμμετάσχουν:
Εργαζόμενοι της ΜΥΘΟΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ αλλά και οι οικογένειές τους
Ολυμπιονίκες από το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, που θα τιμήσουν την εκδήλωση
πολίτες και μικροί φίλοι από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας