ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος

Μια υπέροχη βραδιά μας χάρισαν χθες το βράδυ οι γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος. Ένα σχολείο κόσμημα για την περιοχή. Μακάρι σύντομα να αποκτήσουμε κι άλλα τέτοια κοσμήματα για τους θησαυρούς μας... Υπέροχες στολές και παιδικά γέλια συνοδεία των παραδοσιακών οργάνων της οικογένειας Κώτσικα. Πολλή και καλή δουλειά από τους γονείς. Δείτε το υλικό:







3 σχόλια:

  1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ο ΔΗΜ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ15 Ιουνίου 2011 στις 12:37 π.μ.

    O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια! Σε όλους!
    KM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέραν της εκδήλωσης των Παραδοσιακών Χορών τη Δευτέρα, το Σάββατο έγινε η παράσταση του Θεατρικού Τμήματος και η Επίδειξη του Τμήματος Πολεμικών Τεχνών. Πολλά μπράβο, πρώτα στα παιδιά αλλά και στους δασκάλους των τμημάτων Κο Γκούνα (Παρ. Χοροί), Κο Μπαλτζή (Πολ. Τέχνες) και Κα Μ. Κρητικού (Θεατρικό), όσο και σε αυτούς που βοηθησαν στην επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων (μελη του ΔΣ του Συλλόγου, γονείς κλπ). Ιδιαιτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης "Pizza Fun", "Crazy Chicken" και "Μισό Πιθάρι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας