ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

SPECIAL OLYMPICS στον Μπλάνο; ΣΣΣΣΣ μην το μάθει κανείς.



9 σχόλια:

  1. ...επειδή θα πάνε οι τοπικοί "κλασσικοί" και "αγανακτισμένοι" μαϊντανοί της περιοχής να φωτογραφηθούν... δεν θέλουν τους υπόλοιπους για να μην τους ματιασουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευτυχώς που υπάρχουν και τα ....χαρτιά για να βλέπουμε ότι ο δήμος μας έχει διεύθυνση και τμήματα που ασχολούνται με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό... Ειδικά για τον αθλητισμό το νέο νομικό πρόσωπο δεν προλαβαίνει να συνεδριάζει και να σχεδιάζει την λειτουργική αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του δήμου μας... τί γήπεδα, τι κλειστά, τι ναυταθλητικό κέντρο... τρομερή οργάνωση... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στο ΔΗΜΟ για το φοβερο προγραμμα εθελοντισμου που εκανε με τα σχολεια του δημου μας για τους SPECIAL OLYMPICS ,με τετοιες ενεργειες καταφερνεις και φερνεις την ΝΕΟΛΑΙΑ κοντα στον αθλητισμο................ετσι θα λεγαμε εαν τα ειχαν κανει ολα αυτα.....αλλα ΠΟΙΟΣ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΝΕΙΣ! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπα είναι αργά... οι "αγανακτισμένοι" της περιοχής μας κοιμούνται.... άσε που έχουν και απεργία αύριο... (νόμιμη αυτή την φορά... γιατί οι υπόλοιπες μέρες είναι αεργία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε γαμώτο εγώ που δεν είμαι ούτε πρόεδρος ούτε μέλος πως θα μπορέσω να παρακολουθήσω τους αγώνες; Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ του Δήμου μας. Αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΣΟΥΝ.ΤΟ ΤΜΗΜΑ ''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ'' ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ,ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας