ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΟΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Παρά την υπέροχη βραδιά της Τρίτης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος, αρκετοί γονείς και μέλη του συλλόγου γονέων δεν έχασαν την ευκαιρία να μας μεταφέρουν τα παράπονα τους.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν,

υπήρχε ενημέρωση και υπόσχεση από τους Αντιδημάρχους Πουλάκη και Σερέτη ότι οι κατσικόδρομοι γύρω από το σχολείο θα ασφαλτοστρωνόντουσαν έως τα τέλη Μαρτίου. Μέχρι σήμερα όμως τίποτα δεν έχει γίνει παρότι προϋπάρχει απόφαση του προηγούμενο δημοτικού συμβουλίου.
Αποτέλεσμα της αδράνειας της δημοτικής αρχής σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι γονείς, είναι ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί η μπάρα ασφαλείας στην είσοδο του σχολείου και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Είναι κρίμα, το πιο σύγχρονο σχολείο της πόλης, να περιτριγυρίζεται από κατσικόδρομους και τα παιδιά μας να μην έχουν που να πατήσουν τον χειμώνα από τις λάσπες.
Κλείνουμε με την παρατήρηση γονέα ψηφοφόρου των αντιδημάρχων:
 "Να πείτε στον Πουλάκη και τον Σερέτη ότι δεν τους “βγάλαμε” για να μας επισκέπτονται στις γιορτές, αλλά για να μας λύνουν τα σημαντικά προβλήματα. Εάν ήθελαν να είναι διακοσμητικοί να μας το έλεγαν πριν τις εκλογές..."



12 σχόλια:

  1. KANTE ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΘΙΣΤΕΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ.Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η 1η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.....ΠΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O αντιδημαρχος και ο κος κροκος αλλα μας ειχαν υποσχεθει στη συνελευση μας οτι το πολυ μεχρι μαρτιο θα ειναι ετοιμος αλλα και αυτοι σαν τους 300 της βουλης ειναι................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με όλες αυτές τις δικαιολογίες το σχολείο εκλεισε για διακοπές. Το ζητούμενο είναι, όταν θα ανοίξει το Σεπτέμβρη, πως θα είναι οι δρόμοι γύρω του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ειναι με διπλη λουριδα και διαζωμα στη μεση..............χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΕΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!,ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΡΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη θεση που ειναι γι αυτο ειναι για να παραγει εργο και αν δεν το κανει να τον κρινουν αν δεν ηθελε κατι τετοιο να καθοταν σπιτι του,απο την στιγμη που υποσχεθηκε επρεπε να το ειχε ετοιμο το εργο οταν δεν εισαι σιγουρος για κατι δεν υποσχεσαι με ημερομηνιες αρα δυστυχως ειναι εκτεθειμενος,το εργο ηταν εγκεκριμενο απ οτι μας ειπαν οι ιδιοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ Α Π Ο Δ Ε Δ ΕΙ Γ Μ Ε Ν Α ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΡΟΜΟΥΣ!!ΤΟΤΕ Σ Ω Θ Η Κ Α Μ Ε!!ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ Α Γ Ι Ο ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΝΑ ΗΡΩΠΕΙΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ Α Π ΟΙ Ο Σ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αμαρτησα για το παιδι μου...
    να αγιασει παραυτα αυτος που χυνει ιδρωτα,αιμα και ταλαρα για το δημο μας...
    χαχα ρε πατε καλα μερικοι??

    καποιος απο αυτους που αναφερετε πανω (γκουχ γκουχ) εχει πει τη θεικη φραση

    "με τα σχολεια θα ασχοληθω τωρα?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΣΕΡΕΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν όντως γίνονται έργα με λεφτα δικά του δεν πρέπει να τον ονομάσουμε ήρωα. Κάπως αλλιώς πρεπει να τον ονομάσουμε. Και μετα πρεπει να παρουμε το πρωτο αεροπλάνο (μιας και το αεροδρόμιο είναι δίπλα) και να παμε να ζήσουμε σε άλλη χώρα. Μπορεί οντως να αξίζει ένα μεγάλο μπραβο αυτός, η κατάσταση όμως είναι για γέλια ή μάλλον για κλάματα. Και εν τελει αν στηριζόμαστε στο πορτοφόλι και στην καλή θεληση κάποιου ή κάποιων, τότε τι μπορούμε να περιμένουμε στο μελλον? Βελτίωση των συνθηκών ζωής μας? Δεν το νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το θεμα ειναι οτι λεφτα στο δημο δεν υπαρχουν τα εργα που γινονται ειναι λιγα και με λεφτα δικα του( και δεν νομιζω να 8ελει τον τιτλο του ηρωα!! μας χαλαει στην ελλαδα να κανει κατι ο διπλα μας,,,πρεπει να τον πουμε ,,,,,,,,,) Μπορουμε να περιμενενουμε σιγουρα 8α δουμε βελτιωση των συνθηκων ας εχουμε λιγη αισιοδοξια!!!!!!!!!!!!!!!(και αν δεν γινει τιποτα το αεροδρομιο ειναι διπλα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας