ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Διάγγελμα θα απευθύνει ο Πρωθυπουργός


Θα προτείνει ανασχηματισμό με πρόσωπα απ' όλα τα κόμματα
Διάγγελμα θα απευθύνει ο πρωθυπουργός ο οποίος σύμφωνα πλέον με επίσημες δηλώσεις αυτή την ώρα ολοκληρώνει τις επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο Γ. Παπανδρέου δεν έκανε δηλώσεις μετά την συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στενοί συνεργάτες του όμως τόνισαν ότι στην συζήτηση τέθηκαν όλα εκτός από το θέμα των εκλογών.


Σχεδόν βέβαιο είναι ότι ο πρωθυπουργός θα ζητήσει σύγκληση και πάλι του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών και πιθανότατα θα θέσει ευθέως θέμα συγκρότησης μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας μέσω ενός ανασχηματισμού με την τοποθέτηση προσωπικοτήτων από όλους τους πολιτικούς σχηματισμούς.

Μέσα στις επόμενες ώρες και πριν το διάγγελμα ο πρωθυπουργός θα επικοινωνήσει και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο κ. Παπανδρέου πριν προσέλθει στο Προεδρικό Μέγαρο, επικοινώνησε με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.

www.newsbeast.gr

13 σχόλια:

  1. Γιατί φοβούνται τις εκλογές; Μήπως γιατί εάν πάμε σε εκλογές ελάχιστοι θα επανεκλεγούν; Βάλτε τον κόσμο να ψηφίσει. Να ακούσει τι προτάσεις υπάρχουν. Όχι στον εκβιασμό. Δηλαδή τι θα αλλάξει εάν το ξεπούλημα το κάνουν όλοι μαζί. Καλύτερα να πτωχεύσουμε σήμερα και να έχουμε δημόσια περιουσία, παρά σε 1 χρόνο αφού τα έχουμε ξεπουλήσει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...θα μας μιλήσει ο GAP για την φουκαριάρα την ... μάνα του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ή θα μας μιλήσει για τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα από το ξεπούλημα τόσων ετών!!! στα κανάλια κυκλοφορούν ήδη φωτογραφίες από "κόσμο" που μοιράζει στειλιάρια σε "διαδηλωτές"... στα blogs επίσης... το κυβερνητικό έργο "ξεκίνησε"... η προσπάθεια για αφύπνιση της κοινωνίας πρέπει να τερματιστεί... αλλά Εμείς Μπορούμε Να Συνεχίσουμε το ΞΥΠΝΗΜΑ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... είτε μέσω των πλατειών είτε μέσω των mail και των blogs συνεχίζουμε την αντίδραση στην πολιτική της κλεψιάς της κοροϊδίας της μίζας του ξεπουλήματος... ενημερωνόμαστε, συμμετέχουμε, γινόμαστε μέτοχοι της κοινωνίας που ζούμε και αλληλοϋποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον μακριά από πολιτικούς ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ... μακριά από κόμματα καναλάρχες πολιτικούς που έχουν αποδείξει ότι δεν συμμετέχουν στις ανησυχίες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είμαστε εδώ γιατί είμαστε περισσότεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... η κυβέρνηση όμως συνεχίζει το έργο της... ρίξτε μια ματιά...
    http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=97496

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MAZIKH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΗΧΗΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.10 ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:14 κάτσε εσύ ξύπνιος στον καναπέ απέναντι από το χαζοκούτι... και άσε τους άλλους να αποφασίζουν για εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1UNanrFWQ8s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΟΥΝΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ....ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας