ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Συγκέντρωση των συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πνοής διεξήχθη χθες το βράδυ.


Στόχος της συγκέντρωσης ήταν να ξεκινήσουν οι διεργασίες για να διατηρήσει η παράταξη την 1η θέση στην καρδιά των δημοτών.
Συμφωνήθηκε ότι για να γίνει αυτό, θα πρέπει να οργανωθεί η παράταξη με διαδικασίες και οργανόγραμμα.
Επίσης θα πρέπει να συμφωνηθεί το κοινό όραμα και ο σχεδιασμός της παράταξης για το μέλλον του Δήμου και των δύο Πόλεων που τον αποτελούν.
Η αρχική εισήγηση πάντως, από την επιτροπή που είχε οριστεί, δέχθηκε αρκετή κριτική και καθώς δεν είχε διανεμηθεί στον κόσμο ώστε να μπορούν να εστιαστούν οι λεπτομέρειες, η συγκέντρωση διακόπηκε.
Ως εκ τούτου θα οριστεί νέα συνάντηση.

2 σχόλια:

  1. Άσχετο αλλά μήπως θα πρέπει να ασχοληθούμε λίγο και με την ΚΑΦΡΙΛΑ της διαπλάτυνσης του κόμβου που εξυπηρετεί το MacArthour???? Ποιος είναι υπεύθυνος και με πια λογική επέτρεψε ο Δήμος μας την κατασκευή κόμβου με φανάρια στο συγκεκριμένο σημείο? Άσχετοι καταλαβαίνετε ότι βολεύτηκε το πολυκατάστημα αλλά οι λοιποί την "κάτσαμε"? Κάτοικοι και "επισκέπτες" εγκλωβιζόμαστε στα φανάρια για να βολευτεί το πολυκατάστημα... Τετάρτη αργά το απόγευμα ουρά πάνω από 40 αυτοκίνητα από Σπάτα προς Αττική...ρε άσχετοι ανεύθυνοι τι θα γίνει τα Σαββατοκύριακα??? Τι θα γίνει όταν λειτουργήσουν τα υπόλοιπα καταστήματα στην περιοχή? Γιατί ο μόνιμος κάτοικος των Σπάτων ή της Αρτέμιδας που πηγαινοέρχεται στην εργασία του να τρώει κόλλημα 20λεπτο στο MacArthour??? Δήμαρχε μερίμνησε για τους πολίτες των πόλεων σου διαφορετικά γίνε καφετζής στο MacArthour....ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Αγαπητέ μου φίλε η "πελατειακή σχέση" καλά κρατεί και ας θέλουν να δείξουν κάποιοι "αγανακτισμένοι".Από τι άραγε?? Όπως θα είδες και έζησες κάποιες "διευκολύνσεις" γίνονται στο άψε-σβήσε (όπως η διαμόρφωση του συγκεκριμένου κόμβου), και έργα πνοής και υποδομών παραπέμπονται στην αιωνιότητα..
    Μα θέλει διάβολε πολλή γνώση και επιστήμη ειδικά για "τοπογράφους και μηχανικούς" ότι στη κατεύθυνση του φαναριού προς McArthur χωράει μόλις τρία αυτοκίνητα και τα υπόλοιπα κλείνουν την διέλευση των οχημάτων που συνεχίζουν ευθεία για Αττική Οδό και Λ.Μαραθώνος με τόση ταλαιπωρία για τον υπόλοιπο κόσμο??
    Άραγε ιδρώνει κανείς που η Λ. Σπάτων-Αρτέμιδας ενώ τελειώνουν τα έργα δεν τελειώνει η Λεωφόρος?? (Βλέπε το "τέλος" της Λεωφόρου και η σύνδεσή της με τη Λ.Καραμανλή και τη πόλη και την Αγ.Ιωάννου)+(Παράκαμψη Τμήματος της οδού στο κομμάτι των αφημένων εργασιών της αρχαιολογικής).
    Για την επικινδυνότητα της "ΝΕΑΣ" Λεωφόρου ποιος θα είναι υπεύθυνος?? Οι "αγανακτισμένοι" άρχοντες..??
    Πάρτο αλλιώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας