ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Δήμαρχε … το νου σου στα παιδιά

Αυτές τις μέρες παιδιά του λυκείου από όλες τις περιοχές της Αθήνας κατακλύζουν την παραλία της Αρτέμιδος για να γιορτάσουν το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Για κάποιον ιδεολογικό λόγο. Ίσως γιατί η νεολαία δείχνει να απεχθάνεται και να απορρίπτει αυτόν τον glamorous τρόπο ζωής που μας έφτασε ως εδώ, ξαφνικά η Αρτέμιδα ή μάλλον η ΛΟΥΤΣΑ για αυτά τα παιδιά είναι και πάλι ΜΟΔΑ. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια  .

Έχοντας αρκετούς φίλους και γνωστούς που ζουν στην Αθήνα, μου έχει μεταφερθεί ότι στην συνείδηση των παιδιών έχει περάσει η λογική ότι από Άλιμο μέχρι Βάρκιζα πάνε οι «Φλώροι». Εντάξει εμείς δεν υιοθετούμε αυτόν τον χαρακτηρισμό. Είναι γεγονός πάντως ότι τόση νεολαία η πόλη της Αρτέμιδος είχε αρκετό καιρό να δει.
Μέχρι εδώ καλά. Που ξεκινάνε όμως τα προβλήματα;
Τα χιλιάδες παιδιά που κατακλύζουν την πόλη μας  έρχονται με το Αστικό Λεωφορείο, από την αφετηρία του, στο Νομισματοκοπείο.
Έλα όμως που από 18:00 μέχρι 19:00 θέλουν όλα τα παιδιά να επιστρέψουν σπίτια τους. Αντί λοιπόν τα Λεωφορεία να πυκνώσουν τα δρομολόγιά τους και να εξυπηρετήσουν την πόλη μας, για κάποιον ανεξήγητο λόγο αυτήν ακριβώς την ώρα, δεν κατεβαίνουν μέχρι το τέρμα τους, αλλά σταθμεύουν στον «ΠΕΠΑ» (λίγο μετά τον ΓΕΓΟ).
Προφανώς οι οδηγοί προσπαθούν να αποφύγουν τα επιπλέον δρομολόγια.  
Αυτό όμως εκτός από αποθαρρυντικό για να ξαναέλθουν αυτά τα παιδιά, καθώς περιμένουν πάνω από δύο ώρες στις στάσεις, δημιουργεί και επιπλέον κινδύνους.
Μερικά παιδιά καταφεύγουν στο οτοστόπ για να επιστρέψουν Αθήνα. Ελπίζουμε να μην βρεθεί κανένας ανώμαλος και αμαυρώσει για ακόμα μία φορά την φήμη της Αρτέμιδος.
Δήμαρχε βγες από το γραφείο σου και δες τι γίνεται γύρω σου. Από το  «Μακεδονία» δεν θα λύσετε τέτοια θέματα. Επικοινωνήστε αύριο το πρωί με τους σταθμάρχες και απαιτήστε συνέπεια και περισσότερα δρομολόγια. 
Δήμαρχε. Ναι η ΛΟΥΤΣΑ μπορεί να γίνει μόδα. Αγάπησέ την και κάνε αυτά που περιμένει ο κόσμος από εσένα.

8 σχόλια:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Κ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ10 Ιουνίου 2011 στις 11:03 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΕΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ: ΤΗΝ 'ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ' ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ!Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ! Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ? ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕI: ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο Ι Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι- ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ! ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημαρχε κανε κατι ....οι πολιτες της Αρτεμιδας ταλαιπωρουνται καθημερινα για να πανε στην εργασια τους λογω της συχνοτητας των δρομολογιων τα οποια πολυ συχα δεν γινονται !!!!!!!!!!Το 321 το εκοψαν!!ΓΙΑΤΙ ? Τα τοπικα πηγαινοερχονται αδεια και το 304-305 περνανε καθε μιση ωρα!!!!!!!ξερουμε οτι εχεις την δυναμη να το κανεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Κ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ11 Ιουνίου 2011 στις 2:22 μ.μ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 9:56 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΩΣΤΑ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ "ΑΡΠΑΧΤΗ" ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ. ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΜΟΔΑ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργος Παπαστεφάνου11 Ιουνίου 2011 στις 9:55 μ.μ.

    Όμως κανείς δεν μιλάει για το λόγο που έρχονται όλα αυτά τα ανήλικα παιδιά στην Αρτέμιδα για μπάνιο και διασκέδαση .
    Ο μόνος λόγος είναι, ότι δεν γίνετε κανένας έλεγχος στα μαγαζιά για τα οινοπνευματώδη ποτά που προσφέρουν στους ανήλικους . Χωρίς εξαιρέσεις !! από σουβλατζίδικα μέχρι καφέ και club !!
    Οι υπηρεσίες του Δήμου και το Αστυνομικό τμήμα της πόλης κλείνουν τα μάτια .
    Λέτε επειδή δεν ξέρουν το πρόβλημα ή μήπως υπάρχει καμιά συναλλαγή από αυτές που γίνονται συχνά πυκνά σε όλη την Ελλάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να γίνει έργο, πραγματικό έργο, στην Αρτέμιδα θα πρέπει οι αρμόδιοι να αναγκαστούν να το κάνουν. Μας έχουν πείσει ότι δεν καίγονται. Η προσέλευση κόσμου και ακόμα περισσότερο νέου κόσμου, στρέφει τους προβολείς προς τα εδώ. Ίσως λοιπόν έτσι γλιτώσουμε το ΚΕΛ, με μερικές χιλιάδες νεολαίους που ζουν μερικές από τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της ζωής τους ερχόμενοι για μπάνιο. Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να τα προσέξουμε αυτά τα παιδιά και να μην τα κάνουμε εχθρούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοι φιλοι, η πολη μας εχει καταντησει παραδειγμα προς αποφυγη,συνωνυμο της φτηνειας και της ξεφτιλας απο την ανικανοτητα των διοικουντων. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!Συγχαρητηρια στον κ.Παπαστεφανου για την ολοσωστη επισημανση και την θαρραλεα επωνυμη καταγγελια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας