ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τσακ Νόρις

Η µόδα µε τα καλαµπούρια του άρχισε από τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Κόναν Ο' Μπράιαν στο δηµοφιλές «The Conan O'Brian Show». Και το αµερικανικό κοινό αποφάσισε να συνεχίσει το ανέκδοτο ώσπου πλέον η φάση έγινε ανταγωνιστική: ο καθένας κατέβαζε το δικό του και το διέδιδε _ περίπου όπως συµβαίνει µε τα ποδοσφαιρικά συνθήµατα (και µε τα δηµοτικά τραγούδια, τα παλιά εκείνα χρόνια).


Σήµερα όµως τα ανέκδοτα δεν κυκλοφορούν µόνοαπό στόµα σε στόµα. Υπάρχει και το ∆ιαδίκτυο το οποίο εκµηδενίζει θεαµατικά τις αποστάσεις. Μέσα σε λίγο καιρό (και µε τη βοήθεια της τηλεοπτικής σειράς «Texas Ranger» που κράτησε ζωντανό το όνοµα του Τσακ Νόρις ανά την υφήλιο) κάθε χώρα είχε τα δικά της «ανέκδοτα» βασισµένα στις δικές της παραδόσεις. Το γιατί είναι µεγάλο θέµα, αλλά ίσως και να υπάρχουν µια, δυο απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσακ Νόρις δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει την περσόνα του εδώ και περίπου σαράντα χρόνια. ∆είτε όλους τους κλασικούς macho ήρωες από τα 60s µέχρι σήµερα, από τον Κλιντ Ιστγουντ ώς τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ (ο τελευταίος έµεινε µέχρι και... έγκυος για τις ανάγκες της ροµαντικής κοµεντί «Junior»!). Μερικές φορές, ακόµα και η συνέπεια έχει πλάκα. Οσο για τον ίδιο; Ο Νόρις σήµερα, στα 71 του χρόνια, δηλώνει πως διασκεδάζει µε αρκετά από αυτά τα αστεία (έχει µάλιστα ξεχωρίσει τα δέκα πιο αγαπηµένα του στο προσωπικό του site), δηλώνει παράλληλα όµως πως αντλεί τη δύναµή του από τον λόγο του Θεού και πως είναι ένα τίποτα δίχως την καθοδήγησή Του. Είναι επίσης γνωστός στις ΗΠΑ και για τη φιλανθρωπική του δράση αλλά και για τη στήριξή του στο Ρεπουµπλικανικό Κόµµα. Εχω την αίσθηση όµως πως βαθιά µέσα του πρέπει να νιώθει και πολύ τυχερός. Τα ανέκδοτα µε τον Τσακ Νόρις θα του χαρίσουν την αθανασία που δεν θα του χάριζαν ποτέ οι ταινίες του.

1 σχόλιο:

  1. Ο Τσακ Νόρις έπαιξε μια φορά Ρωσική Ρουλέτα με γεμάτο οπλο και, φυσικά, ΚΕΡΔΙΣΕ.

    Όταν ο Τσακ Νόρις θελήσει ενα αυγό, τότε ανοίγει στη μέση την κότα.

    Δεν υπάρχουν όπλα Μαζικής Καταστροφής στο Ιράκ. Ο Τσακ Νορις ζει στην Οκλαχομα.

    Το συμπαν διαστέλεται συνεχώς για να χωρέσει τον Τσακ Νορις.

    Ερώτηση: Πόσο χρόνο χρειάζεται ο Τσακ Νόρις για να αλλάξει μια λάμπα;
    Απάντηση: Καθόλου. Ο Τσακ Νόρις προτιμά να σκοτώσει το σκοτάδι.

    Μεγάλη επιτυχία του Νότη Σφακιανάκη είναι διασκευή ενος τραγουδιού-ύμνου στον Τσακ Νόρις! Φυσικά, μιλάμε για το "Μια κλωτσιά σου μόνο φτάνει".

    Η λέξη ΤΣΑΚΝΟΡΙΣ είναι απο τις ελάχιστες που διαβάζονται και αντιστρόφως. Μην το δοκιμάσεις, γίνεται.

    Όπου δεν υπαρχει δικαιοσύνη, υπάρχει ο Τσακ Νόρις.

    Ο Τσακ Νόρις σκοτώνει τα κουνούπια που τον δάγκωσαν για να παρει το αίμα του πίσω...

    Ο Τσακ Νόρις κάποτε πήγε να κοινωνήσει και σκότωσε τον παπά αμέσως μετά γιατί αυτός είπε "μεταλαμβάνει ο δούλος του Θεού". Και ο Τσακ Νόρις δεν είναι δούλος κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας