ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ

Γιατί ο Λυμπερόπουλος ανανέωσε με την ΑΕΚΓιατί ο Λυμπερόπουλος ανανέωσε με την ΑΕΚ
Οι 4 βασικοί λόγοι για τους οποίους ο διεθνής επιθετικός αποφάσισε να αγωνιστεί άλλη μια σεζόν με την Ενωση
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ για ακόμη μια σεζόν
Το καλοκαίρι του 2010 ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε στην ΑΕΚ ύστερα από δύο χρόνια παραμονής στη Γερμανία όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με σκοπό να αγωνιστεί για επιπλέον μία σεζόν και να κλείσει την καριέρα του φορώντας τα κιτρινόμαυρα.
Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι στα 35 του εξακολουθούσε να έχει εκτός από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες και τις απαιτούμενες δυνάμεις να κάνει τη διαφορά. Ηταν λογικό λοιπόν να αισθάνεται ότι μπορεί να συνεχίσει για επιπλέον μία σεζόν και το επόμενο καλοκαίρι να κρεμάσει τα παπούτσια του. Αν βέβαια δεν αποφασίσει ότι... θέλει κι άλλο!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (16/6) την επιμήκυνση της συνεργασίας της με τον 36χρονο επιθετικό ως το καλοκαίρι του 2012 διαλύοντας έτσι τα σύννεφα που είχαν σχηματιστεί λόγω των διαδοχικών διαπραγματεύσεων. Εν τέλει οι δύο πλευρές ήλθαν σε συμφωνία και ιδού το γιατί:

1. Ο Λυμπερόπουλος αισθάνεται δυνατός για να συνεχίσει αλλά δεν ήθελε να σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να παίξει σε άλλη ομάδα, άλλωστε τον ενδιαφέρει να συνεχίσει στην ΑΕΚ από άλλο πόστο όταν ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική καριέρα του.

2. Εχει πάντοτε στο μυαλό του την προοπτική να αγωνιστεί στο Euro 2012 και να κλείσει την καριέρα του σε απόλυτη κορύφωσή της. Άλλωστε ξέρει ότι βρίσκεται στα πλάνα του κ. Φερνάντο Σάντος και ότι εφόσον είναι υγιής (και η εθνική ομάδα κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση στα γήπεδα Πολωνίας και Ουκρανίας) δεν θα χάσει το ταξίδι για το δεύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της καριέρας του (είχε αγωνιστεί και σε εκείνο του 2008 σε Αυστρία - Ελβετία).

3. Ελαβε τις εγγυήσεις που ήθελε για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας αλλά και την καλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε στον «Λύμπε» ότι δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών και ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια και θα παρθούν αυστηρά μέτρα ώστε να εξαλειφθούν κρούσματα απειθαρχίας στα αποδυτήρια αλλά κυρίως εκείνα της βίας στις κιτρινόμαυρες εξέδρες.

4. Είναι εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του ισπανού τεχνικού κ. Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν φεύγει από την ΑΕΚ. Παράλληλα ο «Λύμπε» εκτιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι εργάζεται καθημερινά σε ένα καταπληκτικό προπονητικό κέντρο στα Σπάτα κι ενώ μόλις δύο χιλιόμετρα πιο κάτω, στην περιοχή της Λούτσας, έχει φτιάξει την καινούργια μόνιμη κατοικία του.
 

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ......
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΕΚΤΖΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΕΚ ΕΙΜΑΙΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΛΟΥΤΣΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ??????????? ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας