ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σχόλιο αναγνώστη για τον κόμβο στο McArthur...

Άσχετο αλλά μήπως θα πρέπει να ασχοληθούμε λίγο και με την ΚΑΦΡΙΛΑ της διαπλάτυνσης του κόμβου που εξυπηρετεί το MacArthour???? Ποιος είναι υπεύθυνος και με πια λογική επέτρεψε ο Δήμος μας την κατασκευή κόμβου με φανάρια στο συγκεκριμένο σημείο? Άσχετοι καταλαβαίνετε ότι βολεύτηκε το πολυκατάστημα αλλά οι λοιποί την "κάτσαμε"? Κάτοικοι και "επισκέπτες" εγκλωβιζόμαστε στα φανάρια για να βολευτεί το πολυκατάστημα... Τετάρτη αργά το απόγευμα ουρά πάνω από 40 αυτοκίνητα από Σπάτα προς Αττική...ρε -------- --------- τι θα γίνει τα Σαββατοκύριακα???

Τι θα γίνει όταν λειτουργήσουν τα υπόλοιπα καταστήματα στην περιοχή? Γιατί ο μόνιμος κάτοικος των Σπάτων ή της Αρτέμιδας που πηγαινοέρχεται στην εργασία του να τρώει κόλλημα 20λεπτο στο MacArthour??? Δήμαρχε μερίμνησε για τους πολίτες των πόλεων σου διαφορετικά γίνε καφετζής στο MacArthour....-------- και ----------!!!

Αγαπητέ αναγνώστη εμείς δεν υιοθετούμε τους χαρακτηρισμούς.
Συμφωνούμε όμως Α Π Ο Λ Υ Τ Α μαζί σας. Η προσβασιμότητα ιδιαίτερα στην Αρτέμιδα είναι προβληματική εδώ και χρόνια. Αξέχαστα έχουν μείνει τα ταξίδια που κάναμε την εποχή Αλτιπαρμάκη για να φτάσουμε παραλία.
Έργα στην Κιάφα (Νεκροταφείο Αρτέμιδος) κλειστός ο δρόμος. Η Αρίωνος πλέον "κάηκε", τουλάχιστον για φέτος το καλοκαίρι. Ακόμα δεν εχει φτιαχτεί ο κόμβος του Νέου δρόμου Σπάτων - Αρτέμιδος στο ύψος της Αγ. Ιωάννου. Ελπίζουμε να μην ξυπνήσουμε ένα πρωί και να βρούμε και αυτόν τον δρόμο κλειστό.
Το σχέδιο αγαπητέ αναγνώστη πάει πολύ καλά. Αεροδρόμιο, ΚΕΛ, αδυναμία πρόσβασης, σιγά μην υπάρξει ανάπτυξη....

7 σχόλια:

  1. Ειλικρινά έχει αναλογιστεί κάποιος "υπεύθυνος" ότι η πρόσβαση κυρίως στην Αρτέμιδα είναι "προβληματική"; Λεωφόρος Σπάτων - Αρτέμιδας με την παράκαμψη των αρχαίων, βόρεια πύλη ΕλΒελ θεωρητικά κλειστή, Αρίωνος καλό χειμώνα και βλέπουμε,η Κιάφα μία ανοιχτή και δέκα κλειστή, τώρα τα φανάρια του Mac arthur με τρομερή καθυστέρηση για όσους διέρχονται προς την Μαραθώνος ή την Αττική οδό. Να μετακομίσουμε ή να πάρουμε βάρκα για να πηγαίνουμε μέσω θαλάσσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Αγαπητέ μου φίλε η "πελατειακή σχέση" καλά κρατεί και ας θέλουν να δείξουν κάποιοι "αγανακτισμένοι".Από τι άραγε?? Όπως θα είδες και έζησες κάποιες "διευκολύνσεις" γίνονται στο άψε-σβήσε (όπως η διαμόρφωση του συγκεκριμένου κόμβου), και έργα πνοής και υποδομών παραπέμπονται στην αιωνιότητα..
    Μα θέλει διάβολε πολλή γνώση και επιστήμη ειδικά για "τοπογράφους και μηχανικούς" ότι στη κατεύθυνση του φαναριού προς McArthur χωράει μόλις τρία αυτοκίνητα και τα υπόλοιπα κλείνουν την διέλευση των οχημάτων που συνεχίζουν ευθεία για Αττική Οδό και Λ.Μαραθώνος με τόση ταλαιπωρία για τον υπόλοιπο κόσμο??
    Άραγε ιδρώνει κανείς που η Λ. Σπάτων-Αρτέμιδας ενώ τελειώνουν τα έργα δεν τελειώνει η Λεωφόρος?? (Βλέπε το "τέλος" της Λεωφόρου και η σύνδεσή της με τη Λ.Καραμανλή και τη πόλη και την Αγ.Ιωάννου)+(Παράκαμψη Τμήματος της οδού στο κομμάτι των αφημένων εργασιών της αρχαιολογικής).
    Για την επικινδυνότητα της "ΝΕΑΣ" Λεωφόρου ποιος θα είναι υπεύθυνος?? Οι "αγανακτισμένοι" άρχοντες..??
    Πάρτο αλλιώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού η δημοτική αρχή δεν μεριμνά για το συμφέρον των κατοίκων Σπάτων & Αρτέμιδας μήπως θα πρέπει να μεριμνήσει η αντιπολίτευση και να ερευνήσει το εάν το έργο "κόμβος" κατασκευάστηκε με γνώμονα κάποια μελέτη συγκοινωνιολόγου, με υπόδειξη της τροχαίας ή του αρμόδιου υπουργείου; πραγματοποιήθηκε κάποια μελέτη που να προσδιορίζει τον φόρτο του συγκεκριμένου κόμβου σε ώρες και μέρες αιχμής; μήπως πάλι οι 2 πόλεις μας θα την "πληρώσουν" ακριβά την ανάπτυξη;κύριε Κασίμη & κύριε Μάρκου Δ. μήπως θα πρέπει να ανακινήσετε λίγο το θέμα ή θα αποσιωπηθεί εις βάρος των κατοίκων που πηγαίνουν καθημερινά στις δουλειές τους και απλά θα ταλαιπωρούνται για μια ακόμα φορά από την προχειρότητα που διακρίνει την καθημερινότητα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε για να μας λυπούνται και οι πέτρες που βρίσκονται μες στο χώμα! Μας έτυχε η πιο ανίκανη διοίκηση την πιο δύσκολη εποχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ικανότατοι είναι, ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ!!! Αλλά για το δικό τους συμφέρον... το οποίο δεν συμβαδίζει με το δικό μας όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔEN XΡEIAZETAI ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ 'ΔΙΑΠΛΕΚΕΣΑΙ' ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας