ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ - ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ....

ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΜΠΑΧ... ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ... ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ... ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΣΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "PALLAZO" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ;;;



4 σχόλια:

  1. Άδεια για 3 χρόνια ; Παγκόσμιο ρεκόρ !!!
    Όσο για το σεβάχ συζητείται ότι έχει καταπατήσει παραλία και δε δίνει μία στο Δήμο! Αν είναι έτσι θα την πληρώσουν ΚΑΙ οι υπάλληλοι.
    Για τα περί άδειας μέσα, σοβαρολογείτε ; Εδώ δεν έχει καν άδεια μουσικής και έχει οργιάσει απ' ότι μου έλεγαν γνωστοί μου, υπαίθρια μπουζούκια μέχρι το πρωί, κάθε λίγο διαφημίζει συναυλίες κλπ. ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;
    Τελικά η συνταγή στη Λούτσα είναι απλή : Στήνεις ένα μαγαζί και λες ότι είναι καφετέρια, αλλά ούτε που σ' ενδιαφέρουν οι καφέδες.
    Απλώνεσαι όσο σου καπνίσει σε πλατείες, παραλίες και εκεί πάνω κάνεις αρπαχτές με live, συναυλίες ανάμεσα σε δεκάδες πολυκατοικίες και καθάρισες.
    Καλά θα πάνε πολλοί μέσα. Κάτι άκουσα για δικαστήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γελοιότητες του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδας δεν έχουν όρια. Ο Πρόεδρος, που μάλλον δεν καταλαβαίνει καλά την Ελληνική, συζητάει για άδεια μουσικής και οργάνων σε εξωτερικό χώρο;
    Δεν του έχει εξηγήσει κάπιος που μπορεί και κατανοεί την Ελληνική ότι τέτοια άδεια δεν υφίσταται σύμφωνα με τους νόμους σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και θα προτοτυπίσει αυτός και η Αρτέμιδα.
    Ξέρετε μήπως ποια μάρκα καπνίζει; γιατί θα χρειαστεί πολλά πακέτα στον Κορυδαλλό όπου με βεβαιότητα θα καταλήξει μαζί με την παρεούλα του!
    Ελπίζω βέβαια ότι την εισήγηση του τοπικού συμβουλίου ο κος Δήμαρχος θα την ρίξει κατ'ευθείαν στο καλάθι των αχρήστων και δεν θα βάλει την υπογραφή του σε ένα τέτοιο κουρέλι.
    ΕΛΠΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού χρησιμοποίησε ακατάλληλα άτομα,καλά να πάθει ο δήμαρχος.!!Οι..." παρέες "...εχουν κόστος!!!Ο κόσμος όμως ,γιατί να την πληρώνει πάντα;;;;;;Τους άξιους.. , οι δημαρχευοντες τους "γυψωσανε".
    Κ Ρ Ι Μ Α ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ.....ΑΤΟΛΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΥΨΩΣΟΥΜΕ ΧΑΧΑΧΑΨΧΑΧΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΥΘΥΜΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας