ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Όχι άλλα τσαντίρια ρε παιδιά.....


Όποιο και να είναι το έργο... όποιος και να είναι ο λόγος, πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσουμε όλοι  μας να σκεφτόμαστε και την αισθητική πλευρά των πραγμάτων.


Δεν μπορεί να φυτεύουμε τσαντίρια όπου να ναι, όποιος και αν είναι ο λόγος.

Μιλάμε για την είσοδο της πόλης της Αρτέμιδας.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτό το σημείο είναι το ενδεδειγμένο για μια τέτοια ενέργεια.

Εάν υποθέσουμε όμως ότι είναι, το τσαντίρι κάτω από το δέντρο τι χρειάζεται;;;;

100 σχόλια:

  1. κι ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!με χορηγο το αεροδρομιο ΟΛΑ θα γινουν εξαιρετικα...ειναι θεμα αισθητικης!Η ηθικη σ'αυτο τον τοπο εχει απελπιστικα χαθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για σοβαρευτείτε κύριοι του Δήμου! Πριν από τα αμφιλεγόμενα γούστα όλων μας, υπάρχει και ο Νόμος! Οπουδήποτε στον κόσμο, ακόμα και στην Τουρκία, έτσι και πλησιάσεις να τοποθετήσεις οτιδήποτε σε δημόσιο χώρο και δη σε παραλία, θα σε πάνε μέσα.
    Εδώ υπάρχουν από ημιτελή βάθρα για αγάλματα που δε μπήκαν ποτέ, παραγκάκι(!) και τώρα σκηνή του Δήμου, κατασκευές του κάθε μαγαζάτορα, από τερραίν, μέχρι φωτιστικά, μέχρι ό,τι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Και βρώμα, πολύ βρώμα. Τώρα, να βγάλω σωλήνα και να αδειάσω απόνερα σε αυλάκι αγωγού ομβρίων και μετά στη θάλασσα, κανείς δε θα με εμποδίσει!
    Άσε με το όργιο των πινακίδων. Στην είσοδο της πόλης ο καθένας έχει βάλει ό,τι του καπνίσει. Από την ασυδοσία δεν εξαιρείται ούτε ο Δήμος, ούτε οι δημόσιοι φορείς.
    Επιτέλους, σεβαστείτε και αξιοποιείστε το δυναμικό που έχουμε στον τόπο μας. Ευχαρίστως οι φορείς και σύλλογοι -όπως ο σύλλογος μηχανικών- με τόσες ειδικότητες, αλλά και μεμονωμένα άτομα, θα βοηθούσαν σε πολλά θέματα, από την αισθητική μέχρι τη διαμόρφωση των κοινοχρήστων χώρων εθελοντικά.
    Εσείς, όχι μόνο δεν απευθύνεστε εκεί που πρέπει, όχι μόνο δε μας σέβεστε, αλλά παρανομείτε ασύστολα και θρασύτατα.
    Το αποτέλεσμα; Μια πανέμορφη πόλη, σιγά - σιγά έγινε μνημείο αντιαισθητικής, κοινώς τσαντίρ μαχαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως το είπατε κύριέ μου. Αυτή η πανέμορφη πόλη έχει μείνει σ' αυτή την άθλια κατάσταση. Γιατί τα χρήματα που πέρασαν από τα ταμεία του δήμου τα φάγανε και συνεχίζουν να τα τρώνε. Το τί σκαρφίζονται για καμιά απευθείας ανάθεση σε εργολάβους είναι ασύλληπτο. Από το Κ.Ε.Λ. μέσα στην πόλη μας, από κέντρα ψυχικής υγείας για ηλικιωμένους, από μάζεμα κλαδιών και μπάζων (200.000 ευρώ ψήφισαν ομόφωνα όλοι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, αν είναι δυνατόν, και ευτυχώς το ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση). Τί να καταλάβουμε λοιπόν? Ότι γίνεται μεγάλο φαγοπότι μέσα στο δήμο. Αν έχετε τον Θεό σας, 200.000 ευρώ δηλαδή 70.000.000 δρχ. για να μαζευτούν τα κλαδιά. Ωραία, και η Περιφέρεια σταμάτησε την απόφαση αυτή του δημοτικού συμβουλίου, μετά τί γίνεται? Αυτοί οι άνθρωποι θα μένουν ατιμώρητοι? Ένας Εισαγγελέας δεν τα βλέπει αυτά? Μπορούν να ψηφίζουν ό,τι θέλουν και να το κάνουν νόμο στην πόλη μας? Δεν έχουν αυτό το δικαίωμα. Εμείς τους ελέγχουμε, εμείς οι δημότες. Γιατί εμείς θα τα πληρώσουμε. Δεν θα τα πληρώσουν αυτοί από την τσέπη τους.
    Οι άνθρωποι αυτοί έχουν θράσος. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Το έχουμε διαπιστώσει πάρα πολλές φορές. Σε φλέγοντα θέματα όπως το Κ.Ε.Λ. που θα υποβαθμίσει τελείως την περιοχή ψήφισαν ομόφωνα ΝΑΙ και ΠΑΡΟΝ. Μόνο κάποιος Γιαννάτος βρέθηκε και ψήφισε ΟΧΙ. Αν είναι δυνατόν. Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα βρέθηκε ένας άνθρωπος. Πόσο χαμηλά ακόμα θα πέσουν στην υπόληψή μας για το χρήμα? Τις προάλλες τους έβγαλαν στα κανάλια. Έγιναν ρεζίλι. Συνεχίζουν όμως ακάθεκτοι. Οι άνθρωποι δεν παίρνουνε χαμπάρι.
    Δεν γίνεται όμως να επαναλαμβάνονται τέτοια σκηνικά συνέχεια και να μένουν αυτοί οι άνθρωποι ατιμώρητοι. Πρέπει επειγόντως κάποιος να επέμβει δυναμικά και να στείλει τις υποθέσεις αυτές στη δικαιοσύνη. Μόνο έτσι θα βγει κάποιο εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Τώρα που βγαίνουν όλα στη φόρα πρέπει να βγουν κι αυτοί.
    ΕΚΠΕΜΠΩ S.O.S.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Οχι είπε ο Γιαννάτος και οι σύμβουλοι του τοπικού Σπάτων.

      Διαγραφή
  5. Κανείς δεν σας είπε πως αυτό το τσαντίρι όπως το λέτε έχει φυτευτεί για να μαζευτούνε ρούχα παπούτσια και οτι άλλο για οικογένειες με οικονομικά προβλήματα????????? Και καλά δεν το μάθατε.... ολόκληρο πανο δεν το είδατε????
    Καλό θα ήταν να αφήσετε αυτές τισ παπα....ς και να συνεισφέρετε και εσείς στο έργο τους....
    GIANNA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχετε αντιληφθεί ότι είμαστε στο 2012; Υπάρχει το διαδίκτυο, ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος και τόσοι άλλοι σύγχρονοι τρόποι...
      Πού ακούστηκε, ο πάσα ένας να στήνει μια σκηνή όπου νομίζει, τα πανώ κρμασμένα χειμώνα - καλοκαίρι, πινακίδες ένα σωρό, άντε και μια ντουντούκα και δε τρέχει τίποτα!
      Έλεος πιά με τις προχειρότητες και μάλιστα στην είσοδο της πόλης, άσε που υπάρχει και κίνδυνος να αποσπάται η προσοχή των οδηγών!
      Φιλανθρωπίες και εκδηλώσεις γίνονται παντού και σε όλο τον κόσμο και μάλιστα ασύγκριτα περισσότερες.Τα είδατε πουθενά αυτά ή μόνο εδώ υπάρχουν οι ανθρωπιστές και οι ξύπνιοι;

      Διαγραφή
    2. αν είναι να σου αποσπάσει την προσοχή μια σκηνή που μαζεύει ρουχισμό, τότε καλύτερα να κυκλοφορούμε ξεβράκωτοι... απόγονοι τις βλακείας είμαστε όλοι...

      Διαγραφή
    3. Πέραν της κατάστασης καταυλισμού στην είσοδο της πόλης, (ας μη γελιόμαστε, κυρίως για να διαφημίζονται κόμματα, σύλλογοι και Δήμος), ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΟΔΗΓΟΥ; Επικοινωνείτε;

      Διαγραφή
  6. Εγω λεω να βαλουνε σχοινι μπουγαδας και μανταλακια, να τα κρεμαμε τα ρουχα.Το κανουν ακομα στις γειτονιες τησ Ναπολης,εκει που εφερε ο Μπουγκα Μπουγκα ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι αυτούς που καταπατούν πεζοδρόμια, πλατείες, παραλίες και γενικά κοινόχρηστους χώρους με αυτά τα φριχτά διαφανή νάυλον παραπετάσματα θα γίνει τίποτα; Δε μπορεί να πάει η δημοτική αστυνομία καμμιά βόλτα να τους μαζέψει;
    Ως πότε θα βλεπουμε συνέχεια το γάμο του καραγκιόζη σ' αυτή την πόλη; Ως πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρια μου ευλογο το ερωτημα σας,αλλα ο καραγκιοζης,σε καραγκιοζικα γουστα ,εντρυφει.Η απλη ,εντελως λειτουργικη, ερωτηση που εχω εγω, ειναι τι θα γινει οταν χειμωνιασει.Θα την παρει ο αερας την τεντα,θα την παρει η βροχη,η θα την μαζεψουν οι ιδιοι που υπερηφανως την εστησαν?εεεεεεεεεεεε τοτε να παμε να φυσηξουμε ολοι μαζι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΠΑΝΟ ΕΛΕΓΕ: "ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ & ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΩΠΟΥ,ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ,ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ & ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ! ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΕΙΑΣΕΙ! ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΛΕ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΡΟΔΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟΝ FREDDO ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΘΕΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! NatFil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και πιστεύω πως το πρόβλημα σας δεν είναι η αισθητική.Αλλού είναι το θέμα...Τελος πάντων ας πιστέψω πως είναι θέμα αισθητικής.
    Κεφαλαιο ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ λοιπόν: Αν το πρόβλημα κάποιων συμπολιτών είναι το "τσαντίρι", όπως το αναφέρετε, που στήθηκε στην διασταύρωση της Αρτέμιδας, στο πλαίσιο κοινωνικής αλληλεγύης για να βοηθηθούν ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, τότε όντως...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Με όλο το σεβασμό λοιπόν: Αν πραγματικά θέλετε να δοκιμάσετε την αισθητική σας, κάντε μια βόλτα λίγα μέτρα ποιο μέσα στην Αρτέμιδα.Να δείτε πόσοι ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ-ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, έχουν κλείσει τα καταστήματά τους, γιατί δεν άντεξαν τα καταπιεστίκα και απάνθρωπα μέτρα που παίρνουν καθημερίνα "οι βασανιστές" που κυβερνούν αυτό τον τόπο.Για να μην σας πω να περάσετε και μια βόλτα από τα Σπάτα...
    Αν πραγματικά θέλετε να δοκιμάσετε την αισθητική σας, κάντε ένα μικρό περίπατο στα σχολεία της πόλης μας, να δείτε που αναγκάζουν και με ποιες συνθήκες, τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα, για να πάρουν την μόρφωση που υποχρεούται να τους παρέχει το κράτος.ΠΑΙΔΕΙΑ σου λέει μετά..
    Αν πραγματικά θέλετε να δοκιμάσετε την αισθητική σας, περάστε κι από τα αθλητικά κέντρα(;;;) της πόλης μας,κι ίσως καταλάβετε που προσπαθούν τα νέα παιδιά, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
    Αν πραγματικά θέλετε να δοκιμάσετε την αισθητική σας, γυρίστε λίγο μέσα στα στενά της πόλης μας, να δείτε πόσοι συνάνθρωποί μας, που ολοένα και αυξάνονται, ψάχνουν στα σκουπίδια και στα χαλάσματα να βρουν κάποια από τα βασικά αγάθα τους, γιατί το ΑΝΙΚΑΝΟ κράτος δεν τους δίνει την ευκαιρία να εξοικονομίσουν ούτε τα προς το ζην!!
    Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά ακόμα.Αλλά νομίζω αρκούν..
    Αυτό το "τσαντίρι" λοιπόν όπως το ονομάσατε, σκηνή το αποκαλώ εγώ, θα μπορούσε να ήταν και σπιτάκι, τροχόσπιτο, περίπτερο (όπως αυτά των προεκλογικών αγώνων που μάλλον δεν χαλάνε την αισθητική σας), ή ακόμα και τίποτα απ'όλα αυτά..Απλά να υπήρχαν κάποιοι και να μάζευαν ρούχα.Εκεί λοιπόν, αν σας ενδιαφέρει, μαζεύτηκαν κοντά στον 1 τόνο ρούχα που θα μοιραστούν μέσω της "κοινωνικής υπηρεσίας" του Δήμου, σε ευπαθείς οικογένειες.
    Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν πάρα πολλοί συμπολίτες μας βοήθησαν αυτή την δράση αλληλεγγύης.Δεν "χαλάστηκαν" από το "τσαντιρι".ΒΟΗΘΗΣΑΝ με τον τρόπο τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μας...

    ΥΓ.: "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ"

    "Πάντα με σεβασμό, Σταύρος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KATARXAS TO ERGOSAS AKSIEPENO KAI SIGXARITIRIA !
    EPI TOY PROKIMENOY OMOS,EXO MIA APORIA.
    35 SILLOGOI,AN DEN KANO LATHOS,ASXOLOYNTE MONO
    ME EKDROMES,SINAKSIS GIA OYZAKIA KAI GIA THN
    TERPSI TON MELON TOYS KAI KANENA THEATRAKI....!
    TOSON ESIS,OSON KAI AFTI TI EXOYN NA POYN ?
    EPISIS AKOYSA OTI IPARXI KAI OMOSPONDIA ( ? )
    SILLOGON,ALITHIA AFTI ME TI ASXOLOYNTE,DIOTI
    LEGETE POS PROVALOYN ALA PRAMATA............!
    EFXARISTO GIA THN FILOKSENIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιάννης Αποστολίδης18 Οκτωβρίου 2012 στις 7:44 μ.μ.

    Στηρίζετε πολιτικούς απολύτως υπεύθυνους για τη βαλτωμένη κατάσταση του Δήμου και απολύτως αδιάφορους για τη ζωή των πολιτών, που τρέξαν να ξεπλυθούν και να διαφημιστούν με την "πραμάτεια της φιλανθρωπίας".
    Φιλάνθρωποι να είναι κάθε μέρα και όχι μόνο όταν στήνουν τσαντήρι στο κεντρικώτερο σημείο, μόνο και μόνο ....μη χάσουμε και δεν τους δούμε!
    Η κοινωνική προσφορά ενός Δήμου δε γίνεται σε επίπεδο "φωναχτής ελεημοσύνης' ή "ελάτε φέραμε φτηνές πατάτες", αλλά με οργάνωση σύγχρονης Κοινωνικής Υπηρεσίας που συνεργάζεται αποτελεσματικά με άλλους φορείς και λειτουργεί όλο το χρόνο και για τους δημότες και για όσους συνανθρώπους μας κατοικούν εδώ...
    Αφήστε λοιπόν τις ύβρεις και τους λαϊκισμούς του δεκάρικου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος Ανωνυμόγλου18 Οκτωβρίου 2012 στις 8:11 μ.μ.

    Εργα για το θεαθήναι.Υπάρχουν χίλιοι τρόποι να κάνεις το ίδιο έργο,χωρίς τσαντήρι.Αλλά φυσικά,ποιος θα δει τους γνωστούς κυρίους,αν δεν μαζευτούν στο φανάρι...το κόκκινο άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ που ξέρεις 1000 τρόπους έχεις εφαρμόσει εστω 5 από αυτους???Από το πληκτρολόγιο και τον καναπέ πάντως έργα δε γίνονται.
      Αν λοιπόν έχεις καλύτερους τρόπους αλληλεγύης εσύ κύριε Ανωμυμογλου δεν τους λες και σε μας τους χαζούς μπας και μπορέσουμε να προσφέρουμε????
      Ξερόλογλου έπρεπε να λέγεσαι...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος Ανωνυμόγλου19 Οκτωβρίου 2012 στις 9:37 π.μ.

      Δηλαδή,να γράψω το ονοματεπώνυμο μου,και να κορδωθώ πως βοηθάω?Σε λάθος άτομο αναφέρεστε κύριε,δεν είμαι σαν εσάς,να κάνω κάτι μόνο αν βγαίνω φωτογραφία.Θέλετε να μου πείτε ότι το σωστό μέρος για να μαζευψεις ενδύματα είναι το φανάρι?Χαθηκαν οι εκκλησίες,γραφεία του δήμου κτλ?Επειδή δηλαδή την λένε Λούτσα,πρέπει να συνεχίζουμε να την φορτώνουμε σαν καρνάβαλο;Ως πότε!;

      Διαγραφή
    3. Θα μας πεις τελικά 5 απο τους 1000 τρόπους σου ή θα γράφεις αερολογίες??αλλά που να τους βρεις??απλά πετάμε μια πατάτα και μετά γράφουμε ότι μας κατέβει..ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΔΩΝΕΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ??ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΕΣ??ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ PRESTIGE ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ...ΚΑΙ ΝΑΙ!!ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ Κ Α Ρ Ν Α Β Α Λ Ο ΘΑ ΕΣΤΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ.....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

      Διαγραφή
    4. Τα προσωπικά σου βίτσια και τους καρνάβαλους να τους έστυνες (η ορθογραφία δική σου!!) μόνο μέσα στο σπίτι σου.

      Διαγραφή
    5. Κύριε Λάμπρου,θα καταλάβαιτε επιτέλους,πως με όποιο νικνειμ και να γράψετε,καταλαβαίνουμε ότι γράφετε πάντα εσείς;

      Διαγραφή
    6. Όπου γουστάρω θα στήσω(δική μου ορθογραφία φυσικά)και οτι γουστάρω.κι έλα να με κάνεις ντα με χίλιους τρόπους mr.ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.
      Λάμπρου???χααχχαχα!!!Ή φαντάσματα βλέπεις ή κατι πίνεις και δε μας δίνεις...
      Δεν είμαι ο Λάμπρου(τον ξέρω τον άνθρωπο βέβαια)κι ούτε έχω καμία σχέση με το Δήμο και τις αρχές(μπρρρ..).Δε θα μπορούσα να έχω σχέση με τέτοιες αρχές καθότι ειμαι Άνθρωπος με το Α σε κύκλο..
      Εσύ βέβαια μπορείς να φαντάζεσαι ότι θες...

      Διαγραφή
    7. Εμπλεξατε κυριε 11 57, την στυση με το στηνω.ΤΥΧΑΙΟ που στηνετε την στυση σας, ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ και οπως ναναι?Ειπαμε 10 φορες,τα αι και τα ε,ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΣΑΝ ουρακοταγκος και χειροτερα..Α σε κυκλο αγραμματοσυνης,λαικομαγκιας,ετσιθελισμου,ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ προς προστασια, ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΥΡΑ ΚΟΤΑΓΚΟΙ.Παω στοιχημα οτι δεν ξερει τιποτα για την ιστορια του Α σε κυκλο.Αλοι και τρις αλοι, αν πιστεψουμε ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,αυτο το ζωοειδες δειγμα ,που κουναει την ουρα του και επιδεικνυει την στυση του..... προκαλωντας με χυδαιολογιες ....Αφηστε το το ζωντανο ....ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ.....και στελνει μυνηματα αποπροσανατολισμου....... στα αφεντικα δινει λογο ..θα το μαζεψουν ..αν εχουν μυαλο.

      Διαγραφή
    8. Ιδού το σύγχρονο δείγμα Λουτσιώτη με το Λ σε τετράγωνο.

      Διαγραφή
    9. xaaxxaaxax!!!ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ!!!ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ!!!

      Διαγραφή
  14. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΙΔΕΑ ΝΕΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΘΕΛΑΜΕ Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΝΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕς ΔΙΕΘΕΤΑΝ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΕΙΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ Η ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ), ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΙΚΕΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΣΑΝΤΗΡΙ" ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΜΕ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΛΙΤΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!! Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ "ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΤΟΤΕ. ΘΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ 'ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ"!!! ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘ8ΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ (ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ, ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως ειναι λιγο ηλιθιο το κειμενο;;;και γεματο φτηνες ειρωνιες;;;τι εγινε παιδια συγχιστηκαμε;;;περαστικα!κι αφηστε τις φανφαρες και καντε σωστα τη δουλεια σας...

      Διαγραφή
    2. Δεν λεω ,για εκθεση ιδεων ,περναει την βαση.Επι της ουσιας,τωρα.Πολλοι φορεις μαζευουν ρουχισμο.Δημοι ,εκκλησια,σωματεια.Κανενας μα κανενας, δεν εστησε τεντα.Πρωτον γιατι δεν ειναι λειτουργικο,δευτερον γιατι ειναι αντιαισθητικο και τριτον γιατι ειναι παρανομο.Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ Η ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΔΟΥΣ.Καλως κανετε ,αλλα τι θα πει διαφανεια?οτι οι ενεργειες αλληλοβοηθειας πρεπει να ειναι σαν παζαρια σε κοινοχρηστους χωρους?Εχουμε κοινωνικο παντοπωλειο στην Ραφηνα με δωρεαν τροφιμα και το στηριζουμε ,αλλα ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,το ιδιο και ο ρουχισμος σε ειδικο καδο.Αν θελετε ντε και καλα παζαρι, καντε ενα ανταλλακτικο σε συγκεκριμμενο χωρο και ημερομηνια,και βαβαια οχι εκει που ενοχλει και αισθητικα και λειτουργικα.Καλοπιστα σας το λεω,ο κοσμος εχει διαθεση να βοηθησει ,φτανει να διατηρησετε την ορεξη σας και να οργανωθειτε σε σωστη βαση, που σεβεται ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ , αυτους που βοηθατε και τους εξασφαλιζει ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.Αν το πλανο ειναι, οι αστεγοι να στησουν τσαντιρια στο κεντρο της πολης,για λογους φιλανθρωπιας, τοτε δεν μιλαμε για δημο, μιλαμε για μπαχαλο.Δεν ειναι λιγο περιεργο να χτιζουμε και να ενοικιαζουμε,δημοτικα κτιρια για αμφιβολου χρησιμοτητας υπηρεσιες,και να περιμενουμε τσαντηρια για το κοινωνικο προβλημα που σωστα επισημαινετε?Αυτη η φιλανθρωπια ειναι τυπου ΔΕΣΤΕ ΜΕ.....,ελπιζω την επομενη φορα να εισθε πιο προσεκτικοι... εεεεε και να ρωτατε και διπλα σας ,ο δημος μας σε σχετικη αιτηση θα ειχε δωσει κλειστο χωρο και θα ειχε βαλει πανο μονον. Δεν κυκλοφορει ο κοσμος με τα παλια του ρουχα μονιμως στο αυτοκινητο, για να τα αφηνει οπου δει μαζωξη..αν και τωρα που το σκεφτομαι ,αν σας μιμηθουν και αλλοι ,θα τα φορτωνω και οπου βρω ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ θα τα αφηνω.

      Διαγραφή
    3. οτι να΄ναι...άλλα λόγια ν'αγαπιομαστε...η βλακεία είναι ανίκητη....σημασία έχει που θα γίνει κι όχι αν κάποιος που έκανε μια κίνηση αλληλεγγύης βοήθησε με τον τρόπο του ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ...ΕΕΕΕ ΡΕ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

      Διαγραφή
    4. Και σένα σου χρειάζεται μυαλό. Δεν τό ήξερα πως αν μου κατέβει να κάνω ελεημοσύνη, βγαίνω στο μεϊντάνι, στήνω μια σκηνή στο κεντρικότερο σημείο και το διαλαλώ!

      Διαγραφή
    5. Τα αφ και τα αβ διφθογγο, μονο ενα κινημα τα μεταφερει σε γκρηκλις με y.
      px.aygh η aygo .Εχουν το copy right,για να τους αναγνωριζεις απο το ψευδωνυμο και να ξερεις τι περιμενεις...παρακατω.Μην κουραζεσθε αδικα μπλογκιτες να τους απαντατε...ΝΤΟΡΟ ΘΕΛΟΥΝ ...πονηρευτειτε.Μεροκαματο γραφουνε ,ελαχιστοι ειναι .οι ιδιοι και οι ιδιοι που αλλαζουν ψευδωνυμα.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ,πραγμα στατιστικως αδυνατον, αν ειναι διαφορετικα ατομα.Ψαρευουν αγανακτισμενους αφελεις,μην τσιμπατε.ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΑ, στον δημο η στα μαγαζια.Αυτους χτυπαμε οχι τα βαπορακια τους.Καλα πατε ...πονηρεψατε αρκετα....δεν χανουμε τον στοχο .

      Διαγραφή
    6. τώρα σε πειράζει και το όνομά μου??Δεν έχεις άλλα επιχειρήματα??Και μη μιλας σε εμένα για χρυσαύγουλα.Εκεί ανήκεις???γιάυτο πονάει το τσαντιρι???

      Διαγραφή
  15. Αν οι αρμόδιοι του Δήμου διακατέχονταν από ειλικρινές αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, το λiγότερο που θα είχαν να κάνουν, θα ήταν να απαντήσουν επωνύμως στις διαμαρτυρίες, να εξηγήσουν στους δημότες όπως έχουν υποχρέωση και όχι να αγορεύουν βρίζοντας σε ανώνυμα σχόλια! Αυτό δεν είναι καλή πολιτική ούτε καν κακή. Είναι κατάντημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη σκας,δεν παρεξηγουμε την ανορθογραφια αλλα την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ των κοινωνικων λειτουργων

      Διαγραφή
  17. Με το να αυτολιβανίζεστε και να μονοπωλείτε τη φιλοπατρία και την ευαισθησία και τη φιλανθρωπία και...και..., δεν πείθετε πια κανέναν. Και μόνο το υβρεολόγιο και το ύφος αρκεί, για να σας διαψεύσει.
    Όσο για την επίδειξη περιστασιακής ελεημοσύνης και τις δημόσιες διακηρύξεις περί φιλευσπλαγχνίας, καλύτερα να μην τα σχολιάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΙΣΕ...ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ????
      ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΩΣΤΑ Α.

      Διαγραφή
    2. Ναι, ό,τι γίνεται δημόσια με αφορά, κρίνω, κατακρίνω και καταγγέλλω.

      Διαγραφή
    3. ΚΡΙΝΕΙΣ,ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ.ΤΟ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΑ Η ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
      ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ...
      ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΙ?ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ???ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΚΑΝΤΟ.

      Διαγραφή
    4. Στη δημοκρατία δημόσια κρίνω ό,τι θέλω και κάνω ότι θέλω, αρκεί με τα λόγια και τις πράξεις να μην αυθαιρετώ. Δε θα σου κάνουμε και μάθημα το Σύνταγμα, τώρα...

      Ούτε θα μας ορίσεις εσύ τί θα κρίνουμε.

      Και να σε ενημερώσω για κάτι. Θα πάω και γω ρούχα, όπως έχω πάει και σε άλλους φορείς. Ξέρεις πόση ώρα πάλεψα να πληροφορηθώ από το Δήμο που και πως να αποταθώ; Αυτό ακριβώς στηλιτεύουμε: Την έλλειψη βούλησης για οργανωμένη Κοινωνική Υπηρεσία. Αντ' αυτού μας πέταξαν στα μούτρα μια επίδειξη χύμα περιστασιακής ελεημοσύνης.

      Πρέπει να καταλάβεις, ότι αυτοί που δε μας λυπούνται όλο το χρόνο, δε θα "ξεπλυθούν" ευκαιριακά όπως π.χ. με αντίσκηνα και πανώ στη διασταύρωση.

      Διαγραφή
    5. Αν το πρόβλημα σου είναι ο Δήμος λοιπόν να απευθυνθείς απευθειασ εκει.Σταμάτα να πετάς εσύ και τα κολλητάρια σου λάσπη σε ανθρώπους που πασχίζουν να βοηθήσουν συναανθρώπους τους με μικροπρεπείς προφάσεις.

      Διαγραφή
  18. Βαλαντωσαμε στο κλαμα με την ΤΟΟΟΣΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ της ανυπαρκτης δημ. αρχης και των ανυπαρκτων κοινωνικων υπηρεσιων που ΔΕΝ εχουν βοηθησει τοσους δυστυχεις συμπολιτες μας ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! Σ'αυτο οφειλεται η δικαιη αγανακτηση μας και στο εμφανες πανηγυρακι που στηθηκε.Καμμια μεριμνα για αρρωστους κι ηλικιωμενους-δεν εχουν λεει τα μεσα-και μονο βολτιτσες και καφεδακι στο ΚΑΠΗ.Ντροπη να παιζετε με τον πονο των ανθρωπων που εχουν αναγκη...ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η βλακεία έχει ξεπεράσει κάθε όριο...Εσύ ρε ευαίσθητε έχει βοηθήσει ποτέ στη ζωή σου εστω κι έναν συνάνθρωπό σου??Κοιτάχτε λίγο τα μούτρα σας στον γαμωκαθρέπτη σας και και μην ασχολήστε με τι κάνει ο καθένας.Αν έχετε τα ωα κάντε το καλύτερα..
      Εν τω μεταξύ δεν έχει και σχέση ο Δήμος...Ούτε να βλέπετε ξέρετε μα ούτε και να διαβάζετε...Απλά ψάχνουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χολή...αλλα είπαμε...
      Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ...

      ΥΓ:ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;
      Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. Προσωπικά εγώ την αλληλεγγυη την κάνω οργανωμένα και σταθερά εδώ και χρόνια...Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου υποδείξει πως θα την κάνω.Όποτε δεν με ενδιαφέρει καν η γνώμη σου και η προσωπίκη σου ζωή.Ούτε καν η σκηνή που στήθηκε στην διασταύρωση.Η κινήσεις του καθενός κρίνονται..Και μια τέτοια κίνηση όποιος και να την έκανε ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
    4. Επικαλείσαι πράγματα για τον εαυτό σου, που δεν αποδεικνύονται και ούτε η προσωπική σου ζωή μας είναι αδιάφορη. . Όταν όμως κάτι γίνεται δημόσια δεν είναι προσωπικό και κρίνεται.

      Διαγραφή
    5. Διορθώνω: ...και η προσωπική σου ζωή, μας είναι αδιάφορη.

      Διαγραφή
  19. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ19 Οκτωβρίου 2012 στις 12:22 μ.μ.

    Όσον αφορά την ανάρτηση του blog... μπορείτε να δείτε και μόνοι σας από την φωτογραφία ότι το τσαντίρι δεν έχει λόγο ύπαρξης καθώς ο απαραίτητος ίσκιος προέρχεται από το δέντρο που υπάρχει εκεί.
    Επίσης όσοι παρευρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τον σκοπό, δείτε που κάθονται... άρα σε κάποιον περίσσευε το τσαντίρι και το χρησιμοποίησε για να οριοθετήσει... και καλά... έναν χώρο.
    Συγνώμη αλλά αυτό είναι και παράνομο και κακόγουστο και σε τίποτα δεν έχει να κάνει με την πολύ καλή!!!! κατά τα άλλα προσπάθειά σας.
    Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και έτσι το αντιμετωπίσαμε. Απλά κάνατε ένα λάθος... δεν βγάλαμε την ανάρτηση για να σας κατηγορήσουμε αλλά για να σας προβληματίσουμε...
    Όταν μαθαίνει κάποιος να ζει σε ένα περιβάλλον που τα πάντα είναι αυθαίρετα και πρόχειρα του γίνεται βίωμα... και βιωματικά συμπεριφέρεται έτσι.
    Δεν νομίζετε και εσείς ότι αυτό πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω πολλές φορές κριτικάρει το μπλογκ για διάφορα. Όμως οφείλω να σας συγχαρώ για την τοποθέτησή σας και ιδιαίτερα για την τελευταία παράγραφο που την προσυπογράφω:

      "Όταν μαθαίνει κάποιος να ζει σε ένα περιβάλλον που τα πάντα είναι αυθαίρετα και πρόχειρα του γίνεται βίωμα... και βιωματικά συμπεριφέρεται έτσι.
      Δεν νομίζετε και εσείς ότι αυτό πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει;;;;;"

      Διαγραφή
    2. Κύριε ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ+ΑΝΑΠΤΥΞΗ επειδή εγώ προσωπικά ανήκω στον πυρήνα του Ε.ΠΑ.Μ. της περιοχής αλλά θα σας απαντήσω προσωπικά, γιατί δεν είναι σωστο να απαντήσω εκ μέρους όλων.
      Καταρχήν είναι παράνομο να δημοσιεύεις πρόσωπα χωρίς την έγκριση του προβαλόμενου.Αυτό βέβαια δεν αφορά το πρόσωπό μου διότι δεν απεικονίζομαι εγώ στη φωτο.Αν λοιπόν μιλάμε για λάθη, αυτό κι αν είναι.
      Κατά δεύτερον ο κόσμος με τη συμμετοχή του σας απάντησε.Οποτε δεν χρειάζεται να απολογηθεί κάποιος από εμάς (ήμαρτον δηλαδή) επειδή χαλάει κάποιους, σίγουρα λιγότερους από αυτους που συνέβαλαν στην προσπάθεια, η σκηνή που στήθηκε για τέτοιο σκοπό και με άδεια πρωτοκολλημένη μάλιστα από τον Δήμο της περιοχής μας.
      Δεν με ενδιαφέρει (πάντα επί προσωπικού) κύριοι η αισθητική σας, όταν τα προβλήματα της περιοχής είναι τεράστια, να ασχοληθώ με μικροπρέπειες.
      Δε με ενδιαφέρει αν δε σας άρεσε ο τρόπος ή ο τόπος.Αν κάνετε εσείς κάποια δράση αλληλεγγύης κάντε τη καλύτερα και σε καλύτερο σημείο.
      Η αισθητική σας δεν προσβάλεται βλέποντας κοντείνερ για σχολεία,ανθρώπους να τρώνε από σκουπίδια,δρόμους άκρως επικίνδυνους και άλλα πολλά πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ασχολήστε με μια σκηνή που στήθηκε για αλληλεγγυους σκοπούς?
      Δεν με ενδιαφέρει.Είναι δικό σας πρόβλημα.Άλλωστε σας είπα και παραπάνω ότι οι δημότες της περιοχής έδωσαν από μόνοι τους τις απαντήσεις που ψάχνετε.
      Από πλευρά μας λοιπόν(πάντα κατά την δική μου κρίση), ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.


      Διαγραφή
    3. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ19 Οκτωβρίου 2012 στις 3:15 μ.μ.

      Μωρέ καλά όλα αυτά... την χρησιμότητα του τσαντιριού δεν μας τεκμηριώσατε ακόμη... το θέλατε για σκιά; για ομορφιά; για ποιον λόγο;;;
      Πραγματικά μας στεναχωρεί να προσπαθείτε να περάσετε άλλα μηνύματα...
      Εάν παρακολουθείτε το blog θα καταλάβετε εάν ασχολούμαστε με την Τατιάνα και τα Κους Κους.
      Εάν όμως δεν το παρακολουθείτε είναι κρίμα να μεταφέρετε αυτά που σας λένε όσοι ενοχλούνται γιατί "τους χαλάμε την σούπα".
      Στην τελική απλά δικαιώνετε όσους αποκαλούν την Λούτσα "Τσαντίρ Μαχαλά"
      Τέλος ο κόσμος με την συμμετοχή του ανέδειξε αυτό το οποίο λέμε.
      Ότι δηλαδή δεν χρειαζόταν να στήσετε τσαντίρι...
      Επειδή (χωρίς να προσπαθούμε να σας χαϊδέψουμε τα αυτιά) όμως ο σκοπός και η προσπάθειά σας δεν έχει να κάνει με το θέμα της ανάρτησης καλό είναι να σκεφτείτε εάν μία στο εκατομμύριο έχουμε δίκιο.

      Διαγραφή
    4. Το ανεκδοτο και εσεις γιατι καταπιεζετε τους μαυρους, ειναι και γνωστο και παλαιο 2 37, δεν χρειαζεται συνεχη επιβεβαιωση απο τα σχολια του δικου σας τυπου.Το μπλογκ σας απηντησε οπως επρεπε,στην τελευταια του παραγραφο.

      Διαγραφή
    5. Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία μας και οι σχέσεις συμφέροντος τότε είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα βουλιάξουμε σαν χώρα. Θα πάρει χρόνο αυτό το θέμα, αλλά με θέληση μπορεί να αλλάξει. Πρώτα απ' όλα όμως αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι ο σεβασμός. Από 'κει ξεκινούν όλα κι εκεί καταλήγουν. Αλλά για να σεβαστούμε τους άλλους θα πρέπει πρώτα να σεβαστούμε τον εαυτό μας.

      Διαγραφή
  20. ΚΑΤΆΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ) ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΤΣΑΝΤΙΡΙ" ΝΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ BLOG ΣΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ!!! ΛΟΙΠΟΝ! ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ! ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ..ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ,MAGAZINO,TATIANA & ΜΕΝΕΓΑΚΗ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΩΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ19 Οκτωβρίου 2012 στις 3:16 μ.μ.

      Μωρέ καλά όλα αυτά... την χρησιμότητα του τσαντιριού δεν μας τεκμηριώσατε ακόμη... το θέλατε για σκιά; για ομορφιά; για ποιον λόγο;;;
      Πραγματικά μας στεναχωρεί να προσπαθείτε να περάσετε άλλα μηνύματα...
      Εάν παρακολουθείτε το blog θα καταλάβετε εάν ασχολούμαστε με την Τατιάνα και τα Κους Κους.
      Εάν όμως δεν το παρακολουθείτε είναι κρίμα να μεταφέρετε αυτά που σας λένε όσοι ενοχλούνται γιατί "τους χαλάμε την σούπα".
      Στην τελική απλά δικαιώνετε όσους αποκαλούν την Λούτσα "Τσαντίρ Μαχαλά"
      Τέλος ο κόσμος με την συμμετοχή του ανέδειξε αυτό το οποίο λέμε.
      Ότι δηλαδή δεν χρειαζόταν να στήσετε τσαντίρι...
      Επειδή (χωρίς να προσπαθούμε να σας χαϊδέψουμε τα αυτιά) όμως ο σκοπός και η προσπάθειά σας δεν έχει να κάνει με το θέμα της ανάρτησης καλό είναι να σκεφτείτε εάν μία στο εκατομμύριο έχουμε δίκιο.

      Διαγραφή
  21. Ωραια γλωσσα εχει ο 1 31 ,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ,με πληρη εξαρτηση .....Αληθεια ,δεν ρωτησα,μηπως ξερετε τι κανει η κοινωνικη υπηρεσια του δημου?Καποιες δρασεις ,παρεμβασεις ,συκεκριμμενες,να βοηθησουμε και εμεις,που δεν εχουμε τοΟΟΟΟΟΟσο ΑΛΗΘΙΝΗ ευαισθησια,που να την εκθετουμε σε εκθεση ιδεων 300 λεξεων, οσο ακριβως ειναι το οριο περιληψης αρθρου,οπως το 8 56?ΤΑ μετεπειτα ,απλη συνεχεια του λογυδριου....ανεξαρτητως ψευδωνυμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αστο Αριστογειτονα....πιο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.....ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!Στο δημο οι κοινωνικες υπηρεσιες ειναι σκετο καφενειο-κηφηνειο!κι απο οτι βλεπω και το internet θα παιρνει φωτια!λογια-φουμαρα και ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ !αλλιμονο στους ανημπορους του δημου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΕΔΩ 1 31. ΑΠΑΝΤΗΣΕ MOY ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;;; ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ.ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΩΛΗΝΑ-ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΖΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΙΟΧΗΣ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ;ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΝΟΜΙΜΩΣ Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΙΑ ΔΕΝΤΟΥ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑΙ! ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ.ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ!ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ;ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ Η ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ "Μωρέ καλά όλα αυτά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ,ΛΕΓΕΤΕ ΤΟΥ ΟΛΟ ΝΑΙ....ΣΑΛΤΑΡΕ ΕΝΤΕΛΩΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΜΟΝΗ και το οθωμανικο.......
      ΑΑΑΑΑ μαλλον χρειαζεται,πλεον , το ψυχιατρικο κεντρο της εγολαβιας....

      πω πω προβλημα.......καλα λενε αν το ερεθισεις....που να το μαζευεις μετα....Ναι πουλακι μου ,δικιο εχεις...και τα αλλα πουλακια δικιο εχουν ....

      Διαγραφή
    2. σαλταρε ΕΝΤΕΛΩΣ λεμε!!!!εχασε τον ειρμο,περασε σε παραληρημα κι επεται συνεχεια...οπως το λες Αριστογειτονα ..να του λεμε ναι!ναι!ναι!γιατι δεν τον βλεπω καλα....

      Διαγραφή
  25. Μήπως θέλετε να μιλήσουμε και για τη προεκλογική κατάληψη στα ξύλινα σπιτακια λίγο πιο πέρα απο την τρομερή αισθητηκη της διασταυρωσης ή επειδή θεωρούνται περιποιημένες βιλίτσες δεν ασχολουμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικά κατάλαβα, ότι κάποιοι καμώνονται τους φιλάνθρωπους και καμμιά σχέση δεν έχουν, ούτε με τη φιλανθρωπία ούτε φυσικά με την ευγένεια ψυχής, που τη συνοδεύει.

    Είναι πολύ απλό: Όταν πιστεύουμε σε ένα σκοπό και μας γίνεται κριτική, τότε η φυσιολογική αντίδραση ποιά θα ήταν;
    -Ξέρετε, δεν είναι η καλύτερη λύση η σκηνή και το σημείο, αλλά σκεφτήκαμε έτσι, διότι..... Ή:
    -Νομίζω δεν έχετε δίκιο, δεν είναι κάτι μόνιμο, θα παραμείνει τόσες μέρες, σκεφτήκαμε ότι οι περιστάσεις είναι έκτακτες κλπ. Ή:
    -Σωστό είναι να μην επιβαρύνουμε αυτό το σημείο, πράγματι είναι και επικίνδυνο να αποσπάμε την προσοχή των οδηγών με την εγκατάσταση και τα πανώ, γιαυτό ίσως θα πάμε στον τάδε χώρο. Ή
    -Ενημερώνουμε τους δημότες με αυτό τον τρόπο κλπ. κλπ.!

    Πρέπει να γνωρίζετε, ότι όσοι διαμαρτυρηθήκαμε εδώ, ΘΕΛΟΥΜΕ να δώσουμε το περίσσευμά μας ή να απαλλαγούμε απ' αυτό ή ακόμα να δώσουμε και από το υστέρημα μας και πολλοί ήδη το έχουν κάνει.

    Επίσης θέλουμε να συμμετέχουμε σε παρόμοιες δράσεις και όχι μόνο υλικά. Ξέρετε πόσοι ενδιαφέρονται να παρέχουν υπηρεσίες σε φτωχούς συνανθρώπους μας, όπως π.χ. δωρεάν διδασκαλία κ.ά.;

    Το ζητούμενο είναι να πιστεύουμε σε αυτό που προσφέρουμε και να δεχόμαστε και την κριτική .

    Και κυρίως, να μην ανεχόμαστε το θράσος του κάθε Δήμου, που αντί να οργανώνει με σοβαρότητα αυτά που έχει υποχρέωση, μοστράρει χύμα και περιστασιακά, "δράσεις" του τύπου "φτηνές πατάτες" ή "μαζεύουμε ρούχα".

    Ας σοβαρευτούν οι αρμόδιοι λίγο. Δήμος είναι, όχι ...οι κυρίες της ενορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΒΟΔΡΟΜΟΥΣ,ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΥΟΝΕΣ ΜΕ ΣΠΡΕΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ? ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ! ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΒΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ! ΑΠΟΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ;;;; ΕΛΕΟΣ!!! ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΣΑΝ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΠΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΔΗΛΑΔΗ..ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΟΜΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.
      ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ. ΜΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΠΟΝΟΙ! ΓΕΛΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;;; ΑΣ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑ.ΧΑ.ΧΑΑΑΑΧΧ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΔΕ ΨΑΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
      ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.

      Διαγραφή
    4. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ, ΕΣΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ, ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ. ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟΣ, ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ.. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΚΥΡΙΩΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΘΑ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ.

      Διαγραφή
  29. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΗΡΘΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ "ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ" ΘΕΑΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ("ΑΛΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ") ΣΤΙΣ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ (ή ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ). ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ.. "ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ, Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ".. ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.. ΤΟ IMAGE Ή ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ STATUS ΑΛΑ ΒΕΜΠΕΡ!! ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΑΤΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΗΣ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ; ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΩΡΙΟ.. Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΥΓΑ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ πχ ΑΜΑΡΟΥΣΙΩΤΕΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ "ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ" ΟΠΩΣ ΑΤΥΧΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ). ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΟΝΤΑ! ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (βλ. ΕΥΡΥΤΑΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ κ.α.)Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ΕΤΣΙ, ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ. ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΑΠΛΑ...ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.
      ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. 1) Η ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΠΑΝΟ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
      2) Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,Η ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ "ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ" ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΘΗΚΕ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΘΙΚΤΟΥΣ ΑΡΤΕΜΙΣΙΩΤΕΣ.
      3)ΤΟ "ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ" ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!

      Διαγραφή
    3. 1)Τώωωρα κατάλαβα! Ήταν φιλανθρωπία μιας βδομάδας!
      Όσο για την πρόταση να διαβάζουμε οι οδηγοί τα πανό, έχω να ρωτήσω: Να σταματούσαμε πάνω στη διασταύρωση για να το διαβάσουμε ή να το διαβάζαμε οδηγώντας; Ιδού η απορία!
      2)Όλα έχουν αρχή και τέλος εκτός από τη φοβερή "εξυπνάδα" σας. Αυτή δεν έχει...τέλος, δυστυχώς.
      Συμπέρασμα: Το αντίσκηνο και τα μάτια σας!
      3)Το αντίσκηνο δε μετακομίστηκε, κάπου αποσύρθηκε, πού είναι το αντίσκηνο; Κι αν χαθεί το αντίσκηνο τί θα γίνει με την φιλανθρωπίαν;

      ΙΣΤΟΡΙΑΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΗΣ!!!

      Διαγραφή
  30. Μιας και όλοι αυτοί οι "φιλάνθρωποι" όλες τις παρλαπίπες τις είπανε και βγάλανε όλα τα προβληματικά του εσώψυχα με βρισιές μαγκιές και αυτοπαινεσιές, αλλά ούτε μια πληροφορία δεν έδωσαν για το σκοπό που υποτίθεται καίγονται (τρομάρα τους), σας ενημερώνω ότι μαζεύουν πράγματα στην οδό Αύρας κοντά στην Αγία Μαρίνα τα πρωϊνά μέχρι τις δύο. Αν εσείς που έχετε πάρει εργολαβικά τη ψυχοπονιά έχετε καμμιά άλλη πληροφορία, δώστε την τουλάχιστον, για να γίνετε και λίγο χρήσιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ 10 48.Χρησιμοι ειναι,πηραμε μια πολυ καλη ιδεα του τι εστι αλληλεγυη ,για τους ευαισθητους ,που καταφερνουν και συνεργαζονται με τις κοινωνικες υπηρεσιες.Αμορφωτα οντα ημασταν παρα μορφωθηκαμε απο τους χαρακτηρισμους τους. Η απορια μου ειναι πως καταφερνουν και καθονται σαν τα κορακια πανω στο πληκτρολογιο, για να απαντησουν αμεσως.Δες τε, τον χρονο απαντησης,αυτο ειναι ετοιμοτης......επαγγελματια ευαισθητου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Ευρημα ευρυτατο ειναι ,αυτο το λαθος το εχω ξαναδει......ποτε?Σε ποια αναρτηση?θα το βρω.Αυτο ειναι ασκηση μνημης ,και ευρηματικοτητας μαζι.Δεν μου κακοφαινεται τιποτα οταν το γραφουν αγραμματοι,το θεμα ειναι οτι δεν θα βρουν δουλεια,και θα ξημεροβραδιαζονται στα μπλογκ ......Μηπως ειναι ο ανεξελεχτος,μοιαζει πολυ η ανορθογραφια τους.Οχι οτι παιζει κανενα ρολο,ενας ακομα αγραμματος εκλεγεις,αλλα ετσι λογος να γινεται ,να ηρεμησει,και να ανεβει το επιπεδο.....

      Διαγραφή
  32. τοσο κακιασμενους φιλανθρωπους δεν εχω ματαδει!!ο Θεος να μας φυλαει μην πεσουμε στην αναγκη τους!τογραψα και παλιοτερα...οσοι τριγυριζουν γυρω απο τα προβληματα...χρηζουν προσοχης...ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΥ! ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ. ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΤΡΕΜΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΒΟΥΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ!

      Διαγραφή
    2. Απιστευτο ποσοι πολλοι εχουν αυπνιες στην Λουτσα,
      Τι εγινε παιδες?Ειχαν παλι παρτυ τα φιλανθρωπικα κεντρα?ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.ΑΠΙΚΟ.Αν δεν κανουν αλλη τηλεεργασια,(πραγμα που αποκλειεται με τετοια γραφη),ειναι ανεργοι ,οποτε να βοηθησουμε....Τι αλλα προσοντα εχει το παιδι εκτος απο την ευαισθησια?

      Διαγραφή
  33. ΑΑΑ! ΞΕΧΑΣΑ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΥΠΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλά, σ' αυτούς έδωσε ο Δήμος άδεια να στήσουν αντίσκηνο για να μαζέψουν πράγματα; Καλό είναι ο κόσμος να απευθύνεται σε επίσημους φορείς, διαφορετικά να φωνάζει την αστυνομία αν βλέπει κάτι "περίεργες" πρωτοβουλίες. Ποιός ελέγχει που πάνε όλα αυτά;
    Στην αρχή λέγανε μέσω του Δήμου, μετά απλώς ο Δήμος βάζει φορτηγάκι, μετά, ότι ...δεν έχει σχέση ο Δήμος, μετά ότι είναι κάποιοι ιδιώτες και κάποιος ότι είναι μέλος μιας οργάνωσης(;).
    Μεγάλη επιπολαιότητα και προχειρότητα, αν πράγματι αναμίχθηκε ο Δήμος.Τελικά τώρα με την κρίση θα δούμε πολλά τέτοια. Προσοχή, μόνο σε επίσημους φορείς!
    Αν διαβάζει κανένας εισαγγελέας την ανάρτηση και τα σχόλια, τον καλώ να παρέμβη για να ξεκαθαρίσει το θέμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο, δεν πήραμε είδηση το κυριώτερο! Στην ουσία δεν έχουμε ιδέα ποιοί μάζευαν ρούχα! Είναι δυνατόν; Πρέπει να υπάρχουν εχέγγυα για τέτοιες δραστηριότητες! Τούτοι δε μας είπαν ούτε ποιοί είναι! Είμαστε και εμείς αφελείς, αλλά και ο Δήμος όμως...Δηλαδή άμα μαζευτεί μια παρέα, θα της δώσει άδεια να μαζέψει πράγματα; Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο

      Διαγραφή
    2. Μιχάλης Κεραμιώτης (μελος Ε.ΠΑ.Μ. Αρτέμιδος)20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:45 π.μ.

      Ναι φίλε μου, Σ'ΑΥΤΟΥΣ έδωσε ο Δήμος άδεια να στήσουν το "αντίσκηνο" (που προσβάλει την "εκλεπτισμένη" αισθητική σου) και να μαζέψουν ρουχισμό για συνανθρώπους μας που τον έχουν απόλυτη ανάγκη, και ξέρεις για ποιό λόγο;
      Για τον απλούστατο λόγο οτι είναι οι ΜΟΝΟΙ μέχρι στιγμής που ενδιαφέρονται για τις βασικές ανάγκες των συμπολιτών τους που δοκιμάζονται από την ανέχεια, την οικονομική και κοινωνική κρίση που επέβαλαν κάποιοι στην χώρα μας με σκοπό την φτωχοποίηση των συνανθρώπων μας και κατ΄ επέκταση την απαξίωση της αξιοπρέπειας τους.
      Για να σου "λύσω" λοιπόν τις "περίεργες" απορίες σου, σου απαντώ οτι την "περίεργη" για σένα αυτή πρωτοβουλία την οργάνωσε, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία ο πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ.(Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο) της περιοχής μας σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας, που είναι ο κατ΄εξοχήν επίσημος φορέας για να αξιολογήσει που και πως θα μοιραστούν τα ρούχα που μαζεύτηκαν.Άρα λοιπόν αυτός που ελέγχει που πάνε όλα αυτά που μαζεύτηκαν είναι ο ίδιος ο Δήμος Αρτέμιδος (ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..!!!)
      Καλό λοιπόν θα είναι πριν κάνεις τους οποιουσδήποτε προσβλητικούς υπαινιγμούς για την "καθαρότητα" και την "εντιμότητα" της πρωτοβουλίας αυτής να είσαι στοιχειωδώς ενημερωμένος.
      Όσο για το συμπέρασμα σου οτι "τώρα με την κρίση θα δούμε πολλά τέτοια" από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί, που λέει κι ο λαός μας..!!!
      Εν κατακλείδι, η πιο ουσιαστική απάντηση σε όλες αυτές τις "φτηνιάρικες" επικρίσεις που διάβασα εδώ είναι η ανταπόκριση όλων αυτών των συμπολιτών μας που "αγκάλιασαν" αυτήν την προσπάθεια και συγκέντρωσαν για τους συμπολίτες τους που τα έχουν ανάγκη 1,6 τόνους ρούχα...!!!!
      (Υ.Γ. Ο κ. εισαγγελέας μπορεί με τα ίδια του τα μάτια να δει αυτά τα ρούχα που μαζεύτηκαν στο υπόγειο των δημοτικών ιατρείων της περιοχης μας οπου είναι προσωρινά αποθηκευμένα μέχρι να μοιραστούν σ' αυτούς που πραγματικά τα έχουν ανάγκη...)



      Διαγραφή
    3. αυτη ΕΙΝΑΙ μια συγκροτημενη απαντηση!συγχαρητηρια και για την υπογραφη κε Κεραμιωτη!ομως για οτι αφορα τις κοινωνικες υπηρεσιες του δημου και τα προηγουμενα απαραδεκτα σχολια των υπευθυνων της κινησης θα μου επιτρεψεις να επιμεινω ΚΑΙ για την ανεπαρκεια ΚΑΙ για την προχειροτητα.Και επειδη εισαι ψυχραιμος ανθρωπος και θα αντιληφθεις το νοημα του σχολιου μου ,σου τονιζω οτι και οι προθεσεις ημων των αντιφρονουντων ηταν καλοπροαιρετες με στοχο τον ελεγχο των ιθυνοντων και την καλυτερη την επομενη φορα διοργανωση....καλη συνεχεια σε σας προσωπικα και στις καλες προθεσεις σας...

      Διαγραφή
    4. 1,6 τόνοι ρούχα χύμα στο κύμα και μετά στο σωρό σε ένα ....υπόγειο. Κανένα εγγραφάκι παράδοσης από τον ..."πυρήνα" και παραλαβής στον επίσημο φορέα; Κανένα πρακτικό με υπογραφές; Ποιός κρατά κλειδί του υπογείου; Με ποια διαδικασία και πότε θα μοιραστούν; Κανένα πλάνο της εν λόγω "δράσης"; Ή θα αρχίσουν να μοιράζονται σε φτωχούς ψηφοφόρους εκεί γύρω στις εκλογές;
      Αν ήταν έτσι οι φιλανθρωπίες... Δε μαζεύουμε έτσι, το κάναμε το καθήκον μας και άντε γεια! Οργανώνουμε, είμαστε παρόντες και υπεύθυνοι μέχρι τον τελικό προορισμό! Μετά μας φταίει ο κόσμος που κριτικάρει "φτηνιάρικα"!

      Διαγραφή
  35. Α!και καλου κακου για εχετε το νου σας γιατι το μοιρασμα απο τις ΑΧΡΗΣΤΕΣ κοινωνικες υπηρεσιες μπορει να αργησει τοσο που θα σαπισουν στα υπογεια.....ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητοί συναναγνώστες, σε ένα απλό copy-paste, θαυμάστε κάποιες μόνο, από τις εμετικές βρισιές χωρίς πάτο, σε όσους κριτικάρησαν την ανοργανωσιά, την προχειρότητα αλλά και επικινδυνότητα της "δράσης" με το αντίσκηνο:

    τισ παπα....ς
    ΧΩΡΙΑΤΕΣ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ
    ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ ΟΝΤΑ
    ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΧΑΙΔΕΜΕΝΑ ΣΑΣ ΜΑΤΑΚΙΑ
    ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ
    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ
    φαντάσματα βλέπεις
    ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ
    Όπου γουστάρω θα στήσω και οτι γουστάρω κι έλα να με κάνεις ντα (!)
    ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ
    ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ
    Κοιτάχτε λίγο τα μούτρα σας στον γαμωκαθρέπτη σας
    ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΒΛΑΚΕΣ
    ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ

    Συγχωρέστε με, αλλά υπάρχει και μια σκηνή σκληρού πορνό από τους "φιλάνθρωπους":

    ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ......ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΩΛΗΝΑ-ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΖΙ. ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΤΕ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ!!!

    Τί είπαμε ότι είναι οι κύριοι; Πυρήνας του ΕΠΑΜ; Τί ακριβώς είναι αυτό; Πολιτική κίνηση; Ζητάει και ψήφους; Αν δηλαδή πράγματι ανήκουν εκεί και εκλεγούν, ΑΥΤΟΙ θα μας κυβερνήσουν; Ευαίσθητοι φιλάνθρωποι; Αγαπούν τους ανθρώπους;


    Ο Θ-Ε-Ο-Σ Ν-Α Μ-Α-Σ Φ-Υ-Λ-Α-Ξ-Ε-Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλάνθρωποι που θα μας σώσουν, λέει....!!!!

      Διαγραφή
    2. Ακατανόμαστες χυδαιότητες. Έρεβος και άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Αν αυτοί είναι πυρήνας πολιτικής κίνησης και τους δώσαν άδεια να μαζεύουν ρούχα για φτωχούς, τότε ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος ούτε κανένας δε μπορεί να μας φυλάξει!

      Διαγραφή
    3. Αφηνω μια πολυ μικρη πιθανοτητα,ο προβληματικος που εξηφανισθη,σας το ειπα θα τον μαζεψουν,να ειναι σκετος προβληματικος και να μην εκπροσωπει την ΚΙΝΗΣΗ.Αν ειναι ετσι ,οφειλουν να το διευκρινισουν ,γιατι χειροτερη δυσφημιση δεν μπορουσε να υπαρξει.Οι χουλιγκαν διασυρουν τις ομαδες αν δεν τους μαζεψεις.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ....σε αυτη την αναρτηση τουλαχιστον γιατι..... ανιχνευεται σε αλλη.

      Διαγραφή
    4. Ο εκπρόσωπος της κίνησης ή το μέλος τελοσπάντων, ώφειλε ΕΓΚΑΙΡΩΣ να καταδικάσει τους χυδαιολογούντες υβριστές και να πάρει αποστάσεις. Όχι μονο δεν το έκανε, αλλά αντιθετα "ψιλοστόλισε" και ο ιδιος όσους άσκησαν κριτική! Νομίζω, ότι το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα...

      Διαγραφή
  37. ΤΟΣΟ απλα και πολιτισμενα απαντωνται τα θεματα.Καλυτερα να απαντουν οι υπευθυνοι καθε πρωτοβουλιας ,αμεσα και να μην αφηνουν να εκτιθεται η πρωτοβουλια τους ,απο ανευθυνουπευθυνους ανωνυμους.Οι καιροι ειναι πονηροι και κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα και εχουν καει πολλοι στον χυλο και φυσανε και το γιαουρτι, ιδιως αν το κεσεδακι ειναι ,ανευ ετικετας...και δεν μυριζει και πολυ καλα....απο τα γραφομενα του.Αλλη φορα ελπιζω να οργανωθειτε καλυτερα,και πιο διαφωτιστικα για τους ενδιαφερομενους,ειτε να βοηθησουν, ειτε να μην εχουν ενστασεις για τον χωρο ,που ειναι κοινοχρηστος,δηλαδη εχουν ολοι δικαιωμα στον τροπο χρησης του.Σας θυμιζω οτι γνωστος δημαρχος,απεκλεισε τα μοιρασματα φιρδην μιγδιν σε κεντρικη πλατεια και σωστα κατα ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.Αν στις πλατειες σημερα μοιραζουν πατατες ,αυριο λαδι, μεθαυριο ρουχα και αντιμεθαυριο φακες...εεεεε δεν λυνονται τα κοινωνικα προβληματα στις πλατειες.Εκει πιθανον ανακοινωνονται οι δρασεις ,και να ειστε βεβαιος ,οτι αυτοι που θελουν να βοηθησουν, θα πανε και λιγο πιο περα.Εξ αλλου ερχεται χειμωνας και η υπαιθρια συλλογη με τεντα διπλα στην θαλασσα , δεν ειναι εκτος απο αισθητικα ουτε λειτουργικα καταλληλη. Η επιτυχια της εκδηλωσης σας, σας δινει το ΒΗΜΑ, να διεκδικησετε καταλληλοτερο χωρο απο τον Δημο,και αν εχει αντιρρησεις να τις κοινοποιησετε ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ,ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θετικό, που επιτέλους υπήρξε μια επώνυμη ανακοίνωση, αν και πολλά δε διασαφηνίστηκαν. Π.χ. ενώ εσείς επιβεβαιώνετε συνεργασία με το Δήμο, όπως είδατε, άλλοι από την ομάδα σας αρνούνται κατηγορηματικά σχέση με το Δήμο!
    Αν και εκπροσωπείτε πολιτικό χώρο, αρνείστε αντιδημοκρατικότατα, το δικαίωμα στην κριτική, χαρακτηρίζοντάς την ως "φτηνιάρικη" και μάλιστα ούτε καν αποδοκιμάσατε τις ανώνυμες χυδαιότητες των άλλων μελών της πρωτοβουλίας...
    Αυτές οι δράσεις, δε γίνονται "χύμα": Μαζεύουμε σωρούς πράγματα, τα πετάμε σε ένα υπόγειο και ...θα τα μοιράσει μια ανοργάνωτη επίσης υπηρεσία, .....όπου νομίζει.
    Γιατί όχι, ας διαφημίζεται ένας πολιτικός χώρος, αφού γίνεται μια θεάρεστη πράξη.
    Όμως κακώς ειρωνεύεστε θέματα αισθητικής και την μπερδεύετε με την πολυτέλεια, με την οποία, καμμία απολύτως σχέση δεν έχει! .
    Είναι δυνατόν να ανήκετε σε πολιτικό χώρο και να περιφρονείτε θέματα, όπως οδική ασφάλεια ή τήρηση τυπικής διαδικασίας, δηλαδή να αδιαφορείτε για το Νόμο;
    Δικαιολογημένα προβληματίζονται κάποιοι και ζητούν εισαγγελική εποπτεία. Προφανώς υπήρξε καλή πρόθεση, όμως η προχειρότητα είναι δεδομένη και εμπεριέχει πολλαπλούς κινδύνους.
    Απαιτείται λοιπόν προσοχή, ώστε να μη μπορεί να "χαθεί" κανένα πράγμα και να πάει στο σωστό προορισμό... Είμαστε βέβαιοι, ότι κι εσείς θα θέλατε αυτό να το διασφαλίσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αυτό που κατάλαβα από αυτό το ποστ...Αφού θα γίνουμε που θα γίνουμε βαλκάνια,η κρίση θα μας κάνει να βγάλουμε τις πόρτες και να βάλουμε κουβέρτες,ας γίνουμε μια ώρα αρχίτερα.Ας είμαστε ευχαριστημένοι με τα τσαντήρια που βλέπουμε,με τις παρανομίες και τις ανομίες.Μιας που θα γίνουμε βαλκάνια,ας αρχίσουμε να πετάμε και τα σκουπίδια και τα μπάζα μας ΠΑΝΤΟΥ.Ετσι κι αλλιώς δεν το γλυτώνουμε το...βαλκάνιο.Καθένας ας κάνει ότι του περάσει στο κασσίδι.Ας βάλουμε τέντες,ταμπέλες,πασσάλους,παντού,ας συλλέγουμε ρούχα στη μέση του δρόμου,ας ας ας...αφού έχουμε ανάγκες...Λες και πολιτισμένες χώρες,δεν μαζεύουν ρούχα,λες και δεν υπάρχουν ειδικοί κάδοι Caritas...Αλλά εμείς θα γίνουμε γυφτοβαλκάνια,ας γίνουμε από τώρα,γιατί υπάρχει κίνδυνος,οι γυφταρχηγοί να μας πουν άκαρδους!Ελλάς/Άρτεμις 2012...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κύριοι,
    γιατί το άρθρο μου έδωσε την εντύπωση ότι απηχεί τις απόψεις ωρισμένων καταστηματαρχών;
    Καμμιά φορά οι συνάδελφοί μας, εμπρός στο φόβο της προσωπικής τους χρεοκοπίας, γίνονται άσπλαχνοι.

    Ποιά αισθητική; Όλη η Αττική είναι ένα ξέφραγο αμπέλι αισχρών "μεταμοντέρνων" βλαχο-μπαρόκ κτισμάτων, ένα υποστεγάκι τους έβλαψε; Πού άλλωστε αύριο θα ξεστηθεί; Ύποπτο.

    Προσοχή, είναι εποχές που ο άνθρωπος μπορεί να χάσει την ανθρωπιά του. Να κοιμηθεί χριστιανός και καλός άνθρωπος και να ξυπνήσει ναζιστής, χωρίς να το καταλάβει.

    Το εν λόγω δεν στήθηκε για κερδοσκοπία, στήθηκε για ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επρόκειτο για φιλανθρωπία, αλλα για επίδειξη φιλανθρωπίας με στόχο να προβληθεί μια κομματική - πολιτική οργάνωση. Μέσα στην αδιαφορία και στην προχειρότητα, μαζέψανε τα ρούχα που ο κόσμος φιλότιμα έδινε, τα φορτώσανε σε ένα φορτηγάκι του Δήμου και τα πετάξανε σε ένα υπόγειο!

      Στήσανε ένα αντίσκηνο σε κεντρικό σημείο για "να φανούνε", σε βάρος και της αισθητικής και της ασφάλειας.

      Σε όσους τους κριτικάρισαν, απάντησαν βρίζοντας χυδαία και μερικοί χρησιμοποίησαν απίστευτες φράσεις σκληρού πορνό!

      Κυνήγι θέλουν κάτι τέτοιοι που εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις, όχι μόνο χωρίς αισθητική, αλλά κυρίως χωρίς υπευθυνότητα, χωρίς σεβασμό στο περιβάλλον και στους συνανθρώπους τους.

      Για διαβάστε καλύτερα τα σχόλια και θα επαληθεύσετε όσα αναφέρω.




      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας